Program liste

31.03

Quiz mig i øret #13

tir // 19:00 // STARS // siddende

// Dør: 20,-

QUIZ MIG I ØRET #13 er AFLYST GRUNDET CORONA.

Glæd dig til næste måneds quiz den 28.4!

______

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!

Quiz mig i øret #13

STARS Musikquiz

Tirsdag // 31.03.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

QUIZ MIG I ØRET #13 er AFLYST GRUNDET CORONA.

Glæd dig til næste måneds quiz den 28.4!

 

______

De to quizværter er Michael Friis og Jacob Lynard Duvier.


Førstnævnte vil faste STARS-gæster kende som DJ’en, der skaber den helt rette stemning inden koncerterne, hvad enten det er rock, country eller discomusik. Michaels hjerte banker tungt i takt til britiske rytmer, men hans pladesamling er et virvar af populærkultur og obskure rariteter. Som historiker har han også blik for de store sammenhænge mellem samfundet og musikken, så hav den brede paratviden klar, når der kommer spørgsmål fra Michaels hånd.


Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander. 

Quiz mig i øret #13

STARS Musikquiz

Tirsdag // 31.03.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

02.04

SMALLSTARS BLUES JAM #46

tor // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 50,-

BLUES JAM #46 ER AFLYST GRUNDET CORONA

Glæd dig til næste måneds Blues jam den 7. maj

_______

SMALLSTARS BLUES JAM
er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam.

Entré: 50 kr. i døren.
Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid.

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Small Stars Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Varierende trommeslagere

SMALLSTARS BLUES JAM #46

Torsdag // 02.04.2020

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

03.04

Grarup Allstars

fre // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

KONCERTEN ER AFLYST GRUNDET CORONA.

Koncerten med GRARUP ALLSTARS er desværre aflyst grundet Corona-situationen.

Vi arbejder stadig på at finde en ny dato til denne koncert, og råder dig derfor til at beholde dine billetter, som vil gælde til den nye dato.

Når vi kender den nye dato, sender vi en besked og hvis datoen ikke passer dig, refunderer vi dine billetter. Har du spørgsmål hertil, kan du skrive til [email protected]

 

____________________

BLUES OG SOUL I ABSOLUT TOPKLASSE med bandet der består af tidligere DMA-vindere og folk der til daglig lever af at få nogle af landets rockstjerner til at lyde godt.

 

Med orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Poul Krebs og Peter Sommer, Danmarks soulsax nr. 1 Niels Mathiasen fra Gnags og Poul Krebs, Johnny Madsens bundsolidt svingende bassist Niels Nello Mogensen, super-ekvilibristen Uffe Steen guitar, Esben Bach’s virtuose trommespil og ikke mindst landets bedste soul/blues sangerinde Margrete Grarups enestående vokal kan det kun blive en speciel aften!

 

Grarup Allstars er vinder af DMA - Årets Blues-LIVE pris 2019.

 

Citater fra div. anmeldelser:

 

”En overvældende musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse."

 

”Publikum reagerede med både begejstring, respekt og forundren over, at musik kunne være så bredt, alsidigt og smukt, som den, Grarup Allstars leverede.”

 

”Der kan ikke findes ord store nok til at rose dette hold. En oplevelse af dimensioner!”

 

”Margrete Grarup styrer scenen med autoritet, førertrøje og ydmyg respekt for sine musikere. Det var et berusende, nærmest euforiserende trip, en koncert, som intet lader tilbage at ønske. All Stars. Ja lige netop!”

 

”Grarup Allstars har ikke sit navn uden grund. Det er seks fænomenalt dygtige musikere, og de spiller og synger ganske enkelt forrygende, med stor sikkerhed, opfindsomhed, charme og stærkt smittende spilleglæde.”

 

”Grarup Allstars leverede et brag af en koncert og blæste publikum bagover med deres blues- og soul-orienterede musik leveret med styrke, sammenhold, gensidig respekt, topkompetence, udadvendthed, lethed og et utroligt drive.”      

 

”Danmark har fået en ny supergruppe!”

 

 

Grarup Allstars

Fredag // 03.04.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // combi

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Spisning: 120,-

Køb billet

03.04

SMALL's Ølklub April (#36)

fre // 16:00 // SMALLSTARS // siddende

// Forsalg: 105,-

SMALLS ØLKLUB #36 ER AFLYST GRUNDET CORONA

Glæd dig til næste måneds ølklub den 8. maj

_______

Ølstævnerne afholdes én gang månedligt - på en fredag i hver måned, klemt ind i to timer lige mellem karriere- og familieræset :-) Du kan bla. lære nye bryggerier at kende og høre spændende talks. Det er billigt, det er sjovt, og øllene samt selskabet er fremragende!


Præsenteres af Small's Ølklub

SMALL's Ølklub April (#36)

Fredag // 03.04.2020

Showstart kl. 16:00 // Døre kl. 16:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 105,-

Køb billet

11.04

Party Factory

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 100,- // Dør: 120,-

KONCERTEN ER AFLYST GRUNDET CORONA

Billetten refunderes automatisk. Spørgsmål hertil rettes til [email protected] / telefon 55342060.

____

 

Vi elsker at holde fest på STARS, og det er lige præcis, hvad vi har tænkt os at gøre påske lørdag – hverken mere eller mindre. Vi skal danse, vi skal drikke, og vi skal fejre, at vi har fri, alt sammen i selskab med PARTY FACTORY , som netop er skabt med det ene formål at give publikum en kæmpe fest. Med en perlerække af både nyere og ældre pop- og rockhits leverer bandet en medrivende oplevelse, hvor publikum skråler med på det ene hit efter det andet, og der danses på livet løs.

Så på med det pæne tøj og de gode dansesko, tag venner og veninder under armen og lad os sammen tjekke ind på festfabrikken

Party Factory

Lørdag // 11.04.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 100,-

Dørsalg: 120,-

17.04

Helene Blum & Harald Haugaard band

fre // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 190,- // Dør: 210,-

Blum & Haugaard Band
Danmarks folk-diva nr. 1 Helene Blum har sammen med violinisten Harald Haugaard etableret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den danske musiktradition og levendegør kulturarv på allerhøjeste kunstneriske niveau.

Deres egne sange og kompositioner blandes nænsomt med originale fortolkninger af gamle sange og instrumentalstykker fra den rige danske musikskat. Deres integritet er enestående, og deres store virtuositet og nærvær er med til at gøre deres koncerter uforglemmelige. Med deres uforlignelige Helene Blum & Harald Haugaard Band er de et af de fremmeste navne på den nye danske folkemusikscene, og med 100 koncerter om året, hvoraf de fleste spilles i udlandet, er de samtidig travle ambassadører for dansk musik og kultur i udlandet. Siden etableringen i 2008 har de gang på gang lagt publikum ned på festivaler, koncerthuse, klubber og koncertkirker i Europa, Nordamerika og Japan.

Cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og slagtøjsspilleren Sune Rahbek fuldender Blum & Haugaards musikalske univers med gennemmusikalsk spilleglæde med umiddelbar musik, der ikke behøver at gå omvejen gennem hjernen for at gå direkte i sjælen og ramme publikums rødder. Deres musik er tidløs, men bringer dog historien ind i fremtiden, og den er på en og samme tid genkedelig og dog mærkeligt fornyende.

Dagbladet Jyske Vestkysten efterfølgende beskriver dem som et: “musikalsk festfyrværkeri”. Det britiske dagblad The Telegraph skriver “a haunting voice and transcending grace” om Helene Blums stemme og det danske musikmagasin Gaffa skriver om Haugaards album ”Den Femte Søster”, at han: ”endnu engang rammer hovedet på sømmet”.

Helene Blum: sang og violin
Harald Haugaard: violin
Kirstine Elise Pedersen: cello
Mikkel Grue: guitarer
Sune Rahbek: slagtøj

Desuden optræder bandet ofte med guitaristerne Mattias Pérez (S) eller Rasmus Zeeberg, bassisterne Tapani Varis (FIN) eller Mathæus Bech og pianisten Christoffer Møller

Helene Blum & Harald Haugaard band

Fredag // 17.04.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 210,-

Spisning: 120,-

Køb billet

18.04

Pligten Kalder

lør // 20:00 // NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

// Forsalg: 225,-

Koncerten foregår i NørregadeTeatret i Maribo.

