04 maj

SMALLSTARS Blues Jam #18

  • Fri Entré

06 maj

Musikkræmmermarked

07 maj

Carsten Lykke - Solo

09 maj

Musikskolens Forårskoncert #1

10 maj

Musikskolens Forårskoncert #2

11 maj

Sko / Torp

13 maj

Marc Facchini + Sonja Hald

19 maj

Afenginn

21 maj

Keeping Legends Alive - THE BEATLES

  • Fri Entré

01 jun

SMALLSTARS Blues Jam #19

  • Fri Entré

02 jun

Bjonko

30 sep

Wangel

07 okt

Hit Med 80´erne

13 okt

Alberte Winding

  • Nyhed

14 okt

Jacob Dinesen

20 okt

Rest In Beats + Vâlvâ

11 nov

The Minds of 99

  • Nyhed

30 nov

SUSPEKT

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 

Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS Blues Jam #18

Torsdag // 04.05.2017

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørpris: 40,-

Intet køb

Musikkræmmermarked hvor alle musikere med overfyldte øvelokaler kan leje en bod.

En bod koster en flad 10'er og størrelsen af boden afhænger af, hvor meget man har at sælge.

Ønsker man en stand kan man smide en sms til 42183210.
Betaling foregår på mobilepay til samme nummer.

Musikkræmmermarked

Lørdag // 06.05.2017

Koncert kl. // Døre kl.

STARS // stående

Intet køb

”LYKKE I UDKANTEN”
Humoristisk, tåkrummende, hjerteskærende og selvudleverende Stand-Up-Pop

Ikke mange ved det, men CARSTEN LYKKE er måske (lidt ufrivilligt) en af DK´s sjoveste mænd. Den tidligere ibens-forsanger har de sidste par år optrådt sammen med Oliver Zahle i deres humoristiske projekt "LorteLykke" og spillet udsolgt samt begejstret publikum på en række mindre teatre i DK.
Nu er Lykke i gang med et nyt solo-projekt, som har fået arbejdstitlen ”Lykke i Udkanten”.

Albummet får release til sommer, men allerede nu er Lykke klar med sit lille one-man-show.
Her bliver nye og gamle sange kædet sammen af stærkt selvudleverende og sjove anekdoter fra Lykke´s ynkelige privatliv.

 “Lykke I udkanten” referere bl.a. til de seneste år i Carsten Lykke´s liv. For 10 år siden flyttede han væk fra København og lidt tættere på udkants-Danmark, da han sammen med sin familie fandt et hus 10 km fra Nyborg, tæt på strand og skov, men meget, meget langt væk fra det liv, han havde levet før. Her vil depression, skilsmisse, finanskrise, tinder-dating og meget andet komme under kærlig, musikalsk og humoristisk behandling, og sandsynligvis vil publikum gå hjem med et smil på læben og samtidig være ret lettet over, at de hverken er Carsten Lykke eller en af hans ex-koner, ex-kærester eller kommende dates. 

Kom, grin og syng med - det bliver med garanti morsomt.

DØRE ÅBNER KL 19 // SIDDENDE. 

Carsten Lykke - Solo

Søndag // 07.05.2017

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 70,-

Studie + ung: 40,-

Dørpris: 80,-

Køb billet

Musikskolens Forårskoncert #1

Tirsdag // 09.05.2017

Koncert kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 75,-

Køb billet

Musikskolens forårskoncerter afholdes over 2 forrygende aftener på STARS hvor bands, kor, klassiske ensembler og solister leverer highlights fra en aktiv og travl sæson.

Dørene åbner kl. 18:30 // unummererede siddepladser.

Musikskolens Forårskoncert #2

Onsdag // 10.05.2017

Koncert kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 75,-

Køb billet

Med godt 80 koncerter Danmark rundt på årlig basis er duoen et af landets absolut mest utrættelige og elskede livebands, hvor sangene fra SKO/TORPs bundsolide bagkatalog – der har strakt sig over adskillige årtier, siden de i 1990’erne cementerede deres status som et af landets mest velansete orkestre – har fået nyt liv i intime, akustiske rammer.

