• Tilkøb mad

21 sep

Sange i Skoven

  • FÆLLESSPISNING

22 sep

Aske Jacoby

23 sep

Krauka

30 sep

Wangel

05 okt

SMALLSTARS Blues Jam #22

06 okt

Burnin Red Ivanhoe

07 okt

Hit Med 80´erne

07 okt

Fru Skagerrak

  • FÆLLESSPISNING

13 okt

Alberte Winding

  • Udsolgt

14 okt

Jacob Dinesen

14 okt

Svøbsk

20 okt

Rest In Beats + Vâlvâ

20 okt

Young Sounds #4

21 okt

Sorte Fugle

27 okt

Phlake

28 okt

Virgin Suicide + Nevermind Vermont

  • Nyhed

29 okt

Liane Carrol Trio Feat: Rodney Green

01 nov

ASGAARD

02 nov

SMALLSTARS Blues Jam #23

03 nov

Dúné

  • FÆLLESSPISNING

04 nov

Perry Stenbäck & Dekadensorkestern

05 nov

Nikolaj Bentzon Trio

05 nov

Plademesse

11 nov

The Minds of 99

11 nov

Jazz Five

16 nov

Anthony da Costa & the Sentimentals

29 nov

SMALLSTARS Blues Jam #24

  • Udsolgt
  • Venteliste

30 nov

SUSPEKT

01 dec

Nola Love Manifest

02 dec

Nola Love Manifest

08 dec

Young Sounds #5

10 dec

Syng Julen ind med Sigurd & Bjørnen Bjørn

  • Jubilæum

15 dec

SMALLSTARS Blues Jam #25

  • Nyhed

20 jan

Joey Moe Familiekoncert

16 mar

En akustisk aften i Folkeklubben

  • Nyhed

17 mar

Hugo Helmig + support

07 apr

Bisse

09 maj

HUSH

HUSK at madbilletten skal tilkøbes, når du køber din billet.

Det er femte gang, M.C. Hansen præsenterer Sange i Skoven i Oremandsgaards gamle husflidsskole i skoven ved Kragevig. Også denne gang vil aftenen byde på akustisk musik i verdensklasse med amerikanske Slaid Cleaves, der flankeres af M.C. Hansen og Jacob Chano.

“I tend to think of songs as the whiskey of writing. Distilled down to the essence, powerful, concentrated, immediate. You can take it all in and really feel it in just seconds.” — SLAID CLEAVES

Sådan byder Slaid Cleaves indenfor i sit musikalske univers, der har teksterne og historierne fokus med enkle og effektive melodier som supplement. Den Austin-baserede sangskriver trækker på Texas’ rige tradition for gode sangskrivere, der også tæller Townes Van Zandt, Guy Clark, Lyle Lovett og Lucinda Williams.

Slaid Cleaves akkompagneres af M.C. Hansen & Jacob Chano, også kendt som the Sentimentals, der gennem snart 15 år har turneret med amerikanske sangskrivere på begge sider af Atlanten.

Sange i Skoven

Americana Session

Torsdag // 21.09.2017

Koncert kl. 20:30 // Døre kl. 18:00

Husflidsskolen

Forsalg: 125,-

Køb billet

// SPISNING ER UDSOLGT //

Varm op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær

Til denne koncert lægger SMALLSTARS hus til fællesspisning inden koncerten. Vi spiser et godt måltid mad sammen ved lange borde, hvor du kan snakke med din sidemand og måske dele forventningerne til aftenens koncert.

Maden serveres ved bordene i skåle og fade som man deler med sine bordfæller og det kan være du skal be’ din sidemand række dig brødet ligesom derhjemme.

Maden leveres af Duevang fra Præstø og menuen er enkel, men selvfølgelig god, sund og veltilberedt med årstidens bedste råvarer

Dørene åbner kl. 18.30. Maden serveres kl. 19.00. Prisen er 80 kr. inkl gebyr og kan kun købes som tilkøb til koncerten.

 

ASKE JACOBY er en musikbegavelse ud over det sædvanlige. Udover at være en af dette lands absolut stærkeste og mest originale guitarister viser han også et stort og sjældent talent for sang og sangskrivning. Med de to USA-indspillede albums “Chant” (2014) og “Luna Plena Super Me” (2016) demonstrerer han sit talent for storytelling, originale og samtidig enkle melodier, og, naturligvis, excellent musikerskab i samspillet med to af USA’s bedste og mest personlige musikere, bassist Tony Scherr og trommeslager Jim Keltner. Med sangene fra disse albums har Aske Jacoby helt og fuldt omfavnet en karriere som soloartist og turnerer nu i Europa med sin musik. Ved denne lejlighed skal vi høre ham i samspil med Rune Funch på guitar, Assi Roar på bas og Kristoffer Sonne på trommer. 

Det bliver en lækker aften!!

Aske Jacoby - gtr, voc
Rune Funch - gtr
Assi Roar - bas
Kristoffer Sonne - tr

Aske Jacoby

FÆLLESSSPISNING

Fredag // 22.09.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 120,-

Køb billet

STARS FOR BØRN

Mjød, plyndringstogter og nordiske guder er nøgleord, når talen falder på vikingetiden.
Men hvordan lød det egentlig, når vikingerne festede? Det kan børnefamilierne få svar på, når vikingekvartetten KRAUKA lader fortid og nutid tørne sammen i et brag af en koncert.

Med lyrer, håndtrommer, skalmejer, en fem-strenget bas og islandske kvad giver Krauka børn og forældre et unikt, musikalsk besøg 1000 år tilbage i tiden.
Instrumenterne har de fire selv bygget, og tøjet er også ægte vikingestil, så der er dømt tidsrejse for både øjne og ører.

Kamæleonkoncert - især for de 5-8 årige og deres familie.

Krauka

Kamæleonkoncert

Lørdag // 23.09.2017

Koncert kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // siddende

Forsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

Danmarks nye elektroniske musikhåb WANGEL mestrer hele følelsesregistret i sin musik.
Glæd dig til en medrivende koncert i Peter Wangels smukke og til tider melankolske univers.


