Efter flere års tilløb med udgivelser af singler og én EP udgav BABY IN VAIN deres debutalbum "More Nothing" den 25. august 2017 og høstede store roser fra både dansk og udenlandsk presse. Den ekstremt positive modtagelse af albummet bød blandt andet på 6 hjerter i Politiken, 6 stjerner i Gaffa og en yderst positiv medfart i Berlingske, der gik under overskriften 'Hypet dansk rocktrio genopliver grungen'.

BABY IN VAIN har siden udgivelsen af "More Nothing" turneret heftigt i UK, det meste af Europa og Skandinavien, og det stopper ikke her. Sideløbende med, at bandet skriver ny musik, bliver der plads til endnu en EU tour med Hockey Dad (AU), UK headliner shows samt enkeltstående shows i USA, og så er Roskilde Festival selvfølgelig på plads, når sommeren skydes i gang. 

Young Sounds #10 // Baby In Vain

+ support ROXY JULES

Lørdag // 20.10.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Dørpris: 140,-

Køb billet

ROXY JULES er på en gang støvet, insisterende og beskidt og smukt, skrøbeligt og porøst. Musikken er bygget op omkring elektroniske beats, længselsfulde keys, enerverende støj og distortede guitarer, der smyger sig legende og kontrastfyldt omkring sanger Julie Runa’s vokal og tekster. Runa leger nemlig hele tiden med at lade modsætninger kollidere, fordi det er sådan, hun oplever sig selv og sit eget liv. Det er fyldt af modsætninger, hvor hun den ene dag drømmer om mere ro for allerede dagen efter at jagte vildskaben og kaos i en rus af rastløshed. I 2016 udgav ROXY JULES sit tredje album med titlen ROXY JULES III. Lyden hos ROXY JULES vidner om, at inspirationen kommer fra bands som Sonic Youth og My Bloody Valentine. Men ROXY JULES skaber også deres eget udtryk og har en mere elektronisk tilgang til støjrocken

Young Sounds #10 // Baby In Vain

+ support ROXY JULES

Lørdag // 20.10.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Dørpris: 140,-

Køb billet