Pligten Kalder har på landevejen hvert forår siden 2018, således også i 2020. Siden udgivelsen af “Længst muligt i eget hjem” er den småbizarre kvartet blevet meget sammenspillet. Produceren, Søren Mikkelsen er blevet fast bassist – med en par afstikkere til pianoet – binder han bodegaens døde blomster sammen over på den stadigt og stædigt bestående brune swag, der består af Torbens orgel fra en svunden tid, Johans tordentårer og Peter Jessens blæste poesi.

Det er stadigvæk umuligt at komme med præcise spådomme om, hvad en aften med Pligten Kalder kan indebære, men der har dog været et stigende antal jazzpoetiske stunder, som dog aldrig er så lange, at de på nogen måde er i fare for at modtage offentlige støttekroner.

Siden 2019 har flere af Pligten Kalders optrædener også dannet ramme om oprettelsen af en række Pligten Kalder Ungdoms afdelinger.

PKU er bl.a oprettet for at skabe et alternativ til håndboldhallerne i Jylland. Orkestret ser frem til stiftelsen af flere nye PKU-afdelinger i de byer, der er nye i forårets turplan.

Musikalsk er der også kommet nyheder på sætlisten, sådan at de trofaste også har lidt at undre sig over. Der er dog ingen fare for, at Pligten Kalder er på faretruende vildspor mod dansabel optimisme.

Pligten Kalder er stadig forundrede over ikke at være døde, som det så smukt formuleres i ”Hvorfor Er Jeg Ikke Død?” fra 2007, en niche-neoklassiker, der sammen med et par andre gamle kendinge her kan (gen-)høres live. Her bliver det tydeligt for enhver, at de er ualmindeligt spillevende og velspillende. Nedturens naturister befinder sig bedst i samspil med det lige så (med-) levende publikum.

Pligten Kalder

Kun for pengenes skyld – tour

Lørdag // 18.04.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

Nummerede siddepladser

Forsalg: 225,-

Køb billet

18.04

Rasmus Nøhr

lør // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 240,- // Dør: 260,-

Rasmus Nøhrs seneste album ”Monas Butik” (udgivet 2018) indeholder 10 historier om skæbner, der fletter sig ind og ud af hinanden om hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores lokale kvarter for mennesker der – hvis man evner at iagttage og give sig selv plads til eftertænksomhed og være et nærværende menneske.

Singlen Tænker For Meget – det første postkort fra albummet handler om et ungt par med få midler som venter deres første barn. Sangen var blandt landets 20 mest spillede sange på P4 i 2018.

Til foråret 2020 kan du igen opleve Rasmus Nøhr med sit fantastiske band på de danske scener i hele landet. Kom og få en fantastisk oplevelse med gode sange, hits og historier.

Rasmus Nøhr

Lørdag // 18.04.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Dørsalg: 260,-

Spisning: 120,-

Køb billet

19.04

Kristiansen / Ovesen

søn // 15:00 // Hårbøllehuset

// Forsalg: 125,-

Oscar Peterson og Niels-Henning Ørsted Pedersen er formentlig de største virtuoser på klaver og kontrabas i jazzen nogensinde. Begge kendt i hele verden. Deres arrangementer af jazzens standardrepertoire regnes for klassisk musik, som vil bestå for altid. Nu spiller to af Danmarks, og dermed to af Europa’s fineste jazzmusikere, SØREN KRISTIANSEN og THOMAS OVESEN, musikken igen. Det er virtuost og storswingende og en kæmpe oplevelse for dem, som kan li' akustisk jazz spillet, som kun ganske få i verden kan gøre det.

Koncerten arrangeres i samarbejde mellem STARS og Scene 1 på Møn
Sted: Hårbøllehuset, Vindebækvej 48, 4792 Askeby

Kristiansen / Ovesen

Plays the music of OP and NHØP

Søndag // 19.04.2020

Showstart kl. 15:00 // Døre kl. 14:30

Hårbøllehuset

Forsalg: 125,-

Køb billet

24.04

Smukke Møller

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 170,- // Dør: 190,-

Spænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin’-toner, og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers. Undervejs møder du Inga og Katinka, der trækker Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retro-rock, hvor selv Fru Sauterne må sande, at det er en kold tid, vi lever i. Du suser gennem Rabalderstræde, hvor der er sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig går ud.

Er du til et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det: “Hvis du vil ha’ mig, så kom og ta’ mig!”

Kom og fest sammen med Smukke Møller, som med unik indlevelse, udsprunget af intens og ærlig kærlighed, fortolker et af landets største rockbands og sangskrivere!"

 

Smukke Møller

This Is My Life Tour

Fredag // 24.04.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // stående

Forsalg: 170,-

Dørsalg: 190,-

Spisning: 120,-

Køb billet

24.04

Musik Bar #4

fre // 20:00 // SMALLSTARS // siddende

Savner du også at kunne gå på bar med gutterne og veninderne og samtidig høre noget god musik – frem for de 10 pophits, du hører uafbrudt i radioen lige nu? Fortvivl ikke… nu har du muligheden.

Konceptet er simpelt. Vi har en bar, og der bliver spillet musik!
Du kan stadig sludre og snakke - men der er ikke ”cafe-stille”!

Nu og da supplerer vi arrangementet med en musikdokumentar på storskærm, eller måske er der en foredragsholder, der kigger forbi.

kl. 20.00 - 01.00. Fri entré.

Musik Bar #4

Fredag // 24.04.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 20:00

SMALLSTARS // siddende

Fri entre

25.04

Babylove & the van Dangos

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 140,- // Dør: 160,-

Et af verdens allerbedste ska- og rocksteady bands skal opleves live
Det har strømmet ind med lykønskninger og rosende ord fra hele verden siden Babylove & the van Dangos i efteråret 2019 udgav deres sjette album, The Golden Cage. Singlerne spilles på radiostationer så langt væk som i Venezuela og Mexico, og de største profiler inden for ska- og rocksteady genren har stået i kø for at give bandet deres testimonals - blandt andet Coolie Ranx, Dr. Ring Ding og Victor Rice har meldt sig i koret af begejstrede stemmer.

Babylove & the van Dangos er et band, der skal opleves live. Forsanger Daniel Broman forklarer det således: ”Som turnerende band forlader vi familie og venner for at komme ud og møde publikum. Det giver et meget unikt bånd. Ikke bare med hinanden i bandet, men også med alle de mennesker, vi har mødt gennem årene. Vi får et helt specielt drive, når vi sætter os ind i bandbussen,  og vi forlader ikke scenen før sveden driver og alle danseskoene er blevet rystet. Vi er et liveband drevet af kærligheden til musikken".

Babylove & the van Dangos er blevet kaldt one of the best ska bands in the world af tyske Riddim Magazine og ligger ifølge Ox Fanzine i top-10 over verdens bedste skabands. Således placerer bandet sig i eliten inden for den jamaicanske genre ska og rocksteady. De seks musikere har for længst bevist deres værd som et sprudlende liveband med over 700 koncerter i Europa og Asien, herunder Roskilde Festival, Spot, Smukfest, This Is Ska, Berlin Ska og Dynamite Ska. 

Babylove & the van Dangos

Lørdag // 25.04.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 140,-

Dørsalg: 160,-

Køb billet

28.04

Quiz mig i øret #14

tir // 19:00 // STARS // siddende

// Dør: 20,-

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!

Quiz mig i øret #14

STARS Musikquiz

Tirsdag // 28.04.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

De to quizværter er Michael Friis og Jacob Lynard Duvier.

Førstnævnte vil faste STARS-gæster kende som DJ’en, der skaber den helt rette stemning inden koncerterne, hvad enten det er rock, country eller discomusik. Michaels hjerte banker tungt i takt til britiske rytmer, men hans pladesamling er et virvar af populærkultur og obskure rariteter. Som historiker har han også blik for de store sammenhænge mellem samfundet og musikken, så hav den brede paratviden klar, når der kommer spørgsmål fra Michaels hånd.


Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander. 

Quiz mig i øret #14

STARS Musikquiz

Tirsdag // 28.04.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

29.04

Miriam Mandipira, Per Gade, Kjeld Lauritzen & Søren Frost

ons // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

I december måned havde vi fornøjelsen af at opleve MIRIAM MANDIPIRA for første gang på STARS. Hun var gæstesolist til SmallSTARS Blues Bands julekoncert, og hun sang simpelthen sokkerne af os alle sammen. Derfor har vi inviteret hende tilbage med top-line-up fra den danske jazzelite. KJELD LAURITZEN er orglets god- father her til lands, P E R G A D E er guitarvirtuos i DR Big Band, og vores kære ven SØREN FROST er nok blandt landets bedste trommeslagere. Yderligere præsentation burde ikke være nødvendig, så hop ind og snup en billet og lad os få den bedste onsdag i mands minde.

