• STARS i NørregadeTeatret

25 sep

Pligten Kalder

25 sep

Popkorn Nordic

 • FÆLLESSPISNING

26 sep

SP JUST FROST

29 sep

Quiz mig i øret #13

 • FÆLLESSPISNING

02 okt

Helene Blum & Harald Haugaard band

03 okt

Rugsted & Kreutzfeldt

08 okt

SMALLSTARS BLUES JAM #47

 • STARS i NørregadeTeatret

09 okt

Carl Emil Petersen

 • Vordingborg Teatersal

09 okt

Jacob Dinesen kl. 19:00

 • Vordingborg Teatersal

09 okt

Jacob Dinesen kl. 21:00

 • Spisning

10 okt

Hit med 80'erne

16 okt

Young Sounds #19

17 okt

Hjalmer

 • Spisning - TAPAS

23 okt

Kajsa Vala

24 okt

KOPS

24 okt

Walther

27 okt

Quiz mig i øret #14

28 okt

SmallStars Songwriters #13

 • FÆLLESSPISNING

29 okt

Everybody's Talking

30 okt

Nicklas Sahl

31 okt

Outlandish

05 nov

Electric Guitars feat. Sanne Salomonsen

05 nov

SMALLSTARS BLUES JAM #48

 • FÆLLESSPISNING

07 nov

Marie Key

 • FÆLLESSPISNING

13 nov

Woodstock '69

 • FÆLLESSPISNING

14 nov

M.C. Hansen & Jacob Chano med special guests

20 nov

Smukke Møller

 • Spisning - TAPAS

21 nov

Grarup Allstars

 • Familiekoncert

22 nov

Hr. Skægs hotel

24 nov

Quiz mig i øret #15

26 nov

Hugorm

27 nov

Hans Philip

 • FÆLLESSPISNING

28 nov

Barbara Moleko

03 dec

SMALLSTARS BLUES JAM #49

08 jan

Calby

23 jan

Babylove & the van Dangos

 • Spisning - TAPAS

11 feb

Søren Sko

20 feb

Scarlet Pleasure

 • Spisning - TAPAS

19 mar

Esben Just

 • FÆLLESSPISNING

27 mar

Rasmus Nøhr

15 apr

Miriam Mandipira, Per Gade, Kjeld Lauritzen & Søren Frost

 • Spisning - TAPAS

24 apr

Dorthe Gerlach

 • STARS i NørregadeTeatret

30 apr

Østkyst Hustlers

 • Guitarclinic

14 maj

Søren Andersen

19 maj

Thomas Warberg

 • Stand Up

28 okt

Mens Room 4: Mega Men

Koncerten foregår i NørregadeTeatret i Maribo.

Pligten Kalder har på landevejen hvert forår siden 2018, således også i 2020. Siden udgivelsen af “Længst muligt i eget hjem” er den småbizarre kvartet blevet meget sammenspillet. Produceren, Søren Mikkelsen er blevet fast bassist – med en par afstikkere til pianoet – binder han bodegaens døde blomster sammen over på den stadigt og stædigt bestående brune swag, der består af Torbens orgel fra en svunden tid, Johans tordentårer og Peter Jessens blæste poesi.

Det er stadigvæk umuligt at komme med præcise spådomme om, hvad en aften med Pligten Kalder kan indebære, men der har dog været et stigende antal jazzpoetiske stunder, som dog aldrig er så lange, at de på nogen måde er i fare for at modtage offentlige støttekroner.

Siden 2019 har flere af Pligten Kalders optrædener også dannet ramme om oprettelsen af en række Pligten Kalder Ungdoms afdelinger.

PKU er bl.a oprettet for at skabe et alternativ til håndboldhallerne i Jylland. Orkestret ser frem til stiftelsen af flere nye PKU-afdelinger i de byer, der er nye i forårets turplan.

Musikalsk er der også kommet nyheder på sætlisten, sådan at de trofaste også har lidt at undre sig over. Der er dog ingen fare for, at Pligten Kalder er på faretruende vildspor mod dansabel optimisme.

Pligten Kalder er stadig forundrede over ikke at være døde, som det så smukt formuleres i ”Hvorfor Er Jeg Ikke Død?” fra 2007, en niche-neoklassiker, der sammen med et par andre gamle kendinge her kan (gen-)høres live. Her bliver det tydeligt for enhver, at de er ualmindeligt spillevende og velspillende. Nedturens naturister befinder sig bedst i samspil med det lige så (med-) levende publikum.

Pligten Kalder

Kun for pengenes skyld – tour

Fredag // 25.09.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

Nummerede siddepladser

Forsalg: 225,-

Køb billet

POPKORN NORDIC - Et dansk/svensk program for udvikling af upcoming artister og bands på Sjælland og i Skåne i 2020.

Kom og oplev de bedste musikacts på Sjælland til POPKORN NORDIC.

------------------

ACTS: 

Alterfact (Alternativ Metal)

MariaMichelle (Elektronisk Pop)

B-siden (Dansk Folkelig Pop)

BIAS (Future Soul)

Lihme (Indie Pop)

 

Om fem år står du måske og tænker tilbage på denne aften, hvor du var en af de første, der opdagede de nye store stjerner på musikscenen. POPKORN NORDIC er Sjællands og Skånes nye dansk/svenske TALENTUDVIKLIINGSPLATFORM. Undervejs modtager alle deltagende bands coaching fra den danske og svenske musikbranche. Præmierne er lønnede festivaljobs i Danmark og Sverige og et skræddersyet coachingforløb.

Juryen består af brancheperson Mikkel Wad Larsen + kunstnerisk leder på det pågældende spillested samt en musikrepræsentant udpeget af spillestedet.

ALLE PUBLIKUMMER HAR OGSÅ STEMMERET PÅ AFTENEN, OM HVEM DER GÅR VIDERE.

Alterfact (Alternativ Metal)

Alterfact spiller hårdtslående alternativ metal a.la. Deftones, Wage War og Bring Me The Horizon. Alterfact har melodien og de fængende omkvæd som det centrale i deres sangskrivning. Kombineret med groovy rytmer, energiske riffs, svævende passager og udbrud af aggression, appellere det til både metalhovederne og det brede publikum.

MariaMichelle (Elektronisk Pop)

Tag med MariaMichelle på en musikalsk rejse hvor bløde toner og ofte tunge beats mødes i en følsom eksperimenterende leg.
MariaMichelle er en “do it yourself” kunstner som laver alt selv. Hun er sangerinde, tekstforfatter og producer.

B-siden (Dansk Folkelig Pop)

Du inviteres indenfor i fire bankende musikhjerter, hvor alle mand skriver tekst og melodi til det der bedst beskrives som dansk folkelig pop. Der bydes op til fællessang i bedste højskolestil.
På scenen vil man opleve fire ligeværdige musikere med hver deres forcer der mødes i skøn harmoni og bakker hinanden op som var de det danske landshold til EM 1992. Alle kommer til orde og er medskaber til den folkelige stemning der bredes fra scenen, gennem publikum og hele vejen ned til ølteltet.

BIAS (Future Soul)

BIAS er et eksperimenterende band bestående af fire musikere fra forskellige dele af sjælland, med inspirationer fra kunstnere som Moonchild, Tom Misch, og i særdeleshed Hiatus Kaiyote.

Musikken trækker på genrer som pop, neo-soul & jazz, og lytteren bliver trukket ind i et genreblandende univers med melodiske ørehængere og musikalsk substans. Det kommercielle møder det eksperimenterende og det elektroniske møder det akustiske i BIAS.

Lihme (Indie Pop)

Lihme skriver indiepop ballader med tråde til musikkoryfæer som Lykke Li og Feist. Hun bevæger sig i et lydlandskab hvor håndspillede instrumenter og lo-fi æstetikken får frit spil sammen med hendes klare nordiske klang. Med bassist Aske Vangs melodiske basspil skaber de ærlig 'ind-til-benet' musik, hvor store følelser udfoldes i små velvalgte detaljer i lydbilledet.


INDLEDENDE RUNDER
17. sep. Tapperiet, Køge
25. sep. Stars, Vordingborg
27. sep. Loppen, Kbh
9.okt. Slagelse Musikhus

Kvartfinale

21. okt. Gimle
2. nov. Kulturium, Ishøj

Semifinale
13. nov. Kulturværftet, Helsingør

Finale
TBA marts – The Tivoli, Helsingborg (SE)

_______________

POPKORN NORDIC 2020 er et samarbejde mellem Kulturmetropolen (DK), The Tivoli (SE) og Studiefrämjandet (SE), Kulturværftet (DK), Gimle (DK), Tapperiet (DK), Kulturium (DK), Loppen (DK), Slagelse Musikhus (DK) og STARS (DK)

 

Popkorn Nordic

Musikkonkurrence

Fredag // 25.09.2020

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Dørsalg: 50,-

Køb billet

Så sker det igen!