★★★★★

”Én ting er at høre Wangels brede register på hans debutalbum "Freedom" fra marts – en anden ting er, hvordan det så udarter sig live. I hans tilfælde har man ingen grund til bekymring. Det er imponerende, så dyb hans klang er, samtidig med hans falset står lige så knivskarpt.” – GAFFA

 

★★★★★

”Peter Wangels overjordiske vokal trumfer på hans debut-ep, der vibrerer af indtagende popmelodier og indestængte følelser.” – Soundvenue

Wangel

Lørdag // 30.09.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 130,-

Køb billet

Support: Sherpa

SHERPA er lyden af melankolsk og storslået indie-pop, der beskriver kærlighedens skyggesider. Et band der udfordrer og udvider nutidens pop-musik med et dramatisk lydbillede, hvor man føler at universet åbner sig over én mens man drifter afsted til deres fængende melodier. SHERPA består af den talentfulde sanger Carsten Sherpa og den erfarne producer Tore Nissen.
 
Deres første single “Fornever” er allerede blevet spillet på P3 og SHERPA har desuden netop vundet DR’s KarriereKanonen 2017. 

Wangel

Lørdag // 30.09.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 130,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 
Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe


SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS Blues Jam #22

Torsdag // 05.10.2017

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 40,-

Dørsalg

I 2017 har BURNIN RED IVANHOE i 50 år været et fast begreb i dansk musik. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd, en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven.

Burnin Red Ivanhoe stod på scenen første gang den 22. maj 1967. I årenes løb har Burnin Red Ivanhoe siden stået på scenen mere end 1.000 gange i både Skandinavien, Storbritannien, Tyskland, Frankrig og Indien. De har spillet koncerter og været på turnéer med blandt andre Uriah Heep, Incredible Stringband, Jimi Hendrix og Black Sabbath. De har desuden medvirket i mange radio- og tv-programmer foruden i flere film. Udover et større antal piratudgivelser og opsamlingsplader har de indspillet og udsendt 11 albums, hvoraf flere indgår i enhver rockentusiasts grundsamling. Debutalbummet ”M144” har således status som ét af nyere danske musiks betydeligste udgivelser.

Fælles for alle Burnin-koncerter er stor spilleglæde, musikalsk slagkraft, opfindsomhed, mærkelige instrumenter og et uberegneligt sceneshow. Oplevelsen af at være der selv. Den ægte vare!

Burnin Red Ivanhoe - mere end nogensinde.

Karsten Vogel - Kim Menzer - Jens Runge - Lone Selmer - Assi Roar - Klaus Menzer

 

Burnin Red Ivanhoe

50 års jubilæumstur

Fredag // 06.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Dørsalg: 170,-

Køb billet

Kom med til et usædvanligt jubilæum. Det er ikke hver dag, danske orkestre har 25-års jubilæum. Og det er slet ikke hver dag, et orkester har spillet 80’er-musik, stort set siden årtiet sluttede.

For Danmarks mest populære 80’er-orkester er det imidlertid sådan, det hænger sammen. 2017 er 25-års jubilæumsår for Hit med 80’erne, som debuterede i julen 1992. Altså et halvt år efter, at Danmark havde vundet EM i fodbold.
 
Det er længe siden. Og mange hundrede jobs siden. For publikum tog fra starten godt imod den lidt pudsige idé med udelukkende at spille de danske hits fra det, der siden er blevet kaldt danskrockens guldalder, og de senere år har Hit med 80’erne spillet en lang række udsolgte koncerter over hele Danmark. Faktisk er sangene fra Poul Schlüters og Preben Elkjærs årti mere populære end nogensinde. 
 
I 2017 fejrer de det hele. I en lang række jubilæumskoncerter markerer Hit med 80’erne, at bandet har holdt sig flyvende i 25 år. De sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-ikoner og deres sange, som har gjort det bemærkelsesværdige jubilæum muligt. Det bliver stort. Ligesom det danske sangkatalog fra 80’erne er det. 
 
Hit med 80’erne er: Annette Søgaard, vokal / kor Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar Marianne Lewandowski, vokal / kor / percussion Brian Bannerholt, guitar Filip Winther, keyboards / kor Jakob Pagaard, bas / kor Kurt Nielsen, trommer

Hit Med 80´erne

Jubilæumskoncert

Lørdag // 07.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 230,-

Køb billet

Koncert og jam session.
Ta’ dit instrument med til koncerten med Fru Skagerak, der som noget nyt suppleres med jam, når de tre ekvilibrister har været på scenen. Jam-vært Søren Korshøj spiller for og kun de medvirkendes fantasi og repertoire sætter grænser for, hvad der kan ske. Alle er velkomne, når der tælles for til polka, sønderhoning, spillemandsmusik, visesang eller folks egne sange.

Fru Skagerrak

Lørdag // 07.10.2017

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 100,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

// SPISNING ER UDSOLGT //

Varm op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær!

Til denne koncert lægger SMALLSTARS hus til fællesspisning inden koncerten. Vi spiser et godt måltid mad sammen ved lange borde, hvor du kan snakke med din sidemand og måske dele forventningerne til aftenens koncert.

Maden serveres ved bordene i skåle og fade som man deler med sine bordfæller og det kan være du skal be’ din sidemand række dig brødet ligesom derhjemme.

Maden leveres af Duevang fra Præstø og menuen er enkel, men selvfølgelig god, sund og veltilberedt med årstidens bedste råvarer

Dørene åbner kl. 18.30. Maden serveres kl. 19.00. Prisen er 80 kr. inkl gebyr og kan kun købes som tilkøb til koncerten.

 

ALBERTE WINDING og band har spillet sig varmt gennem Danmark med historien om at komme hjem, både til kærligheden og hjemstavnen. I hver by medbragte bandet en sang om stedet, ud fra fortællinger fra de lokale. Det kom der skægge og rørende historier ud af.

Efter udsolgte koncerter og med nye erfaringer om, hvem vi er som folk, er sangskriverparret Alberte og Andreas Fuglebæk i fuld sving med at skrive en ny samling sange. Sangene indspilles i foråret 2017 og vil efterfølgende stå på egne danseben på alle landets scener.

En Alberte-koncert spænder fra de sarte lyse nætter til den swingende popsang og kommer hjem i favnen på et stærkt ungt hold af musikere.

