Varm op til koncerten med en lækker BLUES-BURGER med kartofler!
- leveres af Duevangs Spisehus og serveres på SMALLSTARS kl. 19:00

______

"Så er den der sgu’!"

Det var ordene fra sanger og guitarist Thorbjørn Risager, da han og The Black Tornado lod den sidste tone ringe ud efter indspilningen af bandets nye album med den – skulle det vise sig – såre præcise titel "Change My Game".

For den, der 'var dér', var ikke så meget det nye album, men lige præcis dét, "Change My Game" repræsenterer. Nemlig vejen væk fra dén blå skygge, der altid har fulgt bandet og hen til et sted, hvor man ikke længere 'bare' kan rubricere dette foretagende som blues.

”Jamen, jeg elsker blues, og det er også dér, vi kommer fra. Men vi har udviklet os meget, og nu ser jeg gerne, at det er skiltet med 'ROCK', der lyser over os", siger Thorbjørn Risager.

Det lader sig i den grad høre, at bandet har 13 år på landevejen og et utal af koncerter bag sig. Thorbjørn Risager & The Black Tornado spiller med en overlegen selvfølgelighed, som man kun KAN lære derude på den endeløse landevej. Den vej, som i årenes løb har ført bandet rundt i det meste af Europa med afstikkere til så forskellige steder som Indien og Canada.

Som vanligt, fristes man næsten til at sige, følger en omfattende turné i kølvandet på udgivelsen fra det altid koncerttravle band. Sammenholdet og intensiteten er skam også fortsat stærk i bandet. Musikken er stadig livet, og livet er stadig musikken, og sådan er det for hele holdet, og det kan intet ændre på. Der, hvor gamet er anderledes og ændret for bandet, er i lyden og udtrykket med det helt skarpe og bevidste genremæssige hop. Hvorvidt bandbussen på næste tour således også vil emme af rock’n’roll-liv med alt, hvad dertil hører, må guderne vide. Rockakkorderne er i hvert fald slået an … 

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Lørdag // 15.09.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 180,-

Køb billet