Program liste

22.04

BEN BESIAKOV KVARTET FEAT. JESSE DAVIS(US)

søn // 15:00 // SMALLSTARS // siddende

// Forsalg: 150,- // Studie + ung: 100,-

BEN BESIAKOV er en af Nordens fornemste pianister. Hans sjælfulde, nærværende og swingende spil går rent ind hos alle der hører ham.

Det ramte Alvin Queen(US) fra første frase da han mødte Ben til en session med bassisten Ida Hvid under et besøg i København, og et nyt projekt synes allerede i lagt i støbeskeen.

En anden karismatisk jazz-veteran og fælles ven til Ben og Alvin, Jesse Davis(US) var oplagt at invitere med, og således opstod BEN BESIAKOV KVARTET FEAT. JESSE DAVIS. 

Den 19. og 20. april spiller de i Montmartre København, hvor Ben Besiakov spillede sin første koncert som 15-årig og Alvin Queen har spillet meget gennem sin lange karriere, med bla. NHØP og Kenny Drew, og i forbindelse hermed kommer de til STARS i Vordingborg søndag d 22. april.

Der er lagt op til hårdt swingende, groovy jazz og blues baseret på standarder fra den store amerikanske sangbog samt et par originale kompositioner.

Line up:
Jesse Davis (US), altsaxofon
Ben Besiakov, piano
Ida Hvid, bas
Alvin Queen (US), trommer

Jesse Davis er en uovertruffen, Cannonball-inspireret altsax. Han har indspillet med blandt andre Cedar Walton, Mulgrew Miller, Brad Meldau, Peter Bernstein, Ron Carter o.m.a., og i 1989 fik han ”Down beat jazz magazine”-prisen som ”the most outstanding musician”. 

Ben Besiakov har indgået i utallige danske og internatonale sammenhænge, bla. med Bernt Rosengren, Jens Winther, Dough Raney, Tomas Franck. Ben har modtaget Ben Webster-, JASA- og Bent Jædig-prisen. 

Alvin Queen er en af de største nulevende tromme-legender, med en lang karriere bag sig.(Oscar Peterson, Horace Silver, George Benson, Kenny Drew, Johnny Griffin, Nina Simone a.o). Hans professionelle liv startede da han som 12-årig sad ind i John Coltranes trio i New York.

Ida Hvid er elev af Hugo Rasmussen, har turneret med Alvin Queen i DK med "Tribute to Oscar Peterson feat. Alvin Queen", og spiller med bla.Ben Besiakov, Niels Jørgen Steen, Jesper Løvdal, Mårten Lundgren, Zier Romme og Birgitte Soojin(NO).

Ligesom Ben Besiakov er Ida Hvid modtager af Bent Jædig-prisen.

BEN BESIAKOV KVARTET FEAT. JESSE DAVIS(US)

Søndag // 22.04.2018

Koncert kl. 15:00 // Døre kl. 14:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 150,-

Studie + ung: 100,-

Køb billet

27.04

Marie Key

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 295,- // Dør: 320,-

Varm op til koncerten med fællesspisning på SMALLSTARS. Den lækre mad leveres af Duevangs Spisehus og serveres ved de lange borde kl. 19:00. Dørene åbner kl. 18:30. Billetten til spisning koster 120,- og vælges som tilkøb når du køber din koncertbillet.

 

MARIE KEY er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på sit 4. soloalbum, som udkommer i starten af 2018. I den anledning tager hun til foråret på en tour rundt i landet.

Marie Key har i år allerede udsendt tre forløbere for albummet, nemlig sangene 'Bruge dig', 'Giganter' og senest 'Regn'.

Nu er der altså et helt album på vej, og det er lavet sammen med produceren Rasmus Bille Bähncke, som er bosiddende i New York. Bähncke har tidligere arbejdet med blandt andre Backstreet Boys, Luis Fonzi, Miley Cyrus, Den Gale Pose og Fagget Fairys.

Marie Key har allerede testet en del af sine nye sange på et live publikum. Det skete ved fem koncerter i efteråret 2017 i København, Odense og Århus. Her præsenterede hun en ny lyd, et nyt band og nye sange.

Marie Key siger om forårstouren: “Efter en pause på 2 år var det så fedt at komme tilbage her i efteråret og se publikum igen. Jeg var meget glad for at spille de koncerter, og jeg glæder mig virkelig til at komme afsted igen i foråret.”

Marie Key

Fredag // 27.04.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 295,-

Dørsalg: 320,-

Køb billet

03.05

SMALLSTARS BLUESJAM #29

tor // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 50,-

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 
Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe


SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS BLUESJAM #29

Torsdag // 03.05.2018

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

04.05

Benal

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 195,- // Dør: 215,-

Benal ‘Hvis Det Virkelig Er Vigtigt / Kædedans’ tour, foråret 2018

Hiphop-duoen Benal tager på en spillestedstour i foråret 2018 med deres nye album "Hvis Det Virkelig Er Vigtigt" under armen. “Vi har et behov for at se, hvad de laver derude”, siger frontmand Benjamin. “Vi vil gerne helt tæt på den lille lytter. Så tæt, at vi kan høre åndedrættet og se den lille halspulsåre dunke, når der bliver løjet”, siger han. “Det er ikke så meget, at der bliver løjet”, siger Benjamin. “Det er mere løgnen i sig selv”, siger han, mens han ser ked ud af det.

