• Udsolgt

24 mar

Thomas Buttenschøn

  • Udsolgt

25 mar

Rosa & Rødderne

25 mar

Mathilde Falch

  • Udsolgt

30 mar

Mikkel Beha

31 mar

The White Album

01 apr

HeartBeat

06 apr

SMALLSTARS Blues Jam #17

07 apr

The Kutimangoes

08 apr

Asger Techau + support

12 apr

The Eclectic Moniker + support

13 apr

Citybois

14 apr

Katinka

  • Afterparty

15 apr

Ida Nielsen & Band

  • Udsolgt

16 apr

Sort Sol

21 apr

Ana Egge & The Sentimentals

22 apr

Vi Sidder Bare Her

04 maj

SMALLSTARS Blues Jam #18

07 maj

Carsten Lykke - Solo

09 maj

Musikskolens Forårskoncert #1

10 maj

Musikskolens Forårskoncert #2

11 maj

Sko / Torp

13 maj

Marc Facchini + Sonja Hald

19 maj

Afenginn

21 maj

Keeping Legends Alive - THE BEATLES

  • Fri Entré

01 jun

SMALLSTARS Blues Jam #19

  • Fri Entré

02 jun

Bjonko

30 sep

Wangel

07 okt

Hit Med 80´erne

13 okt

Alberte Winding

  • Nyhed

14 okt

Jacob Dinesen

  • Nyhed

30 nov

SUSPEKT

THOMAS BUTTENSCHØN, manden der har ordet i sin magt, både når han synger og når han taler, skriver sange der kalder på at blive lyttet til. Han er underfundig, fænomenal og for nogle sågar genial. Han har siden 2006 hvor det hele for alvor startede, udgivet 7 albums og haft store hits, FantastiskeMandag, Smukkere end Smuk, Dårlig Sex og mange flere og alligevel overrasker han igen og igen, ved at blive bedre med årene.

Thomas Buttenschøn tager sit publikum med på en rejse, hvor han igennem sine hverdagsfortællinger, sjove anekdoter og store budskaber, kombineret med hans fantastiske musik, drager folk helt ind i deres følelsers vold. Der vil både blive grint og grædt og Thomas formår om nogen, at skabe rum for, at det hele er okay. ”Jeg vil bare gerne gøre verden til et bedre sted” siger Thomas selv, når man spørger ham, hvad han vil med sit liv og sin musik og netop dén fornemmelse følger med én, når man går man fra hans show. Let, tankefuld, glad og en vidunderlig musikoplevelse rigere. 

: : : KONCERTEN ER EN DEL AF FUNKLENDE FOLKEMUSIK : : : 

I 2016 startede koncertklubben Ny Nordisk Folk op med arrangementer, der præsenterede cremen af det nordiske folkemusikmiljø på SmallSTARS. I 2017 opgraderes projektet med større ambitioner, større navne og et bredere blik på folkemusik fra hele verden.

Da koncertklubben Ny Nordisk Folk i 2016 blev stiftet, var det med ønsket om at præsentere koncertgængerne på STARS for et udsnit af den fantastiske folkemusik, der i disse år bliver skrevet og spillet i hele Skandinavien. I 2017 tages projektet skridtet videre med en navneændring til Funklende Folkemusik og store ambitioner om at bringe folkemusik  fra hele verden til Vordingborg. STARS blev anerkendt for arbejdet med folkemusikken og koncertklubben Ny Nordisk Folk med en nominering som ’Årets Folk-Spillested’ ved Danish Music Awards 2016.

I foråret 2017 kan følgende koncerter opleves som en del af Funklende Folkemusik-programmet:

10. februar - Jens Lysdal
25. februar - Ester Brohus
11. marts - Jonah Blacksmith
24. marts - Thomas Buttenschøn
7. april - The Kutimangoes


En partoutbillet til hele den funklende koncertrække koster 400 kr.

 

 

 

Thomas Buttenschøn

Fredag // 24.03.2017

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 120,-

Dørpris: 160,-

Partout: 400,-

Køb billet

Ligger dit sovedyr også derhjemme på sengen og drømmer om at komme ud og danse?
Sukker det efter hede rytmer, søde søde sovedyrssange og andre krammedyr at ryste halen med?

Så tag det med til Rosas SOVEDYR PÅ EVENTYR Show - En ny koncert fra Rosa og Rødderne.
Med nye og gamle sange fra Rouladegade, Byttebiksen, og selvfølgelig Sovedyr på Eventyr!

Vi skal ryste rævehalerne, kaste plyskillinger højt i luften, og bage isbomber til isbjørne, elefanter, egern, enhjørninge, slanger, sæler, pandaer, kyllinger, kaniner, tigre, løver og DIG.