Miriam Mandipira, Per Gade, Kjeld Lauritzen & Søren Frost

Onsdag // 29.04.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

30.04

SmallStars Songwriters #13

tor // 19:00 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 20,-

SmallSTARS Songwriters er en aften, der tager tekster og sangskrivning alvorligt, og som tilbyder en scene, hvor du kan dele dine sange med publikum og andre sangskrivere. 

Denne aften kan du glæde dig til sanger og sangskriver Jeanette Christiansen, der er aftenens gæst hos SmallSTARS Songwriters: Derudover er alle, der selv skriver sange, inviteret til at komme forbi og spille et par stykker, uanset om de lige er blevet færdige, eller de har ligget i skuffen et stykke tid. Vi har et klaver stående, og ellers skal du bare tage dit eget instrument med, hvad enten du akkompagnerer dig selv på guitar, harmonika eller sav. Du må også gerne have en ven med, der kan spille til, hvis du har lyst – det vigtige er, at alle genrer er velkomne, bare du selv har skrevet musikken eller teksten.
Derfor åbner vi SmallSTARS den sidste torsdag i hver måned og inviterer alle, der selv skriver sange, til at komme forbi og spille et par stykker, uanset om de lige er blevet færdige, eller de har ligget i skuffen et stykke tid. Vi har et klaver stående, og ellers skal du bare tage dit eget instrument med, hvad enten du akkompagnerer dig selv på guitar, harmonika eller sav. Du må også gerne have en ven med, der kan spille til, hvis du har lyst – det vigtige er, at alle genrer er velkomne, bare du selv har skrevet musikken eller teksten.

I spidsen for SmallSTARS Songwriters står den erfarne sangskriver Andy Goggin, der hele året arbejder med at skrive sange og arrangere sangskriver workshops i ind- og udland. Andy Goggin har et kæmpe netværk inden for dansk sangskrivning, og hver gang vil han invitere to erfarne songwritere, som vil åbne aftenen med at dele nogle af deres sange. Derefter bliver scenen givet fri, og alle er velkomne til at komme op og dele en sang. Hvis du vil spille, kan du melde dig til på forhånd ved at skrive til [email protected], eller du kan møde op på dagen og melde dig til inden kl. 19:30. Hvis du spiller, er der masser af plads blandt publikum til at nyde de gode sange. 

Så væk med nerverne og janteloven. Frem med skabertrangen og notesbogen. Tag dine venner med og kom forbi til en hyggelig aften, hvor vi i trygge rammer deler passionen for den gode sang og viser tillid til sangskriverne og deres unikke værker.

Jeg er Jeanette (Jeanette Christiansen)

Jeg er Jeanette” er et poetisk hverdagsprojekt skabt af sangerinde Jeanette Christiansen. Projektet udspringer af hendes passion for historiefortælling, musik og mennesker og er skabt ud fra præmissen om nærvær og at se det menneske man står overfor for hele dets historie og ikke blot det øjebliksbillede man er.

Jeanette skriver om store emner som ensomhed, selvmordstanker og utroskab pakket ind i vellyd og ørehængende melodier. Teksterne udspringer af dagligdagens poetiske trivialiteter og små hverdagssituationer med et lille twist og indblik i det persongalleri mange af os møder i den dagligdag, der omgiver os.

Musikken er pop med en snert af dansk diva-lyd, gospel, soul og et møde mellem Norah Jones og Sanne Salomonsen og et tekstunivers og budskab om at stoppe op og se på de mennesker du møder med nærvær, varme og forståelse.

SmallStars Songwriters #13

Open Mic

Torsdag // 30.04.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

07.05

SMALLSTARS BLUES JAM #47

tor // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 50,-

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam.

Entré: 50 kr. i døren.
Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid.

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Small Stars Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Varierende trommeslagere

SMALLSTARS BLUES JAM #47

Torsdag // 07.05.2020

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

08.05

Aura Dione

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 230,- // Dør: 250,-

Aura Dione har faklen og går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Hendes urkraft og lydbillede lever et sted imellem Miley Cyrus og Kate Bush.

Inspireret af countrymusikkens rødder, er Aura Diones musik drevet af story-telling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange som fortæller historien om kærlighedssorger og om håbet og styrken man finder, for at komme igennem en ulykkelig forelskelse. Eller sagt på en anden måde…fra ”Heartbreak to Hope” og fra ”Pain to Power”!

På den nyeste single har Aura fundet stor inspiration i sine fans og de stærke kvinder omkring hende, hvilket har resulteret i et opløftende pop-hit skrevet til alle dem der har fået deres hjerter knust. 


Omkring inspirationen til singlen udtaler Aura således: “Det er altid vigtigt for mig, at historierne jeg fortæller er autentiske og en stor del af min egen fortælling. Med et knust hjerte skrev jeg sange i mange måneder, der var meget skrøbelige og dybe. Men en dag gik jeg i studiet og oplevede at skrive om, at være ude på den anden side, sådan blev Sunshine født.

Mange kender Aura Dione fra hendes succesrige debutalbummet Columbine fra 2009, som var en samling af historier fra Auras teenageår, hvor hun arbejdede ud fra sin egen rå essens, og efter år på turnéer og et vildt liv levet, opstår sangene nu, når hun sidder alene med sin guitar. ”I Will Love You Monday”  og ”Geronimo” var store hits internationalt og specielt i Tyskland gik hun direkte ind i ”Top of the charts” med ”Geronimo” fra hendes album Before The Dinosauers.

Med udgangspunkt i sit unikke univers og uovervindelige eftertænksomhed, er der kommet en stor bunke sange ud af de mange timer med guitaren, og som Aura selv siger, er hendes nye musik det ærligste og kærligste hun kan dele med verden. 

I foråret 2020 tager Aura Dione på en indendørsturné. Selv siger hun om touren: "Glæder mig intents til at stå på scenen i danmark igen, og med livet som indsats synge mine mest elskede sange. Jeg har så meget energi og et verdens klasse band med på tour. Det er følsomt, råt og nervepirrende at skulle ud og spille nye sange og fortælle historien om at gå fra pain til power og Heartbreak to hope.".

Aura Dione

Fearless Lovers

Fredag // 08.05.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // stående

Forsalg: 230,-

Dørsalg: 250,-

Spisning: 120,-

Køb billet

09.05

Marie Key

lør // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 320,- // Dør: 340,-

For første gang er det nu muligt at opleve Marie Key alene på scenen. Det sker ved nogle intime koncerter med siddende publikum, hvor Marie vil fremføre både nye og gamle sange.

Marie Keys seneste album "Giganter" udkom i marts 2018 og fik 5 hjerter og følgende ord med fra Politikens anmelder Kim Skotte: "Marie Key har givet sig god tid, men resultatet er blevet både originalt og ørekælent. Musikken er en slags syntetisk r' n' b, hvor Marie Key viser, at årene som paradoksalt popidol har gjort hende til en sanger med meget større selvtillid".

Weekend Avisens anmelder Anna Ullmann roste også albummet og skrev: "Kontrasten mellem højglanspolerede produktioner og Marie Keys særligt sensitive sange har skabt et originalt og medrivende album".

Marie Key siger selv om de kommende solo koncerter: "Jeg glæder mig til at barbere sangene ned. Til at lade teksterne træde endnu længere frem og fortælle historien bag nogle af sangene. Og sidst men ikke mindst ser jeg frem til at få publikum tættere på - i en mere intim ramme end tidligere."

Marie Key

Solo

Lørdag // 09.05.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 320,-

Dørsalg: 340,-

Spisning: 120,-

Køb billet

15.05

Esben Just

fre // 21:00 // SMALLSTARS // siddende

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

NY DATO - KONCERTEN ER RYKKET GRUNDET CORONA

Koncerten er rykket fra den 13. marts 2020 til den 15. maj 2020. Koncerten vil foregå på Smallstars og der vil være Tapas i stedet for fællesspisning. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse til [email protected] / telefon 55342060 inden 1. april 2020.

_________________

ESBEN JUST SOLO - The Second Coming -

The Second Coming er et soloshow med den musik og det budskab, som altid har kendetegnet Esben Just – den fra New Orleans og det fra hjertet!

