• Vinterjazz

22 feb

Rodney Green Quartet, feat: Warren Wolf (US)

23 feb

Young Sounds #6

 • Vinterjazz

25 feb

Criss Cross Europe

01 mar

SMALLSTARS BLUESJAM #27

 • Nyhed

01 mar

Anders & Anders Podcast

02 mar

Small's Ølklub Martsstævne (#16)

03 mar

Gurli Octavia + Mathias Kristoffer

 • FÆLLESSPISNING

07 mar

STARS Talks #2: The Rolling Stones - Verdens Største Rockband

 • Nyhed

08 mar

MGK aften

09 mar

Sune Feld + [HJEM]

 • Familiekoncert

10 mar

Ea Philippa

 • Americana Sessions

10 mar

Smokey and the Mirror

 • Nyhed

13 mar

Fødselsdag: STARS 20 År

16 mar

En akustisk aften i Folkeklubben

 • Familiekoncert

17 mar

Motor Mille & Band

 • Nyhed

17 mar

Hugo Helmig + Milli Naomi

23 mar

Young Sounds #7

24 mar

Østkyst Hustlers + support

30 mar

Turboweekend + support

31 mar

Humørekspressen

 • FÆLLESSPISNING

04 apr

STARS Talks #3: Kreativ Tænkning - Fra Forskning Til Freestyle

05 apr

SMALLSTARS BLUESJAM #28

06 apr

Solsort

 • Udsolgt

07 apr

CV Jørgensen

 • FÆLLESSPISNING
 • feat. ANNISETTE

13 apr

ALEX RIEL / STEFAN PASBORG ”UNIVERSE”

 • Familiekoncert

14 apr

DrumDrum

 • Nyhed

14 apr

Uffe Lorenzen

 • Americana Sessions

15 apr

Americana Sessions: Jonatha Brooke + MC Hansen & The Sentimentals

19 apr

Bisse

 • FÆLLESSPISNING

21 apr

Shaka Loveless - Akustisk

 • Nyhed

27 apr

Marie Key

28 apr

Louise Hart

03 maj

SMALLSTARS BLUESJAM #29

 • Nyhed

04 maj

Benal

 • FÆLLESSPISNING

05 maj

Bo Evers & Gypsy Vendetta

 • Udsolgt

09 maj

HUSH

 • Nyhed

11 maj

Elof, Bremer & McCoy

 • Familiekoncert

12 maj

Wafande

 • Familiekoncert

19 maj

Hr. Skægs Store Skoleshow

 • FÆLLESSPISNING

23 maj

STARS Talks #4: Pink Floyd - Dark Side of the Moon

23 maj

STARS Talks Partout

07 jun

SMALLSTARS BLUESJAM #30

 • Nyhed

03 nov

Carpark North

RODNEY GREEN er en af de største personligheder i den nye generation af fantastiske amerikanske trommeslagere. Han har stået i mesterlære hos Charlie Haden, Mulgrew Miller og Diana Krall og elsket for sit fantastiske swing og smagfulde spil. På et niveau som man kun finder hos de største amerikanske trommeslagere.

På denne danmarksturné har han Warren Wolf, verdens bedste vibrafonist, med sig og to af de største danske talenter i nye tid. Den stærkt roste Zier Romme på piano og Anders Fjelsted på bas. De to unge danske musikere tilhører en ny generation som følger i fodsporerne på NHØP, Alex Riel og Carsten Dahl. Teknisk suveræne og spillemænd som publikum elsker.

Forvent en forrygende aften med jazzens standardrepertoire spillet med et teknisk og musikalsk overskud som man kun meget sjældent oplever. Warren Wolf  og Rodney Green befinder giver altid publikum en oplevelse af de helt store. Kun sjældent har man mulighed for at høre den klassiske jazz spillet så overbevisende og så medrivende.

Forrygende jazz spillet af fire af de største amerikanske og danske musikere.

Rodney Green (trommer)

Warren Wolf (vibrafon)

Zier Romme (piano)

Anders Fjeldsted (kontrabas)

Rodney Green Quartet, feat: Warren Wolf (US)

Torsdag // 22.02.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Køb billet

Duoen Barselona fik for alvor deres gennembrud i 2017. Deres rejse har været kendetegnet af et år, hvor de har spillet på Roskilde Festival, Smuk Fest, support for The Minds of 99 samt udnævnt til Breakin’ Sound af Soundvenue – ej at forglemme udgivelsen af deres debut-EP ’Drengepop’ som både hos Soundvenue og GAFFA nu ligger i Top 10 over årets bedste danske udgivelser.

De er lige nu aktuelle med singlen ”Et år”som udkom 15. december. Den nye single handler om, at gå fra at tænke stort til pludselig at stå i en situation hvor drømmene bliver til virkelighed – en virkelighed som har været fyldt med udvikling, stress og ikke mindst masser af glæde og hvor man nu kan se tilbage på det hele og nyde første bid af rejsen.

Young Sounds #6

Fredag // 23.02.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // stående

Forsalg: 30,-

Køb billet

Christian Brodersen er 20 år og bosat i Stubbekøbing. Han har gennem flere år som sanger og guitarist skabt et solidt repertoire og derigennem erfaring. Hans akustiske singer/songwriter stil er sammen med hans rock-inspirerede vokal, grundstenene i hans optrædener som også kan høres på tekstuniverset han bevæger sig rundt i.

Young Sounds #6

Fredag // 23.02.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // stående

Forsalg: 30,-

Køb billet

Filosofien bag projektet Criss Cross Europe er at fremme udvekslinger mellem unge lovende jazzmusikere på tværs af europæiske grænser. Den kunstneriske vejleder for denne udgave er percussionist/trommeslager Marilyn Mazur, kendt både for sine egne kompositioner og for sit samarbejde med Gil Evans, Wayne Shorter og Miles Davis.

I løbet af en uge leder hun Criss Cross Europe-bandet gennem oprettelsen af ​​et nyt koncertprogram. Sammen vil de arbejde mod en tour, der bl.a. bringer dem forbi Vordingborg.

Criss Cross Europe

feat. Marilyn Mazur

Søndag // 25.02.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 
Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe


SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS BLUESJAM #27

Torsdag // 01.03.2018

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 40,-

Dørsalg

Podcast bølgen skyller ind over Danmark i disse år, og surfende på toppen af den trend, finder man Podcasten ”ANDERS & ANDERS”. Den bestyres af Anders Breinholt og Anders Lund Madsen, der tidligere var delingsførere i en sort spejdertrop på  P3, men som nu er herre i eget radiostudie, hvor de hver uge sender en times forrygende morsom og  finurlig underholdning ud til deres mange trofaste lyttere.

Men engang imellem må man ud og lufte sig lidt, og det er netop hvad de to entertainere har tænkt sig at gøre på STARS d. 1. marts 2018.

”De fleste uger på året optager vi i vores studie eller nok mest i Københavns området, men det skal være slut, derfor glæder vi også meget til at Komme til Vordingborg og især Stars”, udtaler Anders Lund Madsen. 

Anders & Anders optager deres podcast på Stars, og samtidig sørger et kamerahold for at showet bliver sendt live på Facebook. Det hele sker foran et forhåbentligt veloplagt publikum i koncertsalen.

Anders Breinholt selv er klar til levere varen: ”Der hvor Anders og jeg er bedst er jo netop når vi er tæt på publikum. Derfor er det helt naturligt at vi nu letter en vis legemsdelog kører ud og siger hej til folk hvor de nu er. Det glæder vi os begge meget til.

Præcis hvad publikum kan forvente og hvem der bliver gæster i showet, vil de to hovedpersoner ikke ud med, men det bliver unik aften med masser af gode grin og mulighed for at komme helt tæt på optagelsen af én af Danmarks mest populære podcasts.