SÅ HUSK DIT SOVEDYR !!

Rødderne er:

Sille Grønberg - Guitar, kor
Palle Windfeldt - Guitar, kor
Laust Færch - Bas, kor
Jens Daugaard - Trommer, kor

Aldersgruppe: 3 - 7 år
Varighed: 45 minutter


BEMÆRK at koncerten sælges som siddende, evt. siddende på gulv.

Rosa & Rødderne

Lørdag // 25.03.2017

Koncert kl. 11:00 // Døre kl. 10:00

STARS // siddende

Forsalg: 120,-

Køb billet

MATHILDE FALCH har haft travlt, siden debutalbummet “Lad Mig Gå Fri” udkom i 2012. Undervejs har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler.

Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.
Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte.

Med sig har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation. Sammen med Christian Ki skruer hun på dette album op for en mere alternativ og melankolsk rocksound uden at give afkald på det melodiske og det helt særlige nærvær, der er så kendetegnende for hende.

Mathilde Falch

Lørdag // 25.03.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Dørpris: 150,-

Køb billet

Siden MIKKEL BEHA var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag, og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid det indimellem kan være for at få sine drømme til at gå i opfyldelse. Mikkel viser billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra TV-serien ”Kurs Mod Fjerne Kyster”. Han vil desuden fortælle om alt det, man ikke ser på TV. 

Mikkel er en engageret og levende fortæller, der med stor glæde deler ud af de mange oplevelser, køjesækken er fyldt med efter at have rejst verdenen tynd med sin familie.

Foredraget foregår på STARS, Algade 84 og præsenteres af MØNS SPORTSDYKKERKLUB

Mikkel Beha

Torsdag // 30.03.2017

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 220,-

Dørpris: 220,-

Køb billet

Den hjertevarme trio tager hul på foråret med en tour, hvor de præsenterer deres nyeste album.

The White Album, der altid formår at skabe en sjælefuld stemning til deres optrædener, vil spille lunefulde kendinge samt give publikum mulighed for at opleve nogle af deres nyeste ballader på stammen, der emmer af nordisk melankoli og dyb lyrik. 


DØRE ÅBNER KL. 20 // STÅENDE.

The White Album

Fredag // 31.03.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 130,-

Studie + ung: 100,-

Køb billet

OBS: Familiebillet til 5 personer - 200 kr. i forsalg. 

Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer en alsidig koncertoplevelse, der bobler af begejstring. Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af sang, rap, teater og stomp. Stomp er musik på alt andet end gængse instrumenter, og der spilles på hvad som helst. Med hjertevarme og glimt i øjet stråler HeartBeat langt ud over scenekanten og tryllebinder publikum, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og bodybeat. For hvert et trommeslag – hvert et hjerteslag – breder smilet sig til op over begge ører.

Koncerten er især for børn i alderen 5-8 år.

HeartBeat

Lørdag // 01.04.2017

Koncert kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // siddende

Forsalg: 50,-

Dørpris: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer).

Dørene åbner kl. 19.00, musikken/jammen starter kl. 19.30.
Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe.

SMALLSTARS Blues Jam #17

Torsdag // 06.04.2017

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Intet køb

Siden THE KUTIMANGOES blev dannet i 2013 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher er det gået stærkt for de 6 musikere i det københavnske afro-beat band med både priser, internationale turnéer og radio-airplay. Musikken har globalt udsyn, er skabt i Danmark og inspireret af sjælen i Fela Kutis legendariske afrobeat og Charles Mingus' vanvittige blæser- arrangementer. "Det er afrikansk og europæisk musik forenet i en sjælden vellykket grad. Fantastisk!" udtalte festivalchefen for Jazz à Ouaga, Abdoulaye Diallo, da The KutiMangoes spillede i første gang i Burkina Faso i 2014. "Musikken bliver først levende, når vi deler den - både med hinanden og med publikum!" siger The KutiMangoes, der har som mission at sprede glæde med deres universelle musik, der både henvender sig til kroppen, øret og hjertet.

: : : KONCERTEN ER EN DEL AF FUNKLENDE FOLKEMUSIK : : : 

I 2016 startede koncertklubben Ny Nordisk Folk op med arrangementer, der præsenterede cremen af det nordiske folkemusikmiljø på SmallSTARS. I 2017 opgraderes projektet med større ambitioner, større navne og et bredere blik på folkemusik fra hele verden.

Da koncertklubben Ny Nordisk Folk i 2016 blev stiftet, var det med ønsket om at præsentere koncertgængerne på STARS for et udsnit af den fantastiske folkemusik, der i disse år bliver skrevet og spillet i hele Skandinavien. I 2017 tages projektet skridtet videre med en navneændring til Funklende Folkemusik og store ambitioner om at bringe folkemusik  fra hele verden til Vordingborg. STARS blev anerkendt for arbejdet med folkemusikken og koncertklubben Ny Nordisk Folk med en nominering som ’Årets Folk-Spillested’ ved Danish Music Awards 2016.