Esben Just har altid foretrukket den gode historie fremfor den faktuelt korrekte historie. 
Men at han mindre end 2 måneder efter at have fejret 50 års fødselsdag på Mojo i København lå på rigshospitalet med brystkassen skåret op på langs og hjertet sat i stå, overgik selv den vildeste historie og kom da også virkelig bag på ham selv. 
Efter en 7 timers akut operation og derefter fire dage i koma, var Esben blevet nulstillet og de tre efterfølgende år har han brugt på at få den psykiske erfaring til at blive en force og en fordel, fremfor at kalde den hvad den virkelig var: røvsyg.
Solo showet hedder “The Second Coming” og det er, hvad det er. En opvågning til en tur mere i karrusellen, drej på rattet og tryk på speederen, så kører vognen. Men hvor kører den hen? 
I 2020 har menneskeheden små 10 år til at vænne sig af med at spise bøffer, flyve på charterferie, og ikke mindst hælde benzin på bålet, so to speak, så mon ikke det vil give mening at lade bilen stå i garagen, og i stedet tage med på den åndelige, musikalske, og underholdene fodrejse, hvor Esben Just som guide vil fortælle nyt fra de dødes land og ikke mindst prøve at besvare spørgsmålet: Er der et liv før døden?

Esben Just

Solo

Fredag // 15.05.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Spisning: 120,-

Køb billet

19.05

Musikskole forårskoncert #1

tir // 19:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 75,- // Dør: 75,-

En forrygende aften, hvor bands, kor, klassiske ensembler og solister leverer highlights fra en aktiv og travl sæson.

Musikskole forårskoncert #1

Tirsdag // 19.05.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 75,-

Dørsalg: 75,-

Køb billet

20.05

Musikskole forårskoncert #2

ons // 19:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 75,- // Dør: 75,-

En forrygende aften, hvor bands, kor, klassiske ensembler og solister leverer highlights fra en aktiv og travl sæson.

Musikskole forårskoncert #2

Onsdag // 20.05.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 75,-

Dørsalg: 75,-

Køb billet

21.05

Søren Andersen + H.E.R.O

tor // 20:00 // STARS // stående

// Forsalg: 200,- // Dør: 220,-

NY DATO - KONCERTEN ER RYKKET GRUNDET CORONA

Koncerten er rykket fra den 28. marts 2020 til den 21. maj 2020. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse til [email protected] / telefon 55342060 inden 1. april 2020.

_________________________________

I dag står forstærkerne på 11. Søren Andersen – Danmarks guitarhelt nr. 1 – kendt fra Glenn Hughes band og ikke mindst Electric Guitars, har en soloplade ude. Her medvirker en perlerække af internationale stjerner, men selv om de ikke alle sammen kan komme med på tour, bliver det alligevel en stor oplevelse at se Søren Andersen udføre de klassiske rockdyder, han er så god en ambassadør for.

Guitarclinic

Som lidt ekstra guf for aspirerende ”superguitarister” og andre interesserede med billetter til aftenen koncert, vil Søren Andersen og Søren Itenov før arrangementet afholde en clinic. Her vil de nørde igennem med gear og røverhistorier, sammensætning af udstyr, livet som prof. musiker og meget, meget mere. Der vil afsluttende være en Q & A runde, hvor alle har mulighed for at stille spørgsmål. Guitarclinic starter kl. 18 og varer en times tid.

Søren Andersen + H.E.R.O

dobbeltkoncert + clinic

Torsdag // 21.05.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

H.E.R.O manifesterede sig i den danske rock-kulisse og på radiobølgerne med nummeret Superpowers tilbage i 2014. Siden har de været på arena tour med Dizzy Mizz Lizzy. Nu er de klar med et længe ventet debut album. Rocktrioens lyd har for længst bredt sig ud over den danske rockscenes grænser, og H.E.R.O. oplever stor interesse internationalt.

Deres selvbetitlede EP fra 2016 har rundet million streams, og interessen for den danske rocktrio H.E.R.O. er fortsat stigende både hjemme og i udlandet. Den legendariske japanske radiovært Masa Itoh, der også bragte Dizzy Mizz Lizzy til landet, har personligt introduceret H.E.R.O. i sit populære radioprogram og promoveret bandets singler udgivelser og EP fra 2016.

Søren Andersen + H.E.R.O

dobbeltkoncert + clinic

Torsdag // 21.05.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

22.05

Mike Andersen

fre // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1.500 koncerter kan tydeligt høres og mærkes på Mike Andersens live-koncerter, der sprudler i sikkert samspil. Der er nærkontakt mellem band og publikum – men så sandelig også internt på scenen, hvor man oplever et ’tændt’ orkester, der nyder at spille sammen! Det er de fineste musikalske håndværkere, anført af en fremragende stemme, der har spredt sig fra bluesen til at blive mere soulet og rocket, og som efter 7 pladeudgivelser har masser af strenge at spille på. Har du ikke oplevet Mike Andersen live, er det simpelthen på tide.

Mike Andersen

Fredag // 22.05.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

23.05

Finn Pind & Johny Cola

lør // 20:30 // STARS // stående

// Forsalg: 100,- // Dør: 120,-

Så NU kan du opleve Finn Pind & Partyliners når de overtager STARS den 23. maj!
Showet der med garanti får dig til at ryste røv, og danse moves du ikke troede du kunne..
Det er et show med fuld knald på i ægte Dakke Dak/Tramp Stil med gæsteoptrædener fra både PornoPer, Vibe, Topz & Johny Cola ..
Glæd dig til at få dit livs aften og en masse sved på panden til musikken fra pionererne inden for Dansk EDM.

Finn Pind & Johny Cola

feat PornoPer, Vibe og Topz

Lørdag // 23.05.2020

Showstart kl. 20:30 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 100,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

26.05

Quiz mig i øret #15

tir // 19:00 // STARS // siddende

// Dør: 20,-

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!

Quiz mig i øret #15

STARS Musikquiz

Tirsdag // 26.05.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

De to quizværter er Michael Friis og Jacob Lynard Duvier.

Førstnævnte vil faste STARS- gæster kende som DJ’en, der skaber den helt rette stemning inden koncerterne, hvad enten det er rock, country eller discomusik. Michaels hjerte banker tungt i takt til britiske rytmer, men hans pladesamling er et virvar af populærkultur og obskure rariteter. Som historiker har han også blik for de store sammenhænge mellem samfundet og musikken, så hav den brede paratviden klar, når der kommer spørgsmål fra Michaels hånd.


Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander. 

Quiz mig i øret #15

STARS Musikquiz

Tirsdag // 26.05.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

28.05

SmallStars Songwriters #14

tor // 19:00 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 20,-

SmallSTARS Songwriters er en aften, der tager tekster og sangskrivning alvorligt, og som tilbyder en scene, hvor du kan dele dine sange med publikum og andre sangskrivere.

Denne aftens gæster er Magnus Kjær feat. Jesper Horsmark.
Magnus Kjær er en sanger & sangskriver, som skriver på dansk og engelsk indenfor pop- og folkgenren. Derudover komponerer han også instrumentalmusik.

Magnus har spillet musik siden starten af teenageårene og indspillede sit første nummer i et professionelt lydstudie da han var 16. Siden har han spillet i adskillige bands og konstellationer, både som trommeslager, bassist og guitarist, men først efter et sangskriverkursus i 2013 med blandt andre Annette Bjergfeldt og Andy Goggin som coaches, tog sangskrivningen for alvor fart.

I foråret 2019 udgav Magnus så sin første single med titlen ”Slowmotion”, hvor hans søster, Julie Kjær, er med på vokal.

___

Alle, der selv skriver sange, inviteret til at komme forbi og spille et par stykker, uanset om de lige er blevet færdige, eller de har ligget i skuffen et stykke tid. Vi har et klaver stående, og ellers skal du bare tage dit eget instrument med, hvad enten du akkompagnerer dig selv på guitar, harmonika eller sav. Du må også gerne have en ven med, der kan spille til, hvis du har lyst – det vigtige er, at alle genrer er velkomne, bare du selv har skrevet musikken eller teksten.

I spidsen for SmallSTARS Songwriters står den erfarne sangskriver Andy Goggin, der hele året arbejder med at skrive sange og arrangere sangskriver workshops i ind- og udland. Andy Goggin har et kæmpe netværk inden for dansk sangskrivning, og hver gang vil han invitere en erfaren sangskriver, som vil åbne aftenen med at dele nogle sange. Derefter bliver scenen givet fri, og alle er velkomne til at komme op og dele en sang. Hvis du vil spille, kan du melde dig til på forhånd ved at skrive til [email protected], eller du kan møde op på dagen og melde dig til inden kl. 19:30. Hvis du spiller, er der masser af plads blandt publikum til at nyde de gode sange.