Benal vandt P3 Guld prisen 2017 og har med to udsolgte koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Store Vega i København haft et “godkendt år”, som produceren Magnus Albert Wanscher kalder det. 

Han forklarer ydermere: “Der er få ting i verden, der kan gøre mig mere glad end hjemmebagte scones. Men hvis jeg skal nævne noget, der gør mig mere glad, må det være kædedansen, der opstår spontant til de bedste familiefester”. 

“Kædedans er en dejlig måde at vise sine følelser på”, siger Albert. “Drømmen er at kysse en fuldblods Drag Queen lige direkte i sjælen midt på scenen til en hiphop koncert velvidende, at vores gennemsnitlige sidelæns-kasket fan begynder at få det mærkeligt, men samtidig spreder der sig en følelse af varme omkring de erogene zoner.” Om Benal har Drags med på scenen eller andre ting, melder historien ikke noget om. En ting er imidlertid sikkert: Det bli’r et brag af en aften.

Benal

Fredag // 04.05.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 195,-

Dørsalg: 215,-

Køb billet

04.05

SMALL's Ølklub Majstævne (#18)

fre // 16:00 // SMALLSTARS // siddende

// Forsalg: 95,-

SMALL's Ølklub Majstævne (#18)

Majstævne

Fredag // 04.05.2018

Koncert kl. 16:00 // Døre kl. 15:45

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 95,-

Køb billet

05.05

Bo Evers & Gypsy Vendetta

lør // 21:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 120,- // Studie + ung: 80,-


BO EVERS er allerede på vej til at blive en publikums-darling.
Hans selvskrevne tekster er underfundige, forfriskende og en oplevelse i sig selv.

Bo Evers har i selskab med sigøjner-orkesteret Gypsy Vendetta formået at udfordre den traditionelle dansksprogede musik ved at kombinere sit underfundige folk-univers med den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet. 

Oplev, hvordan den legesyge musik og tekst blomstrer og går op i en højere enhed, der sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Forvent med andre ord en koncert leveret med charme, gnist og alvor, men frem for alt smittende energi, følsomhed og spilleglæde.

Bo Evers & Gypsy Vendetta

Lørdag // 05.05.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // siddende

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Køb billet

06.05

Musikkræmmermarked

søn // 10:00 // STARS // stående

I samarbejde med eventforeningen 3dB

Musikkræmmermarked

Søndag // 06.05.2018

Koncert kl. 10:00 // Døre kl. 10:00

STARS // stående

Fri entre

09.05

HUSH

ons // 20:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 195,- // Dør: 220,- // Studie + ung: 155,-

Danske countrydarlings gør comeback.

"... Hun fik et publikum, der lyttede, klappede og grinte af hendes små historier, og den gensidige sympati strømmede mellem scenen og stolerækkerne.... Bandets instrumentale akkompagnement og kor var velklingende, afbalanceret og lækker kræs for øregangen krydret med overbevisende og lige så lækre soloer."

At HUSH er et band, som i dén grad skal opleves live, er velkendt på spillestederne og hos deres trofaste publikum, og der bliver rig mulighed for det i foråret 2018, hvor gruppen tager på en omfattende turné.

HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country.

I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet “A Lifetime”. HUSH fløj direkte ind i danskernes bevidsthed med en unik stemningsfuld, nordisk americana-lyd og ikke mindst Dorthe Gerlachs smukke vokal i front.

HUSH har udgivet fire studiealbums og senest i 2012 et live-album med det hedengangne DR UnderholdningsOrkestret.

De seneste år har duoen helliget sig andre projekter, bl.a. har Dorthe Gerlach udsendt sit succesfulde debut-soloalbum ”Natlys”, og hun medvirker i dette års "Toppen af poppen" på TV2.

Men nu er HUSH endelig tilbage. Med nye sange, et nyt album, som forventes udgivet i starten af 2018, og med en forårsturné, som rammer byer over hele landet.

Pressen om Hush:

Nordjyske  

”Det var smukt, og med den konstatering skal opfordringen gives videre: Tag ud og hør dem, hvis de spiller et sted i nærheden af dig!"

BT:  

”…Det fås ikke bedre øst for Tennessee…”

Gaffa:   

”Hush rørte publikum i Odense med deres varme udtryk og menneskelige tekster. Publikums fastlåste blikke fortalte alt om den intensitet, som koncerten indeholdt. Nærmest eskapistisk.”

JydskeVestkysten:

"... Hun fik et publikum, der lyttede, klappede og grinte af hendes små historier, og den gensidige sympati strømmede mellem scenen og stolerækkerne.... Bandets instrumentale akkompagnement og kor var velklingende, afbalanceret og lækkert kræs for øregangen krydret med overbevisende og lige så lækre soloer."