 

FAKTA:

Anders & Anders podcast er i 2017 downloadet mere end 6 mio. gange.
Video-serien/videopodcast er set mere end 2,5 mio gange på Blockbuster.
Der er i 2017 produceret 33 video-afsnit, som kan ses Blockbuster.dk
Anders & Anders Podcast er tilgængelig på Itunes, Spotify & til Android 

Anders & Anders Podcast

Live fra STARS

Torsdag // 01.03.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 70,-

Dørsalg: 100,-

Køb billet

Ølstævnerne afholdes én gang månedligt - på en fredag i hver måned, klemt ind i to timer lige mellem karriere- og familieræset :-) Du kan bla. lære nye bryggerier at kende og høre spændende talks. Det er billigt, det er sjovt, og øllene samt selskabet er fremragende!


Præsenteres af Small's Ølklub

Small's Ølklub Martsstævne (#16)

Fredag // 02.03.2018

Koncert kl. 16:00 // Døre kl. 15:45

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 95,-

Køb billet

Århusianske GURLI OCTAVIA er det nyeste skud på stammen på den nordiske New Folk-scene, som længe har blomstret med stærke navne som bl.a. Agnes Obel og Júníus Meyvandt.

Gurli Octavia er ikke helt som os andre. Hun tilbragte de første år af sit liv på landevejen i en hestetrukket cirkusvogn blandt gøglere og andet godtfolk i en verden der, bevægede sig mellem drømme og virkelighed.

Med den akustiske guitar i front åbner Gurli Octavia op for et eventyrligt, eftertænksomt og til tider brutalt tekstunivers, der leveres med en vibrerende vokal, der ubesværet og melodisk bevæger sig fra at være forsigtig, hæs og skrøbelig til også at rumme en urkraftig og løssluppen inderlighed.

Til trods for, at Gurli Octavia stadig er et relativt ubeskrevet blad herhjemme, er hendes single ‘Winter Arrived’ allerede blevet streamet over 200.000 gange på Spotify, og der er tårnhøje forventninger til hende. I foråret 2017 udsendte hun sin debut EP ‘Philophobia’ om frygten for at elske, og særligt singlen ‘You Lay Low’ blev spillet flittigt på P6. I det sene efterår udsender hun opfølgeren ‘Lunacy’, som handler om månesyge, og som selvfølgelig udgives til den magiske fuldmånedag d. 4. november. Gurli selv blev født på en magisk dag, nemlig d. 08.08.88, og derfor fik hun navnet Octavia, og nu er hun klar til at dele mere af sin magi ud igennem højtalerne.

Gurli Octavia + Mathias Kristoffer

Lørdag // 03.03.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 100,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

Længsel, drageflyvning og det spændte hjerte. Akustisk sangskrivning i år 2017. MATHIAS KRISTOFFERs sangskrivning er skabt med et traditionsbevidst øre og en venstrehåndsagtig, autodidakt fornemmelse for musikken. Markeringerne er flydende - her er det melodien og fortællingen, der bestemmer sangens struktur. Sangene er umiddelbare og bærer præg af et nærvær - på en gang båret af styrke og skrøbelighed, der skinner ud gennem stemmen og hans performance. Det giver en levende lyd. På tekstsiden er ambitionerne de samme. Klassiske emner som ulykkelig kærlighed og mødet med døden reflekteres hos Mathias Kristoffer. De vendes på hovedet og bliver for eksempel til den ironiske fortælling om ung, ulykkelig kærlighed til et spøgelse eller til mødet med døden som drageflyvende knægt ved Vesterhavet. Teksternes fokus på livsændrende og ofte umulige øjeblikke vidner om sange med noget på hjerte, alle med en iboende følelse af længsel tilfælles. En længsel efter at kunne tyde det uklare erkendelses billede, der er vores liv, vi alle ligger vågne med om natten og lejlighedsvis forsøger at stykke sammen. Live forenes dette udtryk med Anna Roemers skarpe el-guitar enten i rollen som ambient stemningsskaber eller med sine heksende guitarroller.

Gurli Octavia + Mathias Kristoffer

Lørdag // 03.03.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 100,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

Tag med til FÆLLESSPISNING på SMALLSTARS inden foredraget. Det koster 120 kr. og købes som tilkøb til billetten. Dørene åbner kl. 18. Maden står på bordet kl. 18.15.
Obs: man kan ikke købe madbillet i døren.

PARTOUTBILLET til alle 4 STARS Talks kan med fordel købes her

SEX, DRUGS & ROCK 'N' ROLL - HISTORIEN OM VERDENS STØRSTE ROCKBAND!

Kom med på en musikalsk rejse gennem seks årtier om verdens største rockband THE ROLLING STONES fortalt i ord, billeder og musik. Hør historien om at opfinde ”Sex, drugs & Rock ´n´ Roll”.  Om verdens mest kendte band-logo. Om medlemmernes personlige op - og nedture. Om uendelige turneer, rekord-koncerter, milliarder på bankbogen, utallige skandaler og om at holde sig på toppen af poppen i over 50 år og spille stadion koncerter, når man har rundet de 70 år.  

Om foredragsholderen:
Mikkel Falk Møller er mangeårig musikjournalist hos DR og GAFFA og også fast kommentator i TV2's Go Morgen og Go Aften Danmark. Han er en af landets største Rolling Stones kendere og har set bandet live 17 gange over 22 år - og en enkelt gang mødt hele Stones. 

STARS Talks #2: The Rolling Stones - Verdens Største Rockband

Med Mikkel Falk Møller

Onsdag // 07.03.2018

Koncert kl. 19:00 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 100,-

Dørsalg: 120,-

Partout: 200,-

Køb billet

Talent og hårdt atbejde er de to vigtigste ingredienser i den musikalske ungdomsuddannelse MGK. De tre bogstaver står for Musikalsk Grund Kursus, men det niveau der bliver præsenteret denne aften på Stars er langt fra grundlæggende. Det er musikskolernes "eliteuddanelse" der er taget på d forårstourne, væk fra deres normale studier i Køge og ud i regionen, for at vise hvor langt de er kommet med den intense undervisning det sidste år. Den næste genration af professionelle danske musikere står på scenen, og vi giver her ordet til MGK-eleverne selv:

På MGK Sjælland har vi i form af flere weekendkurser - med kunstnerisk vedledning fra forskellige etablerede musikere, arbejdet på at komponere vores egne numre og på at skrive vores egne sangtekster. Vi har i særdeleshed arbejdet med co-writing i grupper på to til tre personer. 

At skulle skrive musik med et andet menneske, er både en grænseoverskridende, fantastisk og utrolig lærerig proces. Vores numre bærer præg af vores egen individuelle lyd hver især, men er alligevel små fusioner af forskellige musikalske baggrunde, foretrukne stilarter og personlige musikalske universer. 

Ved koncerten vil det være muligt at stille spørgsmål til de optrædende elever om musik, uddannelse og livet på MGK :-)

TAG DINE MØDRE OG FÆDRE UNDER ARMEN OG KOM OG LYT ♥

MGK aften

Forårstourné

Torsdag // 08.03.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // combi

Fri entre

Tilkøb Fællesspisning 120,-

_______

Rigtig mange mennesker i Danmark har uden tvivl hørt de to SUNE FELD numre 'A Pearl' og 'Win Before We Lose' i radioen. Begge singler har været i heftig radio rotation over hele landet, og førstnævnte var sågar et af de mest spillede numre på P4 i første halvdel af 2017.

Musikken er et krydsfelt af melodisk rock og pop blandet med lidt indie rock – og med højt til loftet i både vers, hooks og de catchy omkvæd.

Sune Feld er fra Vordingborg og fik sin første guitar allerede som 2-årig af forældrene – for at holde ham inde, da han i kraft af sin bløder-sygdom helst skulle beskyttes mod skader, som et aktivt udendørs barneliv nemt kunne give ham.