I foråret 2017 kan følgende koncerter opleves som en del af Funklende Folkemusik-programmet:

10. februar - Jens Lysdal
25. februar - Ester Brohus
11. marts - Jonah Blacksmith
24. marts - Thomas Buttenschøn
7. april - The Kutimangoes

En partoutbillet til hele den funklende koncertrække koster 400 kr. 

 

The Kutimangoes

Fredag // 07.04.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 100,-

Studie + ung: 80,-

Dørpris: 120,-

Køb billet

Efter mere end 20 år i et af landets mest populære og succesfulde rockbands har ASGER TECHAU optrådt på både intime rockklubber og store festivalscener, og har således et sikkert blik for hvad der kendetegner en unik og stærk koncertoplevelse. Samme erfaring og sikre greb om virkemidlerne kendetegner hans liveband, hvor Techau har samlet et stjernehold af musikere. Guitarist Kasper Kaae (Cody), trommeslager Morten Hyldahl og guitarist Claus Arvad (The White Album), Allin Bang (keyboards) samt Mads Tunebjerg (bas), hans gamle makker fra Kashmir. 

Med udgivelsen af albummet 'Phonetics' har Kashmir-trommeslager Asger Techau i 2016 indledt et nyt kapitel i sin musikalske karriere. Som soloartist er han kommet godt fra start med liveoptræden i Go' Morgen Danmark, SPOT Festival, DR Koncerthusets Studie 3 og Offspring i Tivoli, ligesom førstesinglen 'Breathe' har haft god airplay på P6 Beat. 

Asger Techau + support

Lørdag // 08.04.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Dørpris: 150,-

Køb billet

THE ECLECTIC MONIKER bragede ind på den danske musikscene i 2011 og indtog de danske sendeflader, spillesteder og festivaler med deres uregerlige indiepop og varme sommerhits som ’Easter Island’, ’Sports’ og ’Going To Paris’. Der er gået over 2 år siden The Eclectic Monikers sidste udspil. Dengang talte bandet 7 medlemmer, de er i mellemtiden blevet et 5 mands orkester.

Vi har brugt de sidste to år på at finde hinanden igen, som venner og tætte musikalske samarbejdspartnere, og det er med stolte og lettere bævende hjerter, at vi i dag hejser vores flag i det danske musiklandskab igen,” fortæller sanger og sangskriver Frederik Vedersø, og fortsætter:

Vi har været nødt til at redefinere den måde vi laver musik på. Vi har barberet det overflødige væk, og er strammere og mere direkte i vores udtryk nu. Og så har vi gerne ville lave noget musik der lyder, som det vores forældre gik og lyttede til i midt firserne. Genesis, Elton John, Prince og Don Henley. Selv Michael Bolton har vi tjekket op på. Vi har været helt nede og kigge i arkiverne og endda indspillet på det samme udstyr, som de brugte dengang. Vi er gået autentisk 80’er på den”, fortæller sanger og sangskriver Frederik Vedersø. 

The Eclectic Moniker + support

Onsdag // 12.04.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Dørpris: 150,-

Køb billet

CITYBOIS har haft et super forløb siden deres engelske debutudspil “what bois about to” fra 2015. De er imidlertid hoppet over på dansk og har imponeret med solide streamingtal på “bedre end Rihanna”, “hånd i hånd” og "Som om”.


Den seneste single “Under 18” er lige landet, radioerne har taget rigtigt godt imod den. Sangen handler om drengenes oplevelser, når man er under 18 og hvordan man kan have det fedt I en så ung alder.
Allerede fra første de toner på "Under 18" sætter Bois stemningen for hvor de gerne vil have lytterne med hen. ”Natten er ung, lad den vare for evigt kom med…” Og det kommer man i den grad – det er stadig festen, kvinderne og det gode humør Bois kommer frem med i deres charmerende univers.

Citybois ligger ikke stille og med en succesfuld debutturne i foråret 2016 i bagagen, er drengene nu klar til at indtage spillestederne igen. Denne gang kommer de også forbi STARS og det med et show setup, hvor der skrues helt op for festen og lyset bliver en stor og bærende del af deres sceneshow.

Glæd jer...