Som en direkte konsekvens af en forrygende genkomst, og en fantastisk modtagelse fra publikum, har SP-JUST-FROST besluttet sig for at tage på endnu en Danmarksturné.

De er De Tre Musketerer ud i svedig “New Orleans-stemning”og er atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse. D’herrer, Søren Frost, “SP” Henrik Schou Poulsen og Esben Just, er ikke musikere, som ligger på den lade side. Søren Frost holder sig varm i Danmarks Radios Bigband, SP er på tour med Gnags, og Esben Just spiller et hav af solo- og triokoncerter i eget navn.

Nu er tiden kommet til at forene kræfterne og vælte de danske spillesteder og klubber med utrolig spilleglæde, stor musikalitet og medrivende sammenspil.

En af Danmarks allerfineste trioer - SP-JUST-FROST.

Inden koncerten er der spisning med KOK & RUL’s Soulfood Menu:
“New Orleans Gumbo” med Kylling, krydret Chorizopølse, Ris, Persille, Forårsløg og Louisiana Flodkrebs fra Mississippi. Hertil: Hjemmebagt økologisk Ølandshvedebrød og Smør

En perfekt start på en aften i selskab med
SP JUST FROST

Lidt om Soulfood og Gumbo
Soul Food er, som navnet antyder, fuld af sjæl. Begrebet stammer fra sydstaterne i USA og opstod i mødet mellem franske og spanske bosættere og afroamerikanere. Men du behøver ikke rejse over Atlanten for at nyde soul food – maden har også fundet vej til STARS i Vordingborg - denne aften.

Gumbo og Englestøv
Louisianas nationalret Gumbo er som mange andre retter fra området baseret på, ‘The Holy Trinity’ – grøn peber, selleri og løg.
Gumbo er en mellemting mellem en gryderet og en suppe, men den kan variere meget i smag –hver familie har ofte deres helt egen udgave.
I retten bruges et krydderi, som kaldes Angel Dust. Det er traditionel cajun-krydderiblanding, som går igen i mange egnsretter i sydstaterne.
Den tilfører både kant fra chilien og sennepsfrøene og sødme fra farinen og sukkeret samt en røget smag fra paprikaen.


Bemærk salget af spisebilletter slutter to dage før koncerten

SP JUST FROST

Lørdag // 26.09.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl. 18:30 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 220,-

Dørsalg: 240,-

Spisning: 120,-

Køb billet

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!

Quiz mig i øret #13

STARS Musikquiz

Tirsdag // 29.09.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

De to quizværter er Michael Friis og Jacob Lynard Duvier.


Førstnævnte vil faste STARS-gæster kende som DJ’en, der skaber den helt rette stemning inden koncerterne, hvad enten det er rock, country eller discomusik. Michaels hjerte banker tungt i takt til britiske rytmer, men hans pladesamling er et virvar af populærkultur og obskure rariteter. Som historiker har han også blik for de store sammenhænge mellem samfundet og musikken, så hav den brede paratviden klar, når der kommer spørgsmål fra Michaels hånd.


Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander. 

Quiz mig i øret #13

STARS Musikquiz

Tirsdag // 29.09.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

Danmarks folk-diva nr. 1 Helene Blum har sammen med violinisten Harald Haugaard etableret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den danske musiktradition og levendegør kulturarv på allerhøjeste kunstneriske niveau.

Deres egne sange og kompositioner blandes nænsomt med originale fortolkninger af gamle sange og instrumentalstykker fra den rige danske musikskat. Deres integritet er enestående, og deres store virtuositet og nærvær er med til at gøre deres koncerter uforglemmelige. Med deres uforlignelige Helene Blum & Harald Haugaard Band er de et af de fremmeste navne på den nye danske folkemusikscene, og med 100 koncerter om året, hvoraf de fleste spilles i udlandet, er de samtidig travle ambassadører for dansk musik og kultur i udlandet. Siden etableringen i 2008 har de gang på gang lagt publikum ned på festivaler, koncerthuse, klubber og koncertkirker i Europa, Nordamerika og Japan.

Cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og slagtøjsspilleren Sune Rahbek fuldender Blum & Haugaards musikalske univers med gennemmusikalsk spilleglæde med umiddelbar musik, der ikke behøver at gå omvejen gennem hjernen for at gå direkte i sjælen og ramme publikums rødder. Deres musik er tidløs, men bringer dog historien ind i fremtiden, og den er på en og samme tid genkedelig og dog mærkeligt fornyende.

Dagbladet Jyske Vestkysten efterfølgende beskriver dem som et: “musikalsk festfyrværkeri”. Det britiske dagblad The Telegraph skriver “a haunting voice and transcending grace” om Helene Blums stemme og det danske musikmagasin Gaffa skriver om Haugaards album ”Den Femte Søster”, at han: ”endnu engang rammer hovedet på sømmet”.

Helene Blum: sang og violin
Harald Haugaard: violin
Kirstine Elise Pedersen: cello
Mikkel Grue: guitarer
Sune Rahbek: slagtøj

Desuden optræder bandet ofte med guitaristerne Mattias Pérez (S) eller Rasmus Zeeberg, bassisterne Tapani Varis (FIN) eller Mathæus Bech og pianisten Christoffer Møller

Helene Blum & Harald Haugaard band

Fredag // 02.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 210,-

Spisning: 120,-

Køb billet

Det er ægte sværvægtere i dansk populærmusik, der nu endelig kommer til Vordingborg. Det er næsten ikke til at fatte, at det er 40 år siden, Rugsted & Kreutzfeldt udgav ”1’eren” og startede ét af de mest succesfulde parløb i dansk musik. Det bliver fejret med en stor jubilæumstourné, der altså også har valgt at holde ind i Vordingborg. Når Rugsted & Kreutzfeldt spiller live, består repertoiret af bagkataloget, nogle af de nye sange fra “Sange Vi Skrev Til Andre” samt små anekdoter ‘behind-the-songs’.
Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuldt tryk på. Rugsted & Kreutzfeldts mange kendte hits, som de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet, bliver leveret i et flot bonussæt, der lægges oven i puljen med de gamle hits.
 

Rugsted & Kreutzfeldt

Jubilæumstour

Lørdag // 03.10.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Vordingborg Teatersal

Forsalg: 275,-

Dørsalg: 295,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam.

Entré: 50 kr. i døren.
Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid.

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Small Stars Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Danni Holm Jensen (trommer)

SMALLSTARS BLUES JAM #47

Torsdag // 08.10.2020

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

Carl Emil Petersen - solo

I 2017 udgav den danske lyriker og musiker sin solodebut Natradio, der var første udspil efter bruddet med det populære rockband Ulige Numre. Med sange som ”Livet før døden”, ”Skærgården”, og ”Finale på et filmset” bankede Carl Emil Petersen sit navn fast på den danske musikscene med syvtommer søm. Politikens anmelder, Kim Skotte, gav albummet fem hjerter og skrev bl.a.:

"En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk.

Den 1. november 2019 udsendte den 28-årige musiker sit længe ventede andet album Amager Forbrænding og hvorfra første single ”Tiden Flyver” har roteret flittigt, og nu er det titelsangen, som især på P4 bliver råspillet  flere gange dagligt.

Den 28-årige sangskriver indkapsler sælsom lyrik i et organisk poprock-univers, hans stemme emmer af nordisk melankoli og inderlighed. Det stod også tydeligt da Carl Emil tonede frem på skærmen for at fejre Dronning Margrethe med sin smukke “Frit Land” på DR1. Og netop denne type optræden, hvor Carl er helt alene på scenen, er hvad man kan forvente sig denne aften. 

Carl Emil Petersen

Solo

Fredag // 09.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

Forsalg: 220,-

Køb billet

OBS: Pga. myndighedernes restriktioner vedr. corona  er koncerten delt i to, så Jacob Dinesen spiller kl. 19 og kl. 21. Hvis du allerede har købt billet, har du fået besked på mail om hvordan du får en ny billet.

_______

I efteråret 2020 drager  Jacob Dinesen for første- og måske sidste gang, på en anderledes og helt unik solo tour  -  #aloneontheroad

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.  

Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA. 

Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.


Jacob Dinesen startede sin karriere på- og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum.

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet - hver gang bragende udsolgt i forsalg.

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede. Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum.

Jacob Dinesen kl. 19:00

Solo - #aloneontheroad

Fredag // 09.10.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:00

Vordingborg Teatersal

Forsalg: 315,-

Køb billet

Dørene til salen åbnes kl. 20:30.

–––––––––––––––––––––––––––––

OBS: Pga. myndighedernes restriktioner vedr. corona  er koncerten delt i to, så Jacob Dinesen spiller kl. 19 og kl. 21. Hvis du allerede har købt billet, har du fået besked på mail om hvordan du får en ny billet.

–––––––––––––––––––––––––––––

I efteråret 2020 drager  Jacob Dinesen for første- og måske sidste gang, på en anderledes og helt unik solo tour  -  #aloneontheroad

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.  

Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA. 

Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.


-----------------------------------


Jacob Dinesen startede sin karriere på- og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum.

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet - hver gang bragende udsolgt i forsalg.

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede. Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum.

Jacob Dinesen kl. 21:00

Solo - #aloneontheroad

Fredag // 09.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Vordingborg Teatersal

Forsalg: 315,-

Køb billet

Der er solgt rigtig mange billetter og på grund af myndighedernes restriktioner, kan vi ikke allesammen være på STARS. Koncerten er derfor rykket til Vordingborg Teatersal og er siddende.
Inden koncerten er der mulighed for at spise med ved et ægte 80'er Ristaffel og drikke labre drinks dertil.

_______________

Hit med 80’erne - bare kom med dem! For der er så mange historier at fortælle fra de år for efterhånden ganske længe siden. Og, ikke mindst: Så mange fællessange, der skal synges.

I mere end 25 år har Hit med 80'erne været Danmarks mest populære 80'er-band. Orkestret tager den danske sangskat fra det pastelfarvede årti under kærlig behandling. Forvent for eksempel Tøsedrengene, Dodo & The Dodo’s, Gnags, Rocazino, RayDeeOhh, News, TV2, Danseorkestret – fortsæt selv listen. Den er lang, for vi taler om danskrockens guldalder.

Det er som om, 80'erne og sangene fra det dramatiske årti er fuldstændig uopslidelige. Mens Danmark skrålede "Indianer", "Jeg Elsker Dig" og "Afrika", rasede Den Kolde Krig uden for døren. Frygten for atomkrig var massiv, vi blev bevidste om miljøtruslerne og den danske økonomi måtte hales i sikkerhed fra det, en politiker havde kaldt for afgrundens rand. Til sidst faldt Berlin-Muren, og hele verden blev en anden.

Men sangene. De står endnu. Numrene fra Schlüters og Elkjærs årti er mere populære end nogensinde før, her mere end 30 år efter. Måske blev de bare mejslet fast i vores allesammens erindring af de omvæltninger, årtiet bød på.

Hit med 80’erne spiller alle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang. Og stadig gør det i dag. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv.

Vi ses derude.

___________


SPISNING: Maden serveres kl. 18:30. Dørene åbner kl. 18.00

Hit med 80'erne

Lørdag // 10.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 18:30 // Døre kl. 18:00

Vordingborg Teatersal

Forsalg: 250,-

Dørsalg: 270,-

Spisning: 120,-

Køb billet

Young Sounds er stolte af at kunne præsentere lineuppet denne gang som består af: Askling og NAR

--------------------------------------------------------------------
Trods sin unge alder har Askling allerede opnået mere, end de fleste mennesker kunne have drømt om. Askling vandt blandt andet Tak Rock Talentpris 2018 samt har optrådt på Smukfest samme år. 2019 har været året for Asklings første sommertour med +25 festivaler/events på plakaten (ABC Beach Party, Vig Festival, Tivoli etc.) Asklings 2. single “It’s You” feat. Underground rapper Gavin gik viralt i både Danmark og Indonesien og har streamet mere end 5. mio. gange. Siden da har alle hendes udgivelser modtaget NMF- og radiosupport. Med den 6. single “Liar” har Askling nået igennem til BBC Radio 1 og Cambridge 105 i UK.
--------------------------------------------------------------------
Bands Of Tomorrow om NAR’s første single:

“Man kan ikke tage hverken øjne eller ørerne væk fra NAR's nye video og single. Den blomstrende duo er et originalt og unikt band, som vi vil glæde os til at høre meget mere fra fremover.”

NAR er en eksperimenterende indie/rock/pop duo bestående af de to kammerater, Karl og Frederik, der har lavet musik sammen siden 2018. De viste med deres to første singler, ‘The End Of Us’ og ‘Closer’ at de er et band man skal holde øje med. To storladne singler der fik tankerne hen på navne som David Bowie og Arcade Fire, hvilket også flittigt blev nævnt af diverse medier. Ikke nok med dét, viste de et overlegent højt niveau for et upcoming band, med deres yderst velproducerede musikvideo, som havde en af de mest lovende danske skuespillerinder, Fanny Bornedal i en af hovedrollerne.

På scenen er de et 7 mands stort band og de debuterede i Pumpehusets Byhave en regnfuld lørdag aften, start juli, hvor de beviste at de kan trække et stort publikum til, og få folk til at groove med, trods styrtende regn. Deres energi, univers og dynamiske sammenspil var ikke til at tage fejl af og der bliver rig mulighed for at se dem spille til deres mange koncerter, resten af 2020.
Duoen udgiver deres debut ep d. 27 august.
--------------------------------------------------------------------


Entré: 30 kroner

Young Sounds #19

Fredag // 16.10.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // stående

Dørsalg: 30,-

Dørsalg

Danske HJALMER har allerede haft meget at glæde sig over i 2020. I midten af januar modtog han en eftertragtet guldplade for sin fortolkning af kæmpehittet “Dig og Mig”, og med debutalbummet har hans sange efterhånden rundet 30 mio. plays på Spotify. Ikke nok med det, blev han i starten af februar nomineret i hele fem kategorier til GAFFA Prisen 2020. Nu kan Hjalmer igen finde smilet frem, for grundet stor efterspørgsel på hans kommende albumturné annoncerer han nu hele 15 nye koncerter. Således kan fans i byer som Herning, Holstebro, Rødovre, Holbæk, Nyborg og Vejle se frem til visit fra den unge sangskriver til efteråret.

”Der er sket så mange vilde ting det sidste år med den ene milepæl efter den anden. Og at det fortsætter i 2020, og at vi nu kan tilføje 15 shows til albumturnéen er fuldstændig overvældende for mig. Det bedste i verden er at spille live for publikum, og jeg glæder mig til at give den alt, jeg har, og skabe en kæmpe fest,” udtaler Hjalmer om de nye koncerter.

Den store efterspørgsel understreger, at Hjalmer, trods sin unge alder, allerede har godt tag i både fans og anmeldere, når han går på scenen med sin oprigtige og ungdommelige sangskrivning, som han gang på gang leverer med et enormt nærvær og en ukuelig spilleglæde. “Bedre end pop”, “Skuffer Ingen”, “Legelystne Larsen” var de mellemrubrikker, GAFFAs anmelder blandt andet brugte til at beskrive “Hjertelige Hjalmer”, da han for få måneder siden spillede på en akustisk koncert på Dexter i Odense.

Den stærke performer har altid boet i ham, og da han indtog scenen i et propfyldt P3 telt på Smukfest i 2019, var der ingen tvivl om at publikum var tryllebundet fra start.

Hjalmer er med andre ord født til at stå på en scene, og det er derfor heller ikke uden grund, at han i 2019 kunne prale af en nominering i kategorien ‘Årets Nye Danske Livenavn’ til Danish Music Awards.

Hjalmer

Lørdag // 17.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 220,-

Dørsalg: 240,-

Køb billet

Efter tre intense turnéer i løbet af det sidste år, har Kajsa Vala besluttet at lade publikum komme helt tæt på, når hun til efteråret tager afsted med en mindre del af det tætte band hun har omkring sig.

I øjeblikket er hun i gang med skrive nyt materiale til kommende udgivelser, og til efterårets akustiske turné, får publikum en mulighed for at opleve numre fra skriveprocessen side om side med akustiske versioner af numre fra tidligere plader.

Med en islandsk mor og en dansk far har Kajsa Valas musik rødderne plantet i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i sangskriver-håndværket, og det har formet hendes eget take på den amerikanske musiktradition. Kajsa har skabt sin helt egen lyd

Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og Cat Power. Kajsa Vala udbygger frygtløst Americana-traditionen med antydninger af pop, en tendens, man for eksempel også hører hos de svenske søstre i First Aid Kit, som heller ikke er bange for at krydse genrer.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. Det bliver intimt, nærværende og ikke mindst utrolig hyggeligt!

Kajsa Vala

Fredag // 23.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // stående

Forsalg: 195,-

Dørsalg: 215,-

Spisning: 120,-

Køb billet

Bag KOPS gemmer sig 21-årige Oskar Kops Kronback. I april sidste år spillede han sin første headliner koncert for et udsolgt publikum på Hotel Cecil. Siden har han både optrådt på Roskilde Festival, Musik i Lejet og Smukfest.

Den danske artist og producer har støt opbygget sin fanskare over de seneste år. Hans største hit, ’Salvation’ fra 2018, blev P3s Uundgåelige og er siden blevet streamet over 5 millioner gange. Han har senest udgivet singlen ”Part of Life”.