Sune Feld + [HJEM]

Fredag // 09.03.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Køb billet

METTE OUTZEN bliver i sit dansksprogede univers inspireret af mennesker med deres historier. Musikalsk er det enkeltheden og det akustiske, hun drages af. 

“Mette Outzen besidder et kald og et mod til at synge om familien, hjemmet, kærlighed og politiske emner, som jeg ikke er stødt på, siden navne som Shit og Channel og Trille i 70’érne lod kvinderne komme til orde i dansksproget musik. Som i sangen 'Udflugten', hvor hun påtager sig de udsatte børns stemme. Det er på ingen måder kalkuleret eller retroagtigt, bare rent og ærligt, og derfor kan jeg kun give de varmeste anbefalinger til at opleve Mette i levende live“. Mads Mouritz, juni 2017.

Sune Feld + [HJEM]

Fredag // 09.03.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Køb billet

Vær forberedt på lidt af hvert, når EA PHILIPPA og Tira Skamby fyrer op for en sansemættet eventyr-pop-koncert om at tænde lyset i sit eget hjerte.
Tag med på besøg hos Drømmevæveren i sit spindelvævspalads, mød den skøre troldmand Jaben de Gaben de Gritten Guderut, der kan synge meget lange trylleformularer, og oplev elvernes dronning Nahieha, der bor i de fortryllede pastelskove, samt Tåresamlersken, der passer godt på alle dem, der er kede af det.
Fantasien får frit spil, og drama, visdom og kærlighed blandes med både vilde, sjove, stille og smukke sange i denne interaktive Kamæleon Koncert.

Især for 5-8 årige og deres familie.

Ea Philippa

Familiekoncert

Lørdag // 10.03.2018

Koncert kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // siddende

Forsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

SMOKEY & THE MIRROR er ægteparret Bryan og Bernice Hembree fra Arkansas, der sammen med STARS' Americana-ambassadører the Sentimentals vil tage publikum på en tur over den amerikanske prærie gennem lydlandskaber der klinger af June Carter og Johnny Cash, Bob Dylan og Emmylou Harris.

Er du til lyden af countrymusik fra halvfjerdserne, hvor soul møder bluegrass med flotte vokalharmonier, så vil du ikke gå forgæves når M.C. Hansen & the Sentimentals byder velkommen til Smokey and the Mirror.

"The thing I love most about this band and the evening with them is not only the powerfully beautiful voice of bass player, Bernice Hembree, or the well-written songs of Bryan Hembree, sung with his rustic, true American voice – it’s the energy they bring on stage and to the audience! You can tell when they are performing; they truly treasure what they do”  - Chris Roberts, Red Arm Music

Smokey and the Mirror

Americana Sessions

Lørdag // 10.03.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Køb billet

STARS FYLDER 20 ÅR

Tirsdag den 13. marts 2018 er det 20 år siden, STARS slog dørene op for første gang. Siden da har vi præsenteret mere end 2.000 koncerter og vi glæder os til at præsentere jer for mange flere stjernestunder i de kommende år.

Vi fejrer vores fødselsdag med en helt unik én af slagsen. Tirsdag den 13. marts 2018 klokken 20:00 er der fødselsdagskoncert på STARS. Det koster selvfølgelig 20 kroner i entré, og til koncerten vil man opleve tre af de artister, som har optrådt allerflest gange på STARS med vores helt egne The Sentimentals som backingband.

 

Mathilde Falch er aftenens lokale islæt. Siden Mathilde Falchs opvækst på Vordingborg-egnen er der sket mangt og meget for den unge sangskriver, som i dag lyser klart på stjernehimlen som en af landets stærkeste sangskrivere.

Signe Høirup Wille-Jørgensen har besøgt STARS med sit orkester Speaker Bite Me såvel som med sit soloprojekt Jomi Massage. Uanset konstellation er Signe Høirup garanti for intense musikoplevelser, som rammesætter det skrøbelige og udtrykker det voldelige.

Frederik Vedersøhar besøgt STARS et utal af gange med sine to orkestre, The White Album og The Eclectic Moniker. Til fødselsdagskoncerten spiller Frederik et udvalg af sine sange, som spænder bredt fra solskins-calypso til vinter-viser.

The SentimentalsBagmændene bag vores egne Americana Sessions har siden 2004 spillet over 1.000 koncerter i Europa og Amerika. De tre solister er altså i sikre hænder, når M.C. Hansen (guitar/vokal), Jacob Chano (trommer/vokal) og Nikolaj Wolf (bas/vokal) agerer backingband til fødselsdagskoncerten.

Bryghuset Møn har i øvrigt brygget en særlig STARS-fødselsdagsøl. som man selvfølgelig vil kunne læske sig med på aftenen. Øllen er brygget på nuancer af karamel og citrus, en elegant balance mellem humle og sødme tilsat stemningen fra 2.000 koncerter, 11.000 guitarsoloer og 40.000 sange. Bryggen er rundet af dans, kropsvarme og folkelighed, og tapningen er fuldendt med musikalsk kærlighed fra Folkeklubben.

Fredag den 16, marts fortsætter vi fødselsdagsfesten, når vi inviterer til en akustisk aften med Folkeklubben i Vordingborg Teatersal.

Kom og vær med til at fejre os!

 

Fødselsdag: STARS 20 År

The Sentimentals feat. Mathilde Falch, Frederik Vedersø og Signe Høirup Wille-Jørgensen

Tirsdag // 13.03.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // combi

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

OBS: Koncerten foregår i Vordingborg Teatersal //
Der er nummererede siddepladser - vælg mellem 2 billetpriser i salen: 275,- og 225,-


KØRESTOLSBRUGERE: KONTAKT billetter@stars.dk eller ring på 5534 2060 for køb af billetter

En akustisk aften i Folkeklubben.


Landets travleste trio inviterer for første gang publikum til akustiske koncerter. Det sker på en eksklusiv turné i en række af landets flotteste og bedst lydende koncertsale.

Efter rundt regnet 600 koncerter og tre fuldlængdealbum ønsker Folkeklubben at prøve sig af i en mere intim, akustisk ramme. Til disse særlige koncerter vil orkestret invitere gæstemusikere med på scenen. På en akustisk aften med Folkeklubben vil man som publikum opleve nye og uventede versioner af orkestrets sange og få et indblik i de filosofiske tanker og særlige historier, der knytter sig til musikken, til teksterne og til at være det måske mest turnerende orkester i landet. Om den akustiske tour siger bandet:

”Det vil blive nogle helt unikke aftner – markant anderledes fra de koncerter, vi har spillet uafbrudt i de sidste 6 år. Det akustiske format og udvidelsen af bandet med flere musikere tvinger os til at gentænke sangene og det musikalske univers i nogle rammer, der kalder på fordybelse og historiefortælling. Og hvem ved, om der ikke sniger sig en fest ind også?”


Orkesterets 3. album ”Slå Flint!” fra august 2016 blev modtaget med en perlerække af flotte anmeldelser og gik direkte ind som nummer 1 på den danske albumhitliste. Albummet blev af musikmagasinet GAFFA kåret som årets danske udgivelse, og det er med disse sange og et bagkatalog fyldt med hits om fedterøve, Danmarksfilm og andre opsange, at bandet inviterer til ”En akustisk aften i Folkeklubben".


Folkeklubben har eksisteret siden 2011 og består af Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall. Orkestret har navn efter den første danske folk-plade ”En aften i Folkeklubben” fra 1965 med Povl Dissing, Cæsar og Per Dich.

 

En akustisk aften i Folkeklubben

Fredag // 16.03.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Vordingborg Teatersal

Nummerede siddepladser

Forsalg: 275,-

Dørsalg: 300,-

Køb billet

De seneste år har man på Ramasjang kunnet møde Motor Mille. Du kender hende måske bedst fra bl.a. Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club, hvor hun elsker at danse.