Citybois

Torsdag // 13.04.2017

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 170,-

Dørpris: 190,-

Køb billet

KATINKAs poetiske og eksperimenterende popmusik, der benytter alt fra stueorgel, skabe, lamper, støvsugere og hårspænder til at skabe lyde, har bl.a. fået airplay på P3 og P6, en 3. plads på Det Elektriske Barometer. I sommer blev hun udråbt som dette års vinder af KarriereKanonen og hun har optrådt til Kronprinsparrets prisfest på Kulturværftet i Helsingør – det går stærkt for den spirrende sangerinde. 

Tekstuniverset er en vigtig del af udtrykket - alle teksterne er på dansk og er bilag og udklip fra Katinkas egen dagbog. De kan beskrives som røntgenfotografier af personlige tanker og følelser – men trækker samtidig tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen

Live leverer Katinka et inderligt og karismatisk show, der efter deres SPOT-koncert fik Politiken til at skrive: “…med en klang af Daimi og kontant attitude som Yvonne fra ’Olsen-Banden’ gjorde Katinka det, alle sammen håbede på: Skilte sig ud." Politikens anmelder kvittererede med 4 hjerter.

P6-vært Henrik Aagaard har derudover tidligere – efter at havet overværet en koncert – udtalt i radioen: “Det var fantastisk at se denne næsten uprøvede kunstner simpelthen overtage det her rum med en simpelthen kolossal charme” og sammenlignede i samme åndedrag Katinkas tilstedeværelse på scenen med Joe Cockers.

DØRE ÅBNER KL 20 // STÅENDE.

Katinka

Fredag // 14.04.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 100,-

Studie + ung: 80,-

Dørpris: 120,-

Køb billet

Århusianske GURLI OCTAVIA er det nyeste skud på stammen på den danske New Folk-scene, som længe har blomstret med stærke navne som bl.a. Agnes Obel og Broken Twin. Med den akustiske guitar i front åbner Gurli Octavia op for et eventyrligt, eftertænksomt og til tider brutalt tekstunivers der leveres så ærligt og inderligt som hendes hæse røst tillader.
 
Til trods for at Gurli Octavia stadig er et relativt ubeskrevet blad herhjemme, er hendes single ‘Winter Arrived’ allerede blevet streamet over 100.000 gange på Spotify og der er tårnhøje forventninger til hendes debut-EP som udkommer i maj 2017.

Musikalske referencer: Agnes Obel, Laura Marling, Mazzy Star, Broken Twin

 

Katinka

Fredag // 14.04.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 100,-

Studie + ung: 80,-

Dørpris: 120,-

Køb billet

IDA NIELSEN har siden 2010 holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE indtil dennes meget sørgelige og tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band “The New Power Generation ”og ca. en måned efter startede en næsten 2 år lang verdensturne.

I 2013 blev hun dertil også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun lige siden turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række live tv-shows.

Ida Nielsen er vendt hjem til Danmark og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt har fortaget sig, har hun færdiggjort sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlet et fantastisk band og er igen draget på landevejen.
2016 har budt på en god håndfuld koncerter inde og ude af landet, med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar. Og nu er hun og hendes super funky band klar til en længere tur i Danmark til foråret.

Ida beskriver det at spille med Prince som “en kæmpe gave og den mest magiske og lærerige musikalske rejse nogensinde”

Ida Nielsen & Band

Lørdag // 15.04.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 170,-

Studie + ung: 100,-

Køb billet

SORT SOL behøver næppe nogen større introduktion for et dansk publikum, da de siden begyndelsen som Sods for 35 år siden har henrykket det danske rockpublikum med albums som Dagger & Guitar og Glamourpuss og hits som "Holler High", "Next Century" og "Let Your Fingers Do the Walking".

Nu er Sort Sol tilbage med et nyt album og en opfølgende turne i foråret 2017 – en turné der bringer dem forbi STARS.

Sort Sol

Søndag // 16.04.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 350,-

Dørpris: 370,-

Køb billet

Kom med bag kulissen og få et indblik i en sangskrivers op –og nedture, kreative proces og alt det musikbranchen også indeholder.

Dokumentarfilmen Bright Shadow skildrer tre år i den amerikanske sangskriver ANA EGGEs liv og giver et billede af hvad der har formet sangerinden, der udsendte sit første album som 17-årig i 1993 og i flæng nævnes som Dolly Partons, Bonnie Raitts og Emmylou Harris’ arvtager.

”Bright Shadow” kommer omkring Anas kaotiske familiesituation med familiemedlemmers psykiske sygdomme og det åg sådan en situation er på ens skuldre. 

Efter filmen er der koncert med Ana Egge & The Sentimentals

Ana Egge & The Sentimentals

Fredag // 21.04.2017

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 18:30

Bio Bernhard

Forsalg: 170,-

Køb billet

Nogle gange sidder man med et forventningsfuldt smil på læben allerede inden man har lyttet til et musikalsk projekt, og netop sådan havde de fleste mennesker det nok , da konstellationen VI SIDDER BARE HER blev annonceret. For magen til spændende konstellation skulle man da lede længe efter og succesen udeblev da heller ikke!