KOPS har sideløbende gjort sig bemærket som producer – senest på Hans Philips debut single ’Siger Ingenting’

KOPS

Lørdag // 24.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Dørsalg: 170,-

Køb billet

På toppen af Falster bor Walther - siden udgivelsen af debutpladen, ”Landsbydreng”, er der kommet national bevågenhed på sangskriveren fra Stubbekøbing.
Walther modtog folkemusikprisen ”Årets Helge 2016" , og året efter var Walther nomineret til en “DMA Folk årets sangskriver 2017”  og siden er der kommet masser af musik i både eget navn og med rock duoen ”Sorte Fugle” hvoraf flere er spillet på radioen på Drs P4 og P5.

Walthers sange, der spænder fra de stille og eftertænksomme ballader til den swingende bluegrass/folk-rock, leveres altid intens, velspillet og skarpt fra scenens kant.
Anmeldere har ikke lagt skjul på begejstringen hvor der sammenlignes med prominente navne som - Peter Sommer, C.V Jørgensen, Allan Olsen, Eik Skaløe mm.

Walther

Lørdag // 24.10.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 120,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

QUIZ'EN I APRIL ER AFLYST GRUNDET CORONA

Vi håber vi kan quizze igen til maj!

______

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!

Quiz mig i øret #14

STARS Musikquiz

Tirsdag // 27.10.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

De to quizværter er Michael Friis og Jacob Lynard Duvier.

Førstnævnte vil faste STARS-gæster kende som DJ’en, der skaber den helt rette stemning inden koncerterne, hvad enten det er rock, country eller discomusik. Michaels hjerte banker tungt i takt til britiske rytmer, men hans pladesamling er et virvar af populærkultur og obskure rariteter. Som historiker har han også blik for de store sammenhænge mellem samfundet og musikken, så hav den brede paratviden klar, når der kommer spørgsmål fra Michaels hånd.


Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander. 

Quiz mig i øret #14

STARS Musikquiz

Tirsdag // 27.10.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

SmallSTARS Songwriters er en aften, der tager tekster og sangskrivning alvorligt, og som tilbyder en scene, hvor du kan dele dine egne sange med publikum og andre sangskrivere.

Denne aftens gæst er sangskriver, sangerinde og guitarist: RISE LARSEN
Her er sange om livets dybder, højder, oplyste mørke kroge og månens skygger, teksterne er på dansk. Rise er uddannet musikpædagog fra konservatoriet, og har spillet i forskellige bands igennem årene. Her er hun så alene med guitaren og sangenes univers.

____________________________

Alle, der selv skriver sange, er inviteret til at komme forbi og spille et par stykker, uanset om de lige er blevet færdige, eller de har ligget i skuffen et stykke tid. Vi har et klaver stående, og ellers skal du bare tage dit eget instrument med, hvad enten du akkompagnerer dig selv på guitar, harmonika eller sav. Du må også gerne have en ven med, der kan spille til, hvis du har lyst – det vigtige er, at alle genrer er velkomne, bare du selv har skrevet musikken eller teksten.

I spidsen for SmallSTARS Songwriters står den erfarne sangskriver Andy Goggin, der hele året arbejder med at skrive sange og arrangere sangskriver workshops i ind- og udland. Andy Goggin har et kæmpe netværk inden for dansk sangskrivning, og hver gang vil han invitere en erfaren sangskriver, som vil åbne aftenen med at dele nogle sange. Derefter bliver scenen givet fri, og alle er velkomne til at komme op og dele en sang. Hvis du vil spille, kan du melde dig til på forhånd ved at skrive til [email protected], eller du kan møde op på dagen og melde dig til inden kl. 19:30. Hvis du spiller, er der masser af plads blandt publikum til at nyde de gode sange.

ENTRÈ: 20 kr.

SmallStars Songwriters #13

Open Mic

Onsdag // 28.10.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse.
På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner og et hav af guitarer.
Blander man de dele med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri – så har man EVERYBODY'S TALKING.

FÆLLESSPISNING
For at forkæle dig ekstra har vi arrangeret fællesspisning på SMALLSTARS, så du kan varme op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær. Maden leveres af Duevangs Spisehus og består af flere forskellige vegetariske grøntsagsretter/salater, 1-2 kødretter og ofte også en ret med fisk og derudover lækkert brød. Der kan desværre ikke tages specielt hensyn til allergier.

Denne aften serveres maden ved de lange borde kl. 19:00. Dørene åbnes kl. 18.30

Billet til fællesspisning koster 120 kr., og du køber den som tilkøb til din koncertbillet.
Begrænset antal pladser.

Obs: Salget af billetter til Fællesspisning stopper to dage før arrangementet.

Everybody's Talking

Torsdag // 29.10.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl. 18:00 // Døre kl. 17:30

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Dørsalg: 260,-

Spisning: 120,-

Køb billet

Det kan lyde klichéfyldt at påstå, at man kan kende et talent, når man står over for det, men det er ikke desto mindre præcis den følelse, man står måbende tilbage med, når man hører Nicklas Sahl live for første, anden, tredje eller tiende gang. Det unge talent har en nerve i sin vokal, som på smukkeste vis understreger den stærke sangskrivning, kæmpehits som ”Planets”, ”New Eyes”, ”If I Killed Your Night” og dagens spritnye single “There For You” alle kredser om.

Udefra er det måske nemt at tro, at Nicklas Sahl har spillet sig hurtigt til tops. Han udgav sin debutsingle ”Hero” i 2018 og kunne samme år sælge sine første koncerter på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus ud. En foråsturné fulgte efter med samme imponerende fremmøde som resultat, ligesom han har åbnet Bøgescenen på Smukfest og turneret med Alex Vargas. Siden da er det kun gået én vej.

Men for Nicklas Sahl startede rejsen langt tidligere. Allerede som fireårig fik han en plastikguitar stukket i hånden, og hans instrumentale følgesvend så ham vokse gennem årene. I dag er guitaren stadig et bærende element for Nicklas Sahl, som mestrer de seks strenge med lige så meget talent, som han mestrer sit stemmebånd.

Når Nicklas Sahl går på scenen, er det altid med store roser til følge. Da den unge kunstner fra Hadsten sidste år spillede på en af SPOT Festivals største scener, skrev Gaffas anmelder for eksempel: ”Nok laver han smukke popmelodier, men hans attitude er næsten en rockstar værdig,” og det blev slået fast, at Nicklas Sahl er meget mere end din typiske forestilling om “endnu en popsanger”. Den erkendelse er måske også en af grundene til, at hans hastigt stigende fanskare dukker trofast op, hver gang han tager guitaren under armen og træder ud på scenekanten.

Det er med andre ord ekstra gode nyheder, at Nicklas Sahl til efteråret igen gæster STARS. Med sig har han sine efterhånden så velkendte sange fra debutalbummet ‘Planets’, men også nye toner, som singleudgivelsen “There For You”.

Nicklas Sahl

Fredag // 30.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 285,-

Dørsalg: 305,-

Køb billet

Legendariske Outlandish giver koncert med alle deres største hits og nye numre

Outlandish er klar til at fortsætte deres musikalske rejse, som de begyndte for snart 18 år siden, med ny musik samt at drage ud på Tour igen.

Gruppen består af Waqas & Lenny samt deres fantastiske band, som de har spillet med gennem mere end 10 år.

Deres koncerter vil være en blanding af de store hits og ny musik, heriblandt Aicha, Guantanamo, Walou, I Only Ask Of God, Callin’ U, Look Into My Eyes, Warrior/Worrier, og ikke mindst det nye hit “Might Not Be Right”.

Outlandish

Lørdag // 31.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Dørsalg: 260,-

Køb billet

Så skete det, som måtte ske!!!
Danmarks ukronede guitarhelte har slået pjalter, læderbukser og ridestøvler sammen med Danmarks egen kronede Rock Mama, Sanne Salomonsen.

De to guitar-ekvilibrister Søren Andersen og Mika Vandborg genoplivede sidste år Electric Guitars efter en kort pause. Da de samme år spillede sammen med Sanne Salomonsen til støttearrangementet "Rock For Hjemløse", stod det klart, at de alle tre ønskede at tage samarbejdet et skridt videre.
Hele idéen med at spille sammen er sprunget ud af den rå energi på scenen og et ønske om at lave en helt speciel tour sammen.” - Søren Andersen

Men.. kan Sanne holde 2 mænd i skak på scenen?
Naturligvis kan hun det, hvilket hun beviste på fornem vis som dommer i X-Factor for nogle år siden. Ingen anden kvindelig dommer har kunnet få Blachmann og Remee til at tale pænt til hinanden. Dét kunne Sanne med en fast og kærlig hånd!

Konstellationen med Sanne, Søren og Mika er nærmest et ”match made in heaven” for fans af Classic Rock og Sannes rockede bagkatalog. Om der også kommer ny musik ud af samarbejdet vil parterne ikke ud med - men ét er sikkert: der kommer til at være sange fra alle Electric Guitars' plader og fra Sanne's fantastiske sangkatalog. Fundamentet til dette powerhouse i dansk rockhistorie er nu støbt, og Electric Guitars featuring Sanne Salomonsen er klar til at indtage de danske spillesteder til efteråret 2020 med hele 22 koncerter!