Alle børn og voksne er inviteret, så kom og oplev den seje pige med de lyse fletninger lave et fantastisk show.

Showet er fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Børnene får rig mulighed for at træde ind i dansens univers og hygge sig uden at snuble over krav og forventninger.

Motor Mille & Band

Lørdag // 17.03.2018

Koncert kl. 10:30 // Døre kl. 10:00

STARS // combi

Forsalg: 140,-

Dørsalg: 160,-

Køb billet

HUGO HELMIG har netop spillet sine første udsolgte debutkoncerter med stor succes. Nu glæder han sig til at komme ud i hele landet og møde publikum live, når han i november besøger København og Aarhus og fortsætter turen rundt til 19 forskellige byer i starten af det nye år. Til koncerterne har Hugo Helmig samlet et ungt hold af talentfulde musikere, som spiller op til popfest tilsat soulede, funky og blues-inspirerede toner.

Hugo Helmig, der på rekordtid og med bare en enkelt single har gjort kometkarriere på den danske musikscene, siger selv:

”Det var en stor oplevelse at være ude og spille, så nu har jeg bare fået endnu mere blod på tanden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme rundt i landet og spille min musik sammen med drengene. Vi lover, at det bliver en fest”. 

Til den totalt udsolgte debutkoncert i Aarhus kvitterede Gaffa med 4 stjerner og skrev blandt andet: ”Samlet set må man sige, at den unge sanger har styr på sagerne. Ingen tvivl om, at han har flair for at skrive gode popnumre, men han har også styr på at sammensætte en sætliste, der mixer up tempo og sjælere”

Hugo Helmig henter sin musikalske inspiration fra store singer-songwritere som John Mayer og Ed Sheeran. Første singlen ’Please Don’t Lie’ er en veloplagt popsang om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri. Hugo udtaler selv:

” Vi ønsker alle at vise os som perfekte på de sociale medier, men det er der jo ingen, der er. Det er ærgerligt, at det er blevet normen, at vi skal fremstille os selv på denne her overmenneskelige måde. ’Please Don’t Lie’ er en kærlig opsang til os alle – inklusive mig selv.”

Hugo Helmig + Milli Naomi

Lørdag // 17.03.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 130,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 150,-

Køb billet

Med sine blot 18 år er MILLI NAOMI stadig et spirende stjerneskud på den danske musikscene, men hendes stemme forblænder lytteren og giver oplevelsen af en erfaren sangerinde, som i årtier har udviklet og forfinet sit instrument.
Stemningsfuld, smuk, sofistikeret singer-songwriter- musik, som rammer dér, hvor sårbarhed og ærlighed formidles i perfekt sammenspil med musikken. Med sine sjældent fine harmoniske akkorder, et romantisk, hudløst – og til tider smertende tekstunivers – er hun klar til at gøre sin debut på de danske spillesteder, når hun over to måneder skal supportere Hugo Helmigs tour.
Milli Naomi er vokset op i Helsingør og begyndte som 12-årig at synge – på cyklen på vej til skolen, på værelset foran spejlet – og har siden haft sangen som eneste hobby.
”Jeg glæder mig helt vildt til at komme på tour – jeg glæder mig til at komme ud og spille min musik og til at få en masse live-erfaring. Det er et stor privilegie og det bliver lærerigt og sjovt at opleve livet på turné, siger Milli Naomi.

Hugo Helmig + Milli Naomi

Lørdag // 17.03.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 130,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 150,-

Køb billet

WILD FOREST består af 5 medlemmer der med hver deres baggrund sætter deres præg på genren, de selv kalder ”space-folk”. Bandet producerer selv deres musik samt musikvideoer, der fylder en hel del i deres univers. Gennem deres tid sammen som band, har Wild Forest udgivet 3 singler og senest EP’en "Earthbound", som har fået opmærsomhed på bl.a. Karrierekanonen. Selv udtaler de: ”Når vi skaber vores sange, træder vi ind i dette magiske univers, hvor kun musikken eksisterer"

Young Sounds #7

Fredag // 23.03.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // stående

Forsalg: 30,-

Køb billet

SLUMBRE udspringer fra folkbandet Santiago, der debuterede I 2012 med ep'en "Everbody Knows I'm Haunted"
Ep'en blev indspillet i Sauna Studio med Nikolaj Nørlund som producer og vækkede genklang på den danske musikscene. Singlen ”Take Me Somewhere” lå nummer et i otte uger på det elektriske barometer på P3. Med næste album "No More Songs About the Moon" rykkede bandet i eget studie, hvilket resulterede i en mere eksperimenterende plade. Country-disco nummeret "Paranoia" blev spillet på P6 beat og i 2015 spillede bandet på Gloria-scenen på Roskilde festival.

Bandet består af Mathias Elkjær (Sang), Jakob Andersen (Guitar), Toke Andersson Dalsgaard Nielsen (Bas), Noor Jasper Rasmussen (Trommer).

Young Sounds #7

Fredag // 23.03.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // stående

Forsalg: 30,-

Køb billet

A KIND OF MAN er som blidt fugtede bomuldstrusser på en kvinde, der ligger halvsovende i sandet blandt sivene på Amager Strand, en sommerdag i august... Det er sensuelt, energisk, følsomt, naivt, smukt og opløftende indie-rock ballade, med lækre guitar temaer og en enkelt mund trompet solo!

Young Sounds #7

Fredag // 23.03.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // stående

Forsalg: 30,-

Køb billet

TILKØB FÆLLESSPISNING 120,-

Vi skal tilbage til 1998 for at finde ØSTKYST HUSTLERS’ sidste studiealbum. Men de tre hiphop-pionerer Jazzy H, Bossy Bo og Nikolaj Peyk har ikke ligget stille siden. Tvært imod har de opbygget et solidt renommé som et af landets bedste live-acts. Med et groovy funkorkester i ryggen og et bagkatalog fyldt med massive hits kan de sparke gang i en hvilken som helst scene fra de mindste til de allerstørste. 

I foråret 2018 kommer så Østkyst Hustlers’ længe ventede fjerde album. Ambitionerne er skyhøje, og endnu en gang kommer teksterne til at sætte nye standarder for, hvad det danske sprog kan bruges til. Når albummet rammer gaden, så skal der spilles masser af koncerter i hele landet. Og det glæder de tre raplegender sig sindssygt meget til.

”Vi har Danmarks fedeste publikum”, siger Peyk. ”De gamle fans er blevet voksne, og en helt ny generation er kommet til. Alle rapper med og går amok, når vi spiller”. Det er endnu for tidligt at sige, hvor mange af de nye sange, der skal med i live-settet, men én ting er sikkert: publikum bliver ikke snydt for klassikere som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ og ’Hustlerstil’. Som Bossy siger: ”For os handler det om at lave en fest, og hvis vi sender publikum hjem uden hæse stemmer og ømme ben, så har vi ikke gjort vores job ordentligt”. Jazzy nikker og tilføjer: ”Det er heldigvis ikke sket endnu”.

 

Østkyst Hustlers + support

Lørdag // 24.03.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 195,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

TURBOWEEKEND tilbringer for tiden efterårsdagene i studiet. Her knokler bandet sammen med den engelske producer Matt Kent med at skabe nye toner, der skal resultere i det femte studiealbum fra Turboweekend – opfølgeren til "Share My Thunder" fra marts 2015.

De nye sange bliver for første gang præsenteret live for publikum på de danske spillesteder i foråret 2018. Således drager Turboweekend på deres første venue-tour i tre år.

På touren bliver der mulighed for at opleve en kombination af spritnyt materiale og Turboweekends tunge portefølje af radiohits. Der vil ikke være siddepladser til koncerterne, som er en tilbagevenden til klassiske Turboweekend-koncerter med fuldt smæk på.