 

Alberte Winding - Sang
Andreas Fuglebæk - Guitar & kor
Martine Madsen - Guitar & kor
Marie Louise von Bülow - El bas & kor 
Mads Andersen - Trommer 

Alberte Winding

Fredag // 13.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 190,-

Køb billet

KONCERTEN ER UDSOLGT

For blot 1 år siden var det nok hos de færreste, at navnet ”Jacob Dinesen” fik en klokke til at ringe. Dette er ikke længere tilfældet. Den blot 21-årige sanger har på rekordtid taget landet med storm og opnået milepæle i sin karriere, som kun er de færreste musikere forundt.

Med sit seneste album ”Brace Against the Storm” strøg han direkte ind på albumhitlistens nr. 1, hvor han gav baghjul til velklingende navne som L.O.C. og Volbeat. Koncerterne på hans forårsturné i 2017 er gået som varmt brød og solgte ud hurtigere, end spillestederne kunne følge med. Og på CV’et er nu også TV-optrædener i DR’s Store Juleshow, Årskavalkaden på TV2 og Go’ Morgen Danmark samt mere end 100 koncerter i 2017.

Medierne har da også måttet bøje sig i støvet for unge Dinesen, som hyldes for sin enorme karisma på scenen: ”Jacob Dinesen har alder og udseende til et boyband, men demonstrerede, at han har stemme og udstråling til at blive en folkrockstjerne,” skriver JydskeVestkystens anmelder om koncerten på Tønder Festival i 2016.

Interessen for Jacob Dinesen er så enorm, at det kan være svært at følge med. Også udlandet er begyndt at skele til Jacob Dinesen, men den talentfulde sanger koncentrerer sig indtil videre bare om det, han gør så utroligt godt: at skrive og optræde med sine fantastiske sange.

Jacob Dinesen

UDSOLGT

Lørdag // 14.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Venteliste

STARS FOR BØRN.

Oplev et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når SVØBSK spiller koncert.
 Violin, harmonika, klaver, trommer … og så går den vilde og forførende folkemusik, der griber publikum ved hjertet og fødderne, så de knap kan sidde stille. Musikken er en blanding af traditionel og moderne folkemusik virtuost fremført med legende lethed og masser af sjæl. Undervejs indtager Svøbsk publikum med sang, rytmelege og dans, så de mærker, hvordan musik og sang skaber glæde og fællesskab. Svøbsk har de sidste ti år spillet et hav af koncerter i ind- og udland.


Kamæleonkoncert - især for de 5-8 årige og deres familie.

Svøbsk

Kamæleonkoncert

Lørdag // 14.10.2017

Koncert kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

Bio Bernhard

Forsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

I en sammensmeltning af den britiske trip-hop tradition og nordiske toner, skaber Vâlvâ musik i en atmosfære af magisk-realisme, der bevæger sig gennem drømmende landskaber af skønhed og kaos, hvor stilhed og storm dyrkes i ét.

Vâlvâ ser på vores verden gennem en ung kvindes øjne og hendes konfrontation er et udbrud af følelser og tanker, som danner rammerne for hendes, lytteres og beskuerens fælles univers.

Vores eksistentialisme som mennesker, i en verden hvor kærligheden og tilgivelsen ofte må vige for angsten for at være, bearbejdes i Vâlvâs billedlige tekstunivers.

Vâlvâ skaber en organisk musikalsk bevægelse, som hele tiden har et mål: at relatere til vores følelser og fortælle en historie.

Rest In Beats + Vâlvâ

Fredag // 20.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 100,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

REST IN BEATS er snørklet dansk poesi, der hviler oven på levende, tektoniske, triphopbeats. Duoen består af to legesyge sjæle, som er kendt for deres intense synergi på scenen. Forsanger Rezwan Farmi's ekspressive vokal og dragende, poetiske tekstunivers skaber, sammen med deres leg med samplere, synthesizere og pladespillere, en intens og nærværende lyd, der til tider fører tankerne hen på triphoplegender som Portishead eller danske Under Byen.

Rest In Beats + Vâlvâ

Fredag // 20.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 100,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

YOUNG SOUNDS er en koncertrække for upcoming-bands og præsenterer året igennem de bedste lokale bands og interessante artister fra resten af landet med en ambition om at agere som springbræt for originale kunstnere med seriøse ambitioner og kunstnerisk integritet.

Vi giver plads til det skæve, det nye, det originale og dem, der kan tryllebinde publikum og få dem til at grine, græde, synge og danse.


Hvis dit band vil spille til YOUNG SOUNDS så kontakt os på youngsounds@stars.dk og send os links til jeres musik.
 
BILLET: 30 kr. i døren
 
PROGRAM følger. Hold øje her på siden eller på Facebook

Young Sounds #4

Fredag // 20.10.2017

Koncert kl. 18:00 // Døre kl. 18:00

SMALLSTARS // stående

Dørsalg: 30,-

Dørsalg

SORTE FUGLE er besjælet dansksproget folk­rock fra udkantsdanmark Falster. Det er medrivende og original lyrik, støvet og forvrænget. Et ”nostalgisk nyskabende” og helt frisk bud på nærværende sange, der tør udstille desperationen og modløsheden hos en glemt generation af unge mennesker, som med næb og klør insisterer på at blive hørt fra deres lille ståsted i provinsen.

Musikalsk står Sorte Fugle på skuldrene af C.V. Jørgensen, Steppeulvene og nyere danske kunstnere, som Peter Sommer og Magtens Korridorer, men i bund og grund er de helt deres egne i både lyd og budskab.

Sorte Fugle har i foråret 2017 skrevet og indspillet nyt materiale, og sangene udkommer til efteråret med release 5. oktober 2017.

Sorte Fugle

Lørdag // 21.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 50,-

Køb billet

I 2016 markerede Phlake sig som et af dansk musiks absolut største nye navne. Nu varsler den fremadstormende succesduo deres 2. album og løfter sløret for en stor efterårsturné, der bringer dem rundt i Danmark samt store dele af Europa.

Man kunne unde de travle herrer i Phlake et lille pustrum efter et hæsblæsende 2016, der bød på hits som 'Angel Zoo' og 'Moldavia', 5 statuetter ved Danish Music Awards, totalt udsolgte turnéer samt rekordstore publikumsmasser på sommerens festivaler.

Ikke desto mindre har duoen allerede slået an til et stort 2017 med de nye singler ’Chunks’ og ’Ouch’, som er de første udspil fra det kommende album, som duoen nu kan løfte sløret for udkommer senere i år.