»Når man har været på landevejen siden 2005, kommer man på et tidspunkt til et punkt, hvor man har brug for noget nyt brænde på bålet. Vi er skabende kunstnere og laver løbende nye malerier, men de skal også udstilles, så folk kan opleve og mærke dem. De nye sange, vi har valgt, hænger smukt sammen med vores tidligere meritter«, forklarer Søren. 

Sko / Torp

Torsdag // 11.05.2017

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 170,-

Studie + ung: 140,-

Dørpris: 190,-

Køb billet

MARC FACCHINI er af anmelderne blandt andet blevet kaldt ”en strålende performer med rødder i fortiden og topskud i nutiden”. Med sin plade nummer to, 'Mørk Mandala,' tager den unge sangskriver visetraditionen ud af højskolesangbogen og videre med vildskab, humor og spilleglæde.

”Min hensigt er at skabe musikalske oplevelser, som er magiske, sjove, kærlighedsfyldte og livsbekræftende. Det skal både gøre godt og ondt, så man kommer til at tænke over, hvad et menneskeliv er, og hvad man kan bruge det til.”
Sådan beskriver Marc Facchini nogle af tankerne bag sit virke. Siden 2010 har han spillet over 160 koncerter i ind- og udland med forskellige grupper, og med dén erfaring satte han i 2014 sit soloprojekt i søen. Debutpladen 'Vidunderlige drømme' rummede gæstestjerner fra blandt andre GNAGS og Love Shop, mens den nye 'Mørk Mandala' er en regulær soloplade kun med vokal, guitar og ekkomaskine.

Musikmagasinet GAFFA kvitterede for den nye udgivelse ved at kalde Marc Facchini for en ”solist med en stærk, egen stemme – i både bogstavelig og overført forstand”. Dagbladet Informations musikanmelder, Ralf Christensen, var ligeledes begejstret og leverede skudsmålet:
”Hos Facchini dirrer livet privat såvel som politisk i guitarkroppen, mens stemmelæberne genopfinder 70'ernes visesang. For det er her, i hans kød, i hans inkarnation af nedgriflede sange, som en strålende performer med rødder i fortiden og topskud i nutiden, at det hele giver mening. Et menneske ytrer sig og mener hvert et fucking ord. Så er det, at det er tid til at spidse ører.”

Også live, både solo og med band, gør Marc Facchini indtryk, når han med sine sange behandler eksistentielle emner som liv, død, sorg og glæde. Senest blev releasekoncerten for 'Mørk Mandala' på Copenhagen Jazzhouse beskrevet med følgende ord af rockbloggen GFR:
”Jeg burde nok egentlig have set den komme, at Marc Facchini ville være personificeringen af hans underfundige, skæve, tænksomme og til tider absurde sangunivers. Men at han i den grad ejede en scene, fra han alene, kun bevæbnet med akustisk guitar, indtog Jazzhouse’s dæmpet belyste scene og gav tre solo-numre, inden bandet kom på, [...], det havde jeg ikke lige luret.”

Marc Facchini + Sonja Hald

Lørdag // 13.05.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Dørpris: 160,-

Køb billet

SONJA HALD har droppet facaden. Har smidt sminke, jokes og parader ud af vinduet. Tilbage står fem gravalvorlige familiefædre: Det er nu, slaget står, og det er ikke for tøsedrenge.
Det er folkrock, som da mor røg pibe og far havde page, blandet op med alt, hvad der er galt på internettet, ukuelig optimisme og bundløs gæld. Sarte sandheder og letsindige løgnehistorier om verden set præcis 8 km syd for Skive ringvej. Selvsikre guitarer, som da radioen stadig spillede rock. Trommer, der aldrig har hørt om elektronik. Dansk lyrik i verdensklasse leveret af fem gutter, der både kan flyve højt og samtidig holde fødderne på jorden.