Turboweekend + support

Fredag // 30.03.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 195,-

Studie + ung: 160,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

Forestil dig lyden af Jukeboks, brun bodega, skummende øl, livets glæder og sorger fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere, så har du en ide om, hvad HUMØREKSPRESSEN er. Første single er den ufatteligt ørehængende 'Godter På Vej'.

Humørekspressen er et band, hvor alle spiller og synger, og alt er live. Leveringen er i skabet, og bandets glæde ved musikken smitter publikum, hvilket flere mennesker allerede har oplevet, da Humørekspressen på deres debuttur optrådte på københavnske bodegaer som Jaguaren og Fingerbøllet, Bakken i Kødbyen, Ruder Konge i Roskilde samt Dansk Top Prisen 2017 i Herning, hvor bandet var på plakaten med Hansi Hinterseer, Birthe Kjær og Kandis.

Humørekspressen består af fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah), der er dedikeret til humørmusik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansk Toppen fra 70’erne. Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed, men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed, for humør kan jo både være godt og dårligt. De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund inden for musik og underholdning med platinsælgende hits, prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Sammen har de en hjertevarm forkærlighed og respekt for dansktop, man mærker ved første akkord.

Debutalbum udkommer i Maj 2017.

Humørekspressen

Lørdag // 31.03.2018

Koncert kl. 22:00 // Døre kl. 21:00

STARS // stående

Forsalg: 100,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

Tag med til FÆLLESSPISNING på SMALLSTARS inden foredraget. Det koster 120 kr. og købes som tilkøb til billetten. Dørene åbner kl. 18. Maden står på bordet kl. 18.15. Obs: man kan ikke købe madbillet i døren.

PARTOUTBILLET til alle 4 STARS Talks kan med fordel købes her

Oplev sammenstødet mellem den nyeste psykologiske kreativitetsforskning og freestylerap og få et kig “under hjelmen” på den kreative proces, mens den udspiller sig i dette unikke samarbejde mellem den kendte rapmusiker PEDE B og psykologen MADS KORSGAARD

Pede B’s performance krydres med Mads Korsgaards indsigter fra den psykologiske kreativitetsforskning, og der gives nogle generelle værktøjer til at rammesætte kreativ tænkning. Der er altså lagt op til et både fagligt og underholdende samspil mellem freestylerap og psykologi, som giver deltagerne inspiration til at tænke kreativt i deres egen hverdag.

Mads Korsgaard er psykolog, cand. psych. professionel musiker og konsulent med stor undervisningserfaring og speciale i innovation og kreative processer. Pede B. er anmelderrost dansk rapper med en lang række succesfulde pladeudgivelser og koncertturnéer bag sig. Kan desuden som den eneste bryste sig af titlen som tredobbelt vinder af MC’s Fight Night (DM i freestyle-rap).

Hvad er kreativitet? Findes der metoder til at tænke mere kreativt? Og hvilke psykologiske barrierer skal man være opmærksom på, når man arbejder kreativt?

Der er bred enighed om, at kreativitet er et af det moderne samfunds allervigtigste råstoffer. Mange snakker om at ”tænke ud af boksen”, men hvordan gør man helt konkret det? Gennem en blanding af foredrag og publikumsinddragende performance søger psykologen Mads Korsgaard og den anmelderroste freestylerapper Pede B at besvare dette spørgsmål.

Freestylerap er på mange måder det ideelle eksempel på professionel kreativitet. Ligesom en moderne organisation skal freestylerapperen konstant agere fleksibelt i et uforudsigeligt og omskifteligt miljø, og han skal under højt pres levere et produkt her og nu ud fra nogle givne inputs. Pede B demonstrerer sin imponerende kunnen og løfter sløret for hemmelighederne bag metoderne.

STARS Talks #3: Kreativ Tænkning - Fra Forskning Til Freestyle

med Pede B & Mads Korsgaard

Onsdag // 04.04.2018

Koncert kl. 19:00 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 100,-

Dørsalg: 120,-

Partout: 200,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 
Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe


SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS BLUESJAM #28

Torsdag // 05.04.2018

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 40,-

Dørsalg

Tilkøb FÆLLESSPISNING på SMALLSTARS for kr. 120,-

Bag SOLSORT står sanger og sangskriver Betina Følleslev fra Fyn. Solsorten er den mest udbredte fugl i Danmark, og dens genkendelige, melodiske sang har altid været soundtracket til vores liv. Nu flyver solsorten smukt ind og lægger kunstnernavn til Betina Følleslevs soloprojekt. Solsort har hentet inspiration i den danske og nordiske sangskat og var i 2016 nomineret som årets sangerinde ved DMA Folk. Sangene kredser om længsel, vintermelankoli og afsked. Debutalbummet "Jeg husker det hele, jeg husker ingenting" er skabt sammen med producer Michael Engman Rønnøw, mens sangene er skrevet af Følleslev selv, heraf flere i samarbejde med nordiske kollegaer.

Betina Følleslev er også kendt fra singer/songwriterduoen Strawberry Blonde, som hun har sammen med sin tvillingesøster Anja.

 

Solsort

Fredag // 06.04.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Køb billet

 
KONCERTEN ER UDSOLGT

Der er store danske sangskrivere, og der er CV Jørgensen. Han er i en klasse for sig, og for mange er han den allerstørste af de store. Derfor er det en sand begivenhed, at han efter en længere koncertpause har besluttet at tage ud og møde sit store og trofaste publikum igen. 
 
Til koncerterne har CV Jørgensen samlet et fantastisk hold af musikere, der om nogen kender sangskriverens store katalog af syregrønne evergreens. Som eneste nye mand er Rune Kjeldsen (guitar) med på holdet, der ellers består af Knut Henriksen (bas), Gert Smedegaard (trommer) samt Gustav Ljunggren (tangenter, guitar m.m.).
 
Koncerterne bryder som sagt otte års scenetavshed fra CV Jørgensen, mens det er hele 16 år siden, han med "Fraklip fra det fjerne" (2002) sidst udgav et studiealbum. Det var hans tolvte i alt i en lang karriere, der blev indledt på plade helt tilbage i 1974 med "En stynet strejfer". Det var dog først med treeren, "Storbyens små oaser" (1977), at der blev lagt mærke til CV Jørgensen i en bredere sammenhæng. Det helt store gennembrud fik han med de tre næste lp’er, "Vild i varmen" (1978), "Solgt til stanglakrids" (1979) og ikke mindst "Tidens tern" (1980), der dengang solgte i mere end imponerende 100.000 eksemplarer og kastede et par gedigne hits af sig i form af 'Costa del Sol' og 'Sæsonen er slut', der begge er klassikere i den danske rockhistorie.
 
Op igennem 1980’erne udgav han flere store lp’er, og både 'Indian Summer' fra albummet med samme titel (1988) og 'Det si’r sig selv' fra "I det muntre hjørne" (1990) nyder en lignende status, sidstnævnte ikke mindst for sit guddommelige første vers: ”Der er næppe noget der swinger / som Bjerringbro by night / hele hovedgaden emmer / af landmænd fit for fight”.
 
Siden tog CV Jørgensen et musikalsk tigerspring med albummet "Sjælland" (1994) og til dels "Fraklip fra det fjerne" (2002), hvor han søgte mod et mere frit og svævende, blåt udtryk, ikke uden påvirkning fra jazzens verden. Resultatet var vellykket og frem for alt meget personligt.
 
CV Jørgensen har siden da ikke udgivet nogen nye plader, men han arbejder konstant på nye sange, og som det meste med ham er intet givet på forhånd. Bortset fra at han nu vil ud og møde sit publikum igen ved fire koncerter i foråret 2018. Det er sikkert og vist.