Til sommer er de at finde på et hav af landets største scener med højdepunkter som Northside, Tinderbox, Fredagsrock og ikke mindst den prestigefyldte åbning af Orange Scene på Roskilde Festival. 

Phlake må siges at have taget Danmark med storm, og vi glæder os til at præsentere dem på STARS!  

Phlake

Fredag // 27.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 215,-

Køb billet

Virgin Suicide er netop nu ved at lægge sidste hånd på mix af deres 2. album, der udkommer i september ’17. I den forbindelse drager den alternative rock-kvintet på landevejen og spiller 9 shows i Danmark.

Den janglede og lyse guitar-pop, som er gruppens særkende, bliver på de nye indspilninger kontrasteret af et mere dystert og dramatisk udtryk. Virgin Suicide betegner selv den nye lyd som 'dark romantic' og nævner shoegaze-pionerer som My Bloody Valentine og Slowdive samt Suede-albummet 'Dog Man Star' blandt inspirationskilderne.

»Vores lyd har fået mere pondus og højt til loftet, og vi bruger væsentligt mere distortion og flere guitarlag på det nye album. Det bliver fedt at forene de elementer med vores gamle sange på turnéen. Vi spiller ingen koncerter i Danmark henover sommeren, så vi er mere end tændte og kan næsten ikke vente på at det bliver efterår.« lyder det fra forsanger og guitarist Martin Grønne.

På livefronten har Virgin Suicide gjort sig positivt bemærket med en række showcases i England og prominente festivaljobs, hvoraf koncerten på Roskilde Festival 2016 i en 5-stjernet anmeldelse i Soundvenue, blev omtalt som ”et gennemkitschet nostalgitrip, der qua drengenes rendyrkede spilleglæde var en udelt fornøjelse”.

I juli 2017 drager gruppen på turné i Kina, hvor de bl.a. skal spille på en af Kinas største festivaler ’Midi Festival’, så det er et både berejst og sammenspillet band, som i efteråret lægger vejen forbi en række danske byer og spillesteder - med et nyt album i bagagen.

Band:
Martin Grønne: vokal, guitar & synth
Terkel Røjle: guitar & kor
Simon Thoft Jensen: trommer & kor
Kristian Schøtt Kyvsgaard: bas
Jeppe Østergaard: synthesizer

Virgin Suicide + Nevermind Vermont

Lørdag // 28.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Køb billet

Gruppens udtryk er en autentisk rå og usleben tone præget af energi og begejstring. Glæden ved at skabe musik er bandets kerne.

Bandet har i 2016 været i studiet og indspillet 5 numre om livet og det at være menneske. Der er nu produceret mere nyt, som omfavner vores omverden tilsat spilleglæde og attitude fra NV godteposen. Sangene er forankret i en solid rocktradition, men sat i en moderne kontekst.

Bandets fire medlemmer er alle bosat på Sydsjælland og deler interessen for god musik og den kreative proces, det er at frembringe eget materiale og give plads til den kreative og kunstneriske kerne, der ligger i enhver sjæl.

"Lyt til musikken og kom med inden for i vores univers." 

Nevermind Vermont er:
Peder Irgens: Vokal
Per Johansen: Bas
Peter Grostøl: Trommer
Hans Palbøl: Guitar

Virgin Suicide + Nevermind Vermont

Lørdag // 28.10.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Køb billet

Engelske LIANE CAROLL er en af verdens fineste sangere og entertainere. En stor kunstner, som giver publikum tårer i øjnene, når hun synger en smuk ballade og øjeblikket efter får dem til at grine med en morsom kommentar. Det er altid både muntert og rørende at være i selskab med Liane. Når Liane Carroll sætter sig bag klaveret, swinger det altid.
Og på denne turné har hun allieret sig med RODNEY GREEN, der er en af verdens fineste trommeslagere. Det er både musikalsk og meget morsomt, når de to spiller sammen. Med på bas er hendes mand og tro følgesvend engelske Roger Carey. Liane Carroll har modtaget alle de største engelske musikpriser og spillet med såvel Paul McCartney, Ian Shaw, Charlie Haden og mange andre. I dag regnes hun som en af de vigtigste musikere i den tradition, som forbindes med Nat King Cole, Mary Lou Williams, Areatha Franklin og Ray Charles. På denne turné præsenterer hun bl.a. musikken fra sin helt nye udgivelse ”The Right to Love” og en stribe af de største hits fra jazzens store sangbog. Gå ikke glip af en af de største og mest gribende entertainere i verden lige nu. 

Liane Carroll, piano & vokal
Roger Carey, bas
Rodney Green, trommer

Liane Carrol Trio Feat: Rodney Green

Søndag // 29.10.2017

Koncert kl. 15:00 // Døre kl. 14:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 120,-

Køb billet

Liane Carrol Trio Feat: Rodney Green

Søndag // 29.10.2017

Koncert kl. 15:00 // Døre kl. 14:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 120,-

Køb billet

GULDDRENGENE KOMMER TIL BYEN 


Den 1. november slår Asgaard dørene op til et event der sparker r**, når gulddrengene Jesper Buch og Casper Blom gæster STARS i Vordingborg. Du får en aften med inspirerende foredrag fra både lokale og Danmarkskendte iværksættere, med mulighed for netværk med professionelle erhvervsfolk. Er du blevet nysgerrig? Så læs nærmere herunder. 


#1 - Asgaard

I 2017 blev Asgaard født af to unge, passionerede vikinger, i samme båd. En fælles vision, der skulle føres ud i verden. Kombinationen af studieliv og iværksætteri koblet sammen, i en kreativ og innovativ eksplosion. Asgaard tager publikum med på en rejse ud over det sædvanlige.

 
#2 - Jesper Buch

Når Jesper Buch træder ind i rummet, fornemmer du straks hans energi. Han er den succesrige iværksætter og manden, som både inspirerer og sparker en masse motivation ind i sit publikum, når han indvier dem i, hvordan JUST-EAT succesen blev til.

Det er en ærlig, hård og spændende fortælling, som efterlader publikum dybt imponeret.

 
#3 - Casper Blom

Casper Blom er kendt for historien om den 12-årige dreng med 300 kroner på lommen, som startede egen virksomhed, og som ti år senere med en del mere erfaring og mange flere penge på lommen, solgte en millionforretning med Billigegolfbolde.dk.