Marc Facchini + Sonja Hald

Lørdag // 13.05.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Dørpris: 160,-

Køb billet

- en hypnotiserende og kalejdoskopisk musikalsk rejse – fra den dybfølte nordiske melankoli til hæsblæsende danseudbrud i alle tænkelige taktarter udført af 8 musikere på scenen!

Afenginn har været på banen siden 2002, modtaget 8 DMAs, Kunstrådets Ung Elite satsning, DMFs Live-pris 2015 og mange andre hædersbevisninger. Orkesteret har optrådt på tv, radio, festivaler, koncertsale og venues i hele Europa, USA, Canada, Malaysia og Australien med mange hundrede koncerter på samvittigheden, og gennem årene opbygget et ry som et virtuost og fremragende liveband. Med et instrumentarium bestående af klarinetter, violin, mandolin, cello/bas, marimba/piano, trombone og to trommeslagere har de på een gang et intenst og tilbagelænet sammenspil præget af stor spilleglæde og virtuositet.

Orkestret leverer en koncert hvor publikum bliver taget med på en rejse i et særegent musikalsk univers, der byder på alt fra hæsblæsende rytmer i alle tænkelige taktarter, stille og meditative øjeblikke og virtuost, nærmest psykedelisk sammenspil.

Afenginn

Fredag // 19.05.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Dørpris: 150,-

Køb billet

KEEPING LEGENDS ALIVE fortolker og omarrangerer store og små Beatles-klassikere i medrivende folk/pop versioner. I et akustisk setup med guitarer, violin, en trækasse og masser af kor får numrene nyt liv og finder sin plads imellem nostalgisk genkendelsesglæde og fascinationen af nye tilgange til et af musikhistoriens smukkeste sangkataloger.

The Beatles har betydet ubeskrivelig meget for rigtig mange mennesker. Derfor er det med stor ydmyghed, at Keeping Legends Alive går på scenen. For hvordan tillader man sig at lave om på numre som "Penny Lane", "Here Comes The Sun", "She Loves You" & "Eight Days A Week" uden at komme til at ligne et plagiat og uden at ødelægge de legendariske sange.

Der venter publikum en oplevelse, hvor man hele tiden svæver mellem de velkendte melodier og tekster på den ene side samtidig med, at man overraskes og glædes over nye arrangementer og versioner af de selv samme sange. 

Keeping Legends Alive - THE BEATLES

Søndag // 21.05.2017

Koncert kl. 15:00 // Døre kl. 14:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 100,-

Studie + ung: 80,-

Dørpris: 120,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 
Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe


SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS Blues Jam #19

Torsdag // 01.06.2017

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørpris: 40,-

Intet køb

BJONKO optræder med ægte Balkan Beats og med en nutidig urban moderne sound. Bosat i Danmark, har Bjonko været frontfigur på den nordiske balkanbeat scene i mere end et årti, og er aktuel med et nyt album. Sammen med hans liveband har han optrådt på mange store spillesteder og festivaler, og det unikke show er fascinerende.

Bjonko har samarbejdet med mange store mainstream kunstnere, så som rapperen Jooks og med Klamfyr fra den danske hip-hop gruppe Suspekt, som er med på et af Bjonkos tracks på det nye album. Derudover har han spillet med Fallulah på fælles touren ”Fallulah feat. Bjonko”, hvor de sammen bl.a spillede i P3-teltet på Smukfest 2014 i Skanderborg. I 2014 blev Bjonko nomineret til Danish Music Awards i 2 kategorier, årets world album samt årets world komponist. I 2015 blev Bjonko kåret som årets danske world livenavn og vandt dermed en Danish Music Awards grammy.

Motiveringen lød således af Dansk live’s leder Jakob Brixvold: ”Bjonko og hans liveband spiller kort sagt røven ud af bukserne! De er nogle virkelig dygtige musikere som swinger fedt sammen. De skaber altid en fest med energifyldt optræden og smittende livsglæde. Derudover forsøger Bjonko altid at afsøge opfindsomme samarbejder på livefronten. Han har på den måde formået at gøre sin musik relevant i utraditionelle sammenhænge også udenfor worldscenen. Dette især fordi han har en særligt legende tilgang. Bjonko er den der pt. brager bedst igennem på livefronten og fylder dansegulve i Danmark såvel som i udlandet. Derfor skal denne pris gå til ham.”