Sanne Salomonsen
Sanne har altid haft masser af "Body & Power" siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst gennem sin respektindgydende solokarriere, har hun været tro mod den hun var, både som person og som populær og folkekær sangerinde.
Sanne emmer af levet liv og en stolthed til sit virke som scenekunstner. Hendes status som en af landets mest populære sangerinder bekræftes af hendes mange år på scenen og hendes mange musikalske samarbejder gennem tiden. Respekten omkring Sanne blev yderligere bekræftet på den imponerende Anne Sanne Lis tour i 2019, som spillede for fulde huse i landets største koncert-arenaer.

Electric Guitars
Electric Guitars har siden 2012 udgivet tre studiealbum plus en live DVD. Bandet skrev og indspillede desuden sangen “Freewheeler” til filmen “Borg”, der handler om opgøret mellem tennislegenderne John McEnroe og Bjørn Borg.

Bandet spillede deres første tour i 2012, og siden er fanskaren vokset støt. Gennem årene har de blandt andet spillet Bøgescenen på Smukfest, support for Deep Purple i Danmark op til flere gange og har haft en del tv-optrædender. Ud over Danmark har de spillet koncerter i USA, Tyskland, Frankrig, Sverige og Norge.
Electric Guitars er Mika Vandborg (guitar/vokal), Søren Andersen (guitar/vokal), Morten Hellborn (trommer/kor) og Peter Kjøbsted (bas/kor).

Electric Guitars feat. Sanne Salomonsen

Torsdag // 05.11.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Dørsalg: 290,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam.

Entré: 50 kr. i døren.
Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid.

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Small Stars Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Danni Holm Jensen (trommer)

SMALLSTARS BLUES JAM #48

Torsdag // 05.11.2020

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

Det er nu muligt at opleve Marie Key helt alene på scenen. Efter 15 vellykkede solokoncerter i efteråret og vinteren fortsætter Marie Key sin solo tour og byder velkommen til en helt særlig aften i sangskriverens stemningsfulde og humoristiske univers.

Publikum kommer tæt på og får både nye versioner af store sange som “Uden Forsvar” og “Landet”  - såvel som helt nye og endnu ikke udgivne sange. Sangene ledsages af humoristiske anekdoter og historier om sangenes tilblivelse.

Marie Key siger selv om sit nye solo format: “Det startede egentlig som et eksperiment med det her solo format. Jeg havde aldrig før optrådt alene på scenen, så jeg vidste ikke, om jeg ville synes om det. Men jeg kan virkelig godt lide det - det er faktisk kommet bag på mig, hvor godt jeg trives i den her meget enkle setting. Det er spændende at få lov at barbere sangene ned. Teksterne træder længere frem og jeg nyder at have god tid til at snakke mellem sangene. Publikum føles også tættere på og det er rart. Jeg varierer i sætlisten hver aften, hvilket giver solokoncerterne en uforudsigelighed, som er sjov og ny for mig.”

Marie Key arbejder for tiden på et nyt album sammen med produceren Andreas Sommer. Dette samarbejde har allerede kastet to sange af sig: Den friske popsang “Tænker på os to” som udkom i september 2019, og den mere afdæmpede soulballade “Lille Insta” som udkom i februar 2020.

Om de kommende solokoncerter siger Marie Key: “Jeg glæder mig til at komme ud og spille igen - det er altid en helt særlig oplevelse at være i et rum sammen med sit publikum - det tænker jeg mere over nu. Der plejer at være en varm og uformel stemning til de her solokoncerter - den glæder jeg mig til at være en del af i igen.”

Marie Key

Solo

Lørdag // 07.11.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 320,-

Dørsalg: 340,-

Spisning: 120,-

Køb billet

I sensommeren ’69 samledes 450.000 mennesker foran en scene på en mark et par timer nord for New York. På scenen stod en nærmest endeløs række af tidens – og eftertidens - største musikalske ikoner, herunder Jimi Hendrix, Joe Cocker, Janis Joplin, Santana, The Who, The Band, Creedence Clearwater Revival og Crosby, Stills & Nash – for blot at nævne nogle få. De kommende tre dages koncerter og kaos skulle gå over i historien som en af vor tids største og mest skelsættende kulturelle begivenheder.

WOODSTOCK-festivalen foregik, mens Vietnamkrigen endnu var på sit højeste, i en tid præget af kold krig, våbenkapløb og raceopgør på den ene side og frisind, blomsterbørn og ”The Summer of Love” på den anden. Festivalen anses for at være et af højdepunkterne i sentredsernes ungdomsoprør og hippiebevægelsens opgør med bedagede samfundsstrukturer. Et kulturelt nybrud, der herhjemme bl.a. affødte bl.a. studenteroprøret i '68, kønskampen i '70erne samt grundlæggelsen af Christiania og Roskilde Festival i 1971.

Også musikalsk har WOODSTOCK sat sig dybe spor i eftertiden. Festivalen står som et lysende monument over den innovative og legelystne ånd, som prægede i 60ernes musik. Rock n' Roll-musikken var blevet allemandseje og flirtede med musikalske genrer fra hele verden, mens blues, folk og protestsangere opleve en stor revival. Eksperimenterne 60erne var mange, og på få år gik musikken fra Buddy Holly, Elvis og Hank Williams til Jimi Hendrix, The Who og The Band.

Woodstock ’69 – en hyldestkoncert er en musikalsk hyldest fra en række af landets bedste musikere til musikken og tidsånden fra en af nyere tids vigtigste musikalske milepæle.

 

Bandet:

Louise Støjberg: vokal

Signe Juhl: vokal

Rasmus Madsen: vokal & guitar

Martin Rauff Nielsen: vokal & guitar

Casper Mikkelsen: trommer

Niels Kvist: bas

N.O. Thorning: keys

Johan Bylling Lang: saxofon

Bjarke Nikolajsen: trompet

Woodstock '69

En hyldestkoncert

Fredag // 13.11.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 250,-

Dørsalg: 270,-

Spisning: 120,-

Køb billet

Ved du hvor du kommer fra, ved du hvor du skal hen?

Sådan lyder M.C. Hansens hjemstavnsopus “En skønne Dag” der indrammer hans barndoms Sydsjælland. Fra d. 2. - 14 nov. rejser den sydsjællandske sanger og historiefortæller M.C. Hansen rundt i landet og spiller koncerter med forskellige kunstnere, der har en særlig tilknytning til den pågældende egn. I løbet af de to uger skildres kunstnernes tilhørsforhold til deres hjemegn og den betydning deres ophav og de personer der tegner den, har for kunstnerens måde at udtrykke sig på og temaerne i deres sange. På turneens sidste aften samles alle kunstnerene i Vordingborg og spiller afslutningskoncert på STARS. Turneen lægger vejen forbi, Gladsaxe, Helsingør, Vordingborg, Frederikshavn, Odense, Aarhus og Odsherred.
På turneen medvirker Erik Grip, Jens Jepsen, Stine Klingsten, Esben Kronborg, Harald Haugaard, og M.C’s faste makker Jacob Chano.

M.C. Hansen & Jacob Chano med special guests

Hjemstavnstour 2020

Lørdag // 14.11.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 210,-

Spisning: 120,-

Køb billet

Spænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin’-toner, og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers. Undervejs møder du Inga og Katinka, der trækker Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retro-rock, hvor selv Fru Sauterne må sande, at det er en kold tid, vi lever i. Du suser gennem Rabalderstræde, hvor der er sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig går ud.

Er du til et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det: “Hvis du vil ha’ mig, så kom og ta’ mig!”

Kom og fest sammen med Smukke Møller, som med unik indlevelse, udsprunget af intens og ærlig kærlighed, fortolker et af landets største rockbands og sangskrivere!"


 

Smukke Møller

This Is My Life Tour

Fredag // 20.11.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

Vordingborg Teatersal

Forsalg: 170,-

Dørsalg: 190,-

Spisning: 120,-

Køb billet

BLUES OG SOUL I ABSOLUT TOPKLASSE med bandet der består af tidligere DMA-vindere og folk der til daglig lever af at få nogle af landets rockstjerner til at lyde godt.

Med orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Poul Krebs og Peter Sommer, Danmarks soulsax nr. 1 Niels Mathiasen fra Gnags og Poul Krebs, Johnny Madsens bundsolidt svingende bassist Niels Nello Mogensen, super-ekvilibristen Uffe Steen guitar, Esben Bach’s virtuose trommespil og ikke mindst landets bedste soul/blues sangerinde Margrete Grarups enestående vokal kan det kun blive en speciel aften!

Grarup Allstars er vinder af DMA - Årets Blues-LIVE pris 2019.

Citater fra div. anmeldelser:

 

”En overvældende musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse."