 
Efter de tre inspirerende foredrag får du mulighed for at netværke og sparre med lokale kræfter, som kan hjælpe dig på vej med dit iværksætter-eventyr. Under dette segment er der rig mulighed for at øge dit netværk med professionelle erhvervsfolk. Du kan møde:

 
Borgmester Michael Seiding Larsen
Vordingborg Erhverv
Advokatfirmaet Kromann Nielsen
Jyske Bank
E-SynergiEndvidere sælger og signerer Jesper Buch og Casper Blom bøger til publikum.

Asgaard vil være at finde ved en stand med salg af T-shirts.

Der vil i dette segment blive serveret kolde cocktails fra Asgaard’s store samarbejdspartner Nohrlund.


Asgaard inviterer dig hermed til et brag af en iværksætter aften – ses vi?

ASGAARD

Gulddrengene kommer til byen

Onsdag // 01.11.2017

Koncert kl. 19:00 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 250,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 
Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe


SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS Blues Jam #23

Torsdag // 02.11.2017

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 40,-

Dørsalg

Dúné består af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet har været på en 12 år lang rejse fyldt med op - og nedture.

I efteråret 2017 tager bandet rundt på en tour uden trommeslager og storladne rockarrangementer. Det bliver en akustisk turne, som bandet har set frem til. Mathias Kolstrup udtaler: "Som supplement til vores eksplosive rockkoncerter er disse “stripped down” koncerter en efterhånden fast del af vores virke som live band. Det giver en anden intimitet med publikum at møde dem i øjenhøjde, bruge tid på at fortælle historierne bag sangende og spille dem i nedtonede arrangementer, der får melodi og tekst til at stå ekstra klart. Vi har denne gang været ekstra ambitiøse med arrangementerne for at skabe den helt rigtige stemning. Det bliver en helt igennem unik oplevelse."
Bemærk at koncerten er siddende.

Dúné

Fredag // 03.11.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 250,-

Køb billet

Varm op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær!

Til denne koncert lægger SMALLSTARS hus til fællesspisning inden koncerten. Vi spiser et godt måltid mad sammen ved lange borde, hvor du kan snakke med din sidemand og måske dele forventningerne til aftenens koncert.

Maden serveres ved bordene i skåle og fade som man deler med sine bordfæller og det kan være du skal be’ din sidemand række dig brødet ligesom derhjemme.

Maden leveres af Duevang fra Præstø og menuen er enkel, men selvfølgelig god, sund og veltilberedt med årstidens bedste råvarer

Dørene åbner kl. 18.30. Maden serveres kl. 19.00. Prisen er 80 kr. inkl gebyr og kan kun købes som tilkøb til koncerten.

 

PERRY STENBÄCK har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer, Cornelis Vreeswijk, Evert Taube m.fl, og hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet og med en sjælden nerve og autencitet. Repertoiret blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner.

Danmark og den danske sangskat har Perry også et godt øje til, og han har bl.a. spillet sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD. 

Perrys entusiasme og instrumentale evner har ført ham rundt i Danmark og resten af verden som turnerende musiker, hvor han er særdeles anerkendt for sit unikke guitarspil og ikke mindst sit vindende væsen.

Perry Stenbäck & Dekadensorkestern

Lørdag // 04.11.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 100,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

 

NIKOLAJ BENTZON debuterede tilbage i 1989 netop i trioformat med albummet ”Pianoforte”. Udgivelsen vakte en del opmærksomhed i det danske musikmiljø, og siden er det blevet til 20 udgivelser i eget navn og 6 med hans jazzfunk-gruppe, Bentzon Brotherhood, som en af hovedstrømmene. 

Ind imellem har der været store produktioner og udgivelser med både big band og symfoniorkester, men også intime udspil som f.eks. hans soloudgivelse ”12 Songs for Mature Lovers”.

En anden hovedstrøm var hans lange engagement med DR big Band – både som pianist og dirigent. Det har kastet en personlig big band-enterprise af sig, som har bragt ham rundt i verden med f.eks. hans suite ”Arabian Jazz Nights”.

Med afsæt i Nikolaj Bentzon Trios nyudgivne mammutalbum – det 1 time og 42 min. lange “Tonesmith” - drager trioen på turné i efteråret 2017. Hans medkombattanter på både album og turné er hhv. bassist Daniel Franck og trommeslager Espen Laub von Lillienskjold. Begge d´herrer står øverst på ønskelisten hos mange kapelmestre i Skandinavien, hvilket alene borger for musikalske kvalifikationer fra allerøverste hylde.

Søger man stor-swingende og kraftfuld triojazz, finder man det her.

 

Nikolaj Bentzon- klaver

Daniel Franck - bas

Espen Laub von Lillienskjold - trommer

Nikolaj Bentzon Trio

Søndag // 05.11.2017

Koncert kl. 15:00 // Døre kl. 14:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Dørsalg: 150,-

Køb billet

FRI ENTRÉ

Musikklubben MY GENERATION afholder i samarbejde med STARS stor PLADEMESSE.
Standene vil være fyldt til randen med et stort udbud af vinyler og cd’er i alle formater fra 50’erne og frem til i dag. Det vil også være muligt at spotte sjældne samlerobjekter til salg på messen, hvor der er standholdere fra Danmark, Sverige og Tyskland. 


Arrangementet er fra kl. 10 til 15 og der er fri entré.

 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 
Hvis du har lyst til selv at have en stand på messen kan du tilmelde dig her jorgen@sandbirk.dk
Pris pr. meter kr. 100,-


Få mere info på mygeneration.dk

Plademesse

Søndag // 05.11.2017

Koncert kl. 10:00 // Døre kl. 10:00

Fri entre

 "En ekstremt medrivende koncert. En af de sjældne, hvor man føler, at der opstår noget enestående mellem band og publikum. Kald det kærlighed. Eller et fælles fyrværkeri."

Det var Politiken, der skrev sådan om en koncert med The Minds of 99, der på ganske få år har formået at spille sig op som en seriøs bejler til titlen som Danmarks bedste rockband.
 
The Minds of 99 var i 2013 blandt årets vindere af KarriereKanonen. Deres første pletskud var tracket 'Det er Knud, som er død', hvor de satte strøm og 80’er new wave til et gammelt Tom Kristensen digt. Debutalbummet kom året efter til lutter roser fra de danske anmeldere.
 
