Tag med til FÆLLESSPISNING på SMALLSTARS inden foredraget. Det koster 120 kr. og købes som tilkøb til billetten. Dørene åbner kl. 18. Maden står på bordet kl. 18.15. Obs: man kan ikke købe madbillet i døren.

PARTOUTBILLET til alle 4 STARS Talks kan med fordel købes her

Oplev sammenstødet mellem den nyeste psykologiske kreativitetsforskning og freestylerap og få et kig “under hjelmen” på den kreative proces, mens den udspiller sig i dette unikke samarbejde mellem den kendte rapmusiker PEDE B og psykologen MADS KORSGAARD

Pede B’s performance krydres med Mads Korsgaards indsigter fra den psykologiske kreativitetsforskning, og der gives nogle generelle værktøjer til at rammesætte kreativ tænkning. Der er altså lagt op til et både fagligt og underholdende samspil mellem freestylerap og psykologi, som giver deltagerne inspiration til at tænke kreativt i deres egen hverdag.

Mads Korsgaard er psykolog, cand. psych. professionel musiker og konsulent med stor undervisningserfaring og speciale i innovation og kreative processer. Pede B. er anmelderrost dansk rapper med en lang række succesfulde pladeudgivelser og koncertturnéer bag sig. Kan desuden som den eneste bryste sig af titlen som tredobbelt vinder af MC’s Fight Night (DM i freestyle-rap).

Hvad er kreativitet? Findes der metoder til at tænke mere kreativt? Og hvilke psykologiske barrierer skal man være opmærksom på, når man arbejder kreativt?

Der er bred enighed om, at kreativitet er et af det moderne samfunds allervigtigste råstoffer. Mange snakker om at ”tænke ud af boksen”, men hvordan gør man helt konkret det? Gennem en blanding af foredrag og publikumsinddragende performance søger psykologen Mads Korsgaard og den anmelderroste freestylerapper Pede B at besvare dette spørgsmål.

Freestylerap er på mange måder det ideelle eksempel på professionel kreativitet. Ligesom en moderne organisation skal freestylerapperen konstant agere fleksibelt i et uforudsigeligt og omskifteligt miljø, og han skal under højt pres levere et produkt her og nu ud fra nogle givne inputs. Pede B demonstrerer sin imponerende kunnen og løfter sløret for hemmelighederne bag metoderne.

STARS Talks #3: Kreativ Tænkning - Fra Forskning Til Freestyle

med Pede B & Mads Korsgaard

Onsdag // 04.04.2018

Koncert kl. 19:00 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 100,-

Dørpris: 120,-

Partout: 200,-

Køb billet