 

”Publikum reagerede med både begejstring, respekt og forundren over, at musik kunne være så bredt, alsidigt og smukt, som den, Grarup Allstars leverede.”

 

”Der kan ikke findes ord store nok til at rose dette hold. En oplevelse af dimensioner!”

 

”Margrete Grarup styrer scenen med autoritet, førertrøje og ydmyg respekt for sine musikere. Det var et berusende, nærmest euforiserende trip, en koncert, som intet lader tilbage at ønske. All Stars. Ja lige netop!”

 

”Grarup Allstars har ikke sit navn uden grund. Det er seks fænomenalt dygtige musikere, og de spiller og synger ganske enkelt forrygende, med stor sikkerhed, opfindsomhed, charme og stærkt smittende spilleglæde.”

 

”Grarup Allstars leverede et brag af en koncert og blæste publikum bagover med deres blues- og soul-orienterede musik leveret med styrke, sammenhold, gensidig respekt, topkompetence, udadvendthed, lethed og et utroligt drive.”      

 

”Danmark har fået en ny supergruppe!”

 

 

Grarup Allstars

Lørdag // 21.11.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // combi

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Spisning: 120,-

Køb billet

Det er børnenes bedste ven, der er tilbage på STARS. Den elskelige HR. SKÆG har åbnet sit eget hotel, og her møder vi folk fra hele verden, men det er ikke altid lige nemt at forstå, hvad de vil.
Heldigvis har Hr. Skæg Danmarks klogeste publikum, og sammen med dem og hans gode ven Vinter kaster Skæg sig ud i forsøget og finder ud af, at engelsk måske ikke er så svært endda. Er du mellem 3 og 99 år og i humør til at grine, gyse, synge og danse, så er det her det perfekte show, som du ikke vil gå glip af.

Hr. Skægs hotel

Søndag // 22.11.2020

Showstart kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // stående

Forsalg: 160,-

Dørsalg: 180,-

Køb billet

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!

Quiz mig i øret #15

STARS Musikquiz

Tirsdag // 24.11.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

De to quizværter er Michael Friis og Jacob Lynard Duvier.

Førstnævnte vil faste STARS- gæster kende som DJ’en, der skaber den helt rette stemning inden koncerterne, hvad enten det er rock, country eller discomusik. Michaels hjerte banker tungt i takt til britiske rytmer, men hans pladesamling er et virvar af populærkultur og obskure rariteter. Som historiker har han også blik for de store sammenhænge mellem samfundet og musikken, så hav den brede paratviden klar, når der kommer spørgsmål fra Michaels hånd.


Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander. 

Quiz mig i øret #15

STARS Musikquiz

Tirsdag // 24.11.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

Den 24. januar udgav HUGORM sin debut EP: ”FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT”, og stod foran to debutkoncerter i marts som begge blev udsolgt på et par timer, samt en festivalsommer med shows på bl.a. Roskilde Festival, Northside, Heartland og Smuk, som alt sammen gik i stykker grundet nedlukningen.

Bandet har i stedet brugt tiden på at lave endnu mere ny musik, og glæder sig til at spille det live på landets spillesteder til efteråret på den landsdækkende ”KOM VI FLYGTER” tour.


HUGORM er blevet til som et lystdrevet producer-projekt i Klitmøller Cold Hawaii, hvor de tre tilflyttere Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson opdagede, at de delte den samme trang. En trang til at ventilere deres skråt-op-fingre i musik. Morten havde lavet en ordentlig bunke instrumental-skitser; midt om natten mens hans familie lå og sov, sad han på sit badeværelse med høretelefoner på og lod sin guitar brække sig ind i ”Garageband” på computeren. Skitserne blev til den spæde start for hugormen, der snart voksede sig større og stærkere, som de tre mødtes over musikken og begav sig dybere ned i, hvad denne hugorm egentlig var for en størrelse. 

Efter stor efterspørgsel på at opleve den sjælerensning og maskingeværssalve af indestængte tanker, HUGORM kan beskrives som, ser vi frem til endelig at kunne opleve HUGORM – live.

”Det handler om at rase ud, rense ud og ikke mindst spasse ud”, som frontmand Simon Kvamm siger.

Hugorm

”KOM VI FLYGTER” TOUR

Torsdag // 26.11.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Dørsalg: 290,-

Køb billet

Hans Philip spiller op til både eftertænksomhed og fest, når han indtager en scene. Hans udtryk er både enkelt og detaljerigt – og måske er det netop her, magien opstår. Med bidende integritet og en solid sans for detaljer, statuerer Hans Philip sig som en artist af dimensioner. Den ambitiøse kunstner er kendt for at levere nærvær af ypperste kaliber, low-key vokaljams og lækre visuals til sine livekoncerter.

Der er en direkte connection mellem musikken og kunstneren, når Hans Philip oscillerer mellem slørede og indadvendte dagbogsagtige brudstykker til beatede og fyldige produktioner med catchy opbygning og en udadvendt vibe. Hans Philip formår, som ingen andre fra generationen, at omdanne følelser, tankestrømme og øjebliksbilleder til musikalsk poesi.

Efter gennembruddet med Ukendt Kunstner vendte Hans Philip i 2019 tilbage med soloalbummet ’Forevigt’, som har taget Spotify med storm og siden er gået Guld. På ‘Forevigt´ præsenteres en hudløst ærlig Hans Philip – ud af mørke tider og ind i vuggende ballader og fængslende r’n’b-produktioner. Med sine anmelderroste livekoncerter, samt hele tre nomineringer ved Danish Music Awards i kategorierne Årets Danske Album (‘Forevigt’), Årets Nye Danske Livenavn samt Koda–prisen som Årets Danske Sangskriver.

Glæd dig til at Hans Philip lkommer til STARS og genoplever livekoncertens negligerede nærvær.

Billetsalget starter torsdag den 18. juni kl. 10

Hans Philip

Fredag // 27.11.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 290,-

Dørsalg: 310,-

Køb billet

Sammen med en paraderække af store pophits og adskillige udsolgte koncerter på nogle af landets mest besøgte spillesteder såsom tre udsolgte Store VEGA tidligere, og medvirken i Toppen af Poppen står Barbara Moleko som en anerkendt og populær musiker for mange danske musikforbrugere.

Barbara spillede få jobs sommeren 2019, men har ellers holdt en pause fra det hektiske liv på landevejen. Nu er hun for alvor klar til at drage rundt i landet, når hun til efteråret 2020 tager på en akustisk tour. Dette sker i kølvandet på hendes 3. albumudgivelse, og ifølge Barbara selv er det noget hun glæder sig til at dele med alle sine fans:

“2020 er året hvor jeg vender tilbage til musikken - og den kærlighed til musikken, der var grobund for starten på min karriere. Det føles enormt fedt endelig at have gjort mit album færdigt og kunne præsentere det for mine fans. Jeg glæder mig til at tage på akustisk tour, hvor sangene kan præsenteres på en mere nærværende og intim måde:

For Lykken er = at spille live!!”

Barbara Moleko har det meste af karrieren boet på Nørrebro i København, men med en opvækst i Mozambique, Sydafrika og Vanløse har hendes liv været et sansebombardement af billeder - fra sydens støv til nordens stenbro, fra afrikansk jazz og amerikansk soul til danske viser - hvilket alt sammen kommer til udtryk i hendes lydunivers.

Hendes sange bærer præg af personlige erfaringer og let relaterebare tematikker som de fleste kan nikke genkendende til. Hun formår at skrive sange med en let tilgængelighed og en umiddelbar simpelhed som dog alligevel rammer noget dybere. Hun besidder en kæmpe force med hendes smukke og genkendelige stemme, som kan vælte de fleste bagover.

Barbara Molekos brede popularitet startede, da sangerinden med den karismatiske vokal medvirkede som feature på en af de største danske rappere gennem tiderne L.O.C.’s kæmpe hit “Helt min egen” – og hurtigt efter fik hun i starten af 2010’erne banet sig ind i manges bevidsthed som den nye danske sanger og sangskriver, som man skulle holde øje med.

Da debutalbummet ”Lykken er…” landede i 2012 var Barbara Moleko ikke blot en spirende artist, nu stod hun til at blive en fremtidig etableret kunstner, hvor bl.a. avisen Information markerede hendes entre på den store musikscene med ordene:

”Velkommen til Barbara Moleko. Du har en stemme, der fortjener at blive hørt”.

I kølvandet på debutalbummet blev Barbara Moleko nomineret til flere af de største musikpriser ved Danish Music Awards, Steppeulven, Gaffa Awards og Zulu Awards, og hun har efterfølgende, som tidligere skrevet, givet til et væld af udsolgte koncerter såvel som optrådt til flere tv-shows og landsdækkende arrangementer, såsom Dronning Margrethes 75-års fødselsdag.