Live viste The Minds of 99 sig at være gjort af et særligt stof og har de sidste par år begejstret overalt, hvor de har spillet. Om det er på de små klubber eller som første act på Roskildes Orange Scene, har publikum hver gang mødt et insisterende, elektrisk og hypnotisk band.

The Minds of 99

Lørdag // 11.11.2017

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 250,-

Køb billet

Jazz Five tager publikum med til nutidens New Orleans med et festfyrværkeri af blues, boogie og second line funk. Inspirationen er blandt andet hentet fra Mardi Gras-musikken, det årlige karneval i New Orleans. Desuden spiller Jazz Five egne kompositioner samt klassikere som ’Sct. James Infermary Blues’ og ’Mardi Gras In New Orleans’. Alt sammen udføres med storsvingende rytmegruppe, overophedet boogieklaver og to funky saxofoner i front. Bandet kommer godt ud over scenekanten og inddrager publikum aktivt under koncerten. Har både i 2014 og 2016 vundet DMA Jazz-prisen som Årest Børnejazznavn.

Jazz Five

Lørdag // 11.11.2017

Koncert kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // siddende

Forsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

Anthony da Costa fra Nashville Tennessee er 26 år og har, sin unge alder til trods, allerede udgivet ti albums. Han begyndte at skrive sange og optræde som 13-årig og blev den yngste vinder af de prestigefyldte sangskriverkonkurrencer ved The Falcon Ridge Folk Festival og Kerrville Folk Festival bare tre år senere. 
Fans af Ryan Adams, Bright Eyes og Neil Young vil ikke gå forgæves, når M.C. Hansen, Nikolaj Wolf og Jacob Chano, også kendt som the Sentimentals, indtager scenen flankeret af Anthony da Costa.

Bemærk koncerten er stående.

Anthony da Costa & the Sentimentals

Americana Session

Torsdag // 16.11.2017

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // stående

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 
Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe


SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS Blues Jam #24

Onsdag // 29.11.2017

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 40,-

Dørsalg

De suspekte spillemænd er klar til de danske landeveje.

I februar udgav Suspekt deres sjette og yderst anmelderroste album "100% Jesus". Et album, som endnu engang stadfæstede bandets dominerende rolle på den danske HipHop-scene og ikke mindst evnen til stadig at kunne forny sig selv. 


Rune Rask, Andreas Bai-Duelund og Emil Simonsen, trioen bag det snart 20 år gamle HipHop-band, har fået blod på tanden til at trille ud med tourbussen endnu engang, og ifølge Suspekt selv bliver der ikke skruet ned for energiniveauet, når bandet drager på tour til efteråret.

- Vi glæder os for sindssygt til at komme ud på de danske spillesteder igen. Det er altid en fornøjelse at komme ud på de danske landeveje - det er der, Suspekt blev skabt og der, vi hører til, hvilket også er grunden til, vi betragter og selv som spillemænd, i ordets egentlige forstand, siger Emil Simonsen og fortsætter: 

 
- Vores benzin er at komme ud til koncerterne, møde vores fans og blive en del af stemningen. Vi har stor respekt for de mindre spillesteder og alle de mennesker, der med stor dedikation og kærlighed til musikken sørger for, musik som vores kommer ud til alle i det danske land - vi er stolte over, hvor vi er i dag, men det er ikke noget, vi tager for givet, og det kommer vi til at hylde på vores efterårstour.

Bagkatalog og nyt familiemedlem.
”Væk med hotellerne” – sådan skal det være, hvis man spørger drengene selv. De har nemlig planer om en efterårstour, der i sandhed omfavner essensen i tourlivet, ved at droppe hotellerne og bo udelukkende på bussen undervejs.

- Vi planlægger at tage en masse udstyr med, så vi også kan lave musik undervejs og fange stemningen. Kan det lade sig gøre, kan mirakler muligvis opstå både før, efter og under en koncert, siger Rune Rask og fortsætter:

- Vi har efterhånden opbygget et mastodontisk bagkatalog af slagere, så det bliver svært at sortere i hvilke numre, der skal have en plads på banen, når der kridtes op til kamp.

Trods et gammelt bagkatalog har Suspekt flere gange bevist, de ikke bange for at forny sig selv, og der er da også noget helt nyt på tapetet, når tourbussen ruller afsted til efteråret - som Suspekt selv beskriver det, har de nemlig fået et nyt familiemedlem i form af guitaristen Jakob Nyholm.

- Jakob har turneret i 8 år med metalbandet Hatesphere, så han har en del erfaring og vildskab, som vi tænker passer lige ind i bamseøjet på Suspekt familien. Jakob startede faktisk som vores baggearsmand sidste sommer, så da vi måtte vinke farvel til Vodkalars, som spillede spaden før, faldt valget helt naturligt på Jakob. Han kender jo til alle tosserne og er i forvejen sovset godt og grundigt ind i vores grusomheder, afslutter Rune Rask.

SUSPEKT

Torsdag // 30.11.2017

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 295,-

Venteliste

SUSPEKT

Torsdag // 30.11.2017

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 295,-

Venteliste

NOLA LOVE er et af de store nye navne på New Orleans scenen i Danmark. De spiller originale sange på dansk om livet, døden og kærligheden tilsat humor, nerve og eksplosivt sceneshow.

Pianist og komponist Morten Fischers livsanskuelser om stort og småt blandes med lyden af New Orleans' rå-swingende shuffle, intense boogie-woogie og energifyldte 2nd-line.

De gamle klassikere fra The Big Easy tages også under kærlig hånd, når bandet går på scenen og fylder dansegulvet med en energisk og livsbekræftende fest.

 

_____

ULTIMATIV JULEFROKOST TILBUD

Nyd en klassisk julefrokost på Babette og dans til den lyse morgen  med Nola Love Manifest på STARS!
Sæt X i kalenderen og inviter venner, familie eller medarbejdere til fest.

Vælg mellem den 1. & 2. december. 

På tredje år samarbejder vi med Restaurant Babette om den ultimative julefrokost:

Klassisk julesild | Laks | Torsk | And | Ost | Ris a la mande. Vin, øl, vand og evt. snaps.

Live musik på STARS med Nola Love Manifest.