Som noget helt særligt har han sammen med sit liveband været med i DR’s TV-serie ”1864” hvor de spillede og havde rollerne som ”sigøjnerne” sammen med skuespilleren Zlatko Buric.

En balkanbeat kunstner som tager det bedste fra Balkan og det bedste fra Danmark og laver en uforglemmelig crossover!

Bjonko

Fredag // 02.06.2017

Koncert kl. 22:00 // Døre kl. 21:00

STARS // stående

Intet køb

Danmarks nye elektroniske musikhåb WANGEL mestrer hele følelsesregistret i sin musik.
Glæd dig til en medrivende koncert i Peter Wangels smukke og til tider melankolske univers.


★★★★★

”Én ting er at høre Wangels brede register på hans debutalbum Freedom fra marts – en anden ting er, hvordan det så udarter sig live. I hans tilfælde har man ingen grund til bekymring. Det er imponerende, så dyb hans klang er, samtidig med hans falset står lige så knivskarpt.” – GAFFA

 

★★★★★

”Peter Wangels overjordiske vokal trumfer på hans debut-ep, der vibrerer af indtagende popmelodier og indestængte følelser.” – Soundvenue

Wangel

Lørdag // 30.09.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 130,-

Køb billet

Kom med til et usædvanligt jubilæum. Det er ikke hver dag, danske orkestre har 25-års jubilæum. Og det er slet ikke hver dag, et orkester har spillet 80’er-musik stort set, siden årtiet sluttede.

For Danmarks mest populære 80’er-orkester er det imidlertid sådan, det hænger sammen. 2017 er 25-års jubilæumsår for Hit med 80’erne, som debuterede i julen 1992. Altså et halvt år efter, at Danmark havde vundet EM i fodbold.
 
Det er længe siden. Og mange hundrede jobs siden. For publikum tog fra starten godt imod den lidt pudsige idé med udelukkende at spille de danske hits fra det, der siden er blevet kaldt danskrockens guldalder, og de senere år har Hit med 80’erne spillet en lang række udsolgte koncerter over hele Danmark. Faktisk er sangene fra Poul Schlüters og Preben Elkjærs årti mere populære end nogensinde. 
 
I 2017 fejrer de det hele. I en lang række jubilæumskoncerter markerer Hit med 80’erne, at bandet har holdt sig flyvende i 25 år. De sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-ikoner og deres sange, som har gjort det bemærkelsesværdige jubilæum muligt. Det bliver stort. Ligesom det danske sangkatalog fra 80’erne er det. 
 
Hit med 80’erne er: Annette Søgaard, vokal / kor Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar Marianne Lewandowski, vokal / kor / percussion Brian Bannerholt, guitar Filip Winther, keyboards / kor Jakob Pagaard, bas / kor Kurt Nielsen, trommer

Hit Med 80´erne

Lørdag // 07.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 200,-

Dørpris: 230,-

Køb billet

ALBERTE WINDING og band har spillet sig varmt gennem Danmark, med historien om at komme hjem, både til kærligheden og hjemstavnen. I hver by medbragte bandet en sang om stedet, ud fra fortællinger fra de lokale. Det kom der skægge og rørende historier ud af.

Efter udsolgte koncerter og med nye erfaringer om hvem vi er som folk, er sangskriver parret Alberte og Andreas Fuglebæk i fuld sving med at skrive en ny samling af sange. Sangene indspilles i foråret 2017 og vil efterfølgende stå på egne danseben på alle landets scener.

En Alberte-koncert spænder fra de sarte lyse nætter til den swingende popsang, og kommer hjem i favnen på et stærkt ungt hold af musikere.