SmallStars Songwriters #14

Open Mic

Torsdag // 28.05.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

29.05

Musik Bar #5

fre // 20:00 // SMALLSTARS // siddende

Savner du også at kunne gå på bar med gutterne og veninderne og samtidig høre noget god musik – frem for de 10 pophits, du hører uafbrudt i radioen lige nu? Fortvivl ikke… nu har du muligheden.

Konceptet er simpelt. Vi har en bar, og der bliver spillet musik!
Du kan stadig sludre og snakke - men der er ikke ”cafe-stille”!

Nu og da supplerer vi arrangementet med en musikdokumentar på storskærm, eller måske er der en foredragsholder, der kigger forbi.

kl. 20.00 - 01.00. Fri entré.

Musik Bar #5

Fredag // 29.05.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 20:00

SMALLSTARS // siddende

Fri entre

30.05

Hr. Skægs hotel

lør // 11:00 // STARS // stående

// Forsalg: 160,- // Dør: 180,-

NY DATO - KONCERTEN ER RYKKET GRUNDET CORONA

Koncerten er rykket fra den 11. april 2020 til den 30. maj 2020. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse til [email protected] / telefon 55342060 inden 8. april 2020.

_____

Det er børnenes bedste ven, der er tilbage på STARS. Den elskelige HR. SKÆG har åbnet sit eget hotel, og her møder vi folk fra hele verden, men det er ikke altid lige nemt at forstå, hvad de vil.
Heldigvis har Hr. Skæg Danmarks klogeste publikum, og sammen med dem og hans gode ven Vinter kaster Skæg sig ud i forsøget og finder ud af, at engelsk måske ikke er så svært endda. Er du mellem 3 og 99 år og i humør til at grine, gyse, synge og danse, så er det her det perfekte påskeferieshow, som du ikke vil gå glip af.

Hr. Skægs hotel

Lørdag // 30.05.2020

Showstart kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

STARS // stående

Forsalg: 160,-

Dørsalg: 180,-

Køb billet

04.06

SMALLSTARS BLUES JAM #48

tor // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 50,-

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam.

Entré: 50 kr. i døren.
Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid.

SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Small Stars Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Varierende trommeslagere

SMALLSTARS BLUES JAM #48

Torsdag // 04.06.2020

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

05.06

Fire På Stribe

fre // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Forsalg: 100,-

NY DATO - KONCERTEN ER RYKKET GRUNDET CORONA

Koncerten er rykket fra den 28. marts 2020 til den 5. juni 2020. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse til [email protected] / telefon 55342060 inden 1. april 2020.

------------

Den akustiske poptrio Fire På Stribe består af tidligere studievært ved TV2 Øst Henrik Kragelund, album-aktuelle Jeanette Christiansen og musikalsk mentor Morten Wibe.
Livet er godt i selskab med dette lille band, som skriver sange om danskernes liv og leverer musikalske nedslag i tilværelsens mindeværdige små og store begivenheder.
Melodierne bygger på en solid og velkendt dansk sangskrivertradition, og man kan høre, der er lagt arbejde i de mange flerstemmige passager. De tre bandmedlemmer deles om rollen som forsanger, så en koncert med Fire På Stribe sætter ikke blot fokus på forskellige stemninger, men også på forskellige stemmer.
Velkommen til et nærværende fællesskab med Fire På Stribe, som med deres tre stemmer, to guitarer og et enkelt rytme-æg leverer en samling musikalske postkort fra Danmark.
Bandet har indtil videre udgivet seks singler.

Fire På Stribe

Musikalske postkort fra Danmark

Fredag // 05.06.2020

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 100,-

06.06

Klumben & Raske Penge

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 190,- // Dør: 210,-

NY DATO - KONCERTEN ER RYKKET GRUNDET CORONA

Koncerten er rykket fra den 20. marts 2020 til den 6. juni 2020. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse til [email protected] / telefon 55342060 inden 1. april 2020.

 

Makkerparret KLUMBEN OG RASKE PENGE har netop udgivet pladen ”Livet” med 12 sange om håb, kamp og kærlighed. Om svære valg, om døden og selve livet. Det sure, det søde og det pinlige. Og om hvad faen der er galt med det, der før var fint. Det er en reggaeplade. Ikke et eller andet, der er smart og oppe i tiden. Bare en god plade i den genre, de to kumpaner elsker, og som har ført dem sammen og ud i verden. På STARS stiller de op med fuldt liveband og pumper den energi ud, som de selv blev indoktrineret med på Rub'A’Dub Sundays på Stengade 30 back in the days. Det bliver et glædeligt gensyn med to ægte originaler i dansk musik.

Klumben & Raske Penge

Lørdag // 06.06.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 210,-

Køb billet

30.06

Quiz mig i øret #16

tir // 19:00 // STARS // siddende

// Dør: 20,-

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!

Quiz mig i øret #16

STARS Musikquiz

Tirsdag // 30.06.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

De to quizværter er Michael Friis og Jacob Lynard Duvier.

Førstnævnte vil faste STARS-gæster kende som DJ’en, der skaber den helt rette stemning inden koncerterne, hvad enten det er rock, country eller discomusik. Michaels hjerte banker tungt i takt til britiske rytmer, men hans pladesamling er et virvar af populærkultur og obskure rariteter. Som historiker har han også blik for de store sammenhænge mellem samfundet og musikken, så hav den brede paratviden klar, når der kommer spørgsmål fra Michaels hånd.


Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander. 

Quiz mig i øret #16

STARS Musikquiz

Tirsdag // 30.06.2020

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

28.08

Drew

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 150,- // Dør: 170,-

NY DATO - KONCERTEN ER RYKKET GRUNDET CORONA

Koncerten er rykket fra den 9. april 2020 til den 28. august 2020. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse til [email protected] / telefon 55342060 inden 8. april 2020.

______

Danske Drew synger storladne popmelodier med en kraftfuld vokal og gennemborende tekster, der dækker alt fra den unge naivitet til den destruktive kærlighed. 

Avril Lavigne og Amy Winehouse er blandt 28-årige Drews inspirationer – og det kan tydeligt høres på hendes karakteristiske lyd, som spænder fra rå pop til rock. Nummeret “Perfect Disaster” lå blandt de mest spillede sange på de danske radioer henover sommeren.

 

Drew

Fredag // 28.08.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Dørsalg: 170,-

Køb billet

22-årige Sofie Dopha udgav i begyndelsen af januar nummeret ‘Happy For Me’. Hun har netop afsluttet sin første vellykkede headliner tour og tager landet rundt med Drew til april. ”Mit navn er Sofie Dopha. Jeg er fra Romalt”. Sådan introducerer den 22-årige sangerinde sig gennem barndomsanekdoter og optagelser på sine sociale medier. Dermed får Dopha slået fast, at vi er inviteret helt ind i hendes personlige fortælling der leder tankerne hen mod Californien og umiddelbar dagbogsstemning.Siden Dopha debuterede med singlen ‘September Till June’, som blev taget godt i mod af radio samt toneangivende medier som Soundvenue og Politiken, har hun arbejdet på

Drew

Fredag // 28.08.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Dørsalg: 170,-

Køb billet

29.08

Faustix

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 190,- // Dør: 210,-

NY DATO - KONCERTEN ER RYKKET GRUNDET CORONA

Koncerten er rykket fra den 14. marts 2020 til den 29. august 2020. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse til [email protected] / telefon 55342060 inden 1. april 2020.

 

 

-------------

 

Faustix er en af de helt store drenge herhjemme i Danmark, men også uden for landets grænser har han gjort sig positivt bemærket.

Han har rygsækken fuld af kæmpehits og har remixet og produceret for navne som Morten Breum, Nexus, Sisse Marie, Deeper People, Filur, Jay Adams, Gunvad, John Dahlbäck og mange andre.
Han kan derudover, som en af få, prale af at have samarbejdet med de helt store internationale stjerner som Diplo, det amerikanske rap-ikon Ciara og superstjerner som Chris Brown, Icona Pop og Major Lazer. Med mere end 40 populære remixes i bagagen har han virkelig slået sit navn fast som en af de helt store.

Faustix har også leveret musik til Hollywood-filmen ”Step Up All In”, NIKE´s virale videoer, samt Apple Watch-kampagnen og arbejdet med amerikanske kæmpe brands som Disney, NFL, Activision, og ABC Networks.