Pris pr. kuvert inkl. koncert  895,-
Billetter bestilles hos Babette på tlf. 55 34 30 30

 

Nola Love Manifest

Fredag // 01.12.2017

Koncert kl. 22:00 // Døre kl. 21:00

STARS // stående

Forsalg: 100,-

Dørsalg: 150,-

Køb billet

NOLA LOVE er et af de store nye navne på New Orleans scenen i Danmark. De spiller originale sange på dansk om livet, døden og kærligheden tilsat humor, nerve og eksplosivt sceneshow.

Pianist og komponist Morten Fischers livsanskuelser om stort og småt blandes med lyden af New Orleans' rå-swingende shuffle, intense boogie-woogie og energifyldte 2nd-line.

De gamle klassikere fra The Big Easy tages også under kærlig hånd, når bandet går på scenen og fylder dansegulvet med en energisk og livsbekræftende fest.

 

___ 

ULTIMATIV JULEFROKOST TILBUD

Nyd en klassisk julefrokost på Babette og dans til den lyse morgen  med Nola Love Manifest på STARS!
Sæt X i kalenderen og inviter venner, familie eller medarbejdere til fest.

Vælg mellem den 1. & 2. december. 

På tredje år samarbejder vi med Restaurant Babette om den ultimative julefrokost:

Klassisk julesild | Laks | Torsk | And | Ost | Ris a la mande. Vin, øl, vand og evt. snaps.

Live musik på STARS med Nola Love Manifest.


Pris pr. kuvert inkl. koncert  895,-
Billetter bestilles hos Babette på tlf. 55 34 30 30

Nola Love Manifest

Lørdag // 02.12.2017

Koncert kl. 22:00 // Døre kl. 21:00

STARS // stående

Forsalg: 100,-

Dørsalg: 150,-

Køb billet

YOUNG SOUNDS er en koncertrække for upcoming-bands og præsenterer året igennem de bedste lokale bands og interessante artister fra resten af landet med en ambition om at agere som springbræt for originale kunstnere med seriøse ambitioner og kunstnerisk integritet.

Vi giver plads til det skæve, det nye, det originale og dem, der kan tryllebinde publikum og få dem til at grine, græde, synge og danse.


Hvis dit band vil spille til YOUNG SOUNDS så kontakt os på youngsounds@stars.dk og send os links til jeres musik.
 
BILLET: 30 kr. i døren
 
PROGRAM følger. Hold øje her på siden eller på Facebook

Young Sounds #5

Fredag // 08.12.2017

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // stående

Dørsalg: 30,-

Dørsalg

Syng julen ind med SIGURD & BJØRNEN BJØRN

Julesang og bjældeklang, klejner og duften af gran – der er jul for fuld udblæsning, når Sigurd, Bjørnen Bjørn, Sigurds lille juleorkester og store børnekor fejrer jul i Vordingborg Teatersal med en koncert fyldt med nissedrillerier, sjov & ballade og masser af fællessang.

Vordingborg Musikskoles Børne- og Ungdomskor er også inviteret med på scenen, og ligeledes er Farmorhuset og alle Farmors bjørne og bamser inviteret forbi koncerten. De og har lovet at hjælpe med at skænke saftevand og uddele pebernødder, så julestemningen kommer helt i top.

Publikum får udleveret et sanghæfte med tekster, så der kan synges med ”for fuld juleudblæsning”. Det bliver en fantastisk oplevelse for hele familien – unge som gamle – hvor alle med garanti kommer i den rette julestemning! Vi glæder os til at synge julen ind sammen med jer alle!

Koncerten er en familiekoncert og anbefales børn i alderen 2-7 år og hele deres familie.


DØRE ÅBNER KL. 15 // SIDDENDE 

Syng Julen ind med Sigurd & Bjørnen Bjørn

Med Sigurd og Bjørnen Bjørn + børnekor

Søndag // 10.12.2017

Koncert kl. 16:00 // Døre kl. 15:30

Vordingborg Teatersal

Nummerede siddepladser

Forsalg: 180,-

Studie + ung: 140,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 
Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe


SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS Blues Jam #25

Fredag // 15.12.2017

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 40,-

Dørsalg

JOEY MOE drager på akustisk turné

I starten af 2018 tager Joey Moe på akustisk turné. Når han omarrangerer sine store popsange til de akustiske koncerter, er det en ny side af den populære sanger, der åbenbares. Publikum kan opleve, hvordan sangene og hans stærke vokal folder sig ud og åbner op for nye stemninger og fortolkninger.

" 'Smukkest På En Søndag' var jo en noget anderledes single – kun mig og en guitar – og det gik jo meget godt. Det er ikke et format, jeg har givet mig i kast med før, men jeg havde lyst til at bryde mønsteret lidt. Nu har jeg udgivet seks studiealbums i streg. Sidste år brød jeg også mønsteret lidt ved slet ikke at udgive noget, så nu vil jeg gerne prøve det her lidt mere umiddelbare format af," udtaler Joey Moe

I 2016 udgav Joey Moe singlerne ’Smukkest På En Søndag’ og ’Eneste’, der tilsammen har streamet tæt på 20 millioner. Nyeste skud på stammen er singlen 'Udenpå Indeni', der udkom d.17 februar 2017. De tre singler varsler om en ny pladeudgivelse efter sommeren 2017.

Ved de akustiske koncerter loves der nye sange og nærvær i øjenhøjde med publikum.

Joey Moe Familiekoncert

Akustisk

Lørdag // 20.01.2018

Koncert kl. 15:00 // Døre kl. 14:00

Vordingborg Teatersal

Nummerede siddepladser

Forsalg: 270,-

Studie + ung: 215,-

Dørsalg: 290,-

Køb billet

OBS: Koncerten foregår i Vordingborg Teatersal //
Der er nummererede siddepladser - vælg mellem 2 billetpriser i salen: 275,- og 225,-

En akustisk aften i Folkeklubben.


Landets travleste trio inviterer for første gang publikum til akustiske koncerter. Det sker på en eksklusiv turné på en række af landets flotteste og bedst lydende koncertsale.