 

Alberte Winding - Sang
Andreas Fuglebæk - Guitar & kor
Martine Madsen - Guitar & kor
Marie Louise von Bülow - El bas & kor 
Mads Andersen - Trommer 

Alberte Winding

Fredag // 13.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 190,-

Køb billet

For blot 1 år siden, var det nok hos de færreste, at navnet ”Jacob Dinesen” ringede en klokke. Dette er ikke længere tilfældet. Den blot 21-årige sanger har på rekordtid taget landet med storm og opnået milepæle i sin karriere, som kun er de færreste musikere forundt.

Med sit seneste album ”Brace Against the Storm” strøg han direkte ind på albumhitlistens nr. 1, hvor han gav baghjul til velklingende navne som L.O.C. og Volbeat. Koncerterne på hans forårsturné i 2017 er gået som varmt brød og solgte ud hurtigere, end spillestederne kunne følge med. Og på CV’et er nu også TV-optrædener i DR’s Store Juleshow, Årskavalkaden på TV2 og Go’ Morgen Danmark samt mere end 100 koncerter i 2017.

Medierne har da også måtte bøje sig i støvet for unge Dinesen, som hyldes for sin enorme karisma på scenen: ”Jacob Dinesen har alder og udseende til et boyband, men demonstrerede, at han har stemme og udstråling til at blive en folkrockstjerne,” skriver JydskeVestkystens anmelder om koncerten på Tønder Festival i 2016.

Interessen for Jacob Dinesen er så enorm, at det kan være svært at følge med. Også udlandet er begyndt at skele til Jacob Dinesen, men den talentfulde sanger koncentrerer sig indtil videre bare om det, han gør så utroligt godt; at skrive og optræde med sine fantastiske sange.

Jacob Dinesen

Lørdag // 14.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl.

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Køb billet

I en sammensmeltning af den britiske trip-hop tradition og nordiske toner, skaber Vâlvâ musik i en atmosfære af magisk-realisme, der bevæger sig gennem drømmende landskaber af skønhed og kaos, hvor stilhed og storm dyrkes i ét.

Vâlvâ ser på vores verden gennem en ung kvindes øjne og hendes konfrontation er et udbrud af følelser og tanker, som danner rammerne for hendes, lytteres og beskuerens fælles univers.

Vores eksistentialisme som mennesker, i en verden hvor kærligheden og tilgivelsen ofte må vige for angsten for at være, bearbejdes i Vâlvâs billedlige tekstunivers.

Vâlvâ skaber en organisk musikalsk bevægelse, som hele tiden har et mål: at relatere til vores følelser og fortælle en historie.

Rest In Beats + Vâlvâ

Fredag // 20.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl.

STARS // combi

Forsalg: 100,-

Studie + ung: 80,-

Dørpris: 120,-

Intet køb

Rest In Beats er snørklet dansk poesi der hviler ovenpå levende, tektoniske, triphop beats. Duoen består af to legesyge sjæle som er kendt for deres intense synergi på scenen. Forsanger Rezwan Farmi's ekspressive vokal og dragende, poetiske tekstunivers skaber, sammen med deres leg med samplere, synthesizere og pladespillere, en intens og nærværende lyd, der til tider fører tankerne hen på triphop legender som Portishead eller danske Under Byen.

Rest In Beats + Vâlvâ

Fredag // 20.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl.

STARS // combi

Forsalg: 100,-

Studie + ung: 80,-

Dørpris: 120,-

Intet køb

Tidligere på måneden annoncerede The Minds Of 99 to eksklusive koncerter i Jægergårdsgade i Aarhus og Stengade i København, som begge blev udsolgt på ganske få minutter. 

Nu annoncerer bandet en turné i efteråret, hvor flere af landets større byer får aflagt besøg. Heriblandt STARS.

Billetterne til alle koncerter sættes til salg tirsdag den 2. maj kl. 10. De fans, som ønsker at sikre sig de allerførste billetter, kan finde vej til pre-sale allerede fra mandag den 1. maj kl. 10 via bandets Facebook-side eller direkte via dette link http://eepurl.com/cMJkgf

_____

 
"En ekstremt medrivende koncert. En af de sjældne, hvor man føler, at der opstår noget enestående mellem band og publikum. Kald det kærlighed. Eller et fælles fyrværkeri."
Det var Politiken der skrev sådan om en koncert med The Minds of 99, der på ganske få år har formået at spille sig op som en seriøs bejler til titlen som DKs bedste rockband.
 