Faustix med det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen startede med at lave musik som 19-årig, da han faldt over et klaverprogram og musikprogrammet Reason. Det blev startskuddet, der satte gang i en musikalske kreativitet og en forrygende karriere for den danske DJ.

Mens Faustix arbejdede som DJ, udlevede han sin indre lyd- og tekniknørd og brugte sin fritid på at bygge et lydstudie op fra grunden ud fra mantraet om, at musik er organiseret lyd. Det var ikke en dårlig ide at give sig i kast med den organiserede lyd, og Faustix er i dag en særdeles anerkendt DJ med over 62.500 likes på Facebook.

Faustix

This is Lit Tour 2020

Lørdag // 29.08.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 210,-

Køb billet

18.09

Kira Skov

fre // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 195,- // Dør: 215,-

NY DATO - KONCERTEN ER RYKKET GRUNDET CORONA

Koncerten er rykket fra den 12. marts 2020 til den 18. september 2020. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse til [email protected] / telefon 55342060 inden 1. april 2020.

______

"I nat blir' vi gamle" er Kiras Skovs 14. album. Men faktisk var planen at fordybe sig i et bogprojekt. Kira havde taget pause fra turnélivet og afsat tid alene på landet for at fordybe sig i at skrive. At arbejde med sproget, med dansk prosa og lyrik åbnede op for en ny verden og affødte ganske uventet de første sange.

“Pludselig sad jeg alligevel med guitaren i hånden og komponerede med udgangspunkt i de danske ord og tekster jeg havde skrevet”, siger Kira Skov.

Snart tog det fart, og før Kira vidste af det, havde hun skrevet materiale nok til mindst én plade. Processen med indspilningerne var også anderledes og eksperimenterende. Det var i et tæt samarbejde med musikeren og produceren Silas Tinglef.

“Vi testede sangene kan man sige, og processen blev anderledes end mine tidligere produktioner med de mange og lange studiedage, producere og bands. Stille og roligt var det lis'som vi legede sangene frem”.

Til foråret tager hun så sin første dansksprogede plade med på tour, når hun i selskab med sit band, gæster landets spillesteder.

Kira Skov

I nat blir’ vi gamle

Fredag // 18.09.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 195,-

Dørsalg: 215,-

Spisning: 120,-

Køb billet

SUPPORT

Siden 2009 har den danske sangskriver Kristoffer Munck Mortensen under navnet Mellemblond sat nye standarder for, hvordan dansksproget rock kan lyde. Det er i årenes løb blevet til fem Steppeulv-nomineringer, topplaceringer på mediernes årslister, airplay og anmelderros for både musikken og teksterne. Mellemblond kan noget særligt.

Kira Skov

I nat blir’ vi gamle

Fredag // 18.09.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 195,-

Dørsalg: 215,-

Spisning: 120,-

Køb billet

19.09

Dicte

lør // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

NY DATO - KONCERTEN ER RYKKET GRUNDET CORONA

Koncerten er rykket fra den 4. april 2020 til den 19. september 2020. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse til [email protected] / telefon 55342060 inden 8. april 2020.

________

I snart tre årtier har komponisten, musikeren, produceren og sangerinden Dicte været synonym med integritet og kvalitet. Hun er blevet kaldt ”The Queen of Cool”, og siden sin debut med bandet Her Personal Pain i de allertidligste 90’ere har hun sendt hele ti plader på gaden.
Desuden har hun leveret musik til et utal af film, tv-serier og teaterstykker. Den alsidige kunstner har også ved flere lejligheder indtaget de skrå brædder. Senest har Dicte fortryllet publikum med sine roller i teaterkoncerterne Imagine og American Spirit, ligesom hun de senere år har trukket fulde huse til koncerterne med Claus Hempler. Men det er ikke kun publikum og radiostationer, der tager godt imod Dicte. Spørger man nogle af landets musikanmeldere, så er en koncert med Dicte veloplagt og stålsat, der er magi og inderlighed og øjeblikke af skønhed mixet med rå attitude. Hendes sange kryber ind under huden på lytterne, de er rene, stærke, sfærisk og forfinede og altid med den stærke vokal i centrum. En anmelder har udtrykt det som ”en sanselig rejse man ikke har lyst til at vende hjem fra”.

På tour med nye sange I efteråret 2020 kommer der en ny udgivelse fra sangerinden, men allerede i foråret og over sommeren, får publikum en unik mulighed for at høre DNA’et af de nye sange, i nedbarberede duo versioner, inden de bliver udgivet senere på året. Koncerterne bliver på en gang intime, nærværende, funky og storladne, og Dictes store stemme er som skabt til denne form for koncerter. Til koncerterne vil der, ud over de nye sange, også være muligheden for at høre sange fra Dictes seneste udgivelse PERFUME; bl.a. "All I Want Is You", der til dato er en af Dictes mest afspillede radiohit, kun overgået af ny klassikeren "If This Is Cool" og julesangen "Drømte mig en lille drøm"
Desuden spiller Dicte sange hun elsker, fra andres sangskatte.

Dicte

Duo

Lørdag // 19.09.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

24.09

PH på ny

tor // 20:00 // Danmarks Borgcenter

// Forsalg: 190,- // Dør: 210,-

NY DATO - KONCERTEN ER RYKKET GRUNDET CORONA

Koncerten er rykket fra den 26. marts 2020 til den 24. september 2020. Koncerten foregår på Danmarks Borgcenter. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse til [email protected] / telefon 55342060 inden 8. april 2020.

_________

Duoen Margrete Grarup & Michael Sunding har fin-tunet musikken til PH’s tekster og fundet plads til både alvor og begejstring! Med dem bag rattet kører dette stykke danmarkshistorie med dets rigdom af ord og toner nu videre i fineste form, og markerer fejringen af lysmageren, digteren og samfundsrevseren Poul Henningsens 125 års fødselsdag i 2019.

Besætningen er helt klassisk, klaver og vokaler, og duoen fører de gamle viser frem til nutiden med kærlige smil, følsomhed og finesse. Det er umiskendeligt PH, men PH på en ny måde, med både overraskelser og genkendelsens glæde. Frisket op så det kan nå både nye og gamle ører og måske
skabe nye (om)tanker hos tilhørerne. For selv om lyrikken har en del år på bagen, er PH’s ord om humanisme, ligestilling, det smukke men skrøbelige liv – og ikke mindst nødvendigheden af at sige tidsånden midt imod – lige så aktuelle i dag som dengang.

Musikerne har taget deres egne musikalske baggrunde og menneskelige erfaringer med i bagagen og løfter materialet med saft, kraft og legesyge, der giver et helt unikt tæt samspil på scenen. Ifølge publikum venter der en koncertoplevelse, der er intens, medrivende og dynamisk – og med en farvepalet af nuancer, der kan få følelserne op i halsen og tårerne ud i øjenkrogen.


Margrete Grarup (vokal) har blandt meget andet 2 DMA nomineringer med sig – bl.a. for bedste vokal for albummet “Walk with me”, samarbejde med Kaare Norge og stor turnéefterspørgsel med bandet Grarup Allstars. Hun underviser i sang på Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg og er en efterspurgt solist, når det skal være særligt intenst, ærligt og swingende. “A wonderfully rich and expressive voice...a star!” som Chris Mosey, All about Jazz skriver.

Michael Sunding (klaver, vokal, kalimba) har tidligere, med stor succes, fornyet nationalt arvegods og givet det nyt liv med de anmelderroste udgivelser ”The Melodies of Carl Nielsen” og ”The Melodies of Nordic Christmas”, duo med bassisten Mads Vinding. Begge blev Ugens Album på DR P8-jazz.
”Sådan kan man lege med nationalarven – hvis man er begavet nok”, ”..elegant og ubesværet”, “finurlig duo kunst af unikt tilsnit”, hedder det bl.a. i medierne, der drager paralleller til Jan Johanssons Jazz på svenska. Desuden bl.a. solokoncerter, langvarige samarbejder med Etta Cameron, Billy Cross, Kenn Lending og turnéer med Dr. Hook.

PH på ny

Koncert på Borgcenteret

Torsdag // 24.09.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Danmarks Borgcenter

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 210,-

Køb billet

26.09

Østkyst Hustlers

lør // 21:00 // NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

// Forsalg: 195,-

NY DATO - RYKKET GRUNDET CORONA
Koncerten med Østkyst Hustlers i NørregadeTeatret er rykket fra den 28. marts 2020 til den 26. september 2020. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse inden 1. april til NørregadeTeatret på tlf.: 5475 5010 eller mail: [email protected]

(Telefontid: Alle hverdage (minus tirsdag) fra 11.00 - 13.00)

__________________

 

Koncerten foregår i NørregadeTeatret i Maribo


I 2020 tager hiphop-legenderne Østkyst Hustlers ud på endnu en tour rundt i Danmark. De har nemlig masser at fejre. Ikke bare udgiver de deres længe ventede fjerde studiealbum ’Titusind Timer’, det er også præcis femogtyve år siden, de blev dannet. Og det skulle man ikke tro, når man hører dem spille.