CV Jørgensen

Lørdag // 07.04.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 395,-

Venteliste

Tilkøb FÆLLESSPISNING på SMALLSTARS for kr. 120,-

To af de største trommeslagere i dansk jazz, ALEX RIEL og STEFAN PASBORG, indtager scenen med Savage Roses ikoniske stemme Annisette og den gambianske kora-spiller Dawda Jobarteh.

Alex Riel og Stefan Pasborg tager lytteren med på en rejse gennem deres fælles univers af rytmik og harmoni, fortid og nutid, rock, jazz og verdensmusik, nærvær og improvisation, power og puls - indrammet med lydbilleder tegnet af Savage Rose, vestafrikansk kora over swing til Igor Stravinsky og New Orleans street parades. 

De har inviteret nogle helt særlige gæster ind i deres ”Universe”, og det er en fornøjelse at kunne præsentere denne enestående konstellation: Alex Riel og Stefan Pasborg med Annisette, Dawda Jobarteh på kora, Dan Hemmer på Hammond-orgel og guitaristen Niclas Knudsen.


Savage Rose
Sammen var Alex Riel og Annisette med til at danne det nu legendariske rockorkester Savage Rose i 1967, som gennem årene har haft en unik national og international karriere med Annisettes soulede og kraftfulde stemme samt orkestrets kontinuerlige støtte til “alle undertryktes kamp for frihed og ægte demokrati” som deres adelsmærke. 


Dawda Jobarteh
Jobarteh er en mester på kora, den 21-strengede kalabasharpe. Han har udviklet en sublim, personlig spillestil, der spænder elegant fra afdæmpede melodiske passager til hektiske rytmiske løb, ofte med brug af pedaleffekter på koraen. Jobarteh er derudover en fremragende sanger og en musiker, der gerne bringer sine vestafrikanske rødder i samklang med andre musikalske kontekster bl.a. med Pierre Dørges New Jungle Orchestra og Moussa Diallo. Dawda Jobarteh og Stefan Pasborgs duo-album fra 2016 blev nomineret til 4 DMA og kom på det amerikanske magasin New York City Jazz Records liste “Honorable Mentions 2016”.

Tilføj dertil, at Stefan Pasborg og Niclas Knudsen i gennem det seneste årti har spillet sammen i Ibrahim Electric, der med stor gennemslagskraft på de danske og udenlandske scener spiller en energisk og eksperimenterende musik, der favner genrer som jazz, funk, afrobeat, surf og rock. 

Og sidst men ikke mindst Hammond-organisten Dan Hemmer - én af de mest anerkendte organister herhjemme, som har spillet med navne som Steve Gadd, Povl Dissing, Michael Blicker og mange flere. 

Line-up:
Alex Riel, trommer
Stefan Pasborg, trommer
Annisette, vokal
Dawda Jobarteh, kora
Niclas Knudsen, guitar
Dan Hemmer, Hammond B-3

 

FÆLLESSPISNING PÅ SMALLSTARS

Varm op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær

Til denne koncert lægger SMALLSTARS hus til fællesspisning inden koncerten. Vi spiser et godt måltid mad sammen ved lange borde, hvor du kan snakke med din sidemand og måske dele forventningerne til aftenens koncert.

Maden serveres ved bordene i skåle og fade, som man deler med sine bordfæller, og det kan være, du skal be’ din sidemand række dig brødet ligesom derhjemme.

Maden leveres af Duevang fra Præstø, og menuen er enkel, men selvfølgelig god, sund og veltilberedt med årstidens bedste råvarer

Dørene åbner kl. 18.30. Maden serveres kl. 19.00. Prisen er 120 kr. inkl gebyr og kan kun købes som tilkøb til koncerten.

ALEX RIEL / STEFAN PASBORG ”UNIVERSE”

Fredag // 13.04.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 340,-

Dørsalg: 360,-

Køb billet

Karismatiske Benita Haastrup har vundet flere priser for sit levende og farverige trommespil. Nu kan Kamæleon-pulikummet møde hende med egen trio, DrumDrum, der udover Benita består af musikere fra den danske jazzelite. DrumDrum er en unik oplevelse af gnistrende og virtuost sammenspil og spilleglæde. Det er original, klangfuld og groovy musik, hovedsageligt skrevet af Benita, og koncerten er både medrivende, overraskende og humørfyldt. Publikum inddrages aktivt i musikken med sang og spil. Berlingske Tidende om Benita: “Uophørlig veloplagthed, smittende livsglæde - det er ganske forrygende".

Især for de 5-8 årige og deres familier

 

DrumDrum

Lørdag // 14.04.2018

Koncert kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // siddende

Forsalg: 50,-

Familiebillet: 200,-

Køb billet

UFFE LORENZEN er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af 80’erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen 'Lolland Falster' og albummet "Kommer Med Fred", der indbragte to DMA priser og to Steppeulve.

Uffe Lorenzen har efterhånden spillet en del solokoncerter de seneste år, men nu tager han på sin første større turné sammen med sin 12-strengede akustiske guitar, der tager ham rundt i hele Danmark.

Materialet vil bestå af nye sange fra hans første soloalbum "Galmandsværk", Spids Nøgenhat klassikere og udvalgte covers af personlige favoritter fra 60’erne og 70’erne

”Et magisk syrebad af følelser” lød overskriften i Politikens 6-stjernede anmeldelse af Uffe Lorenzens solokoncert på Roskilde Festival 2017.

 

Uffe Lorenzen

Lørdag // 14.04.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 140,-

Køb billet

JONATHA BROOKE er en af USA største singer-songwritere; den åbenlyse arvtager efter Woody Guthrie. Hun er musikernes musiker - en eminent guitarist - og sangskrivernes sangskrivere - en sublim tekstforfatter. Og ikke bare det: Hun er en performer, en entertainer og et sandt livsstykke. 
Denne søndag eftermiddag på supporteres hun af MC Hansen & The Sentimentals.

Americana Sessions: Jonatha Brooke + MC Hansen & The Sentimentals

Søndag // 15.04.2018

Koncert kl. 15:00 // Døre kl. 14:00

STARS // siddende

Forsalg: 170,-

Dørsalg: 190,-

Køb billet

På rekordtid har Bisse for alvor formået at udmærke sig som en af Danmarks mest excentriske og produktive sangskrivere. 

Bisse har i foråret og sommeren haft mange anmelderes og koncertgængeres fulde opmærksomhed under sin marathonlange ’Tour de Smackdown’. Foruden en lang række spillesteder i Danmark har Bisse og hans bande lagt vejen forbi et udsolgt Store Vega samt festivaler som Northside, Musik i Lejet og Smukfest.

Under overskriften ”Bisse bjergtog Store Vega med en livsbekræftende koncert” uddelte Soundvenue 6/6 stjerner til sangeren ved førstnævnte udsolgte koncert i maj. Med samme entusiasme anmeldte Berlingske Tidende Bisses koncert på Northside med ordene ”Kong Bisse af Northside”, og ved årets Gaffapris udmærkede sangeren sig med en særpræget og intens liveperformance, der efterfølgende var på de flestes læber. 

Bisse

Torsdag // 19.04.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 180,-

Studie + ung: 120,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

Tilkøb FÆLLESSPISNING på SMALLSTARS for kr. 120,-

I april 2018 vil det være muligt at opleve Shaka i et stærkt akustisk baseret setup.

I en stærk triokonstellation med de 2 multiinstrumentalister Carl-Erik Riestra & Lasse Boman, hvor de kendte og elskede hits som '2 Mod Verden' & 'Tomgang' møder en masse nye numre bundet sammen af Shakas åbenhjertige og ærlige fortællinger om sangene og livet.

Efter sin medvirken i tv-programmet Toppen af Poppen og en efterfølgende stort set udsolgt akustisk tour med Lars Lilholt tog Shaka Loveless i studiet med nye sange og en masse historier, der skulle fortælles.

Med ny plade på plads er han nu klar til at genoptage sit imponerende koncertvirke med sine stærke melodiske sange og skarpe tekster.