HUSH

Onsdag // 09.05.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 195,-

Studie + ung: 155,-

Dørsalg: 220,-

Venteliste

Ida og Nick's optræden er et samarbejde mellem ROSA, Music PEI (PrinceEdward Island) og STARS der er gået sammen om et dansk/canadisk musikalsk udvekslingsarbejde. Ida var i Canada i efteråret og nu kommer Nick til DK. De spiller også på SPOT og på Fermaten i Herning.

IDA WENØE er en fornyer. En genopfinder af folk genren. Med fødderne solidt plantet i mulden fra 60´ernes blomsterbørn og navne som Joni Mitchell, NickDrake og Neil Young, har hun alligevel fundet sin helt egen vej på skuldrene af traditionen. De danske rødder, højskolesangbogen og Carl Nielsen er tydelige aftryk, men Wenøe blander det hele på sin egen psykedeliske måde, og teksterne tør gå tæt på og samtidig udfordre strukturen i sproget. Live er hun kendt som en fremragende performer, og hun rammer sine lyttere hårdt og rent.
 

HUSH

Onsdag // 09.05.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // siddende

Forsalg: 195,-

Studie + ung: 155,-

Dørsalg: 220,-

Venteliste

11.05

Elof, Bremer & McCoy

fre // 20:00 // SMALLSTARS // siddende

// Forsalg: 120,- // Studie + ung: 80,-

Danske TOBIAS ELOF har på få år gået fra et liv som en ung, håbefuld musiker til at have opnået mere en de fleste - tours og koncerter rundt i Europa, Asien og Hawaii, nomineret til to Danish Music Awards og en bachelor fra musikkonservatoriet som den første i verden - med 'ukulelen i sine hænder.

Tobias Elof begyndte at spille 'ukulele som 8-årig - på det tidspunkt var hans ønske at spille bas, men fingrene var for små. Selvom fingrene voksede, steg hans lyst til at forsætte på dette særprægede, hawaiianske instrument, og idag er det blevet hans levevej.

Til koncerten bliver Tobias Elof backet op af den anerkendte reggae- og jazzpianist Morten McCoy, der er kapelmester i Klumben & Raske Penge bandet, 80'erne, samt kontrabassisten Jonathan Bremer, der har spillet med en lang række danske og internationale jazzmusikere og har turneret med Niels lan Doky.

Elof, Bremer & McCoy

Fredag // 11.05.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Køb billet

12.05

Wafande

lør // 16:00 // STARS // stående

// Forsalg: 200,- // Dør: 220,-

Med kæmpe hits, en strålende personlighed og enestående stemme har WAFANDE sunget sig ind i danskernes hjerter. På scenen er han uden tvivl en af landets bedste entertainere, der gang på gang tryllebinder publikum med hits som 'Se Mig I Dag', 'Django' og 'En Anden' for bare at nævne nogle få.

Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Lang tid, inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv. Den kærlighed skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med bandet i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere. 

Wafande

Familiekoncert

Lørdag // 12.05.2018

Koncert kl. 16:00 // Døre kl. 15:00

STARS // stående

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

12.05

Jesper Binzer

lør // 22:00 // STARS // stående

// Forsalg: 200,- // Dør: 220,-

For første gang i 33 år føler Jesper Binzer der er plads til at lave noget selv.
Efter 11 albums og flere tusinde koncerter har D-A-D haft en kreativ pause det sidste års tid, men forsanger og guitarist Jesper Binzer har ikke kunnet holde sig i ro.
Det er nu mundet ud i et helt soloalbum med 10 sange, der blev udsendt d. 3. november under titlen "Dying Is Easy"

"Kunsten pressede sig på og det kløede i fingrene for at frigøre de idéer jeg havde i hovedet, og så skulle de altså fyres af. For første gang har jeg lavet noget alene. Det startede for knap et år siden, hvor jeg sad derhjemme med guitaren og arbejdede på en nummer, som jeg til sidst fandt ud af handlede om mig selv. Og siden er tekst og musik væltet ud af mig og ved årsskiftet gik det op for mig at jeg faktisk var igang med at lave et helt soloalbum", fortæller en glad Jesper Binzer.

Herefter er alle numre blevet indspillet i Medley-studiet sammen med Søren Andersen, der i ti år har arbejdet med Glenn Hughes fra Deep Purple samt produceret albums for en lang række danske rocknavne med alt fra Artillery (4 stk) til Mike Tramp (5 stk) samt hans eget band Electric Guitars. Venskabet mellem de to startede først for to år siden, da Søren var vikar på bassen i D-A-D, og efter turnéen fandt de sammen i pauserne fra deres respektive travle live-karrierer.

Jesper Binzer tilføjer : "Jeg er en rock´n´roll romantiker, måske er det en irrationel følelse, men jeg kan huske at jeg for 20 år siden under indspilningerne af "Simpatico" kom til den erkendelse, at det her er noget jeg kommer til at lave resten af livet. Erkendelse nummer to kom så med mine egne numre, at jeg faktisk kan selv. At der skulle gå 33 år før jeg kommer med en soloplade, kan virke mærkeligt, men det er aldrig noget jeg selv har tænkt på før nu. Og den kommende plade, det er mig, hvor jeg er lige her og nu. Opstået af følelser, der er benzin for mig i sangskrivningen. Om ansvar og tilgivelse. Om livsglæde og dødsangst".

Hele albummet er iøvrigt mixet af Jacob Hansen, der bl.a. har produceret alle Volbeat´s album.

Jesper Binzer

Lørdag // 12.05.2018

Koncert kl. 22:00 // Døre kl. 21:00

STARS // stående

Forsalg: 200,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

15.05

Musikskolens Forårskoncert #1

tir // 19:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 75,- // Dør: 75,-

Musikskolens forårskoncerter afholdes over 2 forrygende aftener på STARS, hvor bands, kor, klassiske ensembler og solister leverer highlights fra en aktiv og travl sæson.

Musikskolens Forårskoncert #1

Tirsdag // 15.05.2018

Koncert kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 75,-

Dørsalg: 75,-

Køb billet

16.05

Musikskolens Forårskoncert #2

ons // 19:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 75,- // Dør: 75,-


Musikskolens forårskoncerter afholdes over 2 forrygende aftener på STARS, hvor bands, kor, klassiske ensembler og solister leverer highlights fra en aktiv og travl sæson.

Musikskolens Forårskoncert #2

Onsdag // 16.05.2018

Koncert kl. 19:00 // Døre kl. 18:30

STARS // siddende

Forsalg: 75,-

Dørsalg: 75,-

Køb billet

19.05

Hr. Skægs Store Skoleshow

lør // 14:00 // STARS // combi

// Forsalg: 160,- // Dør: 180,-

HR. SKÆGs gode ven Vinter har aldrig gået i skole, og alligevel påstår han, at han ved alt, hvad der er værd at vide. Det tror Hr. Skæg ikke på. Med bogstaver, tal, Danmarks klogeste børn og en masse sange går Hr. Skæg i gang med at undersøge, om det virkelig ER spild af tid at gå i skole, og om man overhovedet kan vide alt, hvad der er værd at vide. Efter showet er der mulighed for at møde Hr. Skæg, så han kan besvime af glæde over, hvor klog man er.

Hr. Skægs Store Skoleshow

Lørdag // 19.05.2018

Koncert kl. 14:00 // Døre kl. 13:00

STARS // combi

Forsalg: 160,-

Dørsalg: 180,-

Køb billet

23.05

STARS Talks #4: Pink Floyd - Dark Side of the Moon

ons // 19:00 // STARS // siddende

// Forsalg: 100,- // Dør: 120,-

OBS: dette arrangement er flyttet fra 2. maj til 23. maj.

Tag med til FÆLLESSPISNING på SMALLSTARS inden foredraget. Det koster 120 kr. og købes som tilkøb til billetten. Dørene åbner kl. 18. Maden står på bordet kl. 18.15. Obs: man kan ikke købe madbillet i døren.


DARK SIDE OF THE MOON
Pink Floyds mørke mesterværk lyser stadig op.
Fra det letgenkendelige pladecover til de sidste ord på sidste skæring – ”there is no dark side of the moon really. Matter of fact, it’s all dark” – de fleste af os har allerede stiftet bekendtskab med
Pink Floyds gennembruds-LP fra 1973. Med de nye genudgivelser i butikkerne ser det ikke ud til, at månen aftager i styrke foreløbig.
50 millioner eksemplarer er blevet langet over disken siden marts 1973, og på en sløv uge sælger albummet 8-9.000 eksemplarer alene i USA. Hvorfor er det, Dark Side of the Moon stadig fascinerer
(og sælger), når så meget af musikken fra samme periode enten er glemt eller henvist til kasserne med kitsch og nostalgi?

”Vi gik efter at skabe noget meget klart, enkelt og specifikt,” siger Pink Floyd i dag om det album, der blev verdensgennembruddet for det engelske kultband. Det skulle være slut med syre- og spacerock og de mange misforståelser, der havde omgærdet Pink Floyd siden debuten i 1967. Og med ørehængere som Money, Time, Breathe og Us and Them var bandet godt rustet til at føre opgaven ud i livet.

Dark Side of the Moon indfriede alle bandets forventninger om succes, og selvom Pink Floyd i den grad nåede ud til masserne, har albummet været genstand for masser af kultisk og nørdet spekulation. Er Dark Side lyden af fire flippere på syre, eller er det produktet af et års hårdt arbejde? Hvorfor dukker der konstant mumlerier op i sangene, og hvad betyder skrigeriet på The Great Gig in the Sky – for slet ikke at tale om teksterne? Hvorfor blev albummet en enorm sællert, og hvorfor sælger det stadig mere end solidt?
Og ikke mindst: Hvordan udviklede musikken og teksterne sig fra den første brainstorm i et Pink Floyd-medlems køkken og frem til den færdige skive?
Thomas Ulrik Larsens foredrag om ”Dark Side of the Moon” giver svar på alle de spørgsmål og mange flere. Med baggrundsstof, anekdoter, lyd, billede og film tager vi sammen turen til månens mørke side og hjem igen. Seriøst, kuriøst og slet ikke kedeligt!

Thomas Ulrik Larsen er – ud over at være en af landets travleste rockforedragsholdere – sangskriver, musiker, underviser og musikjournalist.
Hans artikler har kunnet læses i blandt andet Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Thomas Ulrik Larsen sad i ekspertstolen i Gomorgen Danmark, da Pink Floyds mastermind, Roger Waters, optrådte i Parken i 2011 og igen, da resterne af Pink Floyd udsendte arkiv-optagelserne ”The Endless River” i 2014. Pink Floyds musik er ikke noget nyt for Thomas Ulrik Larsen.
Han har flere gange haft bandet under lup, mens han studerede musikvidenskab på Københavns Universitet. I seks år var han kapelmester og musiker i det mest velrenommerede Pink Floyd-coverband i Europa. Thomas Ulrik Larsen har været musikalsk leder på over 100 succesopførelser af Dark
Side of the Moon. Men ved Thomas Ulrik Larsens foredrag om Dark Side of the Moon er der ikke skyggen af kopimusik til stede. Derimod venter der to timer i tæt selskab med den ægte vare.

STARS Talks #4: Pink Floyd - Dark Side of the Moon

Med Thomas Ulrik Larsen

Onsdag // 23.05.2018

Koncert kl. 19:00 // Døre kl. 18:00

STARS // siddende

Forsalg: 100,-

Dørsalg: 120,-

Partout: 200,-

Køb billet

23.05

STARS Talks Partout

ons // // STARS // siddende

Her har du mulighed for at købe en PARTOUTBILLET til alle forårets 4 STARS TALKS.

Hvis du har partoutbillet og gerne vil med til en eller flere af fællesspisningerne, så kontakt os på billetter@stars.dk eller på tlf 55342060STARS TALKS #2: THE ROLLING STONES - VERDENS STØRSTE ROCKBAND

STARS TALKS #3: KREATIV TÆNKNING - FRA FORSKNING TIL FREESTYLE

STARS TALKS #4: PINK FLOYD - DARK SIDE OF THE MOON (OBS. flyttet fra 2. maj til 23. maj 2018)

STARS Talks Partout

Onsdag // 23.05.2018

Koncert kl. // Døre kl.

STARS // siddende

Partout: 200,-

Køb billet

01.06

Kulturnat: Barmer Boys

fre // 22:00 // STARS // combi

Den indiske trio BARMER BOYS har længe imponeret publikummer og begejstret anmeldere med deres eksperimenterende sufi folk og boblende energi.

Den indiske trio Barmer Boys blev dannet i 2011. De stammer fra Barmer-distriktet i Rajasthan i det vestlige Indien, en ørkenstat med en lang nomadisk tradition. I Rajasthan er byerne lyserøde, religionen muslimsk og musikken legende, og dét er noget, som Barmer Boys tager med i deres musikalske fortællinger.

På ganske få år er Barmer Boys blevet ikoner på den indiske musikscene. Deres studiealbum At Home; Barmer Boys fra 2012 blev særdeles kritikerrost, og ligeledes gjorde deres koncerter rundt om i verden. Bandets alsidighed af stilarter, og deres eksperimenterende tilgang til den traditionelle indiske folkemusik er hvad der tiltrækker fans verden over. De benytter sig blandt andet af det trommelignende instrument dholak, den kastagnetlignende khartal og jødeharpe-agtige morchang, som de harmonisk kombinerer med moderne, elektroniske elementer.

De unge gutter i gruppen er allerede erfarne musikere, der via generationers musikalsk overlevering har lært at spille fra barnsben. Trioen ledes af Manga ‘Mangey’ Khan, der tilhører en familie af berømte indiske sangere. Han har en elektrisk stemme og er lige så musikalsk hjemme i energiske marwari bryllupsange, som han er ud i ekstatisk religiøs qawwali og sjælfuld sufi. Han bakkes musikalsk op af Rais og Tarif Khan på percussion, som i deres ivrige eksperiment med lyde har tilføjet elementer af beat-boxing til deres repertoire.

Med sikker hånd vil Barmer Boys guide publikum igennem sange om fred, kærlighed og traditionelle historier fra det gamle Indien. Så glæd jer til, at Khan-trioen endnu engang vil charmere sig til publikums gunst med sufi-musik, beatboxing og brede smil.

Kulturnat: Barmer Boys

Fredag // 01.06.2018

Koncert kl. 22:00 // Døre kl. 21:00

STARS // combi

Fri entre

07.06

SMALLSTARS BLUESJAM #30

tor // 19:30 // SMALLSTARS // siddende

// Dør: 50,-

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udøvende musiker kan netværke på kryds og tværs og forhåbentligt knytte nye musikalske bånd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den særlige ånd og stemning, der opstår, når musikken sættes fri i en jam. 
Entré: 40 kr. i døren // inkl. en valgfri drikkevare: øl (specialøl undtaget), vin, vand eller kaffe


SMALLSTARS BLUES JAM er født i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgør den faste rytmegruppe og består af:

Jonas Hansen (sang & guitar) 
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer)

SMALLSTARS BLUESJAM #30

Torsdag // 07.06.2018

Koncert kl. 19:30 // Døre kl. 19:00

SMALLSTARS // siddende

Dørsalg: 50,-

Dørsalg

08.09

Mund De Carlo + special guests

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 120,- // Dør: 140,- // Studie + ung: 90,-

HOVEDET PÅ BLOKKEN TOUR 2018

Mund de Carlo er en af de mest unikke stemmer i dansk rap.
Med særpræget flowteknik og stor sproglig nytænkning, sammensmelter han form og indhold uden at gå på kompromis med nogen af delene. Som en del af det selvdrivende musikkollektiv, Struglaz, har han flere anmelderroste plader i rygsækken, og har spillet på blandt andet Smukfest, Musik i lejet, udsolgt Vega og en nylig udsolgt release koncert på Sigurdsgade k for albummet ”Hovedet på blokken”, som han drager på minitur med til september. 

LIVE anmeldelse (’Hovedet på blokken’ release-koncert)
★★★★★☆ (Musikblogger.dk) 
” Mund De Carlo gik på scenen med et levende live-band og sin faste makker, Milad Genius, ved sin side, og fejrede udgivelsen der bliver ved med at give, ”Hovedet På Blokken”. En artist bygget på dedikation og kærlighed med flid og flow, men også en kunstner som tør gå imod strømmen”
D. 26. marts udgav rapperen sit 3. solo album, ”Hovedet på blokken” med producermakkeren Milad Genius. Et album med Nørrebro som omdrejningspunkt, med features fra bl.a. Clemens, Yepha, Balthasar og Rest In Beats og med en stærk lydside af skramlede samples, politisirener, tunge baslinjer og groovy jazzhorn.

Album anmeldelse
★★★★ (Bands Of Tomorrow)
”Ordspil og varierede flows, der kan få de fleste lingvister til at krølle tungen. Der er konstant noget på spil, og man kan som lytter dykke ned i hvert nummer, og få noget ud af det”.
Mund de Carlo nævnes ofte som en af de mest imponerende live-rappere herhjemme med en evne til at personliggøre hver koncert, og på ”Hovedet på blokken” tour rulles der ud med liveband og special guests på scenen.

Mund De Carlo + special guests

Lørdag // 08.09.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 90,-

Dørsalg: 140,-

Køb billet

20.09

SP JUST FROST

tor // 20:00 // STARS // stående

// Forsalg: 220,- // Dør: 250,- // Studie + ung: 170,-

Så skete det!

Det som mange fans har ventet på i årevis. SPJUSTFROST tager endnu en gang på danmarksturné.

Efter mange års pause, er De Tre Musketerer ud i svedig New Orleans-stemning atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse.

De tre herrer, Søren Frost, SP (Henrik Schou Poulsen) og Esben Just, har ikke ligget på den lade side i den lange pause. Søren Frost har holdt sig i ilden i Danmarks Radios Bigband, SP har været på tour med både Gnags og Sanne Salomonsen, og Esben har spillet et hav af solo-
og trio koncerter i eget navn.

Nu er tiden, så kommet til endnu en gang, at forene kræfterne og vælte de danske spillesteder- og
klubber med deres utrolige smittende musikglæde og deres fantastiske sammenspil.

SP JUST FROST

Torsdag // 20.09.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 220,-

Studie + ung: 170,-

Dørsalg: 250,-

Køb billet

06.10

Hit Med 80'erne + afterparty

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 220,- // Dør: 240,- // Studie + ung: 200,-

Sidste år var jubilæumsår for Danmarks mest populære 80’er-orkester. 25 år på landevejen blev fejret på behørig vis – og publikum var i den grad med på løjerne. Jubilæums-turneen betød udsolgte koncerter på en række spillesteder rundt omkring i hele Danmark. Nu er 25 blevet til 26. Og succesen fortsætter. Hit med 80’erne er klar til endnu en tur rundt i landet med sangene fra det, der bliver kaldt danskrockens guldalder. Numrene fra Schlüters og Elkjærs årti er mere populære end nogensinde før, her 30 år efter. Det var dengang, der blev solgt plader – ja, det hed det dengang – i hundredtusindvis. Altså pr. album. Dengang orkestrene på hitlisternes øverste pladser hed Tøsedrengene, Dodo & The Dodo’s, Rocazino, RayDeeOhh, TV2, News – fortsæt selv listen. Dengang Ecco-sko og pastelfarvede habitjakker var det, der vel i dag ville blive kaldt mega nice. Og dengang der ikke var fejet noget ind under gulvtæppet. Men det var der så vist alligevel, viste det sig… Til sidst faldt Berlinmuren, fodboldlandsholdet falmede, og hjemme i stuen kom CD-afspilleren til. De danske 80’er-ikoner blev afløst af andre på toppen af poppen.

Så er det godt, at Hit med 80’erne tager dig med tilbage. Orkestret spiller alle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang. Og stadig gør det i dag. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt.

Hit med 80’erne er: Annette Søgaard, vokal / kor Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar Marianne Lewandowski, vokal / kor / percussion Brian Bannerholt, guitar Søren Møller, keyboards / kor Jakob Pagaard, bas / kor Kurt Nielsen, trommer

Hit Med 80'erne + afterparty

Lørdag // 06.10.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 220,-

Studie + ung: 200,-

Dørsalg: 240,-

Køb billet

20.10

Baby In Vain

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 120,- // Dør: 140,- // Studie + ung: 80,-

Efter flere års tilløb, med udgivelser af singler og én EP, udgav BABY IN VAIN deres debutalbum More Nothing, til store roser fra både dansk og udenlandsk presse, d. 25. august 2017. Den ekstremt positive modtagelse af albummet bød blandt andet på 6 hjerter i Politiken, 6 stjerner i Gaffa, og en yderst positiv medfart i Berlingske, der gik under overskriften "Hypet dansk rocktrio genopliver grungen”.

BABY IN VAIN har siden udgivelsen af More Nothing turneret heftigt i UK, det meste af Europa og Skandinavien og det stopper ikke her – sideløbende med at bandet skriver ny musik bliver der plads til endnu en EU tour med Hockey Dad (AU), UK headliner shows samt enkeltstående shows i USA – og så er Roskilde Festival selvfølgelig på plads når sommeren skydes i gang. 

Baby In Vain

+ support

Lørdag // 20.10.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 120,-

Studie + ung: 80,-

Dørsalg: 140,-

Køb billet

02.11

Mathilde Falch + Solsort

fre // 21:00 // STARS // combi

// Forsalg: 160,- // Dør: 180,- // Studie + ung: 110,-

Mathilde Falch har i oktober 2017 udgivet sit 4. album ’Som Børn På Ny’- et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb.
Det er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor). Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

’Som Børn På Ny’ har Mathilde Falch skrevet til og om de børn der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne for hurtigt. Tvunget til at tage for stort et ansvar og gå glip af barndommens ro. Med et håb om at disse børn senere i livet kan finde ind til barndommen i sig selv.

Mathilde Falch + Solsort

Fredag // 02.11.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 160,-

Studie + ung: 110,-

Dørsalg: 180,-

Køb billet

Bag SOLSORT står sanger og sangskriver Betina Følleslev fra Fyn. Solsorten er den mest udbredte fugl i Danmark, og dens genkendelige, melodiske sang har altid været soundtracket til vores liv. Nu flyver solsorten smukt ind og lægger kunstnernavn til Betina Følleslevs soloprojekt. Solsort har hentet inspiration i den danske og nordiske sangskat og var i 2016 nomineret som årets sangerinde ved DMA Folk. Sangene kredser om længsel, vintermelankoli og afsked. Debutalbummet "Jeg husker det hele, jeg husker ingenting" er skabt sammen med producer Michael Engman Rønnøw, mens sangene er skrevet af Følleslev selv, heraf flere i samarbejde med nordiske kollegaer.

Betina Følleslev er også kendt fra singer/songwriterduoen Strawberry Blonde, som hun har sammen med sin tvillingesøster Anja.

Mathilde Falch + Solsort

Fredag // 02.11.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // combi

Forsalg: 160,-

Studie + ung: 110,-

Dørsalg: 180,-

Køb billet

03.11

Carpark North

lør // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 300,- // Dør: 350,-

Fornyligt udsendte CARPARK NORTH deres femte studiealbum "Hope", hvor de for første gang prøvede kræfter med dansksprogede sange.

Bl.a. singlen ’Håb’, som blev skrevet, da Lau Højens mor blev syg. Dagen efter, han fik beskeden om uhelbredelig kræft, vågnede han op og gik en tur langs træerne på Rahbæks Allé: "Ordene 'Jeg vågnede op i dag med tårer, jeg vågnede op i dag med håb', ramte mig så rent. Hvordan har du det, sådan helt ærligt? Sådan føltes teksten", fortæller Lau Højen om sangen ’Håb’ og fortsætter: "Det er vores første danske sang, og jeg er lykkelig for den. ’Håb’ rummer så meget. Den er lyden af håb, men også lyden af sorg. Den har en kraft, der løfter én op og stormer én igennem. Helt stille og voldsom på samme tid."

Carpark North

+ support

Lørdag // 03.11.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 300,-

Dørsalg: 350,-

Køb billet

08.11

Rasmus Walter

tor // 20:00 // STARS // stående

// Forsalg: 270,- // Dør: 290,- // Studie + ung: 200,-

Med fire soloalbum i ryggen, og ny musik på vej tager Rasmus Walter på hans første indendørs tour i næsten 2 år.

Rasmus optrådte sidste sommer på få udvalgte festivaler da alt hans tid har været brugt på at skrive nye sange, der vil blive udgivet løbende hen mod tourstart.

”Walter fortæller”

‘’Jeg har virkelig savnet at være rundt med banden, og spille musikken live. Glæder mig til, at komme tilbage til mange af de steder vi har været før, og kigge folk i øjnene endnu en gang. Jeg garanterer for, at det bliver en nærværende oplevelse, med nye numre, og fornyet sult kan det kun blive en festlig en af slagsen’’

 

Med på Turen tager Rasmus Walter følgende musikere med:

Max Winding: Trommer
Martin Birksteen: Keys
Martin Sandberg Kærgaard: Bas
Henrik Hamilton: Keys, Guitar

Rasmus Walter

Torsdag // 08.11.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 270,-

Studie + ung: 200,-

Dørsalg: 290,-

Køb billet

09.11

Ude Af Kontrol

fre // 21:00 // STARS // stående

// Forsalg: 190,- // Dør: 220,-

Med lysets fart har UDE AF KONTROL formået at skabe et solidt fodfæste på den danske musikscene. Nu står trioen klar med deres største danske turné til dato.

Munken, Englando og Balken danner gruppen UDE AF KONTROL, og har de seneste år skabt en bølge af hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce univers. Med mere end 70 millioner streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. UDE AF KONTROL leverer ét af de bedste og mest energifyldte sceneshows, der kan opleves i Danmark.

Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og ikke bange for at skille sig ud. UDE AF KONTROL har et vildt og farverigt univers hvor de sammen med deres fans har skabt et frirum hvor man 100% kan være sig selv.

Bandets seneste album, ”BUSTUM”, havde release i forsommeren 2016 og var efterfølgende på hitlisten.nu i 20 uger i træk – albummet hat netop fået en platincertificering. Uhørt for en udgivelse uden radio airplay. Det samme gælder de efterfølgende single-udgivelser samt EPen ”Ude Af Kurs” fra 2017, som alle er gået enten guld eller platin.

Ude Af Kontrol

Fredag // 09.11.2018

Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående

Forsalg: 190,-

Dørsalg: 220,-

Køb billet

16.11

Allan Olsen

fre // 20:00 // Vordingborg Teatersal

// Forsalg: 295,-

KØRESTOLSBRUGERE: KONTAKT billetter@stars.dk eller ring på 5534 2060 for køb af billetter

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene.
Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum og efter ialt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender.

2018 var knapt skudt I gang, før Allan Olsen i januar lagde sig i selen
med en massiv solo-turné.- Ud til de fine steder, som han selv formulerede det.
Turneen frekventerede nemlig udelukkende de største og mest koncert-egnede scener
i landet, bl.a. Det Kongelige Teater.
Hér kvitterede Olsen med ikke blot at henrykke den udsolgte sal, men også musiktidsskriftet, Gaffa’s anmelder i en sådan grad, at den rutinerede entertainer’s optræden blev honoreret med hele 6 stjerner.

 

Allan Olsen

Fredag // 16.11.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Vordingborg Teatersal

Nummerede siddepladser

Forsalg: 295,-

Køb billet

17.11

Scandinavian Pink Floyd Project

lør // 20:00 // STARS // stående

// Forsalg: 295,- // Dør: 320,- // Studie + ung: 295,-

Scandinavian Pink Floyd Project // Wish You Were Here '18

Pink Floyd Project genopfører legendariske "Wish You Were Here" i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd.

Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter.

Det vil også være muligt at opleve andre uundgåelige hits og sjældenheder fra bagkataloget. Alt sammen serveret i en lyd- og lysmæssig totaloplevelse, som bandet er blevet kendt for, gennem de seneste 15 år på landevejene, i ind- og udland.

"Wish You Were Here" udkom på vinyl i 1975 og ligger således midt i Pink Floyds guldalder.

Ud over at rumme to af bandets største hits, byder albummet også på unikke instrumentale passager, der er absolut definerende for Pink Floyds sound.

WYWH er måske Pink Floyds mest stemningsfulde værk til dato, og et album mange vil hylde, som deres absolutte no1.

Scandinavian Pink Floyd Project

Wish You Were Here - Tour

Lørdag // 17.11.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

STARS // stående

Forsalg: 295,-

Studie + ung: 295,-

Dørsalg: 320,-

Køb billet

23.11

Sanne Salomonsen

fre // 20:00 // Vordingborg Teatersal

// Forsalg: 345,- // Dør: 380,-

OBS: Koncerten foregår i Vordingborg Teatersal

KØRESTOLSBRUGERE: KONTAKT billetter@stars.dk eller ring på 5534 2060 for køb af billetter


I 2017 spillede SANNE SALOMONSEN blandt andet Smuk Fest foran et hav af mennesker, og samme år udgav hun albummet Baby Blue. I år er hun på alles læber med tv-optræden hver fredag, primetime, i et program som mange har omdøbt til "Sanne-Factor".

Sanne har altid selv haft masser af "Body & Power" siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst sin solokarriere, har hun været tro mod den hun var, både som person og som populær sangerinde.

I efteråret 2017 turnerer hun med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader. Da Sanne sidst turnerede akustisk i 2014 anmeldte BT med 5 stjerner og gav bl.a. følgende ord med på vejen: "Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent. Sanne blev akkompagneret mere eller mindre nedbarberet og minimalistisk med luft og plads til sangene og sangerinden - og til følelsen."

Sanne Salomonsen

Akustisk Live 2018

Fredag // 23.11.2018

Koncert kl. 20:00 // Døre kl. 19:00

Vordingborg Teatersal

Nummerede siddepladser

Forsalg: 345,-

Dørsalg: 380,-

Køb billet