Efter rundt regnet 600 koncerter og tre fuldlængdealbum ønsker Folkeklubben at prøve sig af i en mere intim, akustisk ramme. Til disse særlige koncerter vil orkestret invitere gæstemusikere med på scenen. På en akustisk aften med Folkeklubben vil man som publikum opleve nye og uventede versioner af orkestrets sange og få et indblik i de filosofiske tanker og særlige historier, der knytter sig til musikken, til teksterne og til at være det måske mest turnerende orkester i landet. Om den akustiske tour siger bandet:

”Det vil blive nogle helt unikke aftner – markant anderledes fra de koncerter vi har spillet uafbrudt i de sidste 6 år. Det akustiske format og udvidelsen af bandet med flere musikere tvinger os til at gentænke sangene og det musikalske univers i nogle rammer, der kalder på fordybelse og historiefortælling. Og hvem ved, om der ikke sniger sig en fest ind også?”


Orkesterets 3. album ”Slå flint!” fra august 2016 blev modtaget med en perlerække af flotte anmeldelser og gik direkte ind som nummer 1 på den danske albumhitliste. Albummet blev af musikmagasinet GAFFA kåret som årets danske udgivelse, og det er med disse sange og et bagkatalog fyldt med hits om fedterøve, Danmarksfilm og andre opsange at bandet inviterer til ”En akustisk aften i Folkeklubben".


Folkeklubben har eksisteret siden 2011 og består af Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall. Orkestret har navn efter den første danske folk-plade ”En aften i Folkeklubben” fra 1965 med Povl Dissing, Cæsar og Per Dich.

 

En akustisk aften i Folkeklubben

Fredag // 16.03.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Vordingborg Teatersal

Nummerede siddepladser

Forsalg: 275,-

Dørsalg: 300,-

Køb billet

Hugo Helmig har netop spillet sine første udsolgte debutkoncerter med stor succes. Nu glæder han sig til at komme ud i hele landet og møde publikum live, når han i november besøger København og Aarhus og fortsætter turen rundt til 19 forskellige byer i starten af det nye år. Til koncerterne har Hugo Helmig samlet et ungt hold af talentfulde musikere, som spiller op til popfest tilsat soulede, funky og blues-inspirerede toner.

Hugo Helmig, der på rekordtid og med bare en enkelt single har gjort kometkarriere på den danske musikscene, siger selv:

”Det var en stor oplevelse at være ude og spille, så nu har jeg bare fået endnu mere blod på tanden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme rundt i landet og spille min musik sammen med drengene. Vi lover, at det bliver en fest”. 

Til den totalt udsolgte debutkoncert i Aarhus kvitterede Gaffa med 4 stjerner og skriver blandt andet: ”Samlet set må man sige, at den unge sanger har styr på sagerne. Ingen tvivl om, at han har flair for at skrive gode popnumre, men han har også styr på at sammensætte en sætliste, der mixer up tempo og sjælere”

Hugo Helmig henter sin musikalske inspiration fra store singer-songwritere som John Mayer og Ed Sheeran. Første singlen ’Please Don’t Lie’ er en veloplagt popsang om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri. Hugo udtaler selv:

” Vi ønsker alle at vise os som perfekte på de sociale medier, men det er der jo ingen, der er. Det er ærgerligt, at det er blevet normen, at vi skal fremstille os selv på denne her overmenneskelige måde. ’Please Don’t Lie’ er en kærlig opsang til os alle – inklusive mig selv.”

Hugo Helmig + support

Lørdag // 17.03.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 130,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 150,-

Køb billet

På rekordtid har Bisse for alvor formået at udmærke sig som en af Danmarks mest excentriske og produktive sangskrivere. 

Bisse har i foråret og sommeren haft mange anmelderes og koncertgængeres fulde opmærksomhed under sin marathonlange ’Tour de Smackdown’. Foruden en lang række spillesteder i Danmark har Bisse og hans bande lagt vejen forbi et udsolgt Store Vega samt festivaler som Northside, Musik i Lejet og Smukfest.

Under overskriften ”Bisse bjergtog Store Vega med en livsbekræftende koncert” uddelte Soundvenue 6/6 stjerner til sangeren ved førstnævnte udsolgte koncert i maj. Med samme entusiasme anmeldte Berlingske Tidende Bisses koncert på Northside med ordene ”Kong Bisse af Northside”, og ved årets Gaffapris udmærkede sangeren sig med en særpræget og intens liveperformance, der efterfølgende var på de flestes læber. 

Bisse

Lørdag // 07.04.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 180,-

Studie + ung: 120,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

Danske countrydarlings gør comeback.

"... Hun fik et publikum, der lyttede, klappede og grinte af hendes små historier, og den gensidige sympati strømmede mellem scenen og stolerækkerne.... Bandets instrumentale akkompagnement og kor var velklingende, afbalanceret og lækker kræs for øregangen krydret med overbevisende og lige så lækre soloer."

At HUSH er et band, som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og der bliver rig mulighed for det i foråret 2018, hvor gruppen tager på en omfattende turné.

HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country.

I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet “A Lifetime”. HUSH fløj direkte ind i danskernes bevidsthed med en unik stemningsfuld, nordisk americana-lyd og ikke mindst Dorthe Gerlachs smukke vokal i front.

HUSH har udgivet fire studiealbums og senest i 2012, et live-album med det hedengangne DR UnderholdningsOrkestret.

De seneste år, har duoen helliget sig andre projekter, bl.a. har Dorthe Gerlach udsendt sit succesfulde debut-soloalbum ”Natlys”, og hun medvirker i dette års "Toppen af poppen" på TV2.

Men nu er HUSH endelig tilbage. Med nye sange, et nyt album, som forventes udgivet i starten af 2018, og med en forårsturné, som rammer byer over hele landet.

  

Pressen om Hush:

Nordjyske  

”Det var smukt, og med den konstatering skal opfordringen gives videre: Tag ud og hør dem, hvis de spiller et sted i nærheden af dig!"

 

BT:  

”…Det fås ikke bedre øst for Tennessee…”

 

Gaffa:   

”Hush rørte publikum i Odense med deres varme udtryk og menneskelige tekster. Publikums fastlåste blikke fortalte alt om den intensitet, som koncerten indeholdt. Nærmest eskapistisk.”

 

JydskeVestkysten:

"... Hun fik et publikum, der lyttede, klappede og grinte af hendes små historier, og den gensidige sympati strømmede mellem scenen og stolerækkerne.... Bandets instrumentale akkompagnement og kor var velklingende, afbalanceret og lækker kræs for øregangen krydret med overbevisende og lige så lækre soloer."

HUSH

Onsdag // 09.05.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 195,-

Studie + ung: 155,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet