Program liste

24.06

SmallStars Songwriters #16

tor // 19:00 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 20,-

SmallSTARS Songwriters er en aften, der tager tekster og sangskrivning alvorligt, og som tilbyder en scene, hvor du kan dele dine egne sange med publikum og andre sangskrivere.
 
Denne aftens gæst er: Krishna Black Eagle

KRISHNA er en international kunstner med blandet arv: Cherokee Indian, sort amerikansk og dansk. Han voksede op mellem New York og København og var dér vidne til Led Zeppelin's første show nogensinde og oplevede også Jimi Hendrix live, hvilket afstedkom beslutningen om at blive professionel musiker.

Hans karriere startede i Danmark, hvor han havde stor succes som komponist og guitarist. I 70'erne med sin første gruppe Sensory System (betragtet som det første danske hardrock band) spillede han support for store bands som Slade, Nazareth & Redbone.
Gennem hele sin karriere har han været på turné i USA, Canada og Europa og delt scenen på store stadioner med blandt andre Elton John & Living Color.
Han indspillede også med flere funk-legender såsom The Ohio Players, Heatwave og George Clinton (Parliament Funkadelic) og udgav et album med den sydafrikanske sanger Miriam Makeba.

Ved at afsøge sine egne aner, som viste sig at være Cherokee-forfædre nær Atlanta, GA, kom han i forbindelse med sjælen i sit folk, der levede i harmoni med naturen. Denne tur tilbage til hans oprindelse forbedrede kraften og følsomheden i hans musikalske udtryk.

Med afsæt i hans oprindelse skaber han sin helt egen banebrydende rock funderet på akustiske og elektriske guitarer, hjemsøgt af Cherokee Indian chant.
Hans karismatiske personlighed og imponerende sjælfulde stemme, som iøvrigt spænder over hele fem oktaver, gør ham til en imponerende kunstner.

 
___
 
Alle, der selv skriver sange, er inviteret til at komme forbi og spille et par stykker, uanset om de lige er blevet færdige, eller de har ligget i skuffen et stykke tid. Vi har et klaver stående, og ellers skal du bare tage dit eget instrument med, hvad enten du akkompagnerer dig selv på guitar, harmonika eller sav. Du må også gerne have en ven med, der kan spille til, hvis du har lyst – det vigtige er, at alle genrer er velkomne, bare du selv har skrevet musikken eller teksten.
 
I spidsen for SmallSTARS Songwriters står den erfarne sangskriver Andy Goggin, der hele året arbejder med at skrive sange og arrangere sangskriver workshops i ind- og udland. Andy Goggin har et kæmpe netværk inden for dansk sangskrivning, og hver gang vil han invitere en erfaren sangskriver, som vil åbne aftenen med at dele nogle sange. Derefter bliver scenen givet fri, og alle er velkomne til at komme op og dele en sang. Hvis du vil spille, kan du melde dig til på forhånd ved at skrive til [email protected], eller du kan møde op på dagen og melde dig til inden kl. 19:30. Hvis du spiller, er der masser af plads blandt publikum til at nyde de gode sange.
 
ENTRÈ: 20 kr.

SmallStars Songwriters #16

Open Mic - Krishna Black Eagle

Torsdag // 24.06.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

24.06

Stjernestunder i Bosei Haven

tor // 18:30 // Idrætshøjskolen Bosei – Bosei Haven

// Forsalg: 250,-

Esben Kronborg - en moderne visesanger med en popsangers greb om sine lyriske tekster. Esben holder til i Horsens, men vil uundgåeligt vokse sig til hele Danmarks sangskriver gennem de kommende år.

Idrætshøjskolen Bosei afholder fire koncerter med fællesspisning i Bosei Haven i løbet af sommeren 2021.
Musiker M.C. Hansen og Idrætshøjskolen Bosei er værter for de fire arrangementer, hvor der hver gang præsenteres en ny gæsteartist i samspil med M.C. Hansen og synges fællessange fra højskolesangbogen. Deltagerne kan desuden rådføre sig med Bosei Havens gartner David Brook Rosen omkring dyrkning af økologiske råvarer og selvforsyning i det hele taget.

Arrangementerne har som mål at øge bevidstheden omkring bæredygtig og økologisk fremstilling af fødevarer, fremhæve Vordingborg Kommune og Præstø i særdeleshed som kulturel, kulinarisk og musikalsk foregangsby og skabe endnu et mødested for lokalt socialt samvær.

Ved hvert arrangement er gæstemusikeren bedt om at vælge 3 sange fra den nye Højskolesangbog, der indgår som fællessang.

Fællesspisningen foregår i haven, således at man som deltager kommer til at sidde til blandt mennesker man ikke nødvendigvis kender i forvejen og får mulighed for at skabe nye relationer og bekendtskaber. Der tages højde for gældende retningslinjer omkring covd-19. Husk gyldigt coronapas. Medbring gerne tæpper eller klapstole til at sidde på.

Koncerterne præsenteres i samarbejde med STARS i Vordingborg.

Koncert og fællesspisning med lækker anretning med grønt & salater fra Bosei Haven kr.: 250,-
Der kan købes øl, vand, kaffe og kage i Bosei Haven.
For børn under 12 år er der gratis adgang, du skal blot lægge en børnebillet i kurven når du køber din billet.

Stjernestunder i Bosei Haven

M.C. Hansen + gæst

Torsdag // 24.06.2021

Showstart kl. 18:30 // Døre kl. 17:30

Idrætshøjskolen Bosei – Bosei Haven

Forsalg: 250,-

Køb billet

25.06

Litteratur ved Præstø Fjord

fre // 15:00 //

D. 25. – 27. juni 2021 byder Præstø velkommen til en weekend med litteratur, lyrik og musik.

Oplev Pia Tafdrup, Anne Lise Marstrand Jørgensen, Erik Grip, Mette Holm, Det Yderste Hav, den Gamle Sangskat, 
Kaare Johannesen, Laura Ringo, Tonny Vorm, Stine Askov, Jonas T. Bengtsson og Sara Grabow m.fl. når de lægger vejen forbi Tissot & Koch, Bio Bernhard, Café Mocca, Sweet & Coffee og andre hyggelige venues i Præstø by.

Partoutbilletten giver adgang til alle arrangementer hele weekenden, dog skal der købes særskilt billet til børnekoncerten med De Onde, den finder du på STARS' hjemmeside.

Programmet offentliggøres løbende og billetter til de enkelte arrangementer kan bestilles i takt med offentliggørelsen.

Følg med på FacebookLitteratur ved Præstø Fjord

Fredag // 25.06.2021

Showstart kl. 15:00 // Døre kl. 15:00

Partout: 260,-

Køb billet

25.06

The White Album

fre // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 150,- // Dør: 170,-

De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø – udgør tilsammen The White Album.

The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i starten af 10’erne, hvor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i bagagen og en stak sange komponeret i sommerhuset. Sange der skulle kunne stå alene og nøgne for sig selv uden den store produktion udenpå.

The White Album er en trio med dybe afsæt i den fynske muld. Trioen kunne i 2020 fejre deres 10- års jubilæum og markerede det med et nyt album ’Colorama’, samt en omfattende turné i både ind og udland.

Bandet har haft succes både herhjemme og i udlandet med live shows, er spillet på diverse radiokanaler samt optrådt til prisuddelinger og tv-shows heriblandt Kronprinsparrets Priser og Danmarks Radios store juleshow.

Mere end 20 års venskab ligger til grund for den kærlige, underfundige og humoristiske stemning som bandet skaber til deres koncerter. Musikken tager afsæt i et følsomt univers og sangene emmer af nordisk melankoli og eftertænksomhed med den gode melodi og trestemmige herrevokaler i højsædet.

Det nyeste album, der er gruppens fjerde af slagsen, bibeholder den ånd, der har gennemsyret tidligere tiders udgivelser i The White Album, men vidner samtidig om en udvikling fra en akustisk minimalisme, til et mere fremadskuende udtryk med et drys af kreativ legesyge, der frygtløst flirter med forskellige genrer og lyduniverser.

Albummet og koncerterne fremstår som en dybfølt men farverig legestue for de tre midaldrende venner, der har nok anekdoter og minder at dele ud af.

Sammen dækker vi tre alle pladser. Jakob er oprindeligt trommeslager, Frederik er guitarist, og jeg er bassist. Så det handler også om at give os selv en ny udfordring i opsætningen og arrangementerne, ift. til sidste tour, hvor det var hele var 100 % akustisk. Enkelte numre skriger bare på at blive leveret med mere smæk på, end vi kan, når vi kun sidder med tre akustiske guitarer,” siger Claus Arvad.

The White Album

Fredag // 25.06.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 150,-

Dørsalg: 170,-

Køb billet

27.06

De onde

søn // 12:00 // Sweet and Coffee (i gården)

// Forsalg: 100,-

Tobias Trier, Carl Quist-Møller, Torben Westergaard og Peter Marrott er De Onde

Børnemusik, når den er allerondest. Der er så mange gode børnebands, så her kommer det onde!

De Onde stiller et eksistentielt spørgsmål i børnehøjde: hvad vil det sige at være ond, og hvornår er man det? Er det fx ondt at binde dobbeltknuder på sin lillesøsters julegaver? Er det ondt at slå prutter i toget?

Hvem er bedre til at italesætte alt dette på en humoristisk måde end fire sortklædte, maskerede superhelte, De Onde, der spiller ond børnemusik for onde piger og drenge?

Kom, medbring dit ukultiverede menneske og lad følelserne få frit løb! Brug musikken som ventil og vær ond med os gennem sangtitler som bl.a. “Ikke spor rar”, “Ond Sang”, “Frøken Altidsur”. 

De onde

Børnekoncert - en del af Litteratur ved Præstø Fjord

Søndag // 27.06.2021

Showstart kl. 12:00 // Døre kl. 11:30

Sweet and Coffee (i gården)

Forsalg: 100,-

Køb billet

29.06

Quiz mig i øret #17

tir // 19:00 // STARS // siddende

// Dør: 20,-

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!

Quiz mig i øret #17

STARS Musikquiz

Tirsdag // 29.06.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

Quizvært er Jacob Lynard Duvier

Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander.

Quiz mig i øret #17

STARS Musikquiz

Tirsdag // 29.06.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

02.07

Burgere & Blues

fre // 17:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 50,-

Sommeren er kommet og vi slutter forårssæsonen af og fejrer at musikken igen kan spille live med en lækker omgang blues og burgere i STARS' hyggelige gård. 

Arrangementet starter kl. 17 hvor SmallStars Blues Band går på scenen og giver et par numre i eftermiddagssolen, imens de gode folk fra The Burger tænder op i grillen og lader duften af nystegte bøffer brede sig i gården. Kl. 18 spiser vi den lækre blues-burger som The Burger har kreeret specielt til lejligheden - der er selvfølgelig sprøde fritter og dip til.

Burgermenuen koster 89,- og entréen er 50 kr.
Du kan sikre dig en plads og undgå udsolgt ved at købe billet til mad og entré på forhånd her på stars.dk

Efter maden går SmallStars Blues Band på scenen igen og de har lovet at det bliver en helt og aldeles svedig aften i deres selskab.

I tilfælde af dårligt vejr rykker arrangementet på ind på STARS.

Burgere & Blues

Fredag // 02.07.2021

Showstart kl. 17:00 // Døre kl. 16:00

Spisning kl.

STARS // siddende

Forsalg: 50,-

Spisning: 89,-

Køb billet

07.07

UFFE LORENZEN

ons // 18:00 // BAARSE PRÆSTEGÅRD

// Forsalg: 305,-

SOMMERAFTENER I BAARSE PRÆSTEGÅRD

De fire onsdage i juli inviterer Bullet Booking i samarbejde med Bårse Menighedsråd, Dagli'Brugsen Bårse og spillestedet STARS til FÆLLESSPISNING & LIVEMUSIK i Baarse Præstegård.

Foruden et lækkert aftensmåltid, der vil blive serveret inden for de til den tid gældende coronarestriktioner, byder de fire aftener på hvert deres livenavn.

Onsdag d. 7. juli er det således Uffe Lorenzen, der vil stå for musikken.


UFFE LORENZEN

Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af 80’erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3-Prisen og siden spillede to år i træk på Roskilde Festivalens ikoniske Orange Scene. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ’Lolland Falster’ og albummet ’Kommer Med Fred’, der indbragte to DMA-priser og to Steppeulve.
I 2017 udgav Uffe Lorenzen sit første soloalbum ‘Galmandsværk’ under eget navn, i 2019 kom opfølgeren ‘Triprapport’ og i september 2020 var han aktuel med sit tredje soloalbum ’Magisk realisme’.

Hvis det danske sommervejr tillader det, vil koncerten finde sted under åbenhimmel – men skulle vejrguderne have andre planer, vil arrangementet rykke i tørvejr i gårdens lade.


BEMÆRK: Det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer til arrangementet.

UFFE LORENZEN

SOMMERAFTENER I BAARSE PRÆSTEGÅRD

Onsdag // 07.07.2021

Showstart kl. 18:00 // Døre kl. 18:00

BAARSE PRÆSTEGÅRD

Forsalg: 305,-

Køb billet

14.07

MARC FACCHINI

ons // 18:00 // BAARSE PRÆSTEGÅRD

// Forsalg: 305,-

SOMMERAFTENER I BAARSE PRÆSTEGÅRD

De fire onsdage i juli inviterer Bullet Booking i samarbejde med Bårse Menighedsråd, Dagli'Brugsen Bårse og spillestedet STARS til FÆLLESSPISNING & LIVEMUSIK i Baarse Præstegård.

Foruden et lækkert aftensmåltid, der vil blive serveret inden for de til den tid gældende coronarestriktioner, byder de fire aftener på hvert deres livenavn.

Onsdag d. 14. juli er det således Marc Facchini der vil stå for musikken.


MARC FACCHINI

Siden 2010 har Marc Facchini fortryllet sit publikum med sine moderne psykedeliske visesange.
Uanset om scenen er en stor festival eller en lille dagligstue, så er Facchinis sange en invitation ind i det ukendte, med tradition i den ene hånd og innovation i den anden. I januar 2020 udgav han sit fjerde soloalbum, ‘Ind I Evigheden’.
Marc Facchini skriver sange om krop, materie, telepati, finanser, forvandling, filosofi, religion, seksualitet, spiritualitet og død. Hans soloudgivelser har blandt andet indbragt ham to DMA-nomineringer for ‘Vidunderlige Drømme’ (2015) og ‘Ind I Evigheden’ (2020), mens ‘Himmelmekanik’ i 2018 blev hædret som et af årets allerbedste plader af Dagbladet Information.

Hvis det danske sommervejr tillader det, vil koncerten finde sted under åben himmel – men skulle vejrguderne have andre planer, vil arrangementet rykke i tørvejr i gårdens lade.


BEMÆRK: Det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer til arrangementet.

 

MARC FACCHINI

SOMMERAFTENER I BAARSE PRÆSTEGÅRD

Onsdag // 14.07.2021

Showstart kl. 18:00 // Døre kl. 18:00

BAARSE PRÆSTEGÅRD

Forsalg: 305,-

Køb billet

21.07

BILLIE & THE BELL

ons // 18:00 // BAARSE PRÆSTEGÅRD

// Forsalg: 305,-

SOMMERAFTENER I BAARSE PRÆSTEGÅRD

De fire onsdage i juli inviterer Bullet Booking i samarbejde med Bårse Menighedsråd, Dagli'Brugsen Bårse og spillestedet STARS til FÆLLESSPISNING & LIVEMUSIK i Baarse Præstegård.

Foruden et lækkert aftensmåltid, der vil blive serveret inden for de til den tid gældende coronarestriktioner, byder de fire aftener på hvert deres livenavn.

Onsdag d. 21. juli er det således Billie & the Bell der vil stå for musikken.


BILLIE & THE BELL

Billie & the Bell er en ny trio bestående af sangerinde Billie Koppel, pianist Frank Hasselstroem og og guitarist Joel Gjærsbøl Pedersen - alle erfarne, markante musikere med en fortid og nutid i bands som The Savage Rose og Catbird og som instrumentalister hos en lang række danske artister. Med Billie Koppels unikke og drømmende vokal og organiske, atmosfæriske arrangementer debuterede Billie & the Bell 12. februar 2021 med en selvbetitlet tre-nummers EP, der bestående af covers af Tim Buckley og Antony and The Johnsons.

Billie og Frank er de kreative kræfter bag sangskrivningen, som blandt andet opstår via improvisationer og efterfølgende færdiggøres i Joels studie i en gammel lade ude på landet. Billie & the Bells debutalbum forventes at udkomme på South Harbour Records i efteråret 2021.

Hvis det danske sommervejr tillader det, vil koncerten finde sted under åbenhimmel – men skulle vejrguderne have andre planer, vil arrangementet rykke i tørvejr i gårdens lade.


BEMÆRK: Det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer til arrangementet.

 

BILLIE & THE BELL

SOMMERAFTENER I BAARSE PRÆSTEGÅRD

Onsdag // 21.07.2021

Showstart kl. 18:00 // Døre kl. 18:00

BAARSE PRÆSTEGÅRD

Forsalg: 305,-

Køb billet

23.07

Stjernestunder i Bosei Haven

fre // 18:30 // Idrætshøjskolen Bosei – Bosei Haven

// Forsalg: 250,-

Aftenens gæst er Thyge Søndertoft Van Dassen. Thyge er en vidunderlig spillemand, entertainer i violinist i særklasse. Han er en af landets mest eftertragtede violinister og en improvisator i særklasse. Fuld af energi, good vibes og indfølt melodisk forståelse.

Idrætshøjskolen Bosei afholder fire koncerter med fællesspisning i Bosei Haven i løbet af sommeren 2021.
Musiker M.C. Hansen og Idrætshøjskolen Bosei er værter for de fire arrangementer, hvor der hver gang præsenteres en ny gæsteartist i samspil med M.C. Hansen og synges fællessange fra højskolesangbogen. Deltagerne kan desuden rådføre sig med Bosei Havens gartner David Brook Rosen omkring dyrkning af økologiske råvarer og selvforsyning i det hele taget.

Arrangementerne har som mål at øge bevidstheden omkring bæredygtig og økologisk fremstilling af fødevarer, fremhæve Vordingborg Kommune og Præstø i særdeleshed som kulturel, kulinarisk og musikalsk foregangsby og skabe endnu et mødested for lokalt socialt samvær.

Ved hvert arrangement er gæstemusikeren bedt om at vælge 3 sange fra den nye Højskolesangbog, der indgår som fællessang.

Fællesspisningen foregår i haven, således at man som deltager kommer til at sidde til blandt mennesker man ikke nødvendigvis kender i forvejen og får mulighed for at skabe nye relationer og bekendtskaber. Der tages højde for gældende retningslinjer omkring covd-19. Husk gyldigt coronapas. Medbring gerne tæpper eller klapstole til at sidde på.

Koncerterne præsenteres i samarbejde med STARS i Vordingborg.

Koncert og fællesspisning med lækker anretning med grønt & salater fra Bosei Haven kr.: 250,-
Der kan købes øl, vand, kaffe og kage i Bosei Haven.
For børn under 12 år er der gratis adgang, du skal blot lægge en børnebillet i kurven når du køber din billet.

Stjernestunder i Bosei Haven

M.C. Hansen + gæst

Fredag // 23.07.2021

Showstart kl. 18:30 // Døre kl. 17:30

Idrætshøjskolen Bosei – Bosei Haven

Forsalg: 250,-

Køb billet

28.07

Katinka (duo)

ons // 18:00 // BAARSE PRÆSTEGÅRD

// Forsalg: 305,-

SOMMERAFTENER I BAARSE PRÆSTEGÅRD

De fire onsdage i juli inviterer Bullet Booking i samarbejde med Bårse Menighedsråd, Dagli'Brugsen Bårse og spillestedet STARS til FÆLLESSPISNING & LIVEMUSIK i Baarse Præstegård.

Foruden et lækkert aftensmåltid, der vil blive serveret inden for de til den tid gældende coronarestriktioner, byder de fire aftener på hvert deres livenavn.

Onsdag d. 28. juli er det således Katinka (duo), der vil stå for musikken.


KATINKA (Duo)


Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret Katinka Band som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere.
I 2017 kom debutalbummet ’Vi er ikke kønne nok til at danse’ fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud, har kastet sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt.
I efteråret 2018 var de klar med efterfølgeren ’Vokseværk’, hvorfra singlen ’2000 meter i frit fald’ kom i heftig rotation på både P6 Beat og P4.

Katinka Band blev dannet i 2012 og vandt i 2015 KarriereKanonen. De vandt en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ i 2017 og Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’ i 2018.
Denne aften kan du opleve Katinka Band i et særligt duoformat med sangerinde Katinka Bjerregaard og guitarist Simon Ask.

Hvis det danske sommervejr tillader det, vil koncerten finde sted under åbenhimmel – men skulle vejrguderne have andre planer, vil arrangementet rykke i tørvejr i gårdens lade.

BEMÆRK: Det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer til arrangementet.

Katinka (duo)

SOMMERAFTENER I BAARSE PRÆSTEGÅRD

Onsdag // 28.07.2021

Showstart kl. 18:00 // Døre kl. 18:00

BAARSE PRÆSTEGÅRD

Forsalg: 305,-

Køb billet

11.08

Thomas Warberg

ons // 19:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 150,- // Dør: 150,-

Vær med når, Thomas Warberg tester materialet til sit kommende stand-up show ”Et storslået Menneske”.
 
Warberg vil stille skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden som vi bliver konfronteret med i hverdagen.
 
Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

Thomas Warberg

Testshow

Onsdag // 11.08.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 150,-

Dørsalg: 150,-

Køb billet

13.08

Stjernestunder i Bosei Haven

fre // 18:30 // Idrætshøjskolen Bosei – Bosei Haven

// Forsalg: 250,-

Mads Mouritz skriver nye sange til tekster af kendte danske forfattere og digtere som Johannes Møllehave, Frank Jæger og Lone Hørslev, kombineret med sangskriverens egne naivistiske sange, der fanger det absurde og udstiller små hverdagssituationerne. 

Idrætshøjskolen Bosei afholder fire koncerter med fællesspisning i Bosei Haven i løbet af sommeren 2021.
Musiker M.C. Hansen og Idrætshøjskolen Bosei er værter for de fire arrangementer, hvor der hver gang præsenteres en ny gæsteartist i samspil med M.C. Hansen og synges fællessange fra højskolesangbogen. Deltagerne kan desuden rådføre sig med Bosei Havens gartner David Brook Rosen omkring dyrkning af økologiske råvarer og selvforsyning i det hele taget.

Arrangementerne har som mål at øge bevidstheden omkring bæredygtig og økologisk fremstilling af fødevarer, fremhæve Vordingborg Kommune og Præstø i særdeleshed som kulturel, kulinarisk og musikalsk foregangsby og skabe endnu et mødested for lokalt socialt samvær.

Ved hvert arrangement er gæstemusikeren bedt om at vælge 3 sange fra den nye Højskolesangbog, der indgår som fællessang.

Fællesspisningen foregår i haven, således at man som deltager kommer til at sidde til blandt mennesker man ikke nødvendigvis kender i forvejen og får mulighed for at skabe nye relationer og bekendtskaber. Der tages højde for gældende retningslinjer omkring covd-19. Husk gyldigt coronapas. Medbring gerne tæpper eller klapstole til at sidde på.

Koncerterne præsenteres i samarbejde med STARS i Vordingborg.

Koncert og fællesspisning med lækker anretning med grønt & salater fra Bosei Haven kr.: 250,-
Der kan købes øl, vand, kaffe og kage i Bosei Haven.
For børn under 12 år er der gratis adgang, du skal blot lægge en børnebillet i kurven når du køber din billet.

Stjernestunder i Bosei Haven

M.C. Hansen + gæst

Fredag // 13.08.2021

Showstart kl. 18:30 // Døre kl. 17:30

Idrætshøjskolen Bosei – Bosei Haven

Forsalg: 250,-

Køb billet

26.08

SmallStars Songwriters #17

tor // 19:00 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 20,-

SmallSTARS Songwriters er en aften, der tager tekster og sangskrivning alvorligt, og som tilbyder en scene, hvor du kan dele dine egne sange med publikum og andre sangskrivere.
 
Alle, der selv skriver sange, er inviteret til at komme forbi og spille et par stykker, uanset om de lige er blevet færdige, eller de har ligget i skuffen et stykke tid. Vi har et klaver stående, og ellers skal du bare tage dit eget instrument med, hvad enten du akkompagnerer dig selv på guitar, harmonika eller sav. Du må også gerne have en ven med, der kan spille til, hvis du har lyst – det vigtige er, at alle genrer er velkomne, bare du selv har skrevet musikken eller teksten.
 
I spidsen for SmallSTARS Songwriters står den erfarne sangskriver Andy Goggin, der hele året arbejder med at skrive sange og arrangere sangskriver workshops i ind- og udland. Andy Goggin har et kæmpe netværk inden for dansk sangskrivning, og hver gang vil han invitere en erfaren sangskriver, som vil åbne aftenen med at dele nogle sange. Derefter bliver scenen givet fri, og alle er velkomne til at komme op og dele en sang. Hvis du vil spille, kan du melde dig til på forhånd ved at skrive til [email protected], eller du kan møde op på dagen og melde dig til inden kl. 19:30. Hvis du spiller, er der masser af plads blandt publikum til at nyde de gode sange.
 
ENTRÈ: 20 kr.

SmallStars Songwriters #17

Open Mic

Torsdag // 26.08.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

31.08

Quiz mig i øret #18

tir // 19:00 // STARS // siddende

// Dør: 20,-

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!

Quiz mig i øret #18

STARS Musikquiz

Tirsdag // 31.08.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

Quizvært er Jacob Lynard Duvier

Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander.

Quiz mig i øret #18

STARS Musikquiz

Tirsdag // 31.08.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

02.09

STARS BLUES JAM #51

tor // 19:30 // STARS // siddende

// Dør: 50,-

STARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam.

Entré: 50 kr.
Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid.


STARS BLUES JAM er født i samarbejde med SmallSTARS Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Danni Holm Jensen (trommer)

STARS BLUES JAM #51

Torsdag // 02.09.2021

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

04.09

Stjernestunder i Bosei Haven

lør // 18:30 // Idrætshøjskolen Bosei – Bosei Haven

// Forsalg: 250,-

De tre musikere bor alle i Sønderho på Fanø.
Fanø er Danmarks 2. mindste kommune med bare 3.500 faste indbyggere, hvoraf de ca. 330 bor i Sønderho. Sønderho er foruden, at være Danmarks smukkeste - og bedst bevarede landsby, iøvrigt det eneste sted i Danmarks med en vital, unik og meget livskraftig, lokal musik - og dansetradition.

Den lokale musik, er igennem 6 generationer, leveret af spillemænd fra den samme familie - familien Brinch. Det har været et kæmpe privilegium at have disse habile og dygtige læremestre meget tæt på, i den almindelige hverdag og giver anledning til evig fordybelse og ‘empiriske studier’ af musikkens karakter og udtryk.

Peter og Kim har arbejdet indenfor de rytmiske genre-områder, jazz og rock - og Ove har arbejdet med den klassiske musik - får musikken et blidt og kærligt touch med inspiration fra andre musik-hjørner. Vi glæder os til at spille for jer.

Idrætshøjskolen Bosei afholder fire koncerter med fællesspisning i Bosei Haven i løbet af sommeren 2021.
Musiker M.C. Hansen og Idrætshøjskolen Bosei er værter for de fire arrangementer, hvor der hver gang præsenteres en ny gæsteartist i samspil med M.C. Hansen og synges fællessange fra højskolesangbogen. Deltagerne kan desuden rådføre sig med Bosei Havens gartner David Brook Rosen omkring dyrkning af økologiske råvarer og selvforsyning i det hele taget.

Arrangementerne har som mål at øge bevidstheden omkring bæredygtig og økologisk fremstilling af fødevarer, fremhæve Vordingborg Kommune og Præstø i særdeleshed som kulturel, kulinarisk og musikalsk foregangsby og skabe endnu et mødested for lokalt socialt samvær.

Ved hvert arrangement er gæstemusikeren bedt om at vælge 3 sange fra den nye Højskolesangbog, der indgår som fællessang.

Fællesspisningen foregår i haven, således at man som deltager kommer til at sidde til blandt mennesker man ikke nødvendigvis kender i forvejen og får mulighed for at skabe nye relationer og bekendtskaber. Der tages højde for gældende retningslinjer omkring covd-19. Husk gyldigt coronapas. Medbring gerne tæpper eller klapstole til at sidde på.

Koncerterne præsenteres i samarbejde med STARS i Vordingborg.

Koncert og fællesspisning med lækker anretning med grønt & salater fra Bosei Haven kr.: 250,-
Der kan købes øl, vand, kaffe og kage i Bosei Haven.
For børn under 12 år er der gratis adgang, du skal blot lægge en børnebillet i kurven når du køber din billet.

Stjernestunder i Bosei Haven

M.C. Hansen + gæst

Lørdag // 04.09.2021

Showstart kl. 18:30 // Døre kl. 17:30

Idrætshøjskolen Bosei – Bosei Haven

Forsalg: 250,-

Køb billet

06.09

BADGE billet

man // //

// Forsalg: 170,-

Køb dit BADGE ved at klikke KØB BILLET

Et Gyldne Dage i Præstø BADGE giver adgang til mange gratis oplevelser og giver rabat ved køb af billetter til de koncerter der afholdes under Gyldne Dage i Præstø.

Du skal bruge din ordrebekræftelse som købsbevis i.fob.m udlevering af dit BADGE.
I din ordrebekræftelse finder du dit login som du skal bruge her på STARS.dk når du vil købe billet til de 5 koncerter dit BADGE giver dig rabat til.

BADGE og koncertbillet skal forevises ved koncerterne.

Du kan afhente dit BADGE fra 6. september i følgende butikker:

Sweet & Coffe

BADGE billet

Gyldne Dage i Præstø

Mandag // 06.09.2021

Showstart kl. // Døre kl.

Forsalg: 170,-

Køb billet

09.09

Peter Sommer

tor // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 295,- // Dør: 315,-

PETER SOMMER ALENE MED PALLE I VERDEN 2021

Til efteråret kan fans af en af landets dygtigste sangskrivere glæde sig til at opleve hans sange på en nedskaleret måde. Peter Sommer og orgelkongen Palle Hjorth vil sammen fortolke det store bagkatalog på nye måder og fortælle historier fra en lang musikkarriere.

Tilbage i 2019 fik Peter Sommer idéen om, at hans sange skulle synges og fortælles på helt nye måder. Helt simpelt med den skarpe lyrik i front. Nu drager Peter Sommer og Palle Hjorth – pianist i Tiggerne – ud på landets mindre spillesteder for at give publikum en helt anden oplevelse, end de normalt vil få. 

Det seneste år har de to indspillet et album med nye nedtonede versioner af Peter Sommers vigtigste sange fra de seneste 6 albums. Peter Sommer udtaler:

‘Afsted det går og fremad mod alt det efterår. Til den tid skal vi meget formentligt ud og spille koncerter på relativ normal vis. Lad det blive godt gammeldags fantastisk! Palle Hjorth og jeg har i den stille periode indspillet et album med de her nedtonede og fuldblå versioner af sange fra mine sidste 6 plader. Så vi kommer hele kataloget igennem. Nu skal der fandme luft under de så længe stækkede vinger! Vi ses – hvor vildt det end måtte lyde’

I starten af 2020 udgav Peter Sommer det anmelderroste album ’Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund’, som endnu engang har stadfæstet hans rolle som en af Danmarks absolut dygtigste sangskrivere. Peter Sommer er også i absolut topform efter mange års travlhed, hvor der især på livefronten er blevet fulgt op på de seneste to albums ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’ og ’Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund’.

Peter Sommer

Alene med Palle i verden

Torsdag // 09.09.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl. 18:30 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 295,-

Dørsalg: 315,-

Spisning: 120,-

Køb billet

10.09

Withering Surface

fre // 20:00 // STARS // stående

// Forsalg: 150,- // Dør: 170,-

Withering Surface fra Næstved markerede sig som det på alle måder mest succesfulde danske melodiske death metal band fra starten i 1994 til bandet gik i opløsning i 2005. Fire albums, og yderligere EP/single/demo udgivelser blev det til i bandets karriere.

Nu er Withering Surface tilbage efter 14 års pause. Et nyt album er ved at være færdigt, og der er koncerter på vej.

Der er kort sagt tale om en stilren melodisk death metal med plade der forsætter hvor Withering Surface slap og det virker som om alt er kørt i stilling for at bandet i den grad skal overtage verden. Men hvad er forskellen fra hvor Withering Surface slap i 2005?

-”Vi er ikke pludselig blevet et moderne band. Vi kommer tilbage med den klassiske skandi-metal-lyd vi altid har haft kærligheden til og stået for, og er mest af alt os selv – uanfægtet hvad der ellers er sket på metalscenen. Withering Surface kommer til at spille live igen, men vi er et helt andet sted nu i vores liv, så det bliver nøje udvalgte shows. Men når det er sagt, glæder vi os alle enormt til at komme ud og spille både gamle og nye numre”, uddyber Allan Tvedebrink.

Allan Tvedebrink - Guitars
Jakob Møller Gundel - Drums
Jesper Kvist - Bass
Morten Lybecker - Keys
Michael H. Andersen - Vocals
Marcel Lech – Guitars 

Withering Surface

Fredag // 10.09.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 150,-

Dørsalg: 170,-

Køb billet

10.09

DUEN + solister

fre // 19:30 // Bådehallen Præstø Havn

// Forsalg: 120,- // Dør: 120,-

Det Danske Ungdomsensemble, kaldet DUEN, åbner Gyldne Dage i Præstø med dirigenten Morten Ryelund i et brag af en åbningskoncert med toner fra den danske romances tid.

Oplev de unge musikere i et forførende unikt program med gyldne strygertoner af bl.a. Mozart og Weyse, og i sange med den danske sopran Philippa Cold, prisvinder ved den internationale Lauritz Melchior sangerkonkurrence 2020, i samklang med Præstøs egen Torleif Steinstø fra Det Kongelige Operakor.

Gennem musikken tager vi på en følelsesrejse i 1800-tallets begyndelse med forelskelse, begær, sorg og glæde i bagagen.

DUEN + solister

Romance med Strygeorkester

Fredag // 10.09.2021

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

Bådehallen Præstø Havn

Forsalg: 120,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

10.09

Toner & Sange

fre // 21:00 // Pakhus 8

// Forsalg: 120,- // Dør: 120,-

Folkesanger M.C. Hansen & Jacob Chano

M.C. Hansens univers er befolket med drømmere og lokale originaler fra hjemegnen Jungshoved i Præstø Fjord.

Som prisbelønnet sangskriver og folkemusiker bærer han traditionen og fortællingen videre i sin musik.

Hans sangtekster fortæller lokale historier fra egnen, bl.a. har han en ægte ”murder-ballad” om Balle-Lars, der i midten af 1800-tallet blev henrettet på Galgebakken i Lekkende Skov ved Præstø.

Med sin bløde stemme og sit nærvær har han et helt særligt greb om sit publikum. M.C. Hansen, guitar/vokal og Jacob Chano, klaver/Harmonium/vokal.

Toner & Sange

Fra Præstø og 1800-tallet

Fredag // 10.09.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:30

Pakhus 8

Forsalg: 120,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

11.09

Tobacco

lør // 20:00 // STARS // combi

// Forsalg: 110,- // Dør: 110,-

TOBACCO 20 ÅRS JUBILÆUMSKONCERT!

Tyve år er nu gået med utallige koncerter i hele Danmark, Sverige, Tyskland og Polen, og det skal dælme fejres.

Der er lagt i ovnen til en ekstraordinær koncertoplevelse. Mange husker sikkert også 10 års jubilæumskoncerten på Stars.

Den 11. september 2001 sad fire gutter fra Vordingborg i et øvelokale ude på Amager og fulgte med i nyhederne sammen med resten af verdenen. De var i gang med et INXS-jamband projekt , som ikke rigtig kom nogen vegne. De blev så enige om at de ville spille noget der skulle være simpelt, godt og ikke mindst sjovt og bum! Tobacco blev født.

I 2017 blev Sine Bach Rüttel officielt det femte medlem af Tobacco og gav musikken et ekstra pift med sit sublime banjospil.

Tobacco spiller godter fra den amerikanske musiktradition, som bliver blendet og smagt til med energisk sceneoptræden, fem-stemmigt kor og pumpende lokomotivrytme.

 

Tobacco:

Leadvokal/ guitar: Morten E. Hansen

Klaver/ Harmonika/ vokal: Jesper Andersen

Kontrabas/ vokal: Rasmus Juul Nissen

Vaskebræt/ Vokal: Ronni Øhlers Hauptmann

Banjo/vokal: Sine Bach Rüttel

Tobacco

20-års jubilæum

Lørdag // 11.09.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // combi

Forsalg: 110,-

Dørsalg: 110,-

Køb billet

11.09

Fortællekoncert om H.C. Andersen

lør // 11:00 // Kirkehuset, Præstø

// Forsalg: 120,- // Dør: 120,-

Vi kender bedst H. C. Andersen for alle eventyrene, som har gjort ham verdensberømt. Men han skrev også utrolig mange smukke og stærke digte. En del af hans digte er blevet til nogle af vore mest kendte og elskede sange.

Hør historierne og nyd sangene med de fine stemninger, hvor H.C. Andersens digte folder sig ud i musik af komponister fra H.C. Ander- sens egen tid: Bl.a. Niels W. Gade, J.P.E. Hartmann og Edvard Grieg.

Medvirkende: Ulla Munch, mezzosopran og Charlotte Dagnæs-Hansen, klaver.

Fortællekoncert om H.C. Andersen

Lørdag // 11.09.2021

Showstart kl. 11:00 // Døre kl. 10:30

Kirkehuset, Præstø

Forsalg: 120,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

11.09

Romergilde med Thorvaldsen

lør // 17:00 // Bådehallen Præstø Havn

// Forsalg: 120,- // Dør: 120,-

Der blev festet igennem blandt kunstnere i Rom, København og også i Præstø i starten af 1800-tallet. Og den verdenskendte Thorvaldsen dansede gerne med i timevis. Han elskede musik.

Kom med Thorvaldsen til Romergilde med toner og fortællinger fra tiden, når skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen dukker op som Bertel Thorvaldsen, medens sopranen Philippa Cold og tenoren Torleif Steinstø bringer både sødme, temperament og lidt druk til fortællingen sat sammen af radiovært og historiker, Rie Koch, medens Jacob Christensen trakterer Thorvaldsens yndlingsinstrument: Guitaren.

Romergilde med Thorvaldsen

Lørdag // 11.09.2021

Showstart kl. 17:00 // Døre kl. 16:30

Bådehallen Præstø Havn

Forsalg: 120,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

11.09

Svøbsk Trio

lør // 21:00 // Pakhus 8

// Forsalg: 120,- // Dør: 120,-

Svøbsk leverer med deres koncert lørdag aften i Pakhus 8, et imponerende balancenummer mellem tradition og fornyelse. De mødte hinanden på folkemusikafdelingen på det fynske musikkonservatorium, men at Svøbsk er forankret i spillemandstraditionen skal der ikke herske tvivl om. De inciterende dygtige musikere lykkes med at støbe traditionel musik i en nutidig form, og leverer til koncerten noget så utraditionelt som klassiske polkaer i lytteformat, sammen med et par usædvanligt levendegjorte Grundtvig-salmer suppleret med eget materiale.

Tre musikere som spiller himmelsk. Man kan ikke undgå at høre deres glæde ved musikken. Maren Hallberg, harmonika/skeer, Jørgen Dick, meiss/violin/vokal/ mandolin/guitar/jødeharpe/mundharmonika, Simon Busk, perkussion/mandolin.

Svøbsk Trio

Lørdag // 11.09.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:30

Pakhus 8

Forsalg: 120,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

12.09

Musikalsk Slægtshistorie

søn // 14:00 // Kirkehuset, Præstø

// Forsalg: 120,- // Dør: 120,-

Mange finder frem til gamle slægter via kirkebøger og gamle breve. Jazzpianisten Nikolaj Bentzon kan følge sin slægt århundreder tilbage ved hjælp af musikken. Hans forfædre var blandt andre Hartmann- familien, der satte sit præg på dansk musikliv fra guldalderen, hvor særligt J.P.E. Hartmann blev en ledende figur og frem til Nikolaj Bentzons egen far, Niels Viggo Bentzon, der blev en vigtig stemme i efterkrigstidens danske musikliv, og som står bag DSB-melodien, som de fleste kan nynne med på.

Hør en musikalsk slægtsfortælling fra Guldalderen og frem til Danmark i en global tidsalder med jazzpianisten Nikolaj Bentzon ved flyglet.

Musikalsk Slægtshistorie

Søndag // 12.09.2021

Showstart kl. 14:00 // Døre kl. 13:30

Kirkehuset, Præstø

Forsalg: 120,-

Dørsalg: 120,-

Køb billet

16.09

IAMJJ

tor // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 170,- // Dør: 190,-

Der er ingen i Danmark, der kan det, IAMJJ kan, og vi er derfor stolte over og glæder os til at byde den danske rockpoet velkommen.
 
Den blot 27-årige danske sangskriver IAMJJ tumler med de største emner i sine sange, og han tør pege på de største navne som inspirationskilder: Nick Cave og Leonard Cohen.
 
I 2018 udkom hans debutalbum ”Bloody Future”, hvor hans slæbende, dybe stemme og mørke melankolske melodier imponerede publikum og anmeldere. Det blev for nylig blev fulgt op af hans anden fuldlængde, ”Take It Slow On Me”.
 
De to albums og singler som ‘Homer’, ‘Hitamolo’, ’Take It Slow On Me' og ‘My Two Eyes’ har bragt IAMJJ rundt i landet på de største festivaler, ud over grænserne så langt som USA og Tyrkiet.
Udover imponerende 2 millioner visninger på youtube og over 5 millioner afspilninger påSpotify, er IAMJJs musik blevet heftigt spillet i de danske radioer.
 
2021 betyder ny musik fra IAMJJ. 

IAMJJ

Solo

Torsdag // 16.09.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 170,-

Dørsalg: 190,-

Køb billet

17.09

Aura Dione

fre // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 215,- // Dør: 235,-

Aura Dione har faklen og går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Hendes urkraft og lydbillede lever et sted imellem Miley Cyrus og Kate Bush.

Inspireret af countrymusikkens rødder, er Aura Diones musik drevet af story-telling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange som fortæller historien om kærlighedssorger og om håbet og styrken man finder, for at komme igennem en ulykkelig forelskelse. Eller sagt på en anden måde…fra ”Heartbreak to Hope” og fra ”Pain to Power”!

På den nyeste single har Aura fundet stor inspiration i sine fans og de stærke kvinder omkring hende, hvilket har resulteret i et opløftende pop-hit skrevet til alle dem der har fået deres hjerter knust. 
 Omkring inspirationen til singlen udtaler Aura således: "Det er altid vigtigt for mig, at historierne jeg fortæller er autentiske og en stor del af min egen fortælling. Med et knust hjerte skrev jeg sange i mange måneder, der var meget skrøbelige og dybe. Men en dag gik jeg i studiet og oplevede at skrive om, at være ude på den anden side, sådan blev Sunshine født." 

Mange kender Aura Dione fra hendes succesrige debutalbum Columbine fra 2009, som var en samling af historier fra Auras teenageår, hvor hun arbejdede ud fra sin egen rå essens, og efter år på turnéer og et vildt liv levet, opstår sangene nu, når hun sidder alene med sin guitar. ”I Will Love You Monday”  og ”Geronimo” var store hits internationalt og specielt i Tyskland gik hun direkte ind i ”Top of the charts” med ”Geronimo” fra hendes album Before The Dinosauers.

Med udgangspunkt i sit unikke univers og uovervindelige eftertænksomhed, er der kommet en stor bunke sange ud af de mange timer med guitaren, og som Aura selv siger, er hendes nye musik det ærligste og kærligste hun kan dele med verden.  I efteråret 2021 tager Aura Dione på en indendørsturné. Selv siger hun om touren: "Glæder mig intents til at stå på scenen i danmark igen, og med livet som indsats synge mine mest elskede sange. Jeg har så meget energi og et verdens klasse band med på tour. Det er følsomt, råt og nervepirrende at skulle ud og spille nye sange og fortælle historien om at gå fra pain til power og Heartbreak to hope."

Aura Dione

Trio

Fredag // 17.09.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 215,-

Dørsalg: 235,-

Køb billet

18.09

The Electric Bob Dylan Project

lør // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 220,- // Dør: 240,-

Like a Rolling Stone
- en hyldestkoncert i anledning af Bob Dylans 80 års fødselsdag med The Electric Bob Dylan Project.

Der er næppe nogen enkeltperson, der har haft større betydning for nyere kultur- og musikhistorie end musikeren og sangskriveren Bob Dylan. I 2021 fylder han 80 år, og det skal fejres med et brag af en hyldestkoncert.

På scenen står en række af landets bedste sangere og musikere klar til at levere en overdådig hyldestkoncert til mesteren over dem alle. I næsegrus respekt for originalmaterialet puster orkesteret nyt liv i de legendariske sange, som leveres med nerve, autenticitet og spilleglæde.

Baggrund - 'The voice of a generation'

Siden det selvbetitlede debutalbum Bob Dylan (1962) og særligt efterfølgeren The Freeweelin’ Bob Dylan (1963) bragte ham i spil som amerikansk folkemusiks nye vidunderbarn har Bob Dylan stået som uofficielt talerør for en hel generation og et uomtvisteligt ikon på alverdens musikscener.

Dylan står bag et hav af musikhistoriens største klassikere, herunder Blowin’ in the Wind, Like A Rolling Stone, Knocking On Heavens Door, Just Like a Woman, Hey Mr. Tambourine Man og mange, mange flere og har således hele fem sange på Rolling Stone Magazines top 100-liste over Greatest Songs of All Times.

I 1965 gik Bob Dylan på scenen på Newport Folkfestival med en elektrisk guitar, og den blot 16 minutter lange koncert skulle gå hen og blive en musikhistorisk milepæl, der monstrøst markerede Dylans fremsynede opgør med den akustiske folkesanger-tradition, der senere banede vejen for musikalske ikoner som Bruce Springsteen, Pink Floyd, Neil Young og mange, mange flere.

I 2012 blev han tildelt den højeste udmærkelse for civile personer i USA The Presidential Medal of Freedom af præsident Barack Obama, og i 2016 blev han tildelt Nobelprisen i Litteratur som den første musiker nogensinde. Sidenhen har den snart 80-årige, verdenskendte sanger og sangskriver aldrig set sig tilbage, men fortsætter ufortrødent sin never ending tour rundt i hele verden.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med musikalske kræfter, der ligeledes stod bag koncerterne Celebrating The Last Waltz og WOODSTOCK '69 – En Hyldestkoncert, der begge kunne melde udsolgt til flere koncerter rundt om i Danmark, herunder på Det Kongelige Teater.

The Electric Bob Dylan Project:
Rasmus Madsen (guitar & vokal)
Martin Rauff (guitar & vokal)
Niels Ole Thorning (keyboards)
Niels Kvist (bas)
Casper Mikkelsen (trommer)

The Electric Bob Dylan Project

Like a Rolling Stone - Bob Dylan 80 år

Lørdag // 18.09.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl. 18:30 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 220,-

Dørsalg: 240,-

Spisning: 120,-

Køb billet

23.09

Popkorn Nordic 2021

tor // 19:30 // STARS // stående

// Forsalg: 50,- // Dør: 50,-

Popkorn Nordic er et nordisk program for udvikling af upcoming artister og band. Det transnationale samarbejde har kørt siden 2019 med over 150 livekoncerter i Skåne og på Sjælland og med talentudvikling af over 100 artister fra hele området. De har skabt netværk over sundet og fået nye kompetencer i deres musikalske udvikling gennem et forløb med talentudvikling via læringsforløb og branchemøder og et turnerede koncertkoncept med koncertrunder på sjællandske og skånske spillesteder.

Nærmere program for denne aften på STARS følger, men glæd jer til en aften med live-musik fra morgendagens nye stjerner.

 

Popkorn Nordic 2021

Musikkonkurrence

Torsdag // 23.09.2021

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 50,-

Dørsalg: 50,-

Køb billet

Den bedste musik fra Sjælland og Skåne skal findes!

Så er det nu, at lokale bands og artister skal tilmelde sig talentudviklingsprogrammet POPKORN NORDIC og få mulighed for at møde den danske og svenske musikbranche og spille på de store scener.

Skåne og Sjællands talentlag skal forbindes via livekoncerter, netværksarrangementer og seminardage. Derfor leder POPKORN NORDIC sammen med spillesteder og liveaktører fra hele Sjælland og Skåne nu efter de bedste lokale bands og artister på hele Sjælland. POPKORN NORDIC er for alle bands og artister, som spiller egne numre uanset genre, og som er bosat på Sjælland eller i Skåne.

Se mere på: kuto.dk/popkornnordic

Gevinsten for de liveacts, der klarer sig bedst, er et skræddersyet coachingforløb og festivaljobs på Helsingør Festival 2021 og i Sverige. POPKORN NORDIC handler først og fremmest om at udvikle sit musikalske talent. Derfor modtager alle deltagende bands og artister coaching og møder den danske og svenske musikbranche undervejs.

___________________________________________

TILMELDING
Hvis du er artist eller med i et band og har lyst til at være deltager så læs nærmere om tilmelding her

Fristen for tilmelding er 15. august 2021

___________________________________________

 

HVAD FÅR DU/I SOM ANSØGER

• Alle ansøgere bliver inviteret til en seminar- og branchedag med mulighed for at møde den danske og svenske musikbranche.

• Alle udvalgte bands får feedback på deres liveoptræden fra en professionel jury af dansk/svenske branchefolk.

• Alle udvalgte bands modtager læring om musikbranchen i form af workshops/webinarer.

• Alle semifinalebands får coaching med en professionel musikbranche-ekspert.

• Den danske og den svenske vinder får et skræddersyet coachingforløb med en særligt udvalgt professionel musikbrancheekspert.

• Den danske og svenske vinder får betalt festivalgig på Helsingør Festivalen (DK) og svensk festival (SE) i 2022.

Popkorn Nordic 2021

Musikkonkurrence

Torsdag // 23.09.2021

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 50,-

Dørsalg: 50,-

Køb billet

25.09

Signe Svendsen

lør // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 200,- // Dør: 220,-

SIGNE SVENDSEN | SOLO 2021

Til SOLO koncerterne i 2021 er Signe Svendsen alene, - på scenen.
Men med hendes historier, et lille arsenal af små virkemidler og et fuldkomment nærvær, får publikum mange forskellige udtryk på sådan en aften. 

Signe Svendsen står solidt på de danske livescener. Hun har i årevis betrådt de samme scener rundt om i landet – sammen med Niels Hausgaard, med eget band og oftere og oftere – alene.

Signe Svendsen kan noget med følelser og er som få i stand til at synge sange om det der virkelig betyder noget; fællesskab, nærvær, medmenneskelig og relationer. Signe formår både at røre og underholde publikum på samme tid.

Og når sangenes fortællinger er pakket ind i en musikalsk enkelthed, som man føler man kender fra første strofe – formår sangene & Signe at kravle helt ind under huden på publikum.

”Jeg skriver jo med afsæt i mit liv, men det skal helst blive til en fælles fortælling, når jeg står på scenen. Vi rammes jo alle af det liv, der både forbløffer, spænder ben og løfter os op. Jeg laver derfor altid en pagt med publikum, når jeg træder op på scenen alene. Vi er i det her sammen! Og det vil folk gerne. Den direkte kontakt imellem dem og mig. Definitionen på fællesskab.”
Signe.

Signe Svendsen

Lørdag // 25.09.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

Med begge ben på jorden og i et drømmende popunivers, fortæller VILMA med sine dansksprogede sange, historier om mennesker og situationer fra sit eget liv. VILMA er en ny spirende artist, som i sommeren 2020 skabte opmærksomhed med sine ”karantænecovers” hvor hun fortolkede andre danske artisters sange – bl.a. sange af Alberte Winding, Jonah Blacksmith, Teitur, Annika Aakjær m.fl. I marts 2021 udgav hun nummeret ”Jeg savner dig bare, det er alt” som handler om savnet til et familiemedlem. Nummeret er det første af tre udgivelser, som bliver udgivet i løbet af sommeren 2021. Selvom VILMA skriver om store følelser, er der i musikken gemt en vestjysk charme i både tekst og udtryk. Nogle gange skal følelserne takles ved at græde og andre gange må man danse sig igennem dem – VILMA formår at give plads til begge dele. 

Signe Svendsen

Lørdag // 25.09.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

28.09

Quiz mig i øret #19

tir // 19:00 // STARS // siddende

// Dør: 20,-

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!

Quiz mig i øret #19

STARS Musikquiz

Tirsdag // 28.09.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

Quizvært er Jacob Lynard Duvier

Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander.

Quiz mig i øret #19

STARS Musikquiz

Tirsdag // 28.09.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

30.09

The Consolation

tor // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 170,- // Dør: 190,-

NY DATO - koncerten er rykket fra fredag den 23.04 til torsdag den 30.09

The Consolations musik er blevet kaldt alt lige fra "americana" til "country rock" til "alternativ country" og "hjertelandsrock". Bandets inspiration udspringer da også fra de amerikanske traditioner, og musikken rummer elementer af både country, roots, folk, rock og blues. I tourbussen lytter bandmedlemmerne til både nyt og gammelt, og lader sig påvirke musikalsk af både country-koryfæer som Johnny Cash, Waylon Jennings og Willie Nelson, country rock helte som The Band, Eagles, Tom Petty og Bruce Springsteen, og kontemporære navne som Jason Isbell, Sturgill Simpson og Chris Stapleton. 


Men når det er sagt, så er The Consolation et band med sin helt egen sound, hvor "den gode melodi" og det originale arrangement til enhver tid vejes højere, end at skulle leve op til stive genrekonventioner. Og netop gode melodier, dem er bandet i høj grad leveringsdygtig i. Mange af hvilke som finder vej til æteren, hos blandt andre radioværter som Alex Nyborg Madsen, Ole Jacobsen, Jørgen de Mylius m.fl., der alle for længst har fået øjnene op for The Consolations kvaliteter som sangsmede. Lytter man jævnligt til P5 vil man uden tvivl kunne nikke genkendende til både bandets varme sound, og til sange som 'Young Love', 'Stay', 'Portland Girl', 'Manitoba', 'Kelly Anne' m.fl.


Det stærkt spillende og veloplagte band, der har medlemmer fra hele landet, men til daglig har base i København, består af Leif Bruun (pedal steel guitar), Sven Busck Andersen (trommer), Jacob Svensson-Hahn (bas), Vincent Daly (guitar) og så selvfølgelig sangskriver og komponist Nis Gaarde (vokal, guitar), hvis varme baryton sangstemme er med til at give The Consolation et udtryk, der er helt unikt for den danske scene. Med sig har herrerne korsangerinde Emma Sommer, hvis smukke harmonier også kan høres på de seneste udgivelser. Live leverer The Consolation et velspillet og medrivende show, med masser af nærvær, elegance og overskud, og hvor der både er sange til hjertet, til hjernen og til dansefødderne.


Så er du til solid, håndspillet roots og country, med uafrystelige og iørefaldende sange, så er The Consolation et band, du ikke må snyde dig selv for.

The Consolation

Torsdag // 30.09.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 170,-

Dørsalg: 190,-

Køb billet

30.09

SmallStars Songwriters #18

tor // 19:00 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 20,-

SmallSTARS Songwriters er en aften, der tager tekster og sangskrivning alvorligt, og som tilbyder en scene, hvor du kan dele dine egne sange med publikum og andre sangskrivere.
 
Alle, der selv skriver sange, er inviteret til at komme forbi og spille et par stykker, uanset om de lige er blevet færdige, eller de har ligget i skuffen et stykke tid. Vi har et klaver stående, og ellers skal du bare tage dit eget instrument med, hvad enten du akkompagnerer dig selv på guitar, harmonika eller sav. Du må også gerne have en ven med, der kan spille til, hvis du har lyst – det vigtige er, at alle genrer er velkomne, bare du selv har skrevet musikken eller teksten.
 
I spidsen for SmallSTARS Songwriters står den erfarne sangskriver Andy Goggin, der hele året arbejder med at skrive sange og arrangere sangskriver workshops i ind- og udland. Andy Goggin har et kæmpe netværk inden for dansk sangskrivning, og hver gang vil han invitere en erfaren sangskriver, som vil åbne aftenen med at dele nogle sange. Derefter bliver scenen givet fri, og alle er velkomne til at komme op og dele en sang. Hvis du vil spille, kan du melde dig til på forhånd ved at skrive til [email protected], eller du kan møde op på dagen og melde dig til inden kl. 19:30. Hvis du spiller, er der masser af plads blandt publikum til at nyde de gode sange.
 
ENTRÈ: 20 kr.

SmallStars Songwriters #18

Open Mic

Torsdag // 30.09.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

01.10

Bersærk

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 200,- // Dør: 220,-

I kølvandet på de hedenske heavy rockere BERSÆRKs tredje album ‘SOL’ annoncerer bandet nu også en Danmarkstour i 2021. 


’SOL’ har allerede høstet store anmelderroser og "Danmarks bedste live band" er gentagne gange blevet udtalt om Bersærk. 
Publikummet er kendt for at vil komme tilbage efter mere. 
Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige og med det mest ambitiøse og hårdtslående album til dato i ryggen, er der hermed lagt på bålet til en af helt intense oplevelser med DK’s næste store tungrock-orkester, BERSÆRK.

BERSÆRKs nye album ‘SOL’ er en ambitiøs og episk plade, der viser nye sider af bandet og beskriver menneskets kamp gennem krig, død og forfald for omsider at nå til genfødsel og sejr. De ti nye sange på ‘SOL’ udspiller sig som altid i BERSÆRKs mytiske univers, hvor fortidens nordiske livsverden får nyt liv i en nutidig kontekst, alt sammen energisk tilvejebragt af bandets groovende melodiske tung-rock og alsidige sangskrivnings-talent. 

Bersærk udgav også Mulm (2015), Jernbyrd (2018) og Live i Pumpehuset (2019)

Bersærk

Fredag // 01.10.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

02.10

Østkyst Hustlers

lør // 21:00 // NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

// Forsalg: 195,-

Koncerten foregår i NørregadeTeatret i Maribo


I 2020 tager hiphop-legenderne Østkyst Hustlers ud på endnu en tour rundt i Danmark. De har nemlig masser at fejre. Ikke bare udgiver de deres længe ventede fjerde studiealbum ’Titusind Timer’, det er også præcis femogtyve år siden, de blev dannet. Og det skulle man ikke tro, når man hører dem spille.

Østkyst Hustlers har skabt et solidt renomé som et af de mest energiske acts på den danske live-scene. Det tager titusind timer at blive mester til noget, og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.

Uanset om man kommer efter de intelligente og evigt aktuelle tekster, om man kommer efter et nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ eller ’Verdens længste Rap’, eller om man bare elsker at feste til sveden driver, så bliver man ikke skuffet, når Østkyst Hustlers spiller live.

Med deres solide funkband i ryggen, kan de sparke gang i alt fra de mindste til de allerstørste scener. De har gjort det mange gange før, og i 2021 gør de det igen.

Østkyst Hustlers

i NørregadeTeatret

Lørdag // 02.10.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

Forsalg: 195,-

Køb billet

02.10

Rasmus Nøhr

lør // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 240,- // Dør: 260,-

Rasmus Nøhrs seneste album ”Monas Butik” (udgivet 2018) indeholder 10 historier om skæbner, der fletter sig ind og ud af hinanden om hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores lokale kvarter for mennesker der – hvis man evner at iagttage og give sig selv plads til eftertænksomhed og være et nærværende menneske.

Singlen Tænker For Meget – det første postkort fra albummet handler om et ungt par med få midler som venter deres første barn. Sangen var blandt landets 20 mest spillede sange på P4 i 2018.

Nu kan du igen opleve Rasmus Nøhr med sit fantastiske band på de danske scener i hele landet. Kom og få en fantastisk oplevelse med gode sange, hits og historier.

Rasmus Nøhr

Lørdag // 02.10.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Dørsalg: 260,-

Spisning: 120,-

Køb billet

07.10

STARS BLUES JAM #52

tor // 19:30 // STARS // siddende

// Dør: 50,-

STARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam.

Entré: 50 kr.
Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid.


STARS BLUES JAM er født i samarbejde med SmallSTARS Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Danni Holm Jensen (trommer)

STARS BLUES JAM #52

Torsdag // 07.10.2021

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

08.10

Calby

fre // 20:00 // STARS // stående

// Forsalg: 195,- // Dør: 215,-

For godt et år siden brød en ny kunster lydmuren med sangen ’The Everyday Bit’. Den blev Ugens Uundgåelige på P3 og toppede samlet set som #8 på dansk radio. Bag hittet stod Calby aka. den danske sanger, sangskriver og producer, Mik Thybo. Billetterne til hans første show på Ideal Bar, blev revet væk og siden har interessen været så stor, at han kunne melde udsolgt på Lille Vega 9 måneder før show og i dag kan annoncere sin første stående Store Vega koncert samt en stor landsdækkende tour. Det skal nævnes at den udsolgte Lille Vega efterfølgende er blevet ændret til en siddende Store Vega pga. de nuværende restriktioner.

Burnout: Fra hypet til storhittende

Medier som Gaffa, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020’s one-to-watch og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit, udgav Calby derefter sin anden single Burnout. Et kæmpe hit, derfor alvor satte Calby på dansk musiks landkort. Burnout var i månedsvis den mest shazhamede danske sang, toppede som #2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.

Calby

Fredag // 08.10.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 195,-

Dørsalg: 215,-

Køb billet

09.10

Hit med 80'erne

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 250,- // Dør: 270,-

I mere end 25 år har Hit med 80'erne været Danmarks mest populære 80'er-band. Orkestret tager den danske sangskat fra det pastelfarvede årti under kærlig behandling. Forvent for eksempel Tøsedrengene, Dodo & The Dodo’s, Gnags, Rocazino, RayDeeOhh, News, TV2, Danseorkestret – fortsæt selv listen. Den er lang, for vi taler om danskrockens guldalder.

Hit med 80'erne

Lørdag // 09.10.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 250,-

Dørsalg: 270,-

Køb billet

15.10

Hugo Helmig

fre // 20:00 // STARS // stående

// Forsalg: 270,- // Dør: 290,-

Det seneste års tid har budt på et nyt kapitel i Hugo Helmigs liv. Han udgav mini-albummet ’LULU VOL. 1’, der viste en mere ærlig, mørk og skrøbelig sangskrivning end tidligere set. Bedst da Hugo Helmig slikker sårene oven på et stormfuldt 2019, fik han en håndsrækning fra Lukas Graham – sammen lavede de singlen ’Sooner or Later’. Senest er det også blevet til hitsinglen ’Champagne Problems’. Hugo Helmig skulle rigtig have været på Danmarksturné i starten af 2021, men grundet den fortsatte nedlukning i Danmark, har Hugo Helmig valgt at rykke alle koncerterne til efteråret 2021. 

Hugo havde set frem til at spille koncerter igen, men vil nu arbejde hårdt på hans nye album og se frem mod sommeren og efteråret:

’Som I nok har regnet ud, så må vi nu flytte touren igen pga. Corona. Det er helt vildt ærgerligt, men der er desværre intet vi kan gøre. Nu flytter vi i stedet det hele til efteråret, så vi er sikre på at vi kommer ud og spiller for jer alle. Og så er jeg i gang med at lave et album, der kommer til juni! Det håber jeg at I kan glæde jer til indtil vi ses ud på alle landets spillesteder!’

Igennem de seneste par år har Hugo Helmig slået igennem i både Danmark og Tyskland med singlerne ’Please Don’t Lie’, ’Wild’ og ’Young Like This’. Nu kan publikum glæde sig til at opleve Hugo Helmig og band live igen, når de drager på en længerevarende Danmarksturné fra slut september til slut november.

Hugo Helmig

Fredag // 15.10.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Dørsalg: 290,-

Køb billet

16.10

Scandinavian Pink Floyd Project

lør // 20:00 // STARS // stående

// Forsalg: 295,- // Dør: 315,-

50 Echoes

Der dykkes ned i Pink Floyds ursuppe og stilles skarpt på det sagnomspundne værk “Echoes” fra 1971. Et stykke der på én og samme tid er mystisk, uskyldigt, poetisk og episk. Et værk hvor almindelige spilleregler går i opløsning mens nye viser sig. Et stykke der skulle vise sig at være afgørende for Pink Floyds fremtidige lyd og approach. Det er 50 år siden.

Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med et skrædderyet scenedesign af LED-skærme, lasers og digitalt lys. Bandet genopliver Echoes i en 50 års jubilæumsversion sammen med håndplukkede skatte fra resten af repertoriet.

Scandinavian Pink Floyd Project

50 Echoes

Lørdag // 16.10.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 295,-

Dørsalg: 315,-

Køb billet

21.10

Carl Emil Petersen

tor // 20:00 // STARS // stående

// Forsalg: 280,- // Dør: 300,-

Carl Emil Petersen - 10 år i rock og rul

Carl Emil Petersen brød igennem i 2011, da Ulige Numre lagde en måbende musikbranche ned og genstartede den dansksprogede rockbølge med nyklassikeren ‘København’. Sangen beskrev ungdommen i og kærligheden til hovedstaden, i et personligt og poetisk tekstunivers. Forventningerne til Carl Emil og bandet blev enorme, sammenligningerne med de store sangskrivere herhjemme stod i kø. Carl Emil modtog som den yngste sangskriver nogensinde statens 3 årige arbejdslegat med blot 5 sange på CV’et.

Bandet toppede på det guld-sælgende album ‘Grand Prix’ fra 2015, som blev kåret til årets ‘Rock album’ ved DMA samme år.  Carl Emil slog også sit talent fast med den tidsløse sang om frihed og solidaritet, ’Frit Land’ som høstede Carl Emil DMA statuetten som “årets sangskriver”. I år blev sangen optaget i den 19. udgave af Højskolesangbogen.

Det vakte forbløffelse da Carl Emil opløste Ulige Numre på toppen i 2016, for at fortsætte karrieren i eget navn. Den blåøjede unge romantiker fik sin ilddåb som solo artist på Roskilde Festivals enorme Arena scene, inden det kritikerroste debutalbum ‘Natradio’ udkom.

Først med sit 2. solo album, fik Carl Emil sit folkelige gennembrud. På titelsangen ‘Amager Forbrænding’ folder han på 7 minutter overgangen fra ungdom til voksenliv ud, med linjer som; ‘Du kan vente på den dumper ned, eller acceptere at kærligheden ikke er et spil du kan vinde mere’ og beskriver både sin egen og sin generations store spørgsmål.

I 2021 er det 10 år siden Carl Emil først brød igennem med Ulige Numre. I et helt årti har han haft sin plads på den danske scene, som rocksanger, storbypoet og sangskriver for sin generation af unge. Det markeres med en eksklusiv bandturné under overskriften ’10 år i Rock og rul’. 

Carl Emil Petersen

10-års jubilæums tour

Torsdag // 21.10.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 280,-

Dørsalg: 300,-

Køb billet

22.10

Annika Aakjær

fre // 20:00 // STARS // stående

// Forsalg: 315,- // Dør: 335,-

Til efteråret 2021 tager Annika sit band med på tour rundt i det danske land.

Det sker i kølvandet på et 2020 der ikke blev det år hun regnede med. Det blev det ikke for nogen. Udsolgte koncerter med 1000 publikummer og en koncert på Skanderborg Festivals store Bøgescene, blev byttet ud med siddende koncerter for et mindre publikum og optræden for biler på en kæmpe parkeringsplads ved Kastrup Lufthavn.

Men det blev også året med en ny single, som er forløber for et album der kommer på gaden 2021. En single om det 2020 som ramte Annika lige efter et svært breakup:

“Det var næsten til at grine af og jeg åbnede bare mine arme og sagde: “hello modgang my old friend” skæbnen vil bare mase mig til jorden, så jeg red med på en art ligegyldighedens bølge, og på toppen af den bølge jeg skrev den her sang. På mange måder er det en hyldest til den momentale ligegyldighed vi oplever for sjældent, men som er skyllet ind over os siden marts hvor alles liv er blevet disrupted. Alt er lige meget, alt er ”POP” (alt er pik og patter)” 

Annika Aakjær har gjort en del væsen af sig selv i lidt over et årti. Siden sin albumdebut med Lille filantrop i 2008 har hun været bemærket som en stærk sanger, en solid komponist og en syleskarp, slagfærdig og selvudleverende tekstforfatter, der er vokset plade for plade. Nu tre af slagsen, med en fjerde på vej.

Annika Aakjær

Det Meste Tour 2021

Fredag // 22.10.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl.

STARS // stående

Forsalg: 315,-

Dørsalg: 335,-

Spisning:

Køb billet

26.10

Quiz mig i øret #20

tir // 19:00 // STARS // siddende

// Dør: 20,-

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!

Quiz mig i øret #20

STARS Musikquiz

Tirsdag // 26.10.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

Quizvært er Jacob Lynard Duvier

Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander.

Quiz mig i øret #20

STARS Musikquiz

Tirsdag // 26.10.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

28.10

Mens Room 4: Mega Men

tor // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 240,-

På grund af COVID-19 er turneen med MEN’S ROOM 4 blevet flyttet et år frem til 2021. Det gælder også showet på STARS den 06.11.2020, som er flyttet til torsdag den 28.10 2021 kl. 20:00

Har du allerede købt billetter gælder de selvfølgelig til den nye dato, og du skal derfor blot beholde dem og fremvise dem i døren den pågældende dato.

Er du forhindret den nye dato, kan dine billetter refunderes indtil 01.10.2020 ved henvendelse til [email protected], så refunderer vi så hurtigt som muligt.

Holdet bag Men’s Room 4 beklager ulejligheden, og de ser frem til en turné, som forhåbentlig kan afvikles uden restriktioner.

_____________


Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.

Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris’ og Hartmanns ironiske distance til emnet, og deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at “Men’s Room” er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, og derved få taget hul på nogle samtaler, og nok så vigtigt… grine sammen.

De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig!

Mens Room 4: Mega Men

Thomas Hartmann og Torben Chris

Torsdag // 28.10.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Køb billet

28.10

SmallStars Songwriters #19

tor // 19:00 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 20,-

SmallSTARS Songwriters er en aften, der tager tekster og sangskrivning alvorligt, og som tilbyder en scene, hvor du kan dele dine egne sange med publikum og andre sangskrivere.
 
Alle, der selv skriver sange, er inviteret til at komme forbi og spille et par stykker, uanset om de lige er blevet færdige, eller de har ligget i skuffen et stykke tid. Vi har et klaver stående, og ellers skal du bare tage dit eget instrument med, hvad enten du akkompagnerer dig selv på guitar, harmonika eller sav. Du må også gerne have en ven med, der kan spille til, hvis du har lyst – det vigtige er, at alle genrer er velkomne, bare du selv har skrevet musikken eller teksten.
 
I spidsen for SmallSTARS Songwriters står den erfarne sangskriver Andy Goggin, der hele året arbejder med at skrive sange og arrangere sangskriver workshops i ind- og udland. Andy Goggin har et kæmpe netværk inden for dansk sangskrivning, og hver gang vil han invitere en erfaren sangskriver, som vil åbne aftenen med at dele nogle sange. Derefter bliver scenen givet fri, og alle er velkomne til at komme op og dele en sang. Hvis du vil spille, kan du melde dig til på forhånd ved at skrive til [email protected], eller du kan møde op på dagen og melde dig til inden kl. 19:30. Hvis du spiller, er der masser af plads blandt publikum til at nyde de gode sange.
 
ENTRÈ: 20 kr.

SmallStars Songwriters #19

Open Mic

Torsdag // 28.10.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

29.10

Lydmor

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 220,- // Dør: 240,-

LYDMOR er berygtet og kendt for altid at levere en magisk cocktail af udfordrende visuelle shows kombineret med hendes tryllebindende konceptuelle elektropop.

En artist der aldrig går på kompromis og altid går sine egne veje.

Lydmor

Fredag // 29.10.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 220,-

Dørsalg: 240,-

Køb billet

29.10

Dorthe Gerlach

fre // 20:00 // NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

// Forsalg: 295,-

STARS I NØRREGADETEATRET

Det er tid til fordybelse, nærvær og smukke toner på dansk fra en af kongerigets mest velkendte og elskede stemmer, når Dorthe Gerlach tager på akustisk Danmarksturné i efteråret 2021.

Vi lever i en tid fuld af opbrud og uforudsigelig forandring. En tid, hvor en epidemi sætter dagsordenen og spænder ben – særligt for det kulturelle og kreative Danmark. Men i stedet for bare at følge med, har sangerinden Dorthe Gerlach skabt sit eget opbrud og sin egen forandring med nye sange på dansk, titlen som mor og eks-københavner - og nu med stort anlagt akustisk turné forud for endnu flere koncerter i 2022. 

Jeg har brugt den sidste tid på at skrive nye sange. Sange om at forlade København, sange om at blive mor, om at slå sig ned et helt nyt og ukendt sted. Sange om, på mange måder, at sige farvel til sit "gamle liv" og velkommen til det næste kapitel,” fortæller Dorthe Gerlach der bl.a. tager sit nye kapitel – sangene fra EP’en ’Krigerhjerte’ – med rundt i hele landet. 

Dorthe Gerlach skiftede spor, da hun efter mere end 15 år, som den ene halvdel af den anmelderroste countrypop-duo, HUSH, i 2015 udgav sit første soloalbum, ’Natlys’. Udover sine egne sange, lover Gerlach, der bl.a. har indtaget vores stuer i bedste sendetid som en del af musikprogrammet, Toppen Af Poppen, at vi også får særligt udvalgte fortolkninger med på sætlisten.

”På denne tour kommer vi i et helt intimt setup. Og jeg lover der bliver tid til historierne bag. Jeg har savnet musikken, nærværet med jer og at kunne gøre det, jeg føler er så stor en del af mit liv, nemlig at spille live.”

  

Dorthe Gerlach

Akustisk

Fredag // 29.10.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

NørregadeTeatret - Det gl. Elværk

Forsalg: 295,-

Køb billet

30.10

Back to back

lør // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 240,- // Dør: 260,-

Siden deres albumdebut med ”Den Første” i 1987, har den danske popduo Back to Back markeret sig som nogle af landets største sangskrivere. Hits som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, Som De Andre Gør, ”Jeg Holder Fast”, ”En Elsker Som Dig” m.fl er blevet en fast del af radioerne og streamingtjenesternes spillelister og er sange, der stadig betyder noget for danskerne.

Siden gendannelsen har Back to Back, bestående af Nis Bøgvad og Morten Remar, turneret landet rundt og optrådt med deres band og store bagkatalog. 2017 blev markeret med en 30 års jubilæumstour, hvor et yderst deltagende og begejstret publikum tog imod bandet med åbne arme og efterfulgt af et ligeså hektisk 2018 med koncerter over hele landet.

Back to Back har ikke tænkt sig at læne sig tilbage og nyde succesen, men glæder sig til at vise i 2021, at de stadig har samme spilleglæde, er nærværende og levende som altid, med et show og sange, der altid er garant for en god omgang sing-a-long.

Back to back

Lørdag // 30.10.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 240,-

Dørsalg: 260,-

Køb billet

04.11

STARS BLUES JAM #53

tor // 19:30 // STARS // siddende

// Dør: 50,-

STARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam.

Entré: 50 kr.
Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid.


STARS BLUES JAM er født i samarbejde med SmallSTARS Blues Band som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Danni Holm Jensen (trommer)

STARS BLUES JAM #53

Torsdag // 04.11.2021

Showstart kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

06.11

Kellermensch

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 215,- // Dør: 235,-

Det vestjyske livefænomen synes for alvor opsteget fra kælderdybet med bandets hidtil største tour i Danmark.

Et skæbnesvangert år der har bestyrtet det meste af den danske musikbranche og dens aktører har til trods markeret, hvad der ligner en reel tilbagevenden til overfladen for det danske rock noir-band.

I kølvandet på det lovpriste og hæderkronede comebackalbum, ’Goliath’, der atter cementerede mørkemændene centralt som ledestjerner på den danske rockscene, er det, foruden to singleudgivelser, blevet til et hav af succesfyldte udsolgte koncerter under corona-restriktioner. GAFFA lagde ingen fingre imellem ved anmeldelsen af tour-starten på de netop overståede koncerter, da der slet og ret blev kvitteret med 6 stjerner og konklusionen: ”magtdemonstration”.

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og herhjemme alt fra Roskilde Festivals Orange Scene til Copenhell og Tønder.

Når sekstetten atter drager afsted til efteråret, drejer det sig om 16 koncerter, der bringer dem rundt i det meste af det danske land på deres til dato længste og bredeste tour. Om det er med et nyt album i ryggen, vil tiden vise. Men noget kunne tyde på det med en sådan annoncering og ikke mindst udgivelserne af singlerne ”Nothing” og ”Mission” tidligere på året, der tilsammen unægtelig må pege i retning af bandets tredje fuldlængdealbum.

Kellermensch

Lørdag // 06.11.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 215,-

Dørsalg: 235,-

Køb billet

12.11

Suspekt

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 345,- // Dør: 365,-

For 1 år siden udgav vi vores måske bedste og mest velproducerede album til dato. Men albummet har aldrig fået det liv vi ønskede, fordi mødet med alle jer blev afbrudt, lagt i lænker og gemt langt væk. Vi har det som løver i et bur og har absolut ikke glemt jer. Vi har lyst til at smadre alt omkring os, for igen at komme ud og mærke friheden og hinanden. 

Vi annoncerer derfor nu vores kommende efterårs tour 2021 og tænker at der til den tid indsamlet så mange kræfter, at vi uundgåeligt vil bryde ud i fællesknald, skål og sindssyge ting. 

Vi har savnet at komme tilbage til vores beats og hvor det hele startede. Vi har længe haft et ønske om at skabe noget, der står i kontrast til de store koncerter. Lysten til at skabe et mere intimt rum mellem os og jer, kombineret med den situation vi alle står i og ingen kunne have forudset har gjort, at 2021 bliver året hvor vi skal udleve og dele den oplevelse med jer. Helt råt og uden at være indsmurt i andet end dét, som oprindeligt var intentionen med musikken, da den blevet lavet. De tunge beats kun kombineret med os tre på scenen. Sammen med jer skal vi svøbes i det reneste Suspekt. Sammen skal vi opleve den jomfruelige glæde ved det første møde med musikken, som da den blev skabt. En lyst vi længe har haft, men først nu hopper vi ud i det. Det bliver Suspekt helt ind til benet. Det rene DNA på de lokale spillesteder. 

Suspekt

Fredag // 12.11.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 345,-

Dørsalg: 365,-

Køb billet

13.11

Joyce

lør // 21:00 //

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

Joyce har bevist, at de er kommet for at blive. 2020 blev bandets gennembrudsår, hvor de bl.a. udgav deres anmelderroste debutalbum ’Formskifter’, har været i heftig rotation på dansk radio, spillet et hav af udsolgte koncerter og er nomineret til 6 priser ved dette års Steppeulven. Nu er Joyce klar til at spille ’Formskifter’ for et stående publikum, når de i efteråret gæster 16 spillesteder landet over heriblandt STARS.

’Det er svært at forestille sig en verden, hvor Joyce ikke bliver en institution i dansk rock’ skrev Soundvenue i en 5-stjernet anmeldelse af Joyce debutalbum ’Formskifter’. 

Joyce er klar til at give publikum de absolut bedste oplevelser, når de tager Danmark rundt og spiller deres anmelderroste debutalbum, der indeholder store sange så som ’Formskifter’, ’Djævlen’ og ’Åh Nej Chefen Ringer’. Derudover har bandet brugt det seneste halve år på at lave ny musik, som de vil løfte sløret for. Bandet fortæller, at deres første koncerter for et stående publikum bliver en kulmination på det seneste halvandet år sammen med deres fans. 

’Vores debutalbum er kulminationen af vores første år sammen som band: en indkapsling af vores fælles drømme, tanker, nedture og opture, branderter, passion, venskab, vores liv. Vi glæder os til at spille alle numrene fra pladen – og måske endda et par helt nye – for et forhåbentligt stående publikum. Det er gået stærkt for os, og vi har redet med på bølgen takket være vores fans – det har været for sygt og vi er kun lige startet!’ udtaler bandet.

Joyce

Lørdag // 13.11.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Køb billet

17.11

Thomas Warberg

ons // 19:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 295,-

Thomas Warberg italesætter den omsiggribende selvretfærdighed i nyt stand-up show ”Et storslået Menneske” 

Thomas Warberg er klar med sit nye One-man show “Et storslået Menneske”, der denne gang stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!

 “I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur”, som Thomas Warberg udtrykker det. “For alle har en holdning til alt og mener både at de har ret, og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt”

Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

“Et storslået menneske” er Warbergs fjerde One-man show og følger i kølvandet på “Thomas Warberg Comedy Tour ’14” og “ Thomas Warberg Comedy Tour 16”, der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud, og andre lorteord”, som fik 6 stjerner af bl.a Jyllands-Posten sidste år.

Thomas Warberg

Et storslået menneske

Onsdag // 17.11.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 295,-

Køb billet

19.11

Billy Cross

fre // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 250,- // Dør: 270,-

Hvad får en mand på snart 74 år til at fortsætte med at spille koncerter? 

Billy Cross har spillet rock’n’roll siden han var 13 år, skrevet sange der har solgt millioner i Danmark, Amerika og England og egentlig oplevet nok til at sætte sig tilbage og nyde sit velfortjente otium men tager i stedet på (endnu) en Danmarkstour.

Kodeordet er glæde – spilleglæde! Og lysten til at tage det hele lidt tilbage til det simple rocksetup. Back to basics.

Siden Billy Cross kom til Danmark i 1979, har kendetegnet været spilleglæde og professionalisme. Og med Billy Cross Band - der har spillet tusindvis af koncerter i to årtier - leveres den ægte vare: 100% uforfalsket Rock’n roll!

Siden 1962 har Billy Cross bl.a. spillet for Andy Warhol i NYC, med Sha Na Na og i 70’erne i Broadway Musicalen Hair, med Meat Loaf og Link Wray, samt indspillet to albums og turneret jorden rundt med Bob Dylan.

I Danmark ændrede Billy Cross ’Delta Blues Band’ til ’Delta Cross Band’, og bandet blev til et af landets største live acts i slutningen af 70’erne og starten af 80’erne.
Han producerede og var med til at skrive ”Tidens Tern” med CV Jørgensen, Anne Dorte Michelsens ”Mellem dig og mig”, Pretty Maids ”Red hot and heavy”, Søs Fengers ”On Holiday”, Björn Afzelius' ”Tusind Bitar” og utallige andre legendariske sange.

Billy Cross Band er klar til at gøre det de er absolut bedst til – øse ud af spilleglæde.

Billy Cross

Back To Basics

Fredag // 19.11.2021

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 250,-

Dørsalg: 270,-

Spisning: 120,-

Køb billet

20.11

Dodo and the Dodos

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 315,- // Dør: 335,-

Når støvet har lagt sig og tonerne fra fællessang til ’Re-Sepp-Ten’ har lydt en sidste gang under en forhåbentlig skyfri festivalhimmel, er det tid til at rykke indenfor med Dodo & The Dodo’s - til den fest, du for alt i verden ikke vil gå glip af!

”Vi elsker den dynamik og magi, som kan opstå mellem os og publikum, i det rum som kun spillesteder kan skabe. Der hvor vi kan få taget til at lette sammen,“ fortæller forsanger, Dodo Gad, der sammen med Jens Rud (vokal), Anders Valbro (guitar), og Lars Thorup (trommer) drager på landsdækkende turné i efteråret.

Turnéen bærer navnet, ”Vi Gør Det Vi Ka’ Li” – for netop dét, har Dodo & The Dodo’s gjort siden det legendariske band debuterede 1986 og blev folkeeje med en perlerække af nogle de absolut største danske evergreens – og som et af de mest eftertragtede live-bands.

”Alene det, at vi i år har været sammen som band i over 35 år må siges at være en bedrift,” siger Dodo Gad med et smil på læben og fortsætter: Men det bedste er i virkeligheden at vi har fået lov til at holde den fest sammen med publikum i alle de år! Det har aldrig været sjovere at spille og især spillestederne giver rum til frisætte numrene og skabe en mere pågående og vital nerve. Vi lover de hits, som vi og folk elsker og de ballader, der får rummet til at stå stille. Det er jo den stemning vi længes efter og den stemning der netop kan opstå på spillestederne”

’Vågner i Natten’, ’Gi’ Mig Hvad Du Har’, ’Bambi På Glatis’ og ’Sømand Af Verden’ er blot en lille håndfuld af den de mange hits, som Dodo har skabt til den danske sangskat. Bandet har været særdeles TV-aktuelt i løbet af 2020 hvor Dodo & The Dodo’s bl.a. kunne opleves i DR2 programmet, ”Her Er Dit Hit”, i ”Fællessang – hver for sig” med Mads Steffensen og senest ved den store Danmarks Indsamling tilbage i februar måned.

Men lige nu, kan Dodo & The Dodo’s næsten ikke vente med at vende tilbage til spillestederne. Og det er naturligvis med deres altid stærke livemusikere, Søren Skov (Keys), Thomas Fog (bas) og Ginne Marker (guitar), klar til endelig igen, at kunne fyre den af live: “Vi gør det eneste vi kan - og det er heldigvis også det, vi bedst kan li`!”

Dodo and the Dodos

Vi gør det vi ka' li'

Lørdag // 20.11.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 315,-

Dørsalg: 335,-

Køb billet

25.11

SmallStars Songwriters #20

tor // 19:00 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 20,-

SmallSTARS Songwriters er en aften, der tager tekster og sangskrivning alvorligt, og som tilbyder en scene, hvor du kan dele dine egne sange med publikum og andre sangskrivere.
 
Alle, der selv skriver sange, er inviteret til at komme forbi og spille et par stykker, uanset om de lige er blevet færdige, eller de har ligget i skuffen et stykke tid. Vi har et klaver stående, og ellers skal du bare tage dit eget instrument med, hvad enten du akkompagnerer dig selv på guitar, harmonika eller sav. Du må også gerne have en ven med, der kan spille til, hvis du har lyst – det vigtige er, at alle genrer er velkomne, bare du selv har skrevet musikken eller teksten.
 
I spidsen for SmallSTARS Songwriters står den erfarne sangskriver Andy Goggin, der hele året arbejder med at skrive sange og arrangere sangskriver workshops i ind- og udland. Andy Goggin har et kæmpe netværk inden for dansk sangskrivning, og hver gang vil han invitere en erfaren sangskriver, som vil åbne aftenen med at dele nogle sange. Derefter bliver scenen givet fri, og alle er velkomne til at komme op og dele en sang. Hvis du vil spille, kan du melde dig til på forhånd ved at skrive til [email protected], eller du kan møde op på dagen og melde dig til inden kl. 19:30. Hvis du spiller, er der masser af plads blandt publikum til at nyde de gode sange.
 
ENTRÈ: 20 kr.

SmallStars Songwriters #20

Open Mic

Torsdag // 25.11.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

26.11

Scarlet Pleasure

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 320,- // Dør: 340,-

Koncerten er flyttet fra den 20.02 til den 26.11 grundet de gældende coronarestriktioner. Billetkøbere har fået besked på mail.

______


Et varmt pust fra sydligere breddegrader strejfede din kind, da albummet ’Garden’ i sommeren 2020 ramte de virtuelle hylder og sommerens villige dansefødder. Få danske kunstnere har sat så solidt et aftryk på den danske musikscene, som den københavnske trio Scarlet Pleasure. Siden debuten i 2014 har Emil Goll (sanger), Joachim Dencker (trommeslager) og Alexander Malone (bassist) udsendt en lind strøm af hitsingler, krydset 200 millioner afspilninger på Spotify, spillet udsolgte koncerter og startet fester på de største festivalscener landet over.

Scarlet Pleasure vil noget, og både musikalsk og visuelt disker de op med et varmt univers, som man trygt kan lade dansekroppen slænge sig i, tættere på zen end nogensinde. Nu kan varmen for alvor forplante sig, når de i 2021 vækker gader og stræder med en række ekstravagante koncerter og et spillevende bagkatalog, som bl.a. byder på sange fra det nye album ’Garden’. Scarlet Pleasure beskriver arbejdet med albummet som at træde ind i en lukket boble eller en hemmelig have, som er et mikrokosmos af de tre bandmedlemmers liv, deres venskab og deres kreativitet.

’Vi har været i en lukket have, hvor fantasien ingen grænser har, hvor det legesyge, håbefulde og naive får plads. Hvor alle farverne er skaleret op, og man tør sætte det mest geniale i sig selv fri. Sådan skal vores musik også føles. Det er ikke socialrealisme, vi jagter. Det har ikke føltes som et voksenjob at lave denne plade. Det har været som at være med i en sæson af Teletubbies.’

Næsten som en konsekvens af det til tider mørke og kølige skandinaviske klima, som Scarlet Pleasure er et produkt af, har de igen og igen vist et unikt talent for at sende sit publikum på en lang og smagfuld rejse til varmere himmelstrøg. Du kan godt begynde at gøre dig klar til næste års absolut hidsigste energiboost.

Scarlet Pleasure

Fredag // 26.11.2021

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 320,-

Dørsalg: 340,-

Køb billet

30.11

Quiz mig i øret #21

tir // 19:00 // STARS // siddende

// Dør: 20,-

Den sidste tirsdag i hver måned kan du teste din og dine venners paratviden om musik. I dyster mod andre hold om æren, den flotte pokal (og lidt lækre præmier) i de meget varierede quizrunder, hvor der både vil være opgaver for vinyl-nørderne og streaming-surferne.  

Vi dyster i hold på mellem to og fem personer, og I møder bare op på dagen – der er ingen tilmelding. Har du lyst til at komme alene, skal vi nok finde ud af at sætte dig på et hold, hvor du kan bidrage med dit musikspeciale. Alle er velkomne, og vi blander genrer og emner så grundigt, at der altid vil være noget, man kan svare på, hvad enten du er til eurodance eller linedance. 

Quiz mig i øret - det er sjovt!

Quiz mig i øret #21

STARS Musikquiz

Tirsdag // 30.11.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

Quizvært er Jacob Lynard Duvier

Jacob Duvier vil styre quizzens gang lige så kompetent, som han i sine unge dage styrede pladebutikken i Vordingborg. Han er så forelsket i skiver med musik, at han fortsatte sin karriere på CD-trykkeriet ”DanDisc”, og det har givet ham én af de mest potente pladesamlinger på Møn. Jacob er en erfaren quizmand og vil klippe de mange lydeksempler sammen, som vil give tænksomme rynker i deltagernes pander.

Quiz mig i øret #21

STARS Musikquiz

Tirsdag // 30.11.2021

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Dørsalg: 20,-

Dørsalg

19.01

Mark le Fêvre

ons // 19:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 250,- // Dør: 270,-

Med showet HELDIG er Mark på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af”. HELDIG kredser bl.a. om at få en chance til, at omfavne de bump livet giver en på vejen i stedet for altid at male fanden på væggen.

Idéen til det nye One-man show HELDIG tog faktisk sit udspring i BØVL, hvor han arbejdede med moralen: ”at det ikke kan betale sig at bekymre sig, da ens største frygt sjældent bliver til virkelighed”.

Det skulle vise sig, at netop den morale efterfølgende havde et tragikomisk udfald i komikerens eget liv. En uge efter showet havde haft premiere på tv, fik Mark beskeden fra sin læge om, at de troede han havde kræft. ”Mennesket i mig var bange, men komikeren i mig var dybt imponeret over timingen! To ting er stensikkert: 1: Jeg glæder mig til at komme ud med mit nye show. 2: Jeg tør fandeme ikke have en stor morale med” – siger en i øvrigt fit-for-fight Mark le Fêvre.

Mark le Fêvre

"HELDIG"

Onsdag // 19.01.2022

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 250,-

Dørsalg: 270,-

Køb billet

20.01

Søren Sko

tor // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 245,- // Dør: 265,-

Vær’Sko’! 

Søren Sko – serverer for første gang sange på dansk! 

I starten af 2020 udgav jeg EP’en ‘Stærke Som Løver’ - mine første sange på dansk! Og i foråret 2020 skulle jeg have været på solo-tur med lydtroldmanden og keyboardspilleren Søren Møller som eneste backing, men pga. corona virus har vi været nødsaget til at rykke koncerten til forår 2022.

Turen samler sig om mine nye danske sange og mit efterhånden store bagkatalog af engelsksprogede solosange, der ikke har været ‘luftet’længe - Der er også et par sange fra min deltagelse i ‘Toppen af Poppen’, som fortjener at blive fortolket live..!
Jeg har lyst til at fortælle noget mere, både i mit musikalske udtryk og historierne bag mine sange... 

Min live tour vil blive en tur rundt i Skoens univers - på ‘engelsk/dansk’ og krydret med ufortalte historier og anekdoter om de mange rejser mine sange har taget mig på, både som sanger, sangskriver og menneske.

Hvorfor nu på dansk?
På et tidspunkt havde jeg sagt ja til DR1 til at sætte musik til et digt af August Schade, og genlæste i den forbindelse Emil Aarestrup og Jeppe Aakjær. Det starter en lavine, ordene kommer buldrende, og jeg bliver simpelthen nødt til at skrive min første sang på dansk. Det tager 20 minutter, og derefter skrev jeg 4 danske sange på en uge, som alle er blevet ret vellykkede. Hvis jeg selv skal sige det. Så derfor! 

Som Kim Larsen engang sagde: ‘Sangene hænger derude, de skal bare plukkes!’ 

Så længe jeg kan huske - fra jeg som helt lille hørte min far nynne til Nat King Cole, og til jeg skrev min første sang - har jeg næsten udelukkende lyttet til engelsksproget musik. Men i gymnasiet skrev jeg digte på dansk, og til afgangs- eksamen valgte jeg så at skrive et digt! Men mig som normalt fik topkarakter i dansk, måtte se mit digt blive haglet ned med et 5-tal (ovenikøbet efter den gamle skala!). Jeg var skuffet, lagde låg på, og siden har jeg intet skrevet på dansk. Jeg måtte ‘synge’ mine tanker på engelsk. Indtil nu. 

For første gang i min karriere er det ordene der er kommet før musikken - det har jeg aldrig prøvet før. Da jeg, sammen med min producer, lavede råskitsen til en af mine nye sange, ‘I al elskværdighed’, var jeg lige ved at græde, fordi musikken ramte ordene og virkelig løftede dem. Havde jeg bare læst teksten op ville det slet ikke have haft samme effekt... 

Jeg har genopdaget min glæde ved det danske sprog og de mange ‘greb’ man kan tage fat i som sanger og sang- skriver. Det danske sprog ‘synger’ på en anden måde end det engelske og skal også synges på en anden måde. Ordenes rytme og tonernes sprog...
At skrive og synge på dansk har også haft en effekt på mine gamle engelske sange, og måden jeg fortæller de sange på, har nu en helt anden intensitet! De er nyopfundne, og som sanger er det skønt at udfordre sig selv. 

Jeg glæder mig utroligt meget til denne intense live tour på ‘engelsk/dansk’. Og til at fortælle om mig selv, mine tanker og mit fantastiske liv i musikkens tjeneste – 

‘Vær’Sko’! 

Søren Sko

Vær’Sko’

Torsdag // 20.01.2022

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl. 18:30 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 245,-

Dørsalg: 265,-

Spisning: 120,-

Køb billet

27.01

Andreas Bo

tor // 19:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 315,- // Dør: 335,-

Andreas Bo - #SKARP

Hvad er din holdning til det? Hva’? Hva’? Hva’? I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffe et valg, vælge side, eller ta’ en beslutning. Kollegaer, familie og sociale medier kræver det. Hvis vi først lige kan blive enige om, at det er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så også blive enige om, at det er virkelig stressprovokerende, hele tiden at skulle forholde sig til alt? En hund har 4 mulige valg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove? Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutninger og svar, når vi åbenbart først skal blive enige om, hvorvidt 2 mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen?

Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi’ dig ro til at sove. Måske allerede under showet ☺

 

 

Andreas Bo

#SKARP

Torsdag // 27.01.2022

Showstart kl. 19:00 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 315,-

Dørsalg: 335,-

Køb billet

25.02

Laura Illeborg Band

fre // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 180,- // Dør: 200,-

LAURA ILLEBORG ER NU TILBAGE MED SAMME STÆRKE HOLD OG SINE STÆRKE PERSONLIGE SANGE OM EKSISTENS, UFORLØSTHED OG KÆRLIGHED.
  
Bandet er igen med hendes gamle makker Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas og en af landets bedste guitarister, selveste Knud ”er Gud” Møller (Johnny Madsen) samt Rune Funch, også akustisk guitar
 
Laura Illeborg udgav i 2018 albummet ”Det Går Tit Godt” og i 2020 det meget roste album ”Exitstrategi”, begge produceret af Knud Møller og indspillet i Sweet Silence Studios med den legendariske Flemming Rasmussen (Gasolin, Metallica, Sort Sol m.fl) bag mixer pulten. Og det er sange herfra - plus enkelte nye - Laura og band spiller denne aften.

Laura Illeborg Band

feat. Knud Møller

Fredag // 25.02.2022

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl. 18:30 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 180,-

Dørsalg: 200,-

Spisning: 120,-

Køb billet

18.03

Sømændene

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 270,- // Dør: 290,-

Sømændende er nu klar til den landsdækkende jubilæumstourné, ”Knap 20 (år) op”, som er en hyldest til den rejse, orkestret har været på sammen med sine trofaste fans. Fra frække sange på ølkassen til den spæde start på rigtige scener og nu faste traditioner på flere af landets største festivaler og spillesteder. Og fra hjemmeoptagelser på kollegieværelset til pladekontrakter, platinplader og en enkelt Danish Music Award.

Sømændene startede egentlig mest som en indskydelse, da en håndfuld af de oprindelige medlemmer, vokset op omkring fiskerlejet i Karrebæksminde på Sydsjælland, stillede sig op på scenen til en morgensamling på gymnasiet i Næstved. Her spillede de et par af de gamle sange, der havde fyldt i opvæksten, men som måske var gået i glemmebogen blandt de fleste jævnaldrende. 

Sømændene har ændret sig over årene, og i 2013 skiftede orkestret navn fra ”De Glade Sømænd” til ”Sømændene”. Forsangeren er også skiftet ud undervejs, og generelt står de 9 sømænd for et markant anderledes show i dag end for 20 år siden. Publikum vil opleve nostalgi, sing-along og skålesange, men også en storladen og moderne koncertoplevelse. Ikke mindst vil ”Knap 20 (år) op” være en walk down memory lane med Sømændenes egne og ældre klassikere samt de senere års tilføjelser. Men vigtigst af alt vil publikum føle sig som en uundværlig del af den fest, der bliver holdt på scenen, hvilket har været rød tråd gennem alle 20 år, uanset hvor Sømændene har spillet. 

Sømændene

Knap 20 (år) op

Fredag // 18.03.2022

Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Dørsalg: 290,-

Køb billet

12.05

Dorthe Gerlach

tor // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 295,- // Dør: 315,-

NY DATO - Koncerten er rykket grundet corona-restriktioner fra den 24. april 2021 til den 12. maj 2022.

Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen med sine danske sange. 

Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne og smukke stemmer. Hun er også en ærlig og humoristisk historiefortæller som aldrig er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum. Og Gerlach glæder sig til at omfavne modersmålet igen:

"Da jeg i 2015 udgav min solodebut Natlys var det et helt nyt univers som åbnede sig. Der var sange jeg kunne skrive på dansk som på en eller anden måde KUN kunne skrives på dansk. F.eks Ingers Ting som handler om at rydde op i et dødsbo. Og jeg har altid vidst, at jeg ville få lyst til at vende tilbage en dag og udforske det endnu mere.", siger Dorthe Gerlach

Når rammer spillestederne bliver det med nye sange, sange fra albummet Natlys og de bedste af hendes fortolkninger fra bl.a. Toppen Af Poppen. 

Dorthe Gerlach

Torsdag // 12.05.2022

Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Spisning kl. 18:30 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 295,-

Dørsalg: 315,-

Spisning: 120,-

Køb billet