Nu er Vi Sidder Bare Her klar med sit 4 udspil "RAK-MA-GAK"
Et album der er udsprunget af, at Jørgen Leth denne gang har taget førerstokken for at få albummet færdigt. Han har insisteret på at de skulle i gang og har haft masser af emner.

"RAK-MA-GAK" kredser om emner som "Efterår" som årstid og hvad den giver af følelser og melankoli.

Om hvordan det var at cykle og hvor det også implicit ligger i tankerne at Jørgen Leth ikke kommer til det igen. Titelsangen er en charmerende og underfundig sag ,der handler om at tale sort og være temperamentsfuld. Og så får man også svaret på hvorfor Jørgen Leth hader havet.

I det hele taget må man sige at det er en Jørgen Leth i absolut topform på albummet "RAK-MA-GAK". Fornemt bakket up af Mikael Simpson og Frithjof Toksvig viser Vi Sidder Bare Her, at de er unikke på den danske musik scene. Der er ingen som dem, der på original og udfordrende vis laver deres egen form for Spoken Word.

I samarbejdet med Aveny-T, har Vi Sidder Bare Her, skabt en Teaterkoncert der giver publikum en uforglemmelig rejse i alle følelses registre og når man har været med, er man godt tanket op!

Vi Sidder Bare Her

Lørdag // 22.04.2017

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 295,-

Studie + ung: 235,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 

Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS Blues Jam #18

Torsdag // 04.05.2017

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørpris: 40,-

Intet køb

”LYKKE I UDKANTEN”
Humoristisk, tåkrummende, hjerteskærende og selvudleverende Stand-Up-Pop

Ikke mange ved det, men CARSTEN LYKKE er måske (lidt ufrivilligt) en af DK´s sjoveste mænd. Den tidligere ibens-forsanger har de sidste par år optrådt sammen med Oliver Zahle i deres humoristiske projekt, "LorteLykke" og spillet udsolgt samt begejstret publikum på en række mindre teatre i DK.
Nu er Lykke i gang med et nyt solo-projekt, som har fået arbejdestitlen ”Lykke i Udkanten”.

Albummet får release til sommer, men allerede nu er Lykke klar med sit lille one-man-show.
Her bliver nye og gamle sange kædet sammen af stærkt selvudleverende og sjove anekdoter fra Lykke´s ynkelige privatliv.

 “Lykke I udkanten” referere bl.a. til de seneste år i Carsten Lykke´s liv. For 10 år siden flyttede han væk fra København og lidt tættere på udkants-Danmark, da han, sammen med sin familie, fandt et hus 10 km fra Nyborg, tæt på strand og skov, men meget, meget langt væk fra det liv han havde levet før. Her vil depression, skilsmisse, finanskrise, tinder-dating og meget andet komme under kærlig, musikalsk og humoristisk behandling, og sansynligvis vil publikum gå hjem med et smil på læben og samtidig være ret lettet over, at de hverken er Carsten Lykke eller en af hans ex-koner, ex-kærester eller kommende dates. 

Kom, grin og syng med - det bliver med garanti morsomt.

DØRE ÅBNER KL 19 // SIDDENDE. 

Carsten Lykke - Solo

Søndag // 07.05.2017

Koncert kl. // Døre kl.

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 70,-

Studie + ung: 40,-

Dørpris: 80,-

Køb billet

Musikskolens Forårskoncert #1

Tirsdag // 09.05.2017

Koncert kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 75,-

Køb billet

Musikskolens Forårskoncert #2

Onsdag // 10.05.2017

Koncert kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 75,-

Køb billet

Med godt 80 koncerter Danmark rundt på årlig basis er duoen et af landets absolut mest utrættelige og elskede livebands, hvor sangene fra SKO/TORPs bundsolide bagkatalog – der har strakt sig over adskillige årtier, siden de i 1990’erne cementerede deres status som et af landets mest velansete orkestre – har fået nyt liv i intime, akustiske rammer.

»Når man har været på landevejen siden 2005, kommer man på et tidspunkt til et punkt, hvor man har brug for noget ny brænde på bålet. Vi er skabende kunstnere og laver løbende nye malerier, men de skal også udstilles, så folk kan opleve og mærke dem. De nye sange, vi har valgt, hænger smukt sammen med vores tidligere meritter«, forklarer Søren. 

Sko / Torp

Torsdag // 11.05.2017

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 170,-

Studie + ung: 140,-

Dørpris: 190,-

Køb billet

MARC FACCHINI er af anmelderne blandt andet blevet kaldt ”en strålende performer med rødder i fortiden og topskud i nutiden”. Med sin plade nummer to, 'Mørk Mandala,' tager den unge sangskriver visetraditionen ud af højskolesangbogen og videre med vildskab, humor og spilleglæde.

”Min hensigt er at skabe musikalske oplevelser, som er magiske, sjove, kærlighedsfyldte og livsbekræftende. Det skal både gøre godt og ondt, så man kommer til at tænke over, hvad et menneskeliv er, og hvad man kan bruge det til.”
Sådan beskriver Marc Facchini nogle af tankerne bag sit virke. Siden 2010 har han spillet over 160 koncerter i ind- og udland med forskellige grupper, og med dén erfaring satte han i 2014 sit soloprojekt i søen. Debutpladen 'Vidunderlige drømme' rummede gæstestjerner fra blandt andre GNAGS og Love Shop, mens den nye 'Mørk Mandala' er en regulær soloplade kun med vokal, guitar og ekkomaskine.

Musikmagasinet GAFFA kvitterede for den nye udgivelse ved at kalde Marc Facchini for en ”solist med en stærk, egen stemme – i både bogstavelig og overført forstand”. Dagbladet Informations musikanmelder, Ralf Christensen, var ligeledes begejstret og leverede skudsmålet:
”Hos Facchini dirrer livet privat såvel som politisk i guitarkroppen, mens stemmelæberne genopfinder 70'ernes visesang. For det er her, i hans kød, i hans inkarnation af nedgriflede sange, som en strålende performer med rødder i fortiden og topskud i nutiden, at det hele giver mening. Et menneske ytrer sig og mener hvert et fucking ord. Så er det, at det er tid til at spidse ører.”

Også live, både solo og med band, gør Marc Facchini indtryk, når han med sine sange behandler eksistentielle emner som liv, død, sorg og glæde. Senest blev releasekoncerten for 'Mørk Mandala' på Copenhagen Jazzhouse beskrevet med følgende ord af rockbloggen GFR:
”Jeg burde nok egentlig have set den komme, at Marc Facchini ville være personificeringen af hans underfundige, skæve, tænksomme og til tider absurde sangunivers. Men at han i den grad ejede en scene, fra han alene, kun bevæbnet med akustisk guitar, indtog Jazzhouse’s dæmpet belyste scene og gav tre solo-numre, inden bandet kom på, [...], det havde jeg ikke lige luret.”

Marc Facchini + Sonja Hald

Lørdag // 13.05.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Dørpris: 160,-

Køb billet

SONJA HALD har droppet facaden. Har smidt sminke, jokes og parader ud af vinduet. Tilbage står fem gravalvorlige familiefædre: Det er nu, slaget står, og det er ikke for tøsedrenge.
Det er folkrock, som da mor røg pibe og far havde page, blandet op med alt, hvad der er galt på internettet, ukuelig optimisme og bundløs gæld. Sarte sandheder og letsindige løgnehistorier om verden set præcis 8 km syd for Skive ringvej. Selvsikre guitarer, som da radioen stadig spillede rock. Trommer, der aldrig har hørt om elektronik. Dansk lyrik i verdensklasse leveret af fem gutter, der både kan flyve højt og samtidig holde fødderne på jorden.

Marc Facchini + Sonja Hald

Lørdag // 13.05.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Dørpris: 160,-

Køb billet

- en hypnotiserende og kalejdoskopisk musikalsk rejse – fra den dybfølte nordiske melankoli til hæsblæsende danseudbrud i alle tænkelige taktarter udført af 8 musikere på scenen!

Afenginn har været på banen siden 2002, modtaget 8 DMAs, Kunstrådets Ung Elite satsning, DMFs Live-pris 2015 og mange andre hædersbevisninger. Orkesteret har optrådt på tv, radio, festivaler, koncertsale og venues i hele Europa, USA, Canada, Malaysia og Australien med mange hundrede koncerter på samvittigheden, og gennem årene opbygget et ry som et virtuost og fremragende liveband. Med et instrumentarium bestående af klarinetter, violin, mandolin, cello/bas, marimba/piano, trombone og to trommeslagere har de på een gang et intenst og tilbagelænet sammenspil præget af stor spilleglæde og virtuositet.

Orkestret leverer en koncert hvor publikum bliver taget med på en rejse i et særegent musikalsk univers, der byder på alt fra hæsblæsende rytmer i alle tænkelige taktarter, stille og meditative øjeblikke og virtuost, nærmest psykedelisk sammenspil.

Afenginn

Fredag // 19.05.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Dørpris: 150,-

Køb billet

KEEPING LEGENDS ALIVE fortolker og omarrangerer store og små Beatles-klassikere i medrivende folk/pop versioner. I et akustisk setup med guitarer, violin, en trækasse og masser af kor får numrene nyt liv og finder sin plads imellem nostalgisk genkendelsesglæde og fascinationen af nye tilgange til et af musikhistoriens smukkeste sangkataloger.

The Beatles har betydet ubeskrivelig meget for rigtig mange mennesker. Derfor er det med stor ydmyghed, at Keeping Legends Alive går på scenen. For hvordan tillader man sig at lave om på numre som "Penny Lane", "Here Comes The Sun", "She Loves You" & "Eight Days A Week" uden at komme til at ligne et plagiat og uden at ødelægge de legendariske sange.

Der venter publikum en oplevelse, hvor man hele tiden svæver mellem de velkendte melodier og tekster på den ene side samtidig med, at man overraskes og glædes over nye arrangementer og versioner af de selv samme sange. 

Keeping Legends Alive - THE BEATLES

Søndag // 21.05.2017

Koncert kl. 15:00 // Døre kl. 14:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 100,-

Studie + ung: 80,-

Dørpris: 120,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 
Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe


SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS Blues Jam #19

Torsdag // 01.06.2017

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørpris: 40,-

Intet køb

BJONKO optræder med ægte Balkan Beats og med en nutidig urban moderne sound. Bosat i Danmark, har Bjonko været frontfigur på den nordiske balkanbeat scene i mere end et årti, og er aktuel med et nyt album. Sammen med hans liveband har han optrådt på mange store spillesteder og festivaler, og det unikke show er fascinerende.

Bjonko har samarbejdet med mange store mainstream kunstnere, så som rapperen Jooks og med Klamfyr fra den danske hip-hop gruppe Suspekt, som er med på et af Bjonkos tracks på det nye album. Derudover har han spillet med Fallulah på fælles touren ”Fallulah feat. Bjonko”, hvor de sammen bl.a spillede i P3-teltet på Smukfest 2014 i Skanderborg. I 2014 blev Bjonko nomineret til Danish Music Awards i 2 kategorier, årets world album samt årets world komponist. I 2015 blev Bjonko kåret som årets danske world livenavn og vandt dermed en Danish Music Awards grammy.

Motiveringen lød således af Dansk live’s leder Jakob Brixvold: ”Bjonko og hans liveband spiller kort sagt røven ud af bukserne! De er nogle virkelig dygtige musikere som swinger fedt sammen. De skaber altid en fest med energifyldt optræden og smittende livsglæde. Derudover forsøger Bjonko altid at afsøge opfindsomme samarbejder på livefronten. Han har på den måde formået at gøre sin musik relevant i utraditionelle sammenhænge også udenfor worldscenen. Dette især fordi han har en særligt legende tilgang. Bjonko er den der pt. brager bedst igennem på livefronten og fylder dansegulve i Danmark såvel som i udlandet. Derfor skal denne pris gå til ham.”

Som noget helt særligt har han sammen med sit liveband været med i DR’s TV-serie ”1864” hvor de spillede og havde rollerne som ”sigøjnerne” sammen med skuespilleren Zlatko Buric.

En balkanbeat kunstner som tager det bedste fra Balkan og det bedste fra Danmark og laver en uforglemmelig crossover!

Bjonko

Fredag // 02.06.2017

Koncert kl. 22:00 // Døre kl. 21:00

STARS // stående

Intet køb

Danmarks nye elektroniske musikhåb WANGEL mestrer hele følelsesregistret i sin musik.
Glæd dig til en medrivende koncert i Peter Wangels smukke og til tider melankolske univers.


★★★★★

”Én ting er at høre Wangels brede register på hans debutalbum Freedom fra marts – en anden ting er, hvordan det så udarter sig live. I hans tilfælde har man ingen grund til bekymring. Det er imponerende, så dyb hans klang er, samtidig med hans falset står lige så knivskarpt.” – GAFFA

 

★★★★★

”Peter Wangels overjordiske vokal trumfer på hans debut-ep, der vibrerer af indtagende popmelodier og indestængte følelser.” – Soundvenue

Wangel

Lørdag // 30.09.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 130,-

Køb billet

Kom med til et usædvanligt jubilæum. Det er ikke hver dag, danske orkestre har 25-års jubilæum. Og det er slet ikke hver dag, et orkester har spillet 80’er-musik stort set, siden årtiet sluttede.

For Danmarks mest populære 80’er-orkester er det imidlertid sådan, det hænger sammen. 2017 er 25-års jubilæumsår for Hit med 80’erne, som debuterede i julen 1992. Altså et halvt år efter, at Danmark havde vundet EM i fodbold.
 