Østkyst Hustlers har skabt et solidt renomé som et af de mest energiske acts på den danske live-scene. Det tager titusind timer at blive mester til noget, og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.

Uanset om man kommer efter de intelligente og evigt aktuelle tekster, om man kommer efter et nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ eller ’Verdens længste Rap’, eller om man bare elsker at feste til sveden driver, så bliver man ikke skuffet, når Østkyst Hustlers spiller live.

Med deres solide funkband i ryggen, kan de sparke gang i alt fra de mindste til de allerstørste scener. De har gjort det mange gange før, og i 2020 gør de det igen.

Østkyst Hustlers

i NørregadeTeatret

Lørdag // 26.09.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

Forsalg: 195,-

26.09

SP JUST FROST

lør // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 220,- // Dør: 240,-

Så sker det igen!

Som en direkte konsekvens af en forrygende genkomst, og en fantastisk modtagelse fra publikum, har SP-JUST-FROST besluttet sig for at tage på endnu en Danmarksturné.

De er De Tre Musketerer ud i svedig “New Orleans-stemning”og er atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse. D’herrer, Søren Frost, “SP” Henrik Schou Poulsen og Esben Just, er ikke musikere, som ligger på den lade side. Søren Frost holder sig varm i Danmarks Radios Bigband, SP er på tour med Gnags, og Esben Just spiller et hav af solo- og triokoncerter i eget navn.

Nu er tiden kommet til at forene kræfterne og vælte de danske spillesteder og klubber med utrolig spilleglæde, stor musikalitet og medrivende sammenspil.

En af Danmarks allerfineste trioer - SP-JUST-FROST.

FÆLLESSPISNING
Tag med til fællesspisning på SMALLSTARS inden koncerten.
 
Bemærk salget af spisebilletter slutter to dage før koncerten

SP JUST FROST

Lørdag // 26.09.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // combi

Forsalg: 220,-

Dørsalg: 240,-

Spisning: 120,-

Køb billet

03.10

Rugsted & Kreutzfeldt

lør // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 275,- // Dør: 295,-

NY DATO - KONCERTEN ER RYKKET GRUNDET CORONA

Koncerten er rykket fra den 10. april 2020 til den 3. oktober 2020. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse til [email protected] / telefon 55342060 inden 8. april 2020.

______

Det er ægte sværvægtere i dansk populærmusik, der nu endelig kommer til STARS. Det er næsten ikke til at fatte, at det er 40 år siden, RUGSTED & KREUTZFELDT udgav ”1’eren” og startede ét af de mest succesfulde parløb i dansk musik. Det bliver fejret med en stor jubilæumstourné, der altså også har valgt at holde ind i Vordingborg langfredag. Når Rugsted & Kreutzfeldt spiller live, består repertoiret af bagkataloget, nogle af de nye sange fra “Sange Vi Skrev Til Andre” samt små anekdoter ‘behind-the-songs’.

Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuldt tryk på. Rugsted & Kreutzfeldts mange kendte hits, som de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet, bliver leveret i et flot bonussæt, der lægges oven i puljen med de gamle hits. Koncerten laves som noget helt særligt med både sidde- og ståpladser, så vær opmærksom på det, når der bestilles billetter, og husk, at der kun er 50 siddepladser, så du skal ikke tøve med at sikre dig billetter.

Rugsted & Kreutzfeldt

Jubilæumstour

Lørdag // 03.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 275,-

Dørsalg: 295,-

Køb billet

09.10

Jacob Dinesen

fre // 20:00 // Vordingborg Teatersal

// Forsalg: 315,-

BILLETSALG
Tirsdag 26.11 kl. 10:00 starter pre-sale via Jacob Dinesen nyhedsbrev
Torsdag 28.11 kl. 10:00 starter pre-sale via STARS Nyhedsbrev
Fredag 29.11 kl. 10:00 starter ordinært forsalg 

––––––––––––––––––––––

I efteråret 2020 drager  Jacob Dinesen for første- og måske sidste gang, på en anderledes og helt unik solo tour  -  #aloneontheroad

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.  

Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA. 

Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.


-----------------------------------


Jacob Dinesen startede sin karriere på- og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum.

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet - hver gang bragende udsolgt i forsalg.

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede. Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum.

Jacob Dinesen

Solo - #aloneontheroad

Fredag // 09.10.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Vordingborg Teatersal

Nummerede siddepladser

Forsalg: 315,-

Køb billet

10.10

Hit med 80'erne

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 250,- // Dør: 270,-

Hit med 80’erne - bare kom med dem! For der er så mange historier at fortælle fra de år for efterhånden ganske længe siden. Og, ikke mindst: Så mange fællessange, der skal synges.

I mere end 25 år har Hit med 80'erne været Danmarks mest populære 80'er-band. Orkestret tager den danske sangskat fra det pastelfarvede årti under kærlig behandling. Forvent for eksempel Tøsedrengene, Dodo & The Dodo’s, Gnags, Rocazino, RayDeeOhh, News, TV2, Danseorkestret – fortsæt selv listen. Den er lang, for vi taler om danskrockens guldalder.

De udsolgte koncerter bliver flere og flere, som årene går. Billetterne sælges hurtigere og hurtigere.

Det er som om, 80'erne og sangene fra det dramatiske årti er fuldstændig uopslidelige. Mens Danmark skrålede "Indianer", "Jeg Elsker Dig" og "Afrika", rasede Den Kolde Krig uden for døren. Frygten for atomkrig var massiv, vi blev bevidste om miljøtruslerne og den danske økonomi måtte hales i sikkerhed fra det, en politiker havde kaldt for afgrundens rand. Til sidst faldt Berlin-Muren, og hele verden blev en anden.

Men sangene. De står endnu. Numrene fra Schlüters og Elkjærs årti er mere populære end nogensinde før, her mere end 30 år efter. Måske blev de bare mejslet fast i vores allesammens erindring af de omvæltninger, årtiet bød på.

Hit med 80’erne spiller alle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang. Og stadig gør det i dag. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv.

Vi ses derude.


Fællesspisning
Maden serveres kl. 18:30. Dørene åbner kl. 18.00

Hit med 80'erne

DJ Kenneth Dyhr

Lørdag // 10.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 18:30 // Døre kl. 18:00

STARS // stående

Forsalg: 250,-

Dørsalg: 270,-

Spisning: 120,-

Køb billet

17.10

Hjalmer

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 220,- // Dør: 240,-

Danske HJALMER har allerede haft meget at glæde sig over i 2020. I midten af januar modtog han en eftertragtet guldplade for sin fortolkning af kæmpehittet “Dig og Mig”, og med debutalbummet har hans sange efterhånden rundet 30 mio. plays på Spotify. Ikke nok med det, blev han i starten af februar nomineret i hele fem kategorier til GAFFA Prisen 2020. Nu kan Hjalmer igen finde smilet frem, for grundet stor efterspørgsel på hans kommende albumturné annoncerer han nu hele 15 nye koncerter. Således kan fans i byer som Herning, Holstebro, Rødovre, Holbæk, Nyborg og Vejle se frem til visit fra den unge sangskriver til efteråret.

”Der er sket så mange vilde ting det sidste år med den ene milepæl efter den anden. Og at det fortsætter i 2020, og at vi nu kan tilføje 15 shows til albumturnéen er fuldstændig overvældende for mig. Det bedste i verden er at spille live for publikum, og jeg glæder mig til at give den alt, jeg har, og skabe en kæmpe fest,” udtaler Hjalmer om de nye koncerter.

Den store efterspørgsel understreger, at Hjalmer, trods sin unge alder, allerede har godt tag i både fans og anmeldere, når han går på scenen med sin oprigtige og ungdommelige sangskrivning, som han gang på gang leverer med et enormt nærvær og en ukuelig spilleglæde. “Bedre end pop”, “Skuffer Ingen”, “Legelystne Larsen” var de mellemrubrikker, GAFFAs anmelder blandt andet brugte til at beskrive “Hjertelige Hjalmer”, da han for få måneder siden spillede på en akustisk koncert på Dexter i Odense.