The Minds of 99 var i 2013 blandt årets vindere af KarrierKanonen. Deres første pletskud var tracket ”Det er Knud som er død”, hvor de satte strøm og 80’er new wave til et gammelt Tom Kristensen digt. Debutalbummet kom året efter til lutter roser fra de danske anmeldere.
 
Live viste The Minds of 99 sig at være gjort at et særligt stof og har de sidste par år begejstret overalt, hvor de har spillet. Om det er på de små klubber eller som første act på Roskildes Orange Scene, har publikum hver gang mødt et insisterende, elektrisk og hypnotisk band.

 

The Minds of 99

Lørdag // 11.11.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 250,-

Intet køb

De suspekte spillemænd er klar til de danske landeveje

I februar udgav Suspekt deres sjette og yderst anmelderroste album ’100% Jesus’. Et album som endnu engang stadfæstede bandets dominerende rolle på den danske hip hop scene og ikke mindst evnen til stadig at kunne forny sig selv. 


Rune Rask, Andreas Bai-Duelund og Emil Simonsen - trioen bag det snart 20 år gamle hip hop band har fået blod på tanden til at trille ud med tourbussen endnu engang - og ifølge Suspekt selv, bliver der ikke skruet ned for energiniveauet, når bandet drager på tour til efteråret.

- Vi glæder os for sindssygt til at komme ud på de danske spillesteder igen. Det er altid en fornøjelse, at komme ud på de danske landeveje - det er der Suspekt blev skabt og der vi hører til, hvilket også er grunden til vi betragter og selv som spillemænd, i ordets egentlig forstand, siger Emil Simonsen og fortsætter 

 
- Vores benzin er at komme ud til koncerterne møde vores fans og blive en del af stemningen. Vi har stor respekt for de mindre spillesteder og alle de mennesker der med stor dedikation og kærlighed til musikken, sørger for musik som vores kommer ud til alle i det danske land - vi er stolte over, hvor vi er i dag, men det er ikke noget vi tager for givet og det kommer vi til at hylde på vores efterårstour.

Bagkatalog og nyt familiemedlem
”Væk med hotellerne” – sådan skal det være, hvis man spørger drengene selv. De har nemlig planer om en efterårstour, der i sandheden omfavner essensen i tourlivet, ved at droppe hotellerne og bo udelukkende på bussen undervejs.

- Vi planlægger at tage en masse udstyr med, så vi også kan lave musik undervejs og fange stemningen. Kan det lade sig gøre kan mirakler muligvis opstå, både før, efter og under en koncert, siger Rune Rask og fortsætter

- Vi har efterhånden opbygget os et mastodontisk bagkatalog af slagere, så det bliver svært at sortere i hvilke numre, der skal have en plads på banen, når der kridtes op til kamp.

Trods et gammelt bagkatalog, har Suspekt flere gange bevist de ikke bange for at forny sig selv og der da også noget helt nyt på tapetet, når tourbussen ruller afsted til efteråret - som Suspekt selv beskriver det, har de nemlig fået nyt et familiemedlem i form af guitarristen Jakob Nyholm.

- Jakob har tuneret i 8 år med metalbandet Hatesphere, så han har en del erfaring og vildskab, som vi tænker passer lige ind i bamseøjet på Suspekt familien. Jakob startede faktisk som vores baggearsmand sidste sommer, så da vi måtte vinke farvel til Vodkalars, som spillede spaden før, faldt valget helt naturligt på Jakob. Han kender jo til alle tosserne og er i forvejen sovset godt og grundigt ind i vores grusomheder, afslutter Rune Rask.

 

SUSPEKT

Torsdag // 30.11.2017

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 295,-

Køb billet