Det er længe siden. Og mange hundrede jobs siden. For publikum tog fra starten godt imod den lidt pudsige idé med udelukkende at spille de danske hits fra det, der siden er blevet kaldt danskrockens guldalder, og de senere år har Hit med 80’erne spillet en lang række udsolgte koncerter over hele Danmark. Faktisk er sangene fra Poul Schlüters og Preben Elkjærs årti mere populære end nogensinde. 
 
I 2017 fejrer de det hele. I en lang række jubilæumskoncerter markerer Hit med 80’erne, at bandet har holdt sig flyvende i 25 år. De sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-ikoner og deres sange, som har gjort det bemærkelsesværdige jubilæum muligt. Det bliver stort. Ligesom det danske sangkatalog fra 80’erne er det. 
 
Hit med 80’erne er: Annette Søgaard, vokal / kor Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar Marianne Lewandowski, vokal / kor / percussion Brian Bannerholt, guitar Filip Winther, keyboards / kor Jakob Pagaard, bas / kor Kurt Nielsen, trommer

Hit Med 80´erne

Lørdag // 07.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 200,-

Dørpris: 230,-

Køb billet

ALBERTE WINDING og band har spillet sig varmt gennem Danmark, med historien om at komme hjem, både til kærligheden og hjemstavnen. I hver by medbragte bandet en sang om stedet, ud fra fortællinger fra de lokale. Det kom der skægge og rørende historier ud af.

Efter udsolgte koncerter og med nye erfaringer om hvem vi er som folk, er sangskriver parret Alberte og Andreas Fuglebæk i fuld sving med at skrive en ny samling af sange. Sangene indspilles i foråret 2017 og vil efterfølgende stå på egne danseben på alle landets scener.

En Alberte-koncert spænder fra de sarte lyse nætter til den swingende popsang, og kommer hjem i favnen på et stærkt ungt hold af musikere.

 

Alberte Winding - Sang
Andreas Fuglebæk - Guitar & kor
Martine Madsen - Guitar & kor
Marie Louise von Bülow - El bas & kor 
Mads Andersen - Trommer 

Alberte Winding

Fredag // 13.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 190,-

Køb billet

For blot 1 år siden, var det nok hos de færreste, at navnet ”Jacob Dinesen” ringede en klokke. Dette er ikke længere tilfældet. Den blot 21-årige sanger har på rekordtid taget landet med storm og opnået milepæle i sin karriere, som kun er de færreste musikere forundt.

Med sit seneste album ”Brace Against the Storm” strøg han direkte ind på albumhitlistens nr. 1, hvor han gav baghjul til velklingende navne som L.O.C. og Volbeat. Koncerterne på hans forårsturné i 2017 er gået som varmt brød og solgte ud hurtigere, end spillestederne kunne følge med. Og på CV’et er nu også TV-optrædener i DR’s Store Juleshow, Årskavalkaden på TV2 og Go’ Morgen Danmark samt mere end 100 koncerter i 2017.

Medierne har da også måtte bøje sig i støvet for unge Dinesen, som hyldes for sin enorme karisma på scenen: ”Jacob Dinesen har alder og udseende til et boyband, men demonstrerede, at han har stemme og udstråling til at blive en folkrockstjerne,” skriver JydskeVestkystens anmelder om koncerten på Tønder Festival i 2016.

Interessen for Jacob Dinesen er så enorm, at det kan være svært at følge med. Også udlandet er begyndt at skele til Jacob Dinesen, men den talentfulde sanger koncentrerer sig indtil videre bare om det, han gør så utroligt godt; at skrive og optræde med sine fantastiske sange.

Jacob Dinesen

Lørdag // 14.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl.

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Køb billet

Danmarks ubestridte hiphop elite, SUSPEKT, annoncerer nu deres sjette album, der udkommer den 17. februar 2017, med den opsigtsvækkende og stærke titel: 100% Jesus. Et album som på alle måder er en magtdemonstration og manifestation af bandets mangeårige erfaring og vilje til fortsat at forny sig.

-Vi har forsøgt at skabe noget kvalitet og noget, der kræver lidt af vores fans og de mennesker, vi rammer. Vi befinder os i en verden og et samfund, hvor alting skal gå ekstremt hurtigt. Vi scroller os så at sige igennem hverdagen og hvis et klip på Facebook med en dum, dansende hund er meget mere end 5 sekunder langt, så mister vi fokus. Det har vi forsøgt at udfordre – og det gælder både for lanceringsvideoen og ikke mindst albummet. Det er selvfølgelig et sats, men et sats som for os er det rigtige og vi håber, at folk vil tage sig den tid, det tager – netop som vi har taget os den tid det tager, at skabe et så gennemført værk.


SUSPEKT

Torsdag // 30.11.2017

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 295,-

Køb billet