Den stærke performer har altid boet i ham, og da han indtog scenen i et propfyldt P3 telt på Smukfest i 2019, var der ingen tvivl om at publikum var tryllebundet fra start.

Hjalmer er med andre ord født til at stå på en scene, og det er derfor heller ikke uden grund, at han i 2019 kunne prale af en nominering i kategorien ‘Årets Nye Danske Livenavn’ til Danish Music Awards.

Hjalmer

Lørdag // 17.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 220,-

Dørsalg: 240,-

Køb billet

29.10

Everybody's Talking

tor // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 240,- // Dør: 260,-

NY DATO - KONCERTEN ER RYKKET GRUNDET CORONA

Koncerten er rykket fra den 27. marts 2020 til den 29. oktober 2020. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse til [email protected] / telefon 55342060 inden 1. april 2020.

________________

 

Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse.
På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner og et hav af guitarer.
Blander man de dele med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri – så har man EVERYBODY'S TALKING.

FÆLLESSPISNING
For at forkæle dig ekstra har vi arrangeret fællesspisning på SMALLSTARS, så du kan varme op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær. Maden leveres af Duevangs Spisehus og består af flere forskellige vegetariske grøntsagsretter/salater, 1-2 kødretter og ofte også en ret med fisk og derudover lækkert brød. Der kan desværre ikke tages specielt hensyn til allergier.

Denne aften serveres maden ved de lange borde kl. 19:00. Dørene åbnes kl. 18.30

Billet til fællesspisning koster 120 kr., og du køber den som tilkøb til din koncertbillet.
Begrænset antal pladser.

Obs: Salget af billetter til Fællesspisning stopper to dage før arrangementet.

Everybody's Talking

Torsdag // 29.10.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl. 18:00 // Døre kl. 17:30

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Dørsalg: 260,-

Spisning: 120,-

Køb billet

30.10

Nicklas Sahl

fre // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 285,- // Dør: 305,-

Det kan lyde klichéfyldt at påstå, at man kan kende et talent, når man står over for det, men det er ikke desto mindre præcis den følelse, man står måbende tilbage med, når man hører Nicklas Sahl live for første, anden, tredje eller tiende gang. Det unge talent har en nerve i sin vokal, som på smukkeste vis understreger den stærke sangskrivning, kæmpehits som ”Planets”, ”New Eyes”, ”If I Killed Your Night” og dagens spritnye single “There For You” alle kredser om.

Udefra er det måske nemt at tro, at Nicklas Sahl har spillet sig hurtigt til tops. Han udgav sin debutsingle ”Hero” i 2018 og kunne samme år sælge sine første koncerter på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus ud. En foråsturné fulgte efter med samme imponerende fremmøde som resultat, ligesom han har åbnet Bøgescenen på Smukfest og turneret med Alex Vargas. Siden da er det kun gået én vej.

Men for Nicklas Sahl startede rejsen langt tidligere. Allerede som fireårig fik han en plastikguitar stukket i hånden, og hans instrumentale følgesvend så ham vokse gennem årene. I dag er guitaren stadig et bærende element for Nicklas Sahl, som mestrer de seks strenge med lige så meget talent, som han mestrer sit stemmebånd.

Når Nicklas Sahl går på scenen, er det altid med store roser til følge. Da den unge kunstner fra Hadsten sidste år spillede på en af SPOT Festivals største scener, skrev Gaffas anmelder for eksempel: ”Nok laver han smukke popmelodier, men hans attitude er næsten en rockstar værdig,” og det blev slået fast, at Nicklas Sahl er meget mere end din typiske forestilling om “endnu en popsanger”. Den erkendelse er måske også en af grundene til, at hans hastigt stigende fanskare dukker trofast op, hver gang han tager guitaren under armen og træder ud på scenekanten.

Det er med andre ord ekstra gode nyheder, at Nicklas Sahl til efteråret igen gæster STARS. Med sig har han sine efterhånden så velkendte sange fra debutalbummet ‘Planets’, men også nye toner, som singleudgivelsen “There For You”.

Nicklas Sahl

Fredag // 30.10.2020

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 285,-

Dørsalg: 305,-

Køb billet

06.11

Mens Room 4: Mega Men

fre // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 240,-

Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.

Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris’ og Hartmanns ironiske distance til emnet, og deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at “Men’s Room” er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, og derved få taget hul på nogle samtaler, og nok så vigtigt… grine sammen.

De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig!

Mens Room 4: Mega Men

Thomas Hartmann og Torben Chris

Fredag // 06.11.2020

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Køb billet

11.02

Søren Sko

tor // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 245,- // Dør: 265,-

NY DATO - KONCERTEN ER RYKKET GRUNDET CORONA

Koncerten er rykket fra den 22. april 2020 til den 11. februar 2021. Har du allerede købt en billet gælder billetten til den nye dato. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan billetten refunderes ved henvendelse til [email protected] / telefon 55342060 inden 8. april 2020.

__________________


Vær’Sko’! 

Søren Sko – serverer for første gang sange på dansk. Solo-turné, forår 2021..! 

I starten af 2020 udgav jeg EP’en ‘Stærke Som Løver’ - mine første sange på dansk! Og i foråret 2020 skulle jeg have været på solo-tur med lydtroldmanden og keyboardspilleren Søren Møller som eneste backing, men pga. corona virus har vi været nødsaget til at rykke koncerten til forår 2021.

Turen samler sig om mine nye danske sange og mit efterhånden store bagkatalog af engelsksprogede solosange, der ikke har været ‘luftet’længe - Der er også et par sange fra min deltagelse i ‘Toppen af Poppen’, som fortjener at blive fortolket live..!
Jeg har lyst til at fortælle noget mere, både i mit musikalske udtryk og historierne bag mine sange... 

Min live tour vil blive en tur rundt i Skoens univers - på ‘engelsk/dansk’ og krydret med ufortalte historier og anekdoter om de mange rejser mine sange har taget mig på, både som sanger, sangskriver og menneske.

Hvorfor nu på dansk?
På et tidspunkt havde jeg sagt ja til DR1 til at sætte musik til et digt af August Schade, og genlæste i den forbindelse Emil Aarestrup og Jeppe Aakjær. Det starter en lavine, ordene kommer buldrende, og jeg bliver simpelthen nødt til at skrive min første sang på dansk. Det tager 20 minutter, og derefter skrev jeg 4 danske sange på en uge, som alle er blevet ret vellykkede. Hvis jeg selv skal sige det. Så derfor! 

Som Kim Larsen engang sagde: ‘Sangene hænger derude, de skal bare plukkes!’ 

Så længe jeg kan huske - fra jeg som helt lille hørte min far nynne til Nat King Cole, og til jeg skrev min første sang - har jeg næsten udelukkende lyttet til engelsksproget musik. Men i gymnasiet skrev jeg digte på dansk, og til afgangs- eksamen valgte jeg så at skrive et digt! Men mig som normalt fik topkarakter i dansk, måtte se mit digt blive haglet ned med et 5-tal (ovenikøbet efter den gamle skala!). Jeg var skuffet, lagde låg på, og siden har jeg intet skrevet på dansk. Jeg måtte ‘synge’ mine tanker på engelsk. Indtil nu. 

For første gang i min karriere er det ordene der er kommet før musikken - det har jeg aldrig prøvet før. Da jeg, sammen med min producer, lavede råskitsen til en af mine nye sange, ‘I al elskværdighed’, var jeg lige ved at græde, fordi musikken ramte ordene og virkelig løftede dem. Havde jeg bare læst teksten op ville det slet ikke have haft samme effekt... 

Jeg har genopdaget min glæde ved det danske sprog og de mange ‘greb’ man kan tage fat i som sanger og sang- skriver. Det danske sprog ‘synger’ på en anden måde end det engelske og skal også synges på en anden måde. Ordenes rytme og tonernes sprog...
At skrive og synge på dansk har også haft en effekt på mine gamle engelske sange, og måden jeg fortæller de sange på, har nu en helt anden intensitet! De er nyopfundne, og som sanger er det skønt at udfordre sig selv. 

Jeg glæder mig utroligt meget til denne intense live tour på ‘engelsk/dansk’. Og til at fortælle om mig selv, mine tanker og mit fantastiske liv i musikkens tjeneste – 

‘Vær’Sko’! 

Søren Sko

Vær’Sko’

Torsdag // 11.02.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl. 18:00 // Døre kl. 17:30

STARS // siddende

Forsalg: 245,-

Dørsalg: 265,-

Spisning:

Køb billet