Efterfølgeren til debutalbummet blev ”Bapsz” fra 2015, et album som portrætterede Barbara Moleko som en mere moden artist med masser af nærværende og personlige sange skrevet med en veldoseret mængde af hjerteblod. Også dette album blev modtaget med stor applaus fra den brede musikinteresserede skare og med hits som ”Gør mig lykkelig”, ”Tag min hånd” og ”Paranoia” var hun en af de mest afspillede danske artister på dansk radio i den periode.

Årene efter i 2017 var Barbara Moleko bl.a. vært til DR’s Melodi Grand Prix for børn med mere end en million seere, og hun havde en af hovedrollerne i Peter Langdals musicalopsætning af Susanne Biers ”Efter Brylluppet”.

Barbara Moleko

Akustisk

Lørdag // 28.11.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 250,-

Dørsalg: 270,-

Spisning: 120,-

Køb billet

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam.

Entré: 50 kr. i døren.
Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid.

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Small Stars Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Danni Holm Jensen (trommer)

SMALLSTARS BLUES JAM #49

Torsdag // 03.12.2020

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

For godt et år siden brød en ny kunster lydmuren med sangen ’The Everyday Bit’. Den blev Ugens Uundgåelige på P3 og toppede samlet set som #8 på dansk radio. Bag hittet stod Calby aka. den danske sanger, sangskriver og producer, Mik Thybo. Billetterne til hans første show på Ideal Bar, blev revet væk og siden har interessen været så stor, at han kunne melde udsolgt på Lille Vega 9 måneder før show og i dag kan annoncere sin første stående Store Vega koncert samt en stor landsdækkende tour. Det skal nævnes at den udsolgte Lille Vega efterfølgende er blevet ændret til en siddende Store Vega pga. de nuværende restriktioner.

Burnout: Fra hypet til storhittende

Medier som Gaffa, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020’s one-to-watch og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit, udgav Calby derefter sin anden single Burnout. Et kæmpe hit, derfor alvor satte Calby på dansk musiks landkort. Burnout var i månedsvis den mest shazhamede danske sang, toppede som #2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.

Billetsalget starter fredag den 25/9 kl 10.00 

Calby

Fredag // 08.01.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 195,-

Dørsalg: 215,-

Køb billet

Et af verdens allerbedste ska- og rocksteady bands skal opleves live
Det har strømmet ind med lykønskninger og rosende ord fra hele verden siden Babylove & the van Dangos i efteråret 2019 udgav deres sjette album, The Golden Cage. Singlerne spilles på radiostationer så langt væk som i Venezuela og Mexico, og de største profiler inden for ska- og rocksteady genren har stået i kø for at give bandet deres testimonals - blandt andet Coolie Ranx, Dr. Ring Ding og Victor Rice har meldt sig i koret af begejstrede stemmer.

Babylove & the van Dangos er et band, der skal opleves live. Forsanger Daniel Broman forklarer det således: ”Som turnerende band forlader vi familie og venner for at komme ud og møde publikum. Det giver et meget unikt bånd. Ikke bare med hinanden i bandet, men også med alle de mennesker, vi har mødt gennem årene. Vi får et helt specielt drive, når vi sætter os ind i bandbussen,  og vi forlader ikke scenen før sveden driver og alle danseskoene er blevet rystet. Vi er et liveband drevet af kærligheden til musikken".

Babylove & the van Dangos er blevet kaldt one of the best ska bands in the world af tyske Riddim Magazine og ligger ifølge Ox Fanzine i top-10 over verdens bedste skabands. Således placerer bandet sig i eliten inden for den jamaicanske genre ska og rocksteady. De seks musikere har for længst bevist deres værd som et sprudlende liveband med over 700 koncerter i Europa og Asien, herunder Roskilde Festival, Spot, Smukfest, This Is Ska, Berlin Ska og Dynamite Ska. 

Babylove & the van Dangos

Lørdag // 23.01.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 140,-

Dørsalg: 160,-

Køb billet

Vær’Sko’! 

Søren Sko – serverer for første gang sange på dansk. Solo-turné, forår 2021..! 

I starten af 2020 udgav jeg EP’en ‘Stærke Som Løver’ - mine første sange på dansk! Og i foråret 2020 skulle jeg have været på solo-tur med lydtroldmanden og keyboardspilleren Søren Møller som eneste backing, men pga. corona virus har vi været nødsaget til at rykke koncerten til forår 2021.

Turen samler sig om mine nye danske sange og mit efterhånden store bagkatalog af engelsksprogede solosange, der ikke har været ‘luftet’længe - Der er også et par sange fra min deltagelse i ‘Toppen af Poppen’, som fortjener at blive fortolket live..!
Jeg har lyst til at fortælle noget mere, både i mit musikalske udtryk og historierne bag mine sange... 

Min live tour vil blive en tur rundt i Skoens univers - på ‘engelsk/dansk’ og krydret med ufortalte historier og anekdoter om de mange rejser mine sange har taget mig på, både som sanger, sangskriver og menneske.

Hvorfor nu på dansk?
På et tidspunkt havde jeg sagt ja til DR1 til at sætte musik til et digt af August Schade, og genlæste i den forbindelse Emil Aarestrup og Jeppe Aakjær. Det starter en lavine, ordene kommer buldrende, og jeg bliver simpelthen nødt til at skrive min første sang på dansk. Det tager 20 minutter, og derefter skrev jeg 4 danske sange på en uge, som alle er blevet ret vellykkede. Hvis jeg selv skal sige det. Så derfor! 

Som Kim Larsen engang sagde: ‘Sangene hænger derude, de skal bare plukkes!’ 

Så længe jeg kan huske - fra jeg som helt lille hørte min far nynne til Nat King Cole, og til jeg skrev min første sang - har jeg næsten udelukkende lyttet til engelsksproget musik. Men i gymnasiet skrev jeg digte på dansk, og til afgangs- eksamen valgte jeg så at skrive et digt! Men mig som normalt fik topkarakter i dansk, måtte se mit digt blive haglet ned med et 5-tal (ovenikøbet efter den gamle skala!). Jeg var skuffet, lagde låg på, og siden har jeg intet skrevet på dansk. Jeg måtte ‘synge’ mine tanker på engelsk. Indtil nu. 

For første gang i min karriere er det ordene der er kommet før musikken - det har jeg aldrig prøvet før. Da jeg, sammen med min producer, lavede råskitsen til en af mine nye sange, ‘I al elskværdighed’, var jeg lige ved at græde, fordi musikken ramte ordene og virkelig løftede dem. Havde jeg bare læst teksten op ville det slet ikke have haft samme effekt... 

Jeg har genopdaget min glæde ved det danske sprog og de mange ‘greb’ man kan tage fat i som sanger og sang- skriver. Det danske sprog ‘synger’ på en anden måde end det engelske og skal også synges på en anden måde. Ordenes rytme og tonernes sprog...
At skrive og synge på dansk har også haft en effekt på mine gamle engelske sange, og måden jeg fortæller de sange på, har nu en helt anden intensitet! De er nyopfundne, og som sanger er det skønt at udfordre sig selv. 

Jeg glæder mig utroligt meget til denne intense live tour på ‘engelsk/dansk’. Og til at fortælle om mig selv, mine tanker og mit fantastiske liv i musikkens tjeneste – 

‘Vær’Sko’! 

Søren Sko

Vær’Sko’

Torsdag // 11.02.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl. 18:00 // Døre kl. 17:30

STARS // siddende

Forsalg: 245,-

Dørsalg: 265,-

Spisning:

Køb billet

Et varmt pust fra sydligere breddegrader strejfede din kind, da albummet ’Garden’ i sommeren 2020 ramte de virtuelle hylder og sommerens villige dansefødder. Få danske kunstnere har sat så solidt et aftryk på den danske musikscene, som den københavnske trio Scarlet Pleasure. Siden debuten i 2014 har Emil Goll (sanger), Joachim Dencker (trommeslager) og Alexander Malone (bassist) udsendt en lind strøm af hitsingler, krydset 200 millioner afspilninger på Spotify, spillet udsolgte koncerter og startet fester på de største festivalscener landet over.

Scarlet Pleasure vil noget, og både musikalsk og visuelt disker de op med et varmt univers, som man trygt kan lade dansekroppen slænge sig i, tættere på zen end nogensinde. Nu kan varmen for alvor forplante sig, når de i starten af 2021 vækker gader og stræder med en række ekstravagante koncerter og et spillevende bagkatalog, som bl.a. byder på sange fra det nye album ’Garden’. Scarlet Pleasure beskriver arbejdet med albummet som at træde ind i en lukket boble eller en hemmelig have, som er et mikrokosmos af de tre bandmedlemmers liv, deres venskab og deres kreativitet.

’Vi har været i en lukket have, hvor fantasien ingen grænser har, hvor det legesyge, håbefulde og naive får plads. Hvor alle farverne er skaleret op, og man tør sætte det mest geniale i sig selv fri. Sådan skal vores musik også føles. Det er ikke socialrealisme, vi jagter. Det har ikke føltes som et voksenjob at lave denne plade. Det har været som at være med i en sæson af Teletubbies.’