Shaka Loveless - Akustisk

Akustisk

Lørdag // 21.04.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 240,-

Køb billet

MARIE KEY er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på sit 4. soloalbum, som udkommer i starten af 2018. I den anledning tager hun til foråret på en tour rundt i landet.

Marie Key har i år allerede udsendt tre forløbere for albummet, nemlig sangene 'Bruge dig', 'Giganter' og senest 'Regn'.

Nu er der altså et helt album på vej, og det er lavet sammen med produceren Rasmus Bille Bähncke, som er bosiddende i New York. Bähncke har tidligere arbejdet med blandt andre Backstreet Boys, Luis Fonzi, Miley Cyrus, Den Gale Pose og Fagget Fairys.

Marie Key har allerede testet en del af sine nye sange på et live publikum. Det skete ved fem koncerter i efteråret 2017 i København, Odense og Århus. Her præsenterede hun en ny lyd, et nyt band og nye sange.

Marie Key siger om forårstouren: “Efter en pause på 2 år var det så fedt at komme tilbage her i efteråret og se publikum igen. Jeg var meget glad for at spille de koncerter, og jeg glæder mig virkelig til at komme afsted igen i foråret.”

Marie Key

Fredag // 27.04.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 295,-

Dørsalg: 320,-

Køb billet

Livet har ikke altid været let for LOUISE HART, men det har på mange måder også været drivkraften bag hendes musikalske karriere. Ligeledes har de mange mørke facetter af livet, Louise har oplevet, været med til at forme både det tekstlige og musikalske univers på hendes nye single.

Der er en afgrundsdyb smerte blandet med håb, når Louise Hart hudfletter sig selv i ‘Ikke Et Hjerte’. En sang, der handler om at se tilbage på fortidens handlinger med oprejst pande. Mærke fortvivlelse over, at livet kan gøre ondt, men også en taknemmelighed over, at livet kan mærkes.

Louise Harts nye single 'Ikke Et hjerte' handler om at vokse op uden for trygge rammer.

Om bare at ville elskes, men samtidig bære rundt på en rygsæk af svigt og angsten for aldrig at opleve det vigtigste i livet.

Om at møde modstand, få skrammer, være fanget i et sort hul, men stadig blive ved med at række ud efter kærligheden og samtidig blive en stærkere person, blive det man altid burde have været - elsket.

Louise Hart har det sidste år skrevet en hudløst ærlig blog om sit kræftforløb. For at komme igennem kemoen og holde fast i sig selv blev hun ved med at skrive sange, hvilket har resulteret i en EP, der udkom i efteråret. Førstesinglen 'Ikke Et hjerte' er den seneste sang, hun har skrevet og er på mange måder inspireret af livet, når det mærkes allermest intenst.

Louise Hart

Koncertforedrag

Lørdag // 28.04.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 160,-

Studie + ung: 130,-

Dørsalg: 180,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 
Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe


SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS BLUESJAM #29

Torsdag // 03.05.2018

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 40,-

Dørsalg

Benal ‘Hvis Det Virkelig Er Vigtigt / Kædedans’ tour, foråret 2018

Hiphop-duoen Benal tager på en spillestedstour i foråret 2018 med deres nye album "Hvis Det Virkelig Er Vigtigt" under armen. “Vi har et behov for at se, hvad de laver derude”, siger frontmand Benjamin. “Vi vil gerne helt tæt på den lille lytter. Så tæt, at vi kan høre åndedrættet og se den lille halspulsåre dunke, når der bliver løjet”, siger han. “Det er ikke så meget, at der bliver løjet”, siger Benjamin. “Det er mere løgnen i sig selv”, siger han, mens han ser ked ud af det.

Benal vandt P3 Guld prisen 2017 og har med to udsolgte koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Store Vega i København haft et “godkendt år”, som produceren Magnus Albert Wanscher kalder det. 

Han forklarer ydermere: “Der er få ting i verden, der kan gøre mig mere glad end hjemmebagte scones. Men hvis jeg skal nævne noget, der gør mig mere glad, må det være kædedansen, der opstår spontant til de bedste familiefester”. 

“Kædedans er en dejlig måde at vise sine følelser på”, siger Albert. “Drømmen er at kysse en fuldblods Drag Queen lige direkte i sjælen midt på scenen til en hiphop koncert velvidende, at vores gennemsnitlige sidelæns-kasket fan begynder at få det mærkeligt, men samtidig spreder der sig en følelse af varme omkring de erogene zoner.” Om Benal har Drags med på scenen eller andre ting, melder historien ikke noget om. En ting er imidlertid sikkert: Det bli’r et brag af en aften.

Benal

Fredag // 04.05.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 195,-

Dørsalg: 215,-

Køb billet

Tilkøb Fællesspisning kr. 120,-


BO EVERS er allerede på vej til at blive en publikums-darling.
Hans selvskrevne tekster er underfundige, forfriskende og en oplevelse i sig selv.

Bo Evers har i selskab med sigøjner-orkesteret Gypsy Vendetta formået at udfordre den traditionelle dansksprogede musik ved at kombinere sit underfundige folk-univers med den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet. 

Oplev, hvordan den legesyge musik og tekst blomstrer og går op i en højere enhed, der sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Forvent med andre ord en koncert leveret med charme, gnist og alvor, men frem for alt smittende energi, følsomhed og spilleglæde.

Bo Evers & Gypsy Vendetta

Lørdag // 05.05.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Køb billet

Danske countrydarlings gør comeback.

"... Hun fik et publikum, der lyttede, klappede og grinte af hendes små historier, og den gensidige sympati strømmede mellem scenen og stolerækkerne.... Bandets instrumentale akkompagnement og kor var velklingende, afbalanceret og lækker kræs for øregangen krydret med overbevisende og lige så lækre soloer."

At HUSH er et band, som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og der bliver rig mulighed for det i foråret 2018, hvor gruppen tager på en omfattende turné.

HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country.

I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet “A Lifetime”. HUSH fløj direkte ind i danskernes bevidsthed med en unik stemningsfuld, nordisk americana-lyd og ikke mindst Dorthe Gerlachs smukke vokal i front.

HUSH har udgivet fire studiealbums og senest i 2012 et live-album med det hedengangne DR UnderholdningsOrkestret.

De seneste år har duoen helliget sig andre projekter, bl.a. har Dorthe Gerlach udsendt sit succesfulde debut-soloalbum ”Natlys”, og hun medvirker i dette års "Toppen af poppen" på TV2.

Men nu er HUSH endelig tilbage. Med nye sange, et nyt album, som forventes udgivet i starten af 2018, og med en forårsturné, som rammer byer over hele landet.

Pressen om Hush:

Nordjyske  

”Det var smukt, og med den konstatering skal opfordringen gives videre: Tag ud og hør dem, hvis de spiller et sted i nærheden af dig!"

BT:  

”…Det fås ikke bedre øst for Tennessee…”

Gaffa:   

”Hush rørte publikum i Odense med deres varme udtryk og menneskelige tekster. Publikums fastlåste blikke fortalte alt om den intensitet, som koncerten indeholdt. Nærmest eskapistisk.”

JydskeVestkysten:

"... Hun fik et publikum, der lyttede, klappede og grinte af hendes små historier, og den gensidige sympati strømmede mellem scenen og stolerækkerne.... Bandets instrumentale akkompagnement og kor var velklingende, afbalanceret og lækkert kræs for øregangen krydret med overbevisende og lige så lækre soloer."

HUSH

Onsdag // 09.05.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 195,-

Studie + ung: 155,-

Dørsalg: 220,-

Venteliste

Danske TOBIAS ELOF har på få år gået fra et liv som en ung, håbefuld musiker til at have opnået mere en de fleste - tours og koncerter rundt i Europa, Asien og Hawaii, nomineret til to Danish Music Awards og en bachelor fra musikkonservatoriet som den første i verden - med 'ukulelen i sine hænder.