Næsten som en konsekvens af det til tider mørke og kølige skandinaviske klima, som Scarlet Pleasure er et produkt af, har de igen og igen vist et unikt talent for at sende sit publikum på en lang og smagfuld rejse til varmere himmelstrøg. Du kan godt begynde at gøre dig klar til næste års absolut hidsigste energiboost.

Billetsalget starter d. 25.06 kl. 10

Scarlet Pleasure

Forårstour 2021

Lørdag // 20.02.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 320,-

Dørsalg: 340,-

Køb billet

ESBEN JUST SOLO - The Second Coming -

The Second Coming er et soloshow med den musik og det budskab, som altid har kendetegnet Esben Just – den fra New Orleans og det fra hjertet!

Esben Just har altid foretrukket den gode historie fremfor den faktuelt korrekte historie. 
Men at han mindre end 2 måneder efter at have fejret 50 års fødselsdag på Mojo i København lå på rigshospitalet med brystkassen skåret op på langs og hjertet sat i stå, overgik selv den vildeste historie og kom da også virkelig bag på ham selv. 
Efter en 7 timers akut operation og derefter fire dage i koma, var Esben blevet nulstillet og de tre efterfølgende år har han brugt på at få den psykiske erfaring til at blive en force og en fordel, fremfor at kalde den hvad den virkelig var: røvsyg.
Solo showet hedder “The Second Coming” og det er, hvad det er. En opvågning til en tur mere i karrusellen, drej på rattet og tryk på speederen, så kører vognen. Men hvor kører den hen? 
I 2020 har menneskeheden små 10 år til at vænne sig af med at spise bøffer, flyve på charterferie, og ikke mindst hælde benzin på bålet, so to speak, så mon ikke det vil give mening at lade bilen stå i garagen, og i stedet tage med på den åndelige, musikalske, og underholdene fodrejse, hvor Esben Just som guide vil fortælle nyt fra de dødes land og ikke mindst prøve at besvare spørgsmålet: Er der et liv før døden?

Esben Just

Solo

Fredag // 19.03.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Spisning: 120,-

Køb billet

Rasmus Nøhrs seneste album ”Monas Butik” (udgivet 2018) indeholder 10 historier om skæbner, der fletter sig ind og ud af hinanden om hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores lokale kvarter for mennesker der – hvis man evner at iagttage og give sig selv plads til eftertænksomhed og være et nærværende menneske.

Singlen Tænker For Meget – det første postkort fra albummet handler om et ungt par med få midler som venter deres første barn. Sangen var blandt landets 20 mest spillede sange på P4 i 2018.

Til foråret 2021 kan du igen opleve Rasmus Nøhr med sit fantastiske band på de danske scener i hele landet. Kom og få en fantastisk oplevelse med gode sange, hits og historier.

Rasmus Nøhr

Lørdag // 27.03.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Dørsalg: 260,-

Spisning: 120,-

Køb billet

I december måned 2019 havde vi fornøjelsen af at opleve MIRIAM MANDIPIRA for første gang på STARS. Hun var gæstesolist til SmallSTARS Blues Bands julekoncert, og hun sang simpelthen sokkerne af os alle sammen. Derfor har vi inviteret hende tilbage med top-line-up fra den danske jazzelite. KJELD LAURITZEN er orglets god- father her til lands, P E R G A D E er guitarvirtuos i DR Big Band, og vores kære ven SØREN FROST er nok blandt landets bedste trommeslagere. Yderligere præsentation burde ikke være nødvendig, så hop ind og snup en billet og lad os få den bedste torsdag i mands minde.

Miriam Mandipira, Per Gade, Kjeld Lauritzen & Søren Frost

Torsdag // 15.04.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

STÆRK STEMME ER TILBAGE PÅ DANSK

Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2021 med sine danske sange. Glæd dig til foråret hvor en omfattende turné bringer hende til 23 byer.

Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne og smukke stemmer. Hun er også en ærlig og humoristisk historiefortæller som aldrig er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum. Og Gerlach glæder sig til at omfavne modersmålet igen:

"Da jeg i 2015 udgav min solodebut Natlys var det et helt nyt univers som åbnede sig. Der var sange jeg kunne skrive på dansk som på en eller anden måde KUN kunne skrives på dansk. F.eks Ingers Ting som handler om at rydde op i et dødsbo. Og jeg har altid vidst, at jeg ville få lyst til at vende tilbage en dag og udforske det endnu mere.", siger Dorthe Gerlach

Når hun til foråret rammer spillestederne bliver det med nye sange, sange fra albummet Natlys og de bedste af hendes fortolkninger fra bl.a. Toppen Af Poppen. Her er hun netop nu aktuel i programmets All Stars 10-års jubilæumssæson hvor 25 af landets største artister hver søndag fortolker hinandens hits på TV2.

Dorthe Gerlach

Lørdag // 24.04.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 295,-

Dørsalg: 315,-

Spisning: 120,-

Køb billet

Koncerten foregår i NørregadeTeatret i Maribo


I 2020 tager hiphop-legenderne Østkyst Hustlers ud på endnu en tour rundt i Danmark. De har nemlig masser at fejre. Ikke bare udgiver de deres længe ventede fjerde studiealbum ’Titusind Timer’, det er også præcis femogtyve år siden, de blev dannet. Og det skulle man ikke tro, når man hører dem spille.

Østkyst Hustlers har skabt et solidt renomé som et af de mest energiske acts på den danske live-scene. Det tager titusind timer at blive mester til noget, og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.

Uanset om man kommer efter de intelligente og evigt aktuelle tekster, om man kommer efter et nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ eller ’Verdens længste Rap’, eller om man bare elsker at feste til sveden driver, så bliver man ikke skuffet, når Østkyst Hustlers spiller live.

Med deres solide funkband i ryggen, kan de sparke gang i alt fra de mindste til de allerstørste scener. De har gjort det mange gange før, og i 2020 gør de det igen.

Østkyst Hustlers

i NørregadeTeatret

Fredag // 30.04.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

Forsalg: 195,-

Køb billet

I dag står forstærkerne på 11. Søren Andersen – Danmarks guitarhelt nr. 1 – kendt fra Glenn Hughes band og ikke mindst Electric Guitars, har en soloplade ude. Her medvirker en perlerække af internationale stjerner, men selv om de ikke alle sammen kan komme med på tour, bliver det alligevel en stor oplevelse at se Søren Andersen udføre de klassiske rockdyder, han er så god en ambassadør for.

Guitarclinic

Som lidt ekstra guf for aspirerende ”superguitarister” og andre interesserede med billetter til aftenens koncert, vil Søren Andersen før arrangementet afholde en clinic. Her vil han nørde igennem med gear og røverhistorier, sammensætning af udstyr, livet som prof. musiker og meget, meget mere. Der vil afsluttende være en Q & A runde, hvor alle har mulighed for at stille spørgsmål. Guitarclinic starter kl. 18 og varer en times tid.

Søren Andersen

+ clinic

Fredag // 14.05.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

Thomas Warberg italesætter den omsiggribende selvretfærdighed i nyt stand-up show ”Et storslået Menneske” 

Thomas Warberg er fra 4. februar 2021 klar med sit nye One-man show “Et storslået Menneske”, der denne gang stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!

 “I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur”, som Thomas Warberg udtrykker det. “For alle har en holdning til alt og mener både at de har ret, og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt”

Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

“Et storslået menneske” er Warbergs fjerde One-man show og følger i kølvandet på “Thomas Warberg Comedy Tour ’14” og “ Thomas Warberg Comedy Tour 16”, der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud, og andre lorteord”, som fik 6 stjerner af bl.a Jyllands-Posten sidste år.

Thomas Warberg

Et storslået menneske

Onsdag // 19.05.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 295,-

Køb billet

På grund af COVID-19 er turneen med MEN’S ROOM 4 blevet flyttet et år frem til 2021. Det gælder også showet på STARS den 06.11.2020, som er flyttet til torsdag den 28.10 2021 kl. 20:00

Har du allerede købt billetter gælder de selvfølgelig til den nye dato, og du skal derfor blot beholde dem og fremvise dem i døren den pågældende dato.

Er du forhindret den nye dato, kan dine billetter refunderes indtil 01.10.2020 ved henvendelse til [email protected], så refunderer vi så hurtigt som muligt.

Holdet bag Men’s Room 4 beklager ulejligheden, og de ser frem til en turné, som forhåbentlig kan afvikles uden restriktioner.

_____________


Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.

Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris’ og Hartmanns ironiske distance til emnet, og deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at “Men’s Room” er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, og derved få taget hul på nogle samtaler, og nok så vigtigt… grine sammen.

De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig!

Mens Room 4: Mega Men

Thomas Hartmann og Torben Chris

Torsdag // 28.10.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Køb billet