Tobias Elof begyndte at spille 'ukulele som 8-årig - på det tidspunkt var hans ønske at spille bas, men fingrene var for små. Selvom fingrene voksede, steg hans lyst til at forsætte på dette særprægede, hawaiianske instrument, og idag er det blevet hans levevej.

Til koncerten bliver Tobias Elof backet op af den anerkendte reggae- og jazzpianist Morten McCoy, der er kapelmester i Klumben & Raske Penge bandet, 80'erne, samt kontrabassisten Jonathan Bremer, der har spillet med en lang række danske og internationale jazzmusikere og har turneret med Niels lan Doky.

Elof, Bremer & McCoy

Fredag // 11.05.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Køb billet

Med kæmpe hits, en strålende personlighed og enestående stemme har WAFANDE sunget sig ind i danskernes hjerter. På scenen er han uden tvivl en af landets bedste entertainere, der gang på gang tryllebinder publikum med hits som 'Se Mig I Dag', 'Django' og 'En Anden' for bare at nævne nogle få.

Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Lang tid, inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv. Den kærlighed skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med bandet i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere. 

Wafande

Familiekoncert

Lørdag // 12.05.2018

Koncert kl. 16:00 // Døre kl. 15:00

STARS // stående

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

HR. SKÆGs gode ven Vinter har aldrig gået i skole, og alligevel påstår han, at han ved alt, hvad der er værd at vide. Det tror Hr. Skæg ikke på. Med bogstaver, tal, Danmarks klogeste børn og en masse sange går Hr. Skæg i gang med at undersøge, om det virkelig ER spild af tid at gå i skole, og om man overhovedet kan vide alt, hvad der er værd at vide. Efter showet er der mulighed for at møde Hr. Skæg, så han kan besvime af glæde over, hvor klog man er.

Hr. Skægs Store Skoleshow

Lørdag // 19.05.2018

Koncert kl. 14:00 // Døre kl. 13:00

STARS // combi

Forsalg: 160,-

Dørsalg: 180,-

Køb billet

OBS: dette arrangement er flyttet fra 2. maj til 23. maj.

Tag med til FÆLLESSPISNING på SMALLSTARS inden foredraget. Det koster 120 kr. og købes som tilkøb til billetten. Dørene åbner kl. 18. Maden står på bordet kl. 18.15. Obs: man kan ikke købe madbillet i døren.


DARK SIDE OF THE MOON
Pink Floyds mørke mesterværk lyser stadig op.
Fra det letgenkendelige pladecover til de sidste ord på sidste skæring – ”there is no dark side of the moon really. Matter of fact, it’s all dark” – de fleste af os har allerede stiftet bekendtskab med
Pink Floyds gennembruds-LP fra 1973. Med de nye genudgivelser i butikkerne ser det ikke ud til, at månen aftager i styrke foreløbig.
50 millioner eksemplarer er blevet langet over disken siden marts 1973, og på en sløv uge sælger albummet 8-9.000 eksemplarer alene i USA. Hvorfor er det, Dark Side of the Moon stadig fascinerer
(og sælger), når så meget af musikken fra samme periode enten er glemt eller henvist til kasserne med kitsch og nostalgi?

”Vi gik efter at skabe noget meget klart, enkelt og specifikt,” siger Pink Floyd i dag om det album, der blev verdensgennembruddet for det engelske kultband. Det skulle være slut med syre- og spacerock og de mange misforståelser, der havde omgærdet Pink Floyd siden debuten i 1967. Og med ørehængere som Money, Time, Breathe og Us and Them var bandet godt rustet til at føre opgaven ud i livet.

Dark Side of the Moon indfriede alle bandets forventninger om succes, og selvom Pink Floyd i den grad nåede ud til masserne, har albummet været genstand for masser af kultisk og nørdet spekulation. Er Dark Side lyden af fire flippere på syre, eller er det produktet af et års hårdt arbejde? Hvorfor dukker der konstant mumlerier op i sangene, og hvad betyder skrigeriet på The Great Gig in the Sky – for slet ikke at tale om teksterne? Hvorfor blev albummet en enorm sællert, og hvorfor sælger det stadig mere end solidt?
Og ikke mindst: Hvordan udviklede musikken og teksterne sig fra den første brainstorm i et Pink Floyd-medlems køkken og frem til den færdige skive?
Thomas Ulrik Larsens foredrag om ”Dark Side of the Moon” giver svar på alle de spørgsmål og mange flere. Med baggrundsstof, anekdoter, lyd, billede og film tager vi sammen turen til månens mørke side og hjem igen. Seriøst, kuriøst og slet ikke kedeligt!

Thomas Ulrik Larsen er – ud over at være en af landets travleste rockforedragsholdere – sangskriver, musiker, underviser og musikjournalist.
Hans artikler har kunnet læses i blandt andet Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Thomas Ulrik Larsen sad i ekspertstolen i Gomorgen Danmark, da Pink Floyds mastermind, Roger Waters, optrådte i Parken i 2011 og igen, da resterne af Pink Floyd udsendte arkiv-optagelserne ”The Endless River” i 2014. Pink Floyds musik er ikke noget nyt for Thomas Ulrik Larsen.
Han har flere gange haft bandet under lup, mens han studerede musikvidenskab på Københavns Universitet. I seks år var han kapelmester og musiker i det mest velrenommerede Pink Floyd-coverband i Europa. Thomas Ulrik Larsen har været musikalsk leder på over 100 succesopførelser af Dark
Side of the Moon. Men ved Thomas Ulrik Larsens foredrag om Dark Side of the Moon er der ikke skyggen af kopimusik til stede. Derimod venter der to timer i tæt selskab med den ægte vare.

STARS Talks #4: Pink Floyd - Dark Side of the Moon

Med Thomas Ulrik Larsen

Onsdag // 23.05.2018

Koncert kl. 19:00 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 100,-

Dørsalg: 120,-

Partout: 200,-

Køb billet

Her har du mulighed for at købe en PARTOUTBILLET til alle forårets 4 STARS TALKS.

Hvis du har partoutbillet og gerne vil med til en eller flere af fællesspisningerne, så kontakt os på billetter@stars.dk eller på tlf 55342060STARS TALKS #2: THE ROLLING STONES - VERDENS STØRSTE ROCKBAND

STARS TALKS #3: KREATIV TÆNKNING - FRA FORSKNING TIL FREESTYLE

STARS TALKS #4: PINK FLOYD - DARK SIDE OF THE MOON (OBS. flyttet fra 2. maj til 23. maj 2018)

STARS Talks Partout

Onsdag // 23.05.2018

Koncert kl. // Døre kl.

STARS // siddende

Partout: 200,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 
Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe


SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS BLUESJAM #30

Torsdag // 07.06.2018

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 40,-

Dørsalg

Fornyligt udsendte CARPARK NORTH deres femte studiealbum "Hope", hvor de for første gang prøvede kræfter med dansksprogede sange.

Bl.a. singlen ’Håb’, som blev skrevet, da Lau Højens mor blev syg. Dagen efter, han fik beskeden om uhelbredelig kræft, vågnede han op og gik en tur langs træerne på Rahbæks Allé: "Ordene 'Jeg vågnede op i dag med tårer, jeg vågnede op i dag med håb', ramte mig så rent. Hvordan har du det, sådan helt ærligt? Sådan føltes teksten", fortæller Lau Højen om sangen ’Håb’ og fortsætter: "Det er vores første danske sang, og jeg er lykkelig for den. ’Håb’ rummer så meget. Den er lyden af håb, men også lyden af sorg. Den har en kraft, der løfter én op og stormer én igennem. Helt stille og voldsom på samme tid."

Carpark North

+ support

Lørdag // 03.11.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 300,-

Dørsalg: 350